Am redescoperit pasiunea

Insistenţele lui deveniseră tot mai prezente. Dacă la început a fost mai discret, acum avea mai mult curaj, de câteva ori m-a pipăit pe sâni în prezenţa soţului meu. Noroc că acesta era destul de beat ca să observe că prietenul lui cel mai bun, prietenul lui de pahar, îmi făcea avansuri tot mai des. Când mă chemau să le aduc ceva, Dan prindea momentul când soţul meu nu era atent şi îmi punea mâna pe sâni, apoi o lua rapid. … 

Avansurile lui mi-au displăcut la început. Îmi era suficient unul care bea până nu mai putea, nu mai aveam nevoie de încă unul. Întâlnirile lor erau aproape seară de seară. În timp observasem că el nu termina tot ce avea în sticlă, era mult mai treaz decât soţul meu.  

Ideea de a-i accepta avansurile îmi venea mereu în gând, mai ales că soţul meu mă cam neglija de ceva vreme. Dar cum să accept când ştiam că Dan este prietenul lui cel mai bun. Îmi era teamă să nu înceapă să spună şi la alţii, ca apoi să afle şi soţul meu. Singurul motiv pentru care eram împotrivă dar şi cel mai important.

Trecusem peste ideea că urma să-mi înşel soţul. Dacă el nu avea ochi pentru mine, ci doar pentru pahar, eu ce era să fac?… să-l aştept pe el? De multe ori când îl vedeam foarte beat şi el avea chef de hârjoneală, îmi trecea cheful numai de cum se apropria de mine.

Dan părea că nu mai vrea să se ascundă, o făcea pe faţă. Îi făceam semne să se potolească, dar el îmi zâmbea de fiecare dată. În acea seară, în timp ce soţul meu dădea pe gât bere după bere, se uitau la televizor la un meci de fotbal. Era prins de ceea ce se întâmplă acolo, deşi nu cred că înţelegea pe deplin ce vedea.

Golisem de pe masa din sufragerie, luasem din sticlele goale şi din mizeria pe care o făcuse cei doi pe masă şi pe jos. Dan s-a oferit să mă ajute. Nu înţelegeam scopul lui. Credeam că… are totuşi un pic de bun simţ, să strâng mereu după ei şi… uite acum mă ajută şi el.

Abia ajunsesem la bucătărie, aşezasem punga jos. Imediat Dan m-a prins în braţe şi a vrut să mă sărute. Mai mult m-a speriat. Din instinct l-am respins, încercam să-l îndepărtez, dar nu reuşeam. Mă ţinea destul de bine lipit de el, cu o mână mă pipăia peste tot… pe sâni, pe fese, între picioare… îmi ridicase marginea rochiei şi îşi băgase mâna până sus.

Mă temeam să nu vină cumva soţul meu să ne vadă tocmai în acel moment. Dan era hotărât, nu vroia să renunţe. Eu mă împotriveam… şi nu prea. Rezistenţa mea scădea treptat. Până la urmă i-am spus răspicat:

– Vrei să ne prindă! Dacă vine în acest moment?

– Nu vine, se uită la meci… stai să mă uit.

Abia atunci mi-a dat drumul. Aveam emoţii cât casa. Încercam să mă stăpânesc dar în acelaşi timp încercam să mă hotărăsc dacă să accept sau nu avansurile lui. Trebuia să ştiu ce vreau pentru momentul în care se întorcea în bucătărie.

Nu a durat mult şi a venit înapoi. Îl priveam atent, aşteptam răspunsul lui.

– Îţi vine să crezi că a adormit uitându-se la televizor?

Nu a terminat bine de spus şi în clipa următoare era lângă mine luându-mă în braţe. De data asta nu am mai încercat să-l resping, însă nu aveam chef să-l las să mă sărute. Mi-a ridicat rochia în sus şi a băgat mâna în chiloţi căutând să-mi bage un deget în interior.

De mult nu mai simţisem astfel de senzaţii, deşi emoţiile erau duble. Soţul se afla în casă şi un alt bărbat mă atingea, iar eu îmi doream asta. M-a întors cu spatele la el… mi-a prins sânii, trăgând de ei în toate direcţiile… ahh… da… mâinile au coborât încet pe trupul meu… a ajuns între picioarele mele… aahh… m-a prins de coapse… ddahh… strângea uşor… nu mai gândeam la faptul că ar putea să mă învineţească.

M-a împins… să mă aplec peste masă. Am închis ochii. Auzeam cu se descheie la pantaloni. Inima o luase razna, dar nu vroiam să mă opresc. Îmi lipseau momentele de tandreţe, atingerile fine, ferme… îmi lipsea pasiunea… aahh… Dan mi-a ridicat rochia, mi-a tras chiloţii jos.

Vroiam să mă bucur cât mai mult de acest moment. Eram convinsă că totul va fi pe fugă, dar mă mulţumeam şi cu atât… decât deloc. Şi-a băgat penisul în mine şi a început să mă penetreze energic… aahh… se lovea de mine cu putere. Ritmul nu-mi era străin, dar îl pierdusem printre amintiri.

Sprijinită în braţe, gâfâiam împreună cu el. L-am simţit grăbit, nu mai insista pe atingeri fine. Era grăbit… firesc. Şi-a scos penisul din mine, s-a lăsat în genunchi… gura s-a lipit de vulva mea. I-am simţit limba scormonind în interior, dar nu pentru mult timp, apoi s-a ridicat… cu o mână mă trăgea de sânul drept în timp ce şi-o freca energic cu mâna stângă.

Se grăbea să ejaculeze. Gâfâia tot mai puternic… îmi doream să-l mai simt în interior, dar în acelaşi timp aveam o teamă să nu finalizeze în mine. Dintr-o dată s-a oprit, m-a prins de mijloc, a băgat penisul în mine, mă ţinea strâns… gâfâia tot mai puternic… cu greu am reuşit să-i spun:

– Nu în mine!… aah … nu în mine!

Cred că m-a auzit. Şi-a scos penisul… l-a frecat de câteva ori, apoi… aahhh… am simţit stropi din sămânţa lui pe fese şi coapse.

Şi-a aranjat hainele, m-a luat în braţe şi m-a sărutat pe gât. După ce a plecat din bucătărie m-am gândit la ceea ce s-a întâmplat. Îmi plăcuse, se putea şi mai bine, dar acelaşi timp mă simţeam şi puţin vinovată. Vinovăţie care şi-a pierdut urma… aproape în fiecare seară.

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Am redescoperit pasiunea”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura