“Fanteziile tale”

 “Fanteziile tale”

Prin această rubrică doresc să te provoc pe tine cititorule să scrii un text cu una sau mai multe din fanteziile tale care nu s-au împlinit.

Numele adevărat nu este relevant, împărtăşirea lor fac deliciul publicului. Textul poate fi trimis prin comentariu direct pe blog sau la adresele de mail:  blog@domnuroz.ro si domnuroz@yahoo.com.       

Ps. Comentariile nu sunt postate automat, trebuie aprobate.

 

 • Gica

Anul acesta sarbatorim 25 ani de casnicie. Vom pleca, eu si sotia undeva, cred ca in Creta… mi-ar placea acolo sa gasim un tanar care sa faca sex cu frumoasa mea sotie iar eu sa ii privesc!

 • Lidia

Una din fanteziile mele neimplinite… mi-ar place sa fiu alaturi de un barbat, dezbracati la mare, pe plaja, sa facem dragoste atat pe plaja cat si in apa. Sa ma tina in brate si sa ne iubim mult.

 • Anonim

M-am intalnit doi ani cu un barbat. Am avut o relatie extraconjugala cu el, dar cand era vorba de sex si ajungeam in punctul ala, totul se naruia… efectiv nu putea.

 • Jon Ilie

Fantezia mea? In ultima vreme sunt atras de o femeile mature trecute de varsta de 40 de ani. Sper ca voi gasi odata si cea ce visez . O femeie matura

 • Madame “V”

Fantezie… hmmm… ce poate fi mai excitant decât să faci dragoste cu o persoană de culoare? Asta mi-aş dori… se spune că sunt super dotaţi anatomic deci provocarea e mare. Să-i văd mâinile în contrast cu pielea mea albă… să le simt pe sâni… pe fundul meu… ahhh… mă înfierbânt deja. Buzele lui… pline care se pliază pe “buzele” mele… limba rozalie jucăuşă… şi dornică ce explorează fiecare găurică… ahhh… cât de incitant sună.
Sper să am ocazia să fac dragoste cu un astfel de personaj!

 • S. Iulian

Mă regăsesc în aceste fantezii. Şi eu îmi doresc să fac sex cu soţia mea şi cu un alt bărbat, să mergem într un concediu mai lung să fim împreună şi să o avem pe soţia mea ori de câte ori vrem. Noi suntem ceva mai în vârstă şi soţia este plinuţă ţâţe mari şi e lată în funduleţ şi îi place să facă sex, deocamdată numai cu mine, dar cine ştie…

 • Florin

Am mai multe fantezii. Mă atrag femeile mature între 40 şi 50, cu fund şi sâni mari, cu care să fac sex total. Aş vrea să experimentez sexul în 3, doi bărbaţi cu o femeie dar şi eu cu două femei, una tânără şi una matura. Mi-ar place sexul în aer liber.

 • Doar eu

Fantezia pe care mi-o doresc de ceva timp este să fac dragoste cu 2 femei. Încă nu s-a împlinit, dar aştept… nici o grabă.  Dar şi când va fiiii… AAHHHHHH

 • Love1971

O fantezie mai veche. Să întâlnesc pe net o femeie măritată, mai plinuţă. Să vorbim ca să ne cunoaştem fiecare părticică a corpului şi fiecare dorinţă ascunsă. Apoi să stabilim o întâlnire pentru sex. Când ne vedem să nu spunem nimic şi să ne comportăm ca şi cum ne-am cunoaşte de mult timp. Să facem sex în toate felurile iar apoi să plecăm fiecare la casa lui fără să vorbim nimic. Apoi să continuăm discuţia pe mess şi să comentăm ce s-a întâmplat.

 • Corina

Păi să vedem. Fantezia mea? Cred că mai degrabă este o dorință, neîmplinită deocamdată. Vreau să fac dragoste cu el, băiatul cu ochi albaştrii, care este cu foarte mulți ani mai mic decât mine. Contează diferența de vârstă? Uneori da, alteori nu, depinde din ce direcție privești și cum abordezi problema. Deocamdată ce vreau eu este o dorință care dacă nu se va împlini o voi trece la capitolul fantezie imposibilă.

 • Anonim

Sunt însurat, dar soţia nu ar fi de acord. Îmi doresc să fac sex în trei. Doi bărbaţi şi o femeie. Fantezia mea este ca femeia să fie la mijloc, să fi făcută sandviş.

Aş dori să fie pe plajă, în vamă, cu soţul meu şi cu bărbatul care mi-a dat cele mai frumoase orgasme. Îi vreau pe amândoi pentru că unul are experienţă, altul are tandreţe şi răbdare. A nu se înţelege că vreau în grup. Este o fantezie şi trebuie tratată ca atare.

Spor la fantezii şi ne vedem pe blogul meu, unde sexul nu duce neapărat la dragoste.

 

6 comentarii la „“Fanteziile tale””

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.