Ispita de la birou

Biroul open space de la etajul 9 al turnului de sticlă era străbătut de zgomotul scaunelor care se trag, al tastaturilor de calculator și de zumzetul șoaptelor care se uneau în zeci de voci și în cuvinte care puse unul lângă altul nu aveau nici un sens. Lucram cam în aceeași formație de ani de zile, cu excepția unei tipe care îi luase de curând locul Andreei. Stătea chiar la biroul din fața mea. … 

Îi vedeam șuvițele blonde ieșind cumva de deasupra monitorului și din când în când, degetele subțiri și lungi, care treceau prin ele. Privirile noastre s-au întâlnit în trecere, de câteva ori, dar nu am văzut nimic altceva decât indiferență, deși m-ar fi tentat să simt cum se oprește mai mult în ochii mei.

Denisa era o tipă cel puțin interesantă, îmbrăcămintea ei corectă, fustă lungă până la genunchi și cămășile descheiate la un singur nasture lăsând să se ghicească sânii plini și fesele bombate care îmi stimulau imaginația și îmi provocau mici erecții pe care mă străduiam să le ascund trăgându-mi scaunul mai aproape de birou.

Nu obișnuiam să stau la birou până târziu, dar seara aceea era o excepție, proiectul trebuia predat, căci investitorii interesați să-l finanțeze găsiseră și alte oportunități și nu mai doreau să aștepte. Am văzut că Denisa era și ea în continuare la monitor, încercând să găsească noi avantaje care să îi convingă pe aceștia că noi propuneam cea mai bună variantă.

Am schimbat câteva impresii peste monitoare și tăblia care separa lunga masă în două șiruri de birouri, încântat să văd că femeia îmi acordă atenție și apreciază proiecțiile de venituri făcute de mine. Am scos-o la țigară în micile pauze pe care le făceam pentru a reveni cu și mai mult chef și inspirație la proiectul nostru care devenise deja comun.

Era deja noapte când am terminat și am văzut-o aplecată asupra telefonului, apăsându-i periodic ecranul.

– Cezar, tu găsești taxi?

– Nu am nevoie, sunt cu mașina. Te las undeva?

– Dacă Drumul Taberei se întâmplă să fie în drumul tău, te rog.

Nu era, eu stăteam în Berceni, dar nu aveam de gând să pierd ocazia de a o cunoaște mai bine. Am mers cât de încet puteam, prinzând cam toate semafoarele de la Pipera până în Drumul Taberei, dar femeia nu a comentat nimic. Stătea relaxată pe scaunul din dreapta mea, savurând fiecare țigară, inspirând adânc și lăsându-și bustul să se ridice și să coboare cu mișcări ample.

Mi-a surprins privirea în oglindă și am tușit, ușor jenat când mi-am dat seama. Ea a zâmbit, ridicând ușor sprâncenele și lăsându-și buzele să se unduiască într-un zâmbet care putea însemna orice, de la ironie, până la invitația la promiscuitate. Nu a fost cazul să mă gândesc prea mult la semnificația lui, vocea ei indicându-mi să opresc la unul dintre blocurile de pe marginea străzii.

– Am ajuns, mulțumesc mult, Cezar. A deschis ușa și a scos piciorul, dorind să coboare. Mâine e weekend, vrei să urci să bem un pahar? Merităm.

– OK. M-am străduit să îmi ascund surpriza și bucuria cu o voce neutră. Am urmat-o pe treptele blocului, admirând în voie coapsele tari și fesele care se mișcau provocator, ca niște feline, sub fusta ușor mulată.

Ajunși în micul ei apartament m-a invitat să stau pe o canapea confortabilă, aprinzând o lampă cu abajur. Mi-a spus că o dor ochii și dacă nu mă deranjează preferă o lumină mai prietenoasă. A turnat vinul roșu sec în pahare, am ciocnit și s-a așezat pe un fotoliul lângă mine. Și-a scos pantofii cu toc și s-a relaxat, continuând o discuție impersonală legată de corporația la care amândoi lucrăm și de șefii de acolo.

Cu fiecare înghițitură de vin privirea ei devenea mai familiară, iar ochii ei zăboveau în ai mei din ce în ce mai mult. Eram aproape fascinat, deja nu îi mai urmăream cuvintele și doar o încuviințam neatent, cu câte un da. A mers până la baie, dar când s-a întors nu s-a mai așezat în fotoliu. Stătea în picioare în fața mea, cămașa era descheiată la câțiva nasturi și îi vedeam sânii grei ușor ieșiți din cupele sutienului.

Zâmbea. M-am ridicat și am mângâit-o pe coapse, ea a gemut, iar mâinile mele au purtat o luptă scurtă cu nasturii de la cămașă. I-am căutat sfârcurile cu buzele, alintându-le și prinzându-le între ele. I-am eliberat sânii grei din sutien, admirându-i sfârcurile rotunde și mari, de un roz mai închis și le-am înconjurat cu limba, continuând să le sug când au devenit erecte.

Denisa gemea, mângâindu-mă pe cap. Și-a deschis fusta și a lăsat-o să cadă pe podea. Purta o pereche de chiloți tanga dantelați, prin care zăream micul triunghi de păr pubian. I-am strâns fesele în mâini. Buzele noastre s-au împreunat, i-am simțit respirația care a devenit sacadată atunci când degetele mele i-au găsit labiile și au început să le maseze ușor.

Am împins-o pe Denisa pe canapea și i-am smuls chiloții. Ea și-a depărat picioarele și m-au lăsat să îi admiri labiile cărnoase. A zâmbit și a început să le atingă cu mișcări lungi, de sus până jos, insistând pe clitoris. M-am așezat în genunchi și mi-am apropiat fața de vaginul ei, continuând să privesc excitat cum se masturbează.

Mirosul ușor sărat mă atrăgea, am gustat-o ușor, intrând cu limba în despicătura ei și penetrând-o încet. S-a relaxat și mi-a cerut să continui, m-am pierdut între labiile sale, întâi molatic, ușor, pentru a accelera ritmul cu care îmi treceam vârful limbii pe clitoris, de-alungul lui, de jos din intrarea dintre labiile sale mustând de excitație și până sus, acolo unde ele se împreunau și până sus, pe vârful tare care ieșea vizibil dintre ele.

Am însoțit mișcarea limbii de cea a degetelor pe care i le băgam încet și i le scoteam din vagin, continuând în ea cu mișcări apăsate atunci când i-a descoperit o zonă pe peretele de sus a vaginului care a făcut să urle de plăcere și să îmi împingă sălbatic capul pe labiile ei. A juisat sălbatic pe buzele mele, mi-a strâns capul între picioarele care tremurau și m-a ținut așa minute bune. I-am cules seva excitației și a orgasmului.

S-a ridicat și s-a sprijinit de canapea, ridicându-și fesele bombate spre mine.

– Trage-mi-o! Vreau pula aia mare a ta. Hai!

Am penetrat-o cu vârful penisului și m-am împins până la testicule. Am stat puțin, învăluit de senzația vaginului ei strâmt, simțind cum își încordează ușor mușchii și mă strânge și mă tare. Aproape că ejaculam. Am ieșit, penetrând-o rapid apoi cu degetele, am prins-o de mijloc și am intrat puternic la loc. Și-a depărtat ușor picioarele și m-a primit mai adânc.

Am continuat să o penetrez sălbatic, cu gesturi rapide. Zgomotul testiculelor mele care se loveau de fesele ei și respirația sacadată a Denisei au făcut loc geamătului meu care a însoțit jetul de spermă ce i-a lovit pereții vaginului. S-a trântit pe canapea, gemând. A cules cu degetele sperma groasă ce îi ieșea din vagin și strălucea provocator pe labii.

De la acel proiect eu și Denisa am continuat să lucrăm mai mult împreună, sărbătorind fiecare reușită cu câte o fantezie erotică.

Poveste scrisă de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Ispita de la birou”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.