Mă excită ideea să te văd cu alt bărbat!… (2)

… Baxter s-a uitat la soţul meu, a făcut ceva semne spre el. După cum gesticula, cred că a aşteptat acordul lui că poate să înceapă. După ce soţul meu a încuviinţat, bărbatul a urcat în pat. Se uita la mine, scanându-mi trupul, rânjind cu dinţii lui impecabili de albi. Întâi mi-a atins genunchiul drept, ca apoi să mă pipăie peste tot. Nu reuşeam să mă uit spre el mult timp, deşi era destul de chipeş. Mai tot timpul m-am uitat către soţul meu. Speram în sinea mea să spună… Asta a fost tot, ne oprim aici!

Mi-a prins sânii prin sutien. Trăgea de ei şi îi frământa. A scos sânii afară, a urmat o nouă repriză de smotocire a sânilor. S-a aplecat şi mi-a prins sfârcul în gură. A tras de el cu buzele până când acesta s-a întărit. Acelaşi tratament a urmat şi la celălalt sân. Înainte să mă dezbrace de chiloţi, s-a oprit în dreptul buricului. Şi-a băgat limba şi a început să mă lingă destul de apăsat.

Nu înţelegeam unde este plăcerea la început, dar apoi, am început să mă excit treptat. Când să mă dezbrace de chiloţi, a prins de ei şi a tras spre el. Partea dintre picioare de la chiloţi îmi intrase între labii. Mă durea un pic, iar el tot trăgea. Cred că a vrut să-i rupă, dar nu a reuşit. Nu am idee ce a vrut să facă. A văzut că mă deranjează şi că m-am opus ca să mai tragă de ei, a renunţat. Mi-a tras chiloţii până m-a dezbrăcat de ei, lăsându-mă goală în faţa lui.

M-am uitat la scula lui, părea în erecţie maximă… Oare unde o să intre toată scula aia?… Baxter, un pic mai brutal. Ori aşa era el, ori în cultura ţării de unde provine nu există termenul de pasional, senzual. Mi-a prins picioarele şi le-a ridicat în aer, lipite unul de altul. Îmi ţinea picioarele ridicate, în timp ce s-a aplecat, s-a dus direct cu capul direct la fofoloanca mea. I-am simţit limba apăsând deasupra labiilor. Mă luase căldurile, îmi muşcam uşor buzele, ochii închişi.

Îmi plăcuse, chiar îmi doream să dureze mai mult ceea ce făcuse mai devreme. Vise! Cum a început, tot aşa s-a încheiat!… Brusc! Mi-a lăsat picioarele pe pat. Şi-a prins scula cu mâna dreaptă, apoi a venit în genunchi spre capul meu. Am înţeles imediat ce vrea să facă. Voia să mă pună să i-o sug. Am întors capul către soţul meu, ce se dezbrăca în acel moment, privind atent către noi, nevrând să piardă ceva.

Aşteptam să spună ceva, dar el nimic. Baxter a venit cu penisul aproape de gura mea. În încercarea mea de a obţine o reacţie de la soţul meu, ca şi când aş fi vrut să-i spun:… Uite, ăsta vrea să mi-o bage în gură!… Nu zici nimic?… m-am trezit cu vârful penisului peste buze. Apăsa, încerca să-şi facă loc în gura mea. M-a prins de cap şi m-a direcţionat către el, încercând din nou, fără succes să-mi bage pula în gură.

Problema mea nu era că urma să sug o altă pulă… una în plus sau în minus, pe lângă cea a soţului, nu era mare brânză. Problema mea era că soţul meu privea şi îmi era ruşine să accept acest lucru. Atunci am realizat că ar fi trebuit să am o discuţie mai detaliată cu soţul meu, înainte să accept. Ar fi trebuit să pun nişte limite. Poate că cel mai bine era să fie doar sex vaginal şi cam atât, nimic altceva.

Cu siguranţă, aş fi putut sta inertă pe spate, fără să am vreo implicare, în timp ce Baxter mă futea şi transpira de la atâta efort.

Soţul meu a văzut că Baxter se chinuie să mi-o bage în gură, iar eu nu cedez.

– Haide, deschide gura! I-ai pula aia în gură!

Nu-mi venea să cred că tocmai a rostit acele cuvinte. Timid, am deschis încet buzele, apoi toată gura, lăsând să intre penisul acelui bărbat. Îşi ţinea penisul de la bază. Se apleca cu trupul spre mine. Din mişcările du-te-vino, încerca să o bage mai adânc în gura mea. Nici pe a soţului nu reuşesc să o cuprind toată. Posibil că pe a lui aş fi reuşit, dacă mi-aş dat mai mult silinţa.

Pe a lui Baxter nicio şansă să se întâmple. Şi jumătate îmi părea mult, datorită circumferinţei. O avea destul de groasă. S-a aplecat mai mult, s-a sprijinit în braţe. Îşi mişca trupul în sus şi în jos, cu pula lui în gura mea, de parcă ar fi făcut flotări. De pe margine, soţul meu părea foarte încântat de ceea ce vede. Chiar îl încuraja, spunându-i într-una… Bravo!… Aşa te vreau!…

Cred că în acele momente eram roşie la faţă. Îmi era ruşine foarte tare, dar în acelaşi timp şi un pic nervoasă când îl auzeam pe soţul meu cum îl încuraja. Într-un alt context, doar eu şi acest bărbat, nu m-aş fi eschivat să i-o sug, poate chiar i-o ţineam cu ambele mâini şi o băgam vârtos în gură, gemând şi sugând cu poftă.

Bărbatul s-a oprit, s-a ridicat la câteva minute. Am crezut că am scăpat ieftin cu puţin sex oral, dar de fapt mai urma o repriză. S-a răsucit, apoi s-a urcat peste mine, capul între picioarele mele, scula lui atârnând deasupra gurii mele. S-a lăsat mai jos, până când scula lui a ajuns din nou la gura mea. M-am eschivat din nou, încercând să refuz, dar până la urmă am deschis gura.

Sprijinit pe vârfurile degetelor de la picioare, îşi mişca trupul în sus şi în jos. De câteva ori a forţat mai mult, încercând să împingă şi mai mult scula lui în gura mea. În tot acest timp, nu a stat degeaba. Îi simţeam limba şi buzele asupra clitorisul. Îmi plăcea, dar nu voiam să recunosc asta. Mi-am dat silinţa să nu scot niciun zgomot, niciun icnet de plăcere.

Cu coada ochiului îl văzusem pe soţul meu. Se afla destul de aproape de pat, privind la noi cu ochii mari şi excitaţi, masturbându-se. Baxter s-a oprit după o vreme, s-a mutat în lateral. Nu aveam idee ce urmează. Cu privirea serioasă, priveam spre tavan, fără să schiţez vreun gest. Bărbatul s-a mutat între picioarele mele. Se aşezase în genunchi, îşi freca uşor scula. Cu vârful îmi atingea încet labiile. Întâi şi-a pus prezervativul.

L-am văzut hotărât, gata să mă penetreze. Şi-a potrivit penisul între labii şi a vrut să împingă. De emoţia momentului, de teama de durere, am întins mâna spre pieptul lui, în încercarea să-l ţin la distanţă. Intrase vârful… aaahhh… Oricât de mult aş fi vrut să-mi cenzurez trăirile, în acel moment nu am reuşit. La cât de groasă era, a reuşit să mă facă să scot gemete destul de ridicate. Renunţasem să mai mă uit la soţul meu, eram atentă şi concentrată la scula tipului.

Gata pregătită, în caz că simţeam cea mai mică durere, să-l ţin la distanţă cu mâna ce o aveam pusă pe pieptul lui. A împins mai mult… mmhhh… Încordată la maxim, simţindu-i scula groasă ce intra treptat, eram convinsă în acele momente că tipul ăsta… sigur mă va lărgi!… din moment ce mă obişnuiam cu el.

După mai multe reprize de du-te-vino, cu vârful penisului în mine, treptat, am reuşit să mă obişnuiesc cu dimensiunea lui. La un moment dat şi-a împins scula în mine. Nu ştiu dacă intrase toată, dar am simţit că nu mai am aer. Încercam să-l împing cu mâna, să se retragă un pic, dar el, un bărbat masiv, reuşea să-mi facă faţă. Nu aveam nicio şansă să-l fac să se retragă, chiar încerca să împingă mai mult.

Ţipam şi urlam, trăgând cu pumnul strâns de lenjerie. Din acel moment a mai durat ceva până când am reuşit să fac faţă penisului imens. Cred că a înţeles şi el că ce a fost mai greu, trecuse. La fel de brusc, fără nicio pasiune, nimic senzual, nicio atingere specială… mi-a ridicat picioarele pe umerii lui. Se aplecase peste mine, apăsându-mi picioarele de trupul meu. Şi-a retras încet penisul, apoi a împins, cât să pot suporta. Încă nu sunt convinsă că intrase tot în mine.

Cu fiecare mişcare, se mişca tot mai repede. L-am văzut pe soţul meu plimbându-se prin cameră. Nu ştiu de când începuse, nu îl văzusem până în acel moment. Soţul meu ţinea în mâna telefonul şi încerca să filmeze. În gândul meu, în timp ce Baxter se mişca tot mai energic… Asta mai trebuia acum, să şi filmeze cum mă fute asta!

Minute bune, Baxter m-a futut de am crezut că după aceia nu voi mai face sex vreo lună. Tipul, pe lângă faptul că are o sculă imensă, are şi o rezistenţă destul de ridicată. Faptul că îmi doream să termine repede, asta era doar în visele mele.

La un moment dat şi-a scos penisul din mine. Încercam să-mi trag sufletul după asediul la care am fost supusă. Baxter îşi freca penisul cu mâna stângă, în timp ce mă trăgea de sâni. La un moment dat a venit din nou spre mine, eram convinsă că va intra din nou în vagin, dar el încerca ceva mai jos. Când am simţit vârful penisului atingându-mi orificiul anal, am sărit ca arsă, spunându-i într-una:

– Nu, nu, nu!… Acolo nu!… Cu scula aia nu vei încerca să intri acolo!…

S-a uitat către soţul meu. În acel moment soţul meu i-a confirmat că rămâne cum am zis eu. Fără sex anal! Tupeistul, chiar voia să-şi introducă furtunul ăla în mine. Am mai făcut sex anal, dar nu cu ce avea el în dotare.

Baxter a dat din cap că este de acord. M-a prins de mână şi m-a ajutat să mă ridic. Nu mi-a zis nimic, dar a reuşit să mă aşeze capră, cu spatele la el. A fost destul de meticulos. Până nu m-am aşezat aşa cum şi-a dorit el, nu am mers mai departe. Trupul uşor aplecat, fundul ridicat, picioarele un pic depărtate.

Încă aveam o strângere de inimă, ca nu cumva să încerce să mă penetreze anal, chiar dacă eu am refuzat categoric. Când i-am simţit penisul între labii, m-am liniştit un pic. A împins… aaahhh… cred că i-am simţit-o pe toată în mine. Aveam ochii mari, mă durea un pic în interior. Soţul meu s-a aşezat în faţa mea, culcat pe spate. El mai lipsea din peisaj. Şi-o frecase până în acel moment şi era aproape de finalizare. L-am simţit.

Şi-a băgat penisul în gura mea, mă ţinea de cap şi mi-o îndesa adânc. Baxter mă ţinea de fese şi mă futea energic. Soţul meu tot mai încordat… gemete din ce în ce mai zgomotoase… mmmhh… sugeam. Îmi părea interesant să fiu futută vaginal, în timp ce aveam o pulă în gură pe care să o sug. Îmi plăcea, dar nu voiam să recunosc asta. Exact cum mă aşteptam, soţul meu m-a apăsat tare pe cap, penisul adânc în gura mea… ddaaahhh… sperma mi-a împroşcat gâtul.

M-am înecat puţin, o parte din sămânţa lui s-a scurs pe abdomen. Pe soţul meu îl terminasem. Îl mai aveam pe Baxter, ce observasem că îl ţine mult. Nu aveam idee cât de mult poate să reziste fără să ejaculeze. Speram să nu mă ţină aşa ore întregi. De parcă a vrut să-mi facă pe plac, de parcă îmi citise gândurile că voiam să termine mai repede, i-am auzit gemetele, mă ţinea strâns de bazin… daaaa… a mai zis ceva pe limba lui. Şi-a scos penisul afară la momentul potrivit, a îndepărtat prezervativul, ca sperma să ţâşnească pe fese, la anus şi pe labii.

Uşurată că s-a terminat totul m-am întins pe pat. Nu ştiam ce au vorbit ce-i doi, soţul meu şi Baxter, dar eu nu mai voiam nimic. Nu mai voiam sex. Ca să fiu lăsată în pace le-am zis că totul s-a terminat şi că vreau să fii lăsată singură.

Baxter a înţeles. Şi-a luat hainele, soţul meu s-a dus după el. L-a aşteptat să se îmbrace, ca apoi să-l conducă la uşă. Soţul meu a revenit în dormitor. Am vrut să mă duc la baie, dar am mai tras un pic de timp.

– Ia, zi! Cum a fost? Ţi-a plăcut?

– Nici nu mai contează dacă mi-a plăcut sau nu. Important este că ţi-am îndeplinit dorinţa, şi s-a terminat.

– Nu mai vrei?

– Credeam că ne-am înţeles?!… O singură dată şi gata!… L-ai adus şi pe ăsta cu pula de jumătate de metru. Unul cu o pulă mai normală nu ai găsit?

Soţul meu nu a mai zis nimic. M-a lăsat să-mi vărs nervii până m-am hotărât să mă duc la baie. Sper să nu treacă iar o vreme, ca apoi iar să mă bată la cap că vrea să mă vadă din nou futându-mă cu Baxter sau cu un alt bărbat!

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Mă excită ideea să te văd cu alt bărbat!… (2)”

  1. Am trecut prin experiența asta…😎
    Cred ca ea..va mai dori si dupa..;asta datorita experienței traita atunci🤷‍♂️
    Contrar gândurilor ei, inainte de a se intampla 🤷‍♂️😅

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura