Adaugă povestea ta

Persoanele care vor să publice o poveste pe acest blog trebuie să ţină cont de următoarele aspecte:

– Povestea adevărată sau fantezie, trebuie să fie unică, să nu fie copiată de pe alte situri;

– Chiar dacă este scrisă de voi, să nu mai fie publicată în altă parte;

– Cu cât mai lungă, cu atât mai bine. Solicit să aibă minim 800 de cuvinte. O poveste cu multe detalii… conjunctura, trăirile şi sentimentele, dialogurile, descrierea amănunţită a momentelor fierbinţi… fac deliciul publicului;

– Îmi rezerv dreptul de a alege tipul de poveşti care să se potrivească stilului acestui blog. Nu accept povesti despre bărbaţi bisexuali, gay, transsexuali, incest, pedofilie, zoofilie şi altele… despre lesby se poate scrie. În rest, se poate scrie despre orice, totul rămânând la aprecierea, talentul şi inspiraţia fiecăruia.

De corectare, diacritice şi aranjare în pagină mă voi ocupa eu. De poze să nu vă faceţi griji.

Materialele primite şi acceptate vor fi publicate în categoria “Tu scrii… eu public”. Fiecare va alege cum doreşte să se semneze la final… numele mic real, fictiv sau anonim.

Aştept materialele voastre pe adresa de mail:  domnuroz@yahoo.com.

Spor la scris!

15 comentarii la „Adaugă povestea ta”

   1. Momentan, conturile le pot crea doar eu, pe baza unui mail valid, cu numele ales de fiecare. Pe adresa de mail se trimite parola de acces, apoi fiecare si-o poate schimba dupa bunul plac. Aceasta optiune, ca fiecare sa-si creeze singuri cont a fost modificata impreuna cu implementarea chatului. Acum chatul nu mai este, dar trebuie refacuta setarea. Cum nu stapanesc partea de programare, am nevoie de un programator pentru asta.

    1. Accept doar dacă îți aparțin și sunt făcute la o rezoluție mare. Trebuie să te gândești dacă vrei să se vadă figura persoanelor din imagini. Le ascundem sau îmi dai unele în care nu se văd fețele. Pentru material am nevoie de una orizontală și una verticală. Poți pune mai multe și aleg eu pe care să le folosesc.

 1. Salut, pot să îți trimit și prin link de Drodbox sau prin ce altă metodă pot să îți trimit poveștile

 2. Vă salut domnule Roz as vrea sa scriu o fantezie as vrea să-mi las Nr de tlf sa pot vorbi cu doamne sau cupluri îmi place maxim să excit femeile virtual da că se poate sa public o fantezie și Nr de telefon poate vor cuplurile sau doamnele sa vorbim vă mulțumesc

  1. Salut Iulian, daca vrei sa scrii o poveste o astept pe adresa de mail. Banuiesc ca ai vazut ca accept doar anumite tipuri de povesti, sa fie unica si sa nu o mai publici in alta parte. Despre numarul de telefon, acesta il poti pune intr-un anunt pe acest site: https://anunturi.domnuroz.ro.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!