Spioana de la duş

Dintre toţi clienţii pe care îi am, de unul îmi place cel mai mult. Este atrăgător, are un fizic interesant şi mai mult de atât, locuieşte singur. Deşi mai sunt bărbaţi frumoşi cărora le fac curăţenie acasă, de acesta îmi place cel mai mult. Poate că are legătură cu zvonul pe care l-am auzit de le colege, cum că ar fi gay. De multe ori m-am gândit, cum se face că bărbatul de care îmi place cel mai mult, nu-i plac femeile? … 

Aproape că nu-mi venea să cred. La firmă, avem anumite reguli de care trebuie să ţinem cont, referitor ţinută, trebuie să ne îmbrăcăm adecvat pentru a nu se crea confuzii de natură sexuală. Dacă nu-i plac femeile, nici nu mai contează cum mă îmbrac, mi-am zis eu în sinea mea.

Mergând la el destul de des, îi învăţasem tabieturile. Tipul lucra de acasă, ceva despre calculatoare. Dimineaţa îşi bea cafeaua liniştit, se uită la televizor… şi alte nimicuri, până îmi terminam eu treaba. Bănuiesc că după ce plec eu se apucă de treaba lui. În tot acest timp stă îmbrăcat doar în halat.

Începusem să-l studiez din umbră, îl priveam fascinată de cât de atrăgător este acest bărbat. Poate că eu nu aveam vreo şansă, doar nu se încurca cu o menajară, dar sex ar fi putut să facă cu mine… dacă nu era gay. Şi dacă nu este? Poate totuşi îi plac şi femeile, dar cum să aflu?

Cu gândul ăsta plecăm la muncă 2 zile pe săptămână şi tot cu acesta plecăm după program. Uneori mă opream din activitate, îl priveam atent cum se plimba prin cameră, iar când privirile noastre se intersectau, îi aruncam un zâmbet… la fel şi el, apoi îmi continuam lucrul.

Subiectul EL mă incita şi îmi crea dureri de cap. Într-o dimineaţă, am ajuns un pic mai devreme. Observasem că înainte să ajung el face un duş. Îmi trecuse ideea să văd cât de dotat este. A fost şi el mirat când a văzut că am ajuns mai devreme. Am găsit eu o minciună care să stea în picioare, părea că m-a crezut.

La scurt timp a intrat un baie. Mă oprisem din treabă şi priveam către uşa de la baie… să mă duc, să nu mă ducşi dacă mă duc, ce-o să vădvăd un penis şi atât. Am încercat să reiau de unde am rămas dar fără succes, gândul meu era tot acolo. Dacă tot sunt aici, hai să mă uitcine ştie când se mai iveşte ocazia.

Ajunsă în dreptul uşii, m-am aşezat uşor pe vine. Am constatat că nu se putea vedea nimic pe gaura cheii. Se auzea apa curgând tare, dar pe el nu-l auzeam. Ce să fac, cum să procedez? Dacă aş deschide puţin uşa, să privesc prin crăpătură… nici nu am terminat bine gândul că s-a deschis uşa către interior, iar el se afla în pragul uşii, cu halatul pe el, cred că se spălase doar pe faţă. Nu părea ud.

I-am văzut mirarea pe faţa lui. Ce căutăm eu acolo? Nu am avut nici unul dintre noi vreo reacţie. El continua să se uite la mine mirat, eu rămasă fără cuvinte, cu un mic zâmbet ca atunci când ai făcut o faptă rea şi te simţi vinovat. A dat să meargă mai departe. Nu ştiu ce a fost în mintea mea. În loc să mă ridic şi să plec la treaba mea, am rămas jos şi am întins mâna atingându-l în zona intimă.

S-a oprit. Eu mi-am retras mâna, cu ochii mari mă uitam la el, când în jos. Văzând că nu a spus nimic, am întins mâna din nou şi l-am atins, de data asta mai ferm. Penisul se ridica pe sub halat… mmhh… i-am dat marginea într-o parte şi am băgat mâna prinzându-i penisul. În câteva mişcări am reuşit să-l scot afară.

Tipul continua să mă privească atent fără să scoată un cuvânt. L-am tras mai aproape de mine. M-am aşezat în genunchi, cu braţele l-am prins de mijloc până m-am lipit de el, cu gura aproape de penis. Tipul şi-a desfăcut halatul, apoi l-a petrecut pe după mine. Ascunsă sub halat, m-am repezit la penisul lui. Îşi pusese mâinile pe umerii mei şi mă apasă tot mai mult.

Gemea destul de tare. Asta mă făcea să mă implic mai mult. Penisul aluneca tot mai rapid printre buzele mele. Îl umezisem foarte tare şi se mărise destul de mult. S-a deschis la halat şi s-a dezbrăcat de el. M-a prins braţ şi m-a ajutat să mă ridic, apoi m-a prins de mână şi m-a tras după el în dormitor.

Mi-a tras rapid bluza de pe mine. A urmat şi sutienul. La pantaloni a trebuit să mă dezbrac singură. Nasturii se desfac destul de greu, dar am reuşit. În acest timp, îl priveam cum se masturba în faţa mea. Priveam impresionată de cât de dotat este. Rămăsesem în chiloţi. S-a apropiat de mine, i-a prins de margine şi i-a tras în jos.

Eram nedumerită că nu spune nimic, pe de altă parte îmi atinsesem scopul şi nu mai conta prea mult. M-a tras către pat şi mi-a spus să mă aplec cu spatele la el, sprijinită cu mâinile de pat. Pe la spatele meu, a continuat să-şi frece penisul, în timp ce mă strângea uşor de fese.

S-a oprit, a căutat intrarea şi a intrat… aahh… apoi a împins încet până a intrat tot. Era destul de mare penisul lui. De când l-am văzut m-am temut un pic. Speram să nu înceapă energic de la început. Totuşi, a realizat că nu sunt de calibrul lui şi m-a luat încet. Cu timpul m-am obişnuit. Începusem să mă împing şi eu spre el.

Mă ţinea de mijloc cu o mână, cu cealaltă mă mângâia pe spate şi pe fese. Se împingea în mine tot mai energic. M-a prins de mijloc cu ambele mâini, semn că urma să mărească ritmul. Aşa s-a şi întâmplat. Mă penetra atât de rapid, încât am crezut că vrea să mă rupă în două. Ţipam, mă durea un pic, dar nu vroiam să se oprească.

La el totul părea pe fugă. S-a oprit după un timp, apoi mi-a spus să mă aşez cu faţa în sus pe marginea patului. Am aruncat o privire la instrumentul lui înainte să se aşeze peste mine… unde naiba intra tot? S-a lăsat uşor pe vine, apoi m-a pătruns, dar nu s-a urcat deasupra mea. Acum aveam ocazia să văd cât de mult intră. Mi-am ridicat capul şi mă uitam la penisul lui ce dispărea între labiile mele… aahh… era o imagine fantastică.

Şi lui îi plăcea să vadă acelaşi lucru. A continuat să se mişte aşa, lent, culisând penisul pe toată lungimea. S-a urcat deasupra mea. M-am simţit strivită de greutatea lui, simţeam că nu mai am aer… mă penetra energic, aproape că nu mai ştiam de mine.

S-a ridicat în mâini continuând să se mişte destul de rapid. Era mult mai bine acum. Am început să-l mângâi pe braţele lui puternice, pe piept. Pe faţa lui se strângeau grimase, se încordase destul de mult în braţe şi la gât… respira cu greutate… aahhh… a scos rapid penisul, s-a urcat deasupra mea… jetul puternic din sămânţa lui a sărit pe bărbie, restul scurgându-se pe gât şi sâni.

L-am tras către mine, i-am prins măciulia cu gura să culeg din sămânţa rămasă. Înainte să meargă la baie s-a aşezat pe pat lângă mine. Am profitat de ocazie să avem o mică conversaţie. Un pic sfioasă l-am întrebat:

– Am crezut că nu-ţi plac femeile…

– De ce să nu-mi placă?!, mi-a răspuns el gâfâind

– Păi, nu eşti gay?

– Nu, nu ştiu de unde ţi-a venit ideea asta…

– Uppss…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Spioana de la duş”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.