Bărbatul visurilor mele

Era frig, o ploaie măruntă de toamnă anunţă sfârşitul anotimpului cald. Şi totuşi, vremea nu m-a oprit să mă întâlnesc cu el. Plănuisem amândoi ziua şi nu voiam să amânăm întâlnirea noastră. Conversam virtual de multă vreme. Dincolo de ecranele aparatelor de comunicare, i-am simţit bunătatea în suflet. Îmi câştigase încrederea prin felul în care mi-a vorbit. Pe lângă acest aspect, a contribuit enorm de mult şi aspectul fizic… mi-a plăcut enorm de mult. … 

Un bărbat destul de înalt, bine făcut. Creol, ochii verzi… trăsături masculine bine conturate, deşi era un pic mai mic de vârstă ca mine. Un bărbat destul de frumos, cum rar se găsesc pe meleagurile noastre. De la început, văzându-i poza de profil, eram convinsă că nu este poza lui reală, nici măcar nu era o persoană de la noi din ţară. Abia după ce mi-a trimis mai multe m-a convins.

Nu a trebuit să merg mult până la locul de întâlnire. M-a aşteptat acolo pregătit. Vremea rece de afară te făcea să-ţi doreşti să te bagi imediat sub pătură. Numai să ai cu cine. Mi-a deschis uşa… am rămas un pic uimită. Arata că în poză, dar mă aşteptam să fie îmbrăcat în ţinută militară. Cel puţin aşa mi-l închipuiam la prima întâlnire, având în vedere unde lucra.

Venise îmbrăcat cu pantaloni la dungă, cămaşa albă, pantofi… elegant. Era pentru prima dată când ne vedeam faţă în faţă. Am întins mâna să facem cunoştinţă.

– Bianca, încântată…

– Cornel… încântat…

Nu a terminat bine de spus. S-a aplecat şi mi-a sărutat mâna. Uitasem când a fost ultima dată când îmi sărutase mana soţul meu. Oare a făcut asta pentru mine sau aşa obişnuieşte să facă şi cu soţia lui? Conta mai puţin. Important era că aceasta era prima şi ultima întâlnire dintre noi, aşa cum convenisem. Nici unul dintre noi nu dorea să existe o continuare, datorită sentimentelor ce se puteau naşte între noi.

Sunt o femeie obişnuită, rubensiană, cu ani în spate de supărări şi bucurii. Credeam că pot fi stăpână pe sine, că pot face faţă acestei provocări. Emoţiile erau destul de mari, iar fizicul lui chiar mă intimida, într-un mod pozitiv.

În casă, destul de cald. Deşi sunt mai plinuţă de fel, speram să mă ţină un braţe, măcar pentru o vreme, până mă mai încălzesc. Vroiam să-i spun asta, dar îmi era ruşine, aveam mari emoţii. Grijuliu din fire, a realizat ce am nevoie. Ne-am aşezat pe marginea patului, alături de el. Pentru a ne destinde un pic, discuţia a fost destul de simplă.

În timp ce vorbeam şi-a întins braţul pe la spatele meu, m-a prins de mijloc şi m-a tras către el. Încercam să-mi stăpânesc emoţiile prin mici glumiţe şi râsul meu colorat, contagios. Am întins şi eu braţul, prinzându-l de mijloc. S-a oprit din râs. Cu faţă serioasă, mă privea cu ochii mari… îmi dispăruse şi mie zâmbetul.

Pentru o clipă ne-am privit în ochi. S-a întins către mine şi m-a sărutat o dată… apoi şi-a lipit buzele de ale mele. Ne-am strâns cu putere în braţe. Din prea multă energie, entuziasm. Ne-am prăbuşit pe pat, lipiţi unul de altul. Sângele clocotea în mine… poate din prea multă dorinţă.

S-a urcat deasupra mea. În timp ce mă săruta, se chinuia să-mi desfacă nasturii de la bluză. Reuşise într-un final. A tras într-o parte marginea cămăşii în lateral, dezvelind bustul generos. Imediat a pus mâna pe sâni. I-a frământat puţin, apoi a tras de marginea sutienului până a scos un sân afară.

Sutienul mă incomoda. A trebuit să-l dau jos cu totul. Acum putea să facă ce-i pofteşte inima. S-a dus direct la sâni. M-a sărutat pe sfârcuri… i-a prins cu buzele şi i-a supt pe rând… cu mâinile trăgea uşor de ei în toate direcţiile. Fierbeam la propriu. Mă încinsesem. De obicei mă excit foarte repede.

Nu mă aşteptam să meargă mai departe. S-a dat tot mai mult în spate… săruturi scurte pe abdomen până a ajuns între picioarele mele. Mi-a desfăcut nasturii… cu ajutorul lui, mi-a dat pantalonii jos. Rămasă doar în chiloţi, simţeam o senzaţie ciudată de ruşine pe care nu o înţelegeam. Înainte să-mi tragă chiloţeii jos s-a uitat la mine, m-a sărutat pe abdomen, apoi a tras de chiloţi până m-a dezbrăcat de tot.

Între noi discutasem multe, dar nu aprofundasem în detaliu preferinţele noastre sexuale. Stabilisem de comun acord că nu vom face anal. În rest, totul era o noutate. Aveam o idee despre preferinţele lui, dar nu ştiam până unde putem merge. Eram curioasă dacă îmi va face cunilingus. Poziţia în care se afla sugera acest lucru… că urma să se întâmple.

Mi-a desfăcut picioarele, pe care, timid, le-am apropiat ruşinată. Privirea lui părea să spună… nu ai de ce să te ruşinezi. Avea dreptate… dacă nu doream să fac asta nu mai eram acolo… mi-am spus eu. Şi-a băgat capul între pulpele mele pline. Gura se lipise de vagin… limba îşi făcuse loc în interior… aahh… din când în când, îşi ridica capul, cât să ajungă cu limba la clitoris, să-l atingă rapid, apoi revenea la poziţia iniţială… explorându-mi interiorul cu limba.

Credeam că înnebunesc. Eram udă toată. Gemeam puternic, mă trăgeam de sâni şi mă bucuram din plin de plăcerea pe care mi-o oferea. Eram zăpăcită, năucă… nu credeam că va dori să-mi ofere cunilingus din prima. În timpul conversaţiei noastre mi-a repetat mereu că doreşte să mă facă fericită. Cred că asta m-a atras cel mai mult, încrederea cu care o spunea.

Nu vroiam să-i rămân datoare. Trebuia să-i întorc acest favor. Nu împart cu bucurie sexul oral oricărui bărbat, dar acestui bărbat simţeam că vreau să fac asta. Merita din plin. S-a dezbrăcat de haine. Rămăsese gol în faţa mea. Priveam cu admiraţie la trupul lui bine făcut… spatele lat, braţele vânjoase, abdomen cu pătratele… wow… A vrut să se urce deasupra mea… l-am simţit. M-am ridicat în şezut, cu privirea ţintă către penisul erect. I-am prins penisul cu o mână, trăgându-l spre mine.

L-am atins cu buzele. Cornel s-a răsucit şi s-a întins pe spate. Era pregătit acum, într-o poziţie comodă. M-am dus către el. Pusesem mâna pe pieptului… aah… am coborât uşor, în zig-zag până am ajuns la bărbăţia lui. L-am prins cu toată mâna… îmi mişcam mâna agale în sus şi în jos, privind la penisului lui… de parcă aveam nevoie să-mi fac curaj.

Nu am mai stat mult pe gânduri, m-am apropiat de el şi l-am prins la vârf între buze… i-am făcut loc mai mult. Mişcările din ce în ce mai alerte. Aveam în minte plăcerea ce mi-o oferise mai devreme şi eram hotărâtă să-i ofer cel puţin plăcerea pe care o primisem eu. Gemetele lui m-au încurajat să continui. O dată cu el gemeam şi eu. După un timp m-a oprit. S-a ridicat, mi-a prins capul în palmele lui şi m-a sărutat.

Se urcase deasupra mea, în poziţia misionarului. Îşi mişca penisul încet, pe toată lungimea. Săruturile şi mângâierile curgeau în voie… gemetele noastre conturau tabloul a două persoane care trăiau plăcerea la maxim.

Mi-a plăcut foarte mult atenţia pe care mi-a acordat-o. Destul de atent şi la detalii, mai ales când urma să schimbăm poziţiile. Nu am iertat nimic din ceea ce mi-ar fi plăcut mie, cum de altfel nici pentru el. Diversitatea poziţiilor a venit firesc… o dovadă în plus a încrederii ce se dezvoltase între noi.

Acum când îmi amintesc de acele momente, mă gândesc la faptul că am întâlnit cel mai frumos bărbat din viaţa mea, iar cuvintele nu sunt de ajuns să exprime trăirile noastre.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura