“Întrebări şi răspunsuri”

Întrebări şi răspunsuri

M-am decis să ofer posibilitatea celor care îmi vizitează blogul şi-mi citesc poveştile să le fiu mai aproape de suflet răspunzând la întrebările ce-mi sunt adresate. Ştiu că foarte mulţi şi-ar dori să vadă cine se află în spatele personajului Domnu’ Roz, însă, acum nu este momentul. Poate va veni o vreme când mă voi arăta public.

Partea de mister ce învăluie autorul personajului face parte din farmecul blogului şi poate că este mai interesant şi mai atractiv pentru cititori, curiozitatea fiind cea care îi îndeamnă să-şi dorească mai mult. De la început am mers pe deviza… dacă ceea ce scriu atrage mulţi cititori, nu are importanţă cine este autorul.

Prin răspunsurile la întrebările şi curiozităţile voastre puteţi să vă faceţi o mică idee despre omul din spatele personajului… cu părţile bune şi mai puţin bune, trăirile şi experienţele acumulate… deşi, o primă impresie se poate contura după modul cum sunt scrise poveştile.

Aştept de la voi întrebări şi/sau curiozităţi despre:

– Blog – cum a luat naştere numele personajului, despre poveşti (adevărate sau nu), de unde mă inspir, etc;

– Despre sexualitate în general – subiecte de dezbătut, sfaturi;

– Viaţa privată – fără să mă expun în totalitate;

– Idei sau sugestii de poveşti, în funcţie de fanteziile voastre, care să se regăsească în linia decentă a blogului;

– Orice altceva despre care nu am menţionat şi ar merita aflat de către voi.

Voi încerca să răspund cât mai la obiect la întrebările şi  curiozităţile voastre. Plaja de întrebări este destul de largă, aşa că nu rămâne decât să le primesc, în număr cât mai mare, pentru a satisface cât mai multe curiozităţi.

Dacă tot încercam să ne împrietenim, poate este mai bine să ne vorbim ca şi când ne-am cunoaşte.

Numai bine.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.