Sex pentru chirie

girl-1530740_960_720Întotdeauna mi-am dorit să am bani, dar fără să-i câştig prin muncă. Sunt fericitul proprietar al unui imobil cu două nivele şi îmi câştig existenţa datorită închirierii de camere pentru studenţi, mai mult studente. Îmi clătesc şi eu ochii şi mai ales că nu am nevoie de scandaluri.

La începutul fiecărei luni încasez chiria. Una dintre fete, Jasmin, nu îmi plătise chiria. Într-o seară m-am dus la ea la uşă. …Mi-a deschis şi m-a invitat înăuntru. De când am văzut-o am rămas cu gura căscată. Avea pe ea un tricou lung de culoare galbenă, ce îi acoperea fesele. Picioarele lungi şi subţiri, sânii erau liberi, fără sutien. Înghiţeam în sec. …M-a invitat să mă aşez pe scaun până îmi caută banii. A căutat prin mai multe sertare, dar banii nu i-a găsit. Nu-şi găsea portofelul. Chiar nu mă deranja să aştept, mai ales că o urmăream peste tot în cameră… îmi plăcea ce vedeam. S-a ridicat pe vârfuri, cică nu ajungea să vadă pe anumite etajere.

Au urmat sertarele de jos… s-a aplecat… la început mai discret, apoi… îmi venea să-mi dau palme când s-a aplecat către înainte cu fundul către mine. Tricoul se ridicase, fundul se vedea tot. Prin banda albă a chiloţeilor puteam să ghicesc ce să găseşte.

Penisul s-a sculat instant. Scena în sine mă făcea să devin alt om… să mă duc la ea să-i rup chiloţeii de pe ea şi să o penetrez pe la spate. Nu făcusem sex niciodată cu chiriaşele mele, dar niciodată să nu spui niciodată.

A venit lângă mine să caute… nici nu mai conta ce căuta… sânii ei se mişcau precum o gelatină. Ah… mi-aş fi băgat puţin nasul între ei. Să trag de ei, să-i smotocesc să-i sug… să-i muşc de plăcere. Mă luase transpiraţiile, mă încălzisem. Ceva nu se potrivea. Continua să spună că nu-şi găseşte portofelul… poate colega… bla, bla, bla… deja nu mai reuşeam să ascult ce spunea ea.

S-a oprit în faţa mea, şi-a încrucişat braţele… pieptul l-a împins în faţă. Încercam să ignor sfârcurile ce se vedeau prin bluza mulată. Mi-a spus că îmi va aduce banii imediat ce-şi găseşte portofelul. Cred că vedea la mine o fată de om necăjit. Penisul nu-mi dădea pace. De câteva ori am tras de el, să-l aranjez, fără să realizez că Jasmin mă poate vedea.act-1905845_960_720

Se afla în faţa mea, la o distanţă de cel mult un metru. Mi-a spus mai multe, dar cine a reuşit să perceapă tot. la un moment dat am zis da, am aprobat ceea ce a spus… dar nu am realizat ce. Fără să clipesc, s-a aşezat în poala mea. S-a făcut comodă, şi-a poziţionat sânii hipnotizatori, mişcându-i uşor. Timid, i-am pus mâna pe fese.

A început să danseze în braţele mele, aveam penisul băţ. Şi-a ridicat bluză, eliberând sânii la care m-am holbat. S-a dezbrăcat complet, îşi ţinea sânii din lateral… pe rând, mi-a oferit sânii să-i gust. Am supt la ei ca un nesătul. Ofta şi suspina dansând deasupra penisului meu.

Am vrut să o sărut pe buze, dar nu m-a lăsat. Şi-a pus un deget pe gura ei, apoi l-a aşezat pe buzele mele. S-a dat jos de pe mine şi s-a aşezat cuminte în genunchi. Mi-a desfăcut cureaua, nasturii de la pantaloni… m-a dezbrăcat, a tras de chiloţi şi mi-a scos penisul afară. Se uita mine şi zâmbea, cu o mână îmi freca penisul, cu alta se mângâia pe sâni.

S-a apropiat, buzele l-au cuprins… mi-am întins puţin picioarele, să stau cât mai relaxat… îl ţinea de la bază, gura flamanda l-a acaparat. Buzele se mulau perfect pe gland. Icnetele ei îmi plăceau… l-a eliberat, cu limba mă atingea rapid la vârf. Îl frecă energic… am prins-o de cap să o direcţionez către penisul meu.

În prima fază a opus rezistenţă, apoi la prins cu buzele de la vârf… se uită la mine şi înainta. Avea un du-te-vino lent… o scenă pe care nu mă saturam să o privesc.

S-a ridicat. Mi-am dat chiloţii jos. Jasmin s-a aşezat în poala mea. Şi-a potrivit penisul… a intrat, mi-a dat sânul stâng să-l sug… s-a lăsat peste mine, parcă voia să-mi bage tot sânul în gură… iar mie îmi plăcea, i-am apucat pe amândoi, sugeam cu poftă. Nu ştiu cât de mult îi plăcea ce făceam noi, dar lăsa impresia că trăia clipă.

– Să mă anunţaţi când… vă vine, mi-a spus ea gâfâind.

Eram foarte excitat. Parcă ştia ceva… de mi-a spus asta. Sigură pe ea, poate îşi ştia potenţialul. Am început să gâfâi… eram pe punctul să ejaculez… ahh… “vine”… aahhh… s-a ridicat brusc, s-a aşezat în genunchi. L-a apucat de la sus… a continuat să-l frece cu putere… spermă a ţâşnit, pe ea… pe jos.

Obosit, m-am îmbrăcat… satisfăcut. Mă pregăteam să plec. Jasmin m-a asigurat că îmi dă banii de chirie când îi va avea. Aveam de gând să-i fac o reducere substanţială la chirie, la schimb cu ce poate să-mi ofere ea. De ce nu, poate îmi fac abonament!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura