Soţul a venit din delegaţie (2)

… Sora mea mi-a scris că a fost pe la copii şi că a stat două zile. Îi plăcea faptul că micuţa mea se transformă când e vorba de sex, dar şi cât de bine s-a futut cu soţul ei.

– M-a futut atât de bine… nu m-am lăsat şi am vrut să mă fută anal… s-a chinuit ceva până a intrat, dar până la urmă a reuşit. Nu-mi vine să cred cât de mare o are… iar fiică-ta suge şi se fute… urlă într-una. …

Până la urmă am stabilit să vină sora mea la noi în weekend, apoi urma să plec cu soţul meu în concediu. De cum a intrat soţul în casă, l-am simţit că are chef de sex. A venit imediat la mine, s-a lipit instant. Mi-a prins sânii, trăgea uşor de ei. O mână a coborât şi m-a strâns de fund… mmm… la puţin timp, mâna a ajuns între picioarele mele, îmi masa labiile.

M-a întors şi m-a sărutat pe buze, mâna tot între picioarele mele. M-am pus în genunchi în faţa lui. Mă privea încântat la modul cum l-am deschis la prohab, cum i-am scos-o afară. Înainte să i-o iau în gură l-am privit lung. Aproape că-mi spunea din priviri… ia-o în gură!… suge-mă!… şi asta am făcut. I-am prins-o în gură şi am început să o sug, cu o mână i-o frecam. Îl vedeam cum se încordează, îmi plăcea să-l aud cum oftează şi geme.

De câteva ori a pus mâna pe capul meu şi mi-a dirijat mişcările. L-am simţit că urmează să ejaculeze, a luat mâna de pe capul meu şi m-a lăsat doar pe mine. Îl sugeam energic. Când a fost foarte aproape, i-am eliberat pula, i-am frecat-o… sperma a ţâşnit pe faţa mea. Mă umpluse de spermă pe faţă. Ca să-i arăt cât de mult mi-a plăcut, luam cu degetul din sămânţa lui şi o băgam în gură, sugeam degetul provocator.

– Ce curvă te-ai făcut, dragă, cât am fost plecat!… Să ştii că-mi place.

Când m-am ridicat mi-a dat două palme feste fund şi m-a strâns de ţâţe. Chiloţii îmi erau umezi, voiam să mă fută, dar el doar s-a jucat cu mine şi m-a ţinut aşa până seara. Seara, am desfăcut o sticlă de vin şi am băut câteva pahare. Uitasem să-i spun că vine şi sora mea pe la noi în weekend, aşa că i-am spus atunci. S-a încins din nou, deşi era un pic ameţit. Chiar şi aşa a mai adus o sticlă de vin. Ne sărutam, îmi masa sânii şi părea destul de încântat că vine sora mea.

– Vrei să o fuţi, dragule, pe sora mea?… l-a întrebat eu curioasă. Cine nu ar vrea să o fută pe sora mea?! M-a prins de ceafă, m-a tras spre el, priviri în priviri.

– Da, dragă, vreau să o fut!… Iar tu să te uiţi la noi, după care să vă fut pe amândouă! Vrei să o facem în trei? Soră-ta să-mi sugă pula, iar eu să te ling în păsărică, vrei?

– Normal că vreau!

L-am prins puternic de pulă şi l-am masat, el mă strângea tot mai tare de ţâţe.

– Mă înnebuneşti cu ţâţele tale imense, vreau să mi-o freci puţin între ţâţe.

Mi-a dat imediat tricoul jos şi sutienul, eu l-am desfăcut la pantaloni. Imediat şi-a băgat-o între ţâţe. Apăsam ţâţele din lateral şi le mişcam în sus şi în jos. El privea satisfăcut, cu ochii la ţâţele mele. Ofta adânc… dda… e bine aşa… da… Credeam că va dori să termine în gura mea sau pe faţă, dar s-a oprit. S-a retras. S-a dezbrăcat, m-am dezbrăcat iute şi eu.

Întinsă în pat îl aşteptam pe el. Soţul meu a luat sticla de vin şi a turnat pe sâni, un pic pe abdomen. Simţeam cum se prelinge între picioare, la păsărică… şi mai departe către anus. A lăsat sticlă şi a urcat în pat. Întâi s-a dus către ţâţe, sugea vinul de pe mine. Îmi plăcea senzaţia cum îmi suge vinul de pe ţâţe, apoi mai jos spre abdomen. A coborât între picioarele mele… a lins cu migală şi acolo, mi-a atins anusul uşor.

Tremuram uşor, patul era ud de la vin. M-a întors cu faţa în jos, a luat din nou sticla şi a turnat puţin pe spate şi pe fund. Limba aluneca pe mine, a început de sus, culegea fiecare strop de vin de pe mine, a ajuns la fund. Mi-a lins fesele, mă trăgea de ele… limba îşi făcea loc să culeagă stropi ce s-au scurs la anus. M-a pus pe o parte, apoi mi-a ridicat un picior. Şi-a băgat capul între ele şi mă lingea în păsărica… aahh…

– Hhmm, ce gust bun are pizda ta! Vinul îşi făcuse efectul şi îmi vorbea vulgar. Îmi plăcea asta.

– Bag-o, te rog, în pizda mea! Nu mai pot, fute-mă, unde vrei tu, numai fute-mă!… i-am răspuns şi eu cu aceeaşi metodă. S-a înfipt în mine, m-a pătruns rapid. Mă futea aşa cum îmi place mie, dar nu tot timpul în aceeaşi poziţie… în diferite poziţii. Cu mici întreruperi, a reuşit să mi-o tragă aproape o oră. Nici mie nu mi-a venit să cred, darămite lui.

Am ajuns la orgasm în acelaşi timp cu el. Simţeam sperma caldă în păsărică. A rămas adânc în mine. Sperma se prelingea uşor pe picioarele noastre în timp ce stăteam îmbrăţişaţi. Am adormit aşa până la urmă. Dimineaţa, patul era pătat de vin şi spermă, iar mirosul era destul de greoi.

– Va trebui să ne luăm cearceaf de latex, dragă, dacă ne futem tot aşa. Pe ăla îl ştergem un pic şi gata.

– Luăm, dragule, să nu mai avem griji… gândul la latex chiar mă excita. M-a luat în braţe şi m-a strâns puternic.

– Vino, curvuliţa mea. Mi-e dor de ţâţele tale.

A reuşit cumva să şi-o bage între ţâţele mele. Reuşeam să-i ating pula uşor cu buzele şi limba. Ţineam de ţâţe strâns, pula se mişca rapid între ele. Îl vedeam cu geme, eu îmi lingeam buzele, aşteptând cu nerăbdare sperma călduţă. M-a futut între ţâţe până când a ejaculat puternic. Primele jeturi au fost pe faţa mea, apoi pe gură şi pe gât. Soţul meu tremura, eu adunam bunătate de spermă cu degetele şi o băgam în gură.

Ziua a început minunat. Spre seară, soţul meu avea întâlnire cu colegii lui, eu să merg la fiică-mea. Trecuse ceva timp de când nu-i mai vizitasem. Până atunci am ieşit în oraş la o plimbare, îmbrăcată aşa cum mă obişnuisem în ultima vreme. Rochie mulată, curul scos în evidenţă, la fel şi ţâţele, tocurile cui. De când am plecat de acasă l-am văzut excitat. Pe strada mi-a spus:

– Îmi vine să te fut aici!

La auzul celor spuse de el, mi-am lins uşor buzele, apoi i-am făcut un semn de sex oral, să-l întărât şi mai tare. La cafenea era cu ochii în ţâţele mele. Mi-am lins provocator buzele, iar cu mâna pe sub masă, umblam la prohab.

– Ai chef de futut, dragule?!… îi găsisem pula sculată… Ai răbdare până mâine, vine sora mea şi vreau să o rupi. În seara asta nu facem nimic. Eu merg la fiică-ta, iar tu să fii cuminte!

– Ce perversă eşti! Mi-o freci şi zici că nu facem nimic. Mă voi răzbuna pe sora ta!

– Da, să o fuţi bine! Răzbună-te pe ea! Îi place dur, îi place în cur, precum şi mie…

– Offf, ce-mi faci, dragă! Simt că-mi rupe pantalonii, aşa de tare este.

El s-a dus la întâlnirea cu colegii lui, eu la fiică-mea. Ea era la duş, ginerele m-a întâmpinat bucuros. De cum l-am văzut s-a instalat căldura între picioare. Mă abţineam cu greu să nu pun mâna între picioarele lui, dar nu am ratat ocazia să mă frec un pic de ea, cât să ne aţâţăm amândoi.

– De când a venit soţul tău, nu mai dai pe la noi… mi-a spus cu reproş, în timp ce mă strângea de fund.

– Îmi este dor de un sex nebun… i-am şoptit eu… o vreau, dragule!

La fix şi-a făcut apariţia şi fiică-mea. Imediat m-a luat în braţe. S-a bucurat că am venit.

– Ce faci, dragă, de când ţi-a venit soţul, nu mai vii pe la noi, faceţi dragoste toată ziua?

A vrut să ştie detalii… te fute bine?… Povesteam ca două vechi prietene. Ea mi-a povestit ce au mai făcut ei. Ginerele ne-a servit cu un pahar de şampanie, am mâncat şi am continuat cu şampania. Fiică-mea era deja încinsă. M-a luat de mână, i-a spui lui că mergem la duş şi îl aşteptam în dormitor.

Nerăbdătoare, am făcut un duş rapid. Micuţa mea se pregătea. Încălţată cu tocuri cui… în rest, era goală. Mie mi-a dat o rochiţă mini din latex, sutien şi cizme cui. Arătam ca o curvă. Sunt deja una! Ginerele a venit în dormitor, dezbrăcat. Când i-am văzut mădularul m-am înmuiat. Fiică-mea îmi făcea semn să i-o sug.

El a venit la mine, m-a luat foarte dur de păr, m-a tras spre el. Mi-a supt sfârcurile. A fost destul de dur cu mine, parcă mă pedepsea. Câteva palme sănătoase au aterizat pe fund. Şi totuşi, îmi plăcea cum se comporta.

– Fute-mă, nu mai rezist, fute-mă tare!

– Vrei pulă, curvo, vrei să te fut!?

– Da, vreau! Bag-o în mine pe toată!

– Te fut, dar înainte te chinui puţin!

Ce a urmat, a fost un chin sexual, ce mi-a plăcut enorm de mult. …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Soţul a venit din delegaţie (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.