După faptă şi răsplată (1)

girl-1668950_960_720

Sunt un bărbat afemeiat. Tot ce văd, inima cere şi nu mă pot abţine. I-am promis soţiei că mă voi schimba, de dragul căsniciei noastre. O perioadă am încercat … vreo două săptămâni … dar m-am “împiedicat” de prietena cea mai bună a soţiei.

De multă vreme pusesem ochii pe ea, dar s-a ţinut tare. A cedat greu. Eram acasă într-o sâmbătă, când a venit la noi să vorbească cu Laura, numai că soţia nu era acasă. …

A trebuit să plece până la soacra mea să-i lase pe copii pe perioada vacanţei. Ştiam că nu va sta mult, dar aveam timp suficient pentru o hârjoneală ca la carte. Am sperat că va fi secretul nostru, dar nu a fost aşa.

Seara, în timp ce mă întorceam de la un amic, m-a sunat soţia să-mi amintească de promisiune şi mai ales să-mi spună că am încălcat-o, cu cea mai bună prietenă a ei. Ultimele ei cuvinte au fost că mă aşteaptă acasă, apoi a închis, brusc.

Pe drum, mă gândeam dacă am ce să mai spun în apărarea mea. Analizam discuţia avută … era nervoasă?… va face un scandal monstru?… cum o scot la capăt? Acasă, soţia m-a aşteptat îmbrăcată într-un capot subţire de mătase, fără lenjerie intimă pe dedesupt. Mă gândeam că poate vrea să-mi arate ce voi pierde. Calmă, serioasă mi-a spus:

– Nu eram sigură că vei reuşi să-ţi ţii promisiunea. Sincer acum, nu m-am aşteptat să mă înşeli cu prietena mea cea mai bună…

În acel moment am vrut să spun ceva … cuvintele erau gata să iasă. Dintr-un semn mi-a indicat să tac. Apoi a continuat:

-… nu ştiu ce a fost în capul tău … să faci sex cu Irina în casa noastră, în patul nostru?… să nu te superi pe ea, nu are vreo vină. Nu mi-a spus nimic cât a stat la mine. După ce a plecat, am verificat … atunci când ai promis că nu mă mai înşeli, m-am gândit să te verific. Când nu ai fost acasă, am rugat pe cineva să-mi monteze camere de supraveghere în casă … mai ales în dormitor. Sunt conectate prin wireless la laptopul meu. Am văzut tot ce aţi făcut … cum te-ai dat la ea … cum te-a refuzat dar tu ai insistat, iar până la urmă a cedat.

Am rămas cu gura căscată. Nu m-am aşteptat la aşa ceva. Dacă până acum erau doar zvonuri, de această dată avea dovezi. Problema era cum rezolv … problema. Să spun din nou că nu mai fac, nu mă va mai crede. Deja i-am înşelat încrederea.

S-a apropiat de mine. Cu un aer superior mi-a spus:

– Vrei să-ţi speli toate păcatele?…

Mă grăbeam să aprob din cap … un da hotărât.

-… să ne despărţim … nu ar fi o soluţie. Va trebui să faci tot ce îţi cer. Pentru început, vreau să te dezbraci … complet.

Eram mirat de solicitarea ei. Nu înţelegeam ce treabă are una cu cealaltă. Bănuitor, am dat curs solicitării.

– Mai repede … te rog…

Eu cu gândul doar la sex. Mă gândeam că poate vrea un sex de împăcare, în stilul ei, mai autoritar, să mă facă să sufăr … să-mi pară rău de cele făcute. Am vrut să mă apropii de ea. M-a oprit, mâna a pus-o în pieptul meu şi mi-a spus să mă opresc…

– Nu de asta ţi-am spus să te dezbraci, ai răbdare … toate la timpul lor … în timp ce se îndrepta către dormitor.pylon-1287820_960_720

Mi-a făcut un semn cu degetul să o urmez. În dormitor se afla un scaun cu spătar în mijlocul camerei. Mi-a spus să mă aşez. De pe pat a luat perechea de cătuşe … eram obişnuit, de multe ori m-a legat în pat, în timp ce se afla peste mine, făcându-i cunnilingus.

Bucuros, am dus mâinile la spate … Laura a trecut cătuşele printre orificiile scaunului şi m-a legat de mâini. Cu o funie, m-a legat de scaun. “Şi acum, ce facem?”… păream eu să spun cu faţa pe care o afişam. Detaliile au început să apară pe rând.

– M-am gândit să te fac să suferi … într-un alt mod. Dacă până cum mă răzbunam, un pic mai dulce … este timpul să aplicăm alte metode.

Îmi făceam griji. Eu eram legat şi nu ştiam ce avea de gând. Avea pregătit un batic cu care m-a legat la gură, ca un căluş. Mă gândeam că poate are vreun bici ascuns şi mă plesneşte până fac pe mine de durere. Aveam tot felul de idei despre ce urma să se întâmple … idei nu prea plăcute, pentru mine.

La un moment dat a sunat telefonul ei. Ea a răspuns. Cine să fie oare?… mă gândeam. Laura s-a luminat la faţă în timp ce vorbea la telefon. Expresia “te aştept” la finalul convorbirii mi-a dat fiori de panică. Nu ştiam cine urma să vină, iar eu eram dezbrăcat, legat de scaun şi aveam un căluş în gură.

La câteva minute a sunat soneria. În dormitor şi-a făcut apariţia prietenul meu cel mai bun. Oare ce căuta? Eu nu-l invitasem.

– Nu te bucuri că l-am invitat pe Dragoş? Să-ţi explic … tu, ţi-ai încălcat promisiunea şi te-ai culcat cu prietena mea cea mai bună. Are şi ea partea ei de vină, dar tu eşti vinovatul principal. În seara aceasta voi face dragoste cu prietenul tău cel mai bun. Nu te bucuri pentru mine?

Aş fi vrut să spun ceva, dar cum … puteam doar să mormăi nişte lucruri. Am vrut să mă dezleg. Laura şi-a făcut bine temele. Puteam doar să mă bucur de spectacol. Partea urâtă era că nu puteam să mă satisfac singur. Mâinile îmi erau legate la spate.

Dragoş abia aştepta acest moment … cu multă vreme în urmă m-am “împiedicat” de soţia lui. Era mai mult decât o simplă aventură pentru el. Citeam în ochii lui satisfacţia răzbunării. Numai că eu eram cel care trebuia să privesc în tot acest timp.

Laura s-a apropiat de el, s-a aruncat în gâtul lui … s-au sărutat “pofticios”. Îmi făceau în ciudă. Voiau ca sunetele emise să fie contagioase. Penisul meu a prins viaţă. Dintr-o mişcare, el a dezbrăcat-o de capot. S-a aplecat către sânii ei … ahh … dacă aş fi putut avea măcar o mână liberă.

L-a ajutat să se dezbrace. În câteva clipe, amândoi erau dezbrăcaţi în faţa mea. S-au sărutat, ea l-a prins de penis, îl freca energic. L-a tras pe Dragoş mai aproape de mine … s-a aşezat în genunchi…

– Iubitule … priveşte-mă bine … să vezi cât de bine pot să o sug altuia…

Nu a terminat bine fraza … gura s-a deschis, l-a prins de căpăţână … aahh… zgomotele emise erau mult mai intense ca de obicei … să mă facă să sufăr, să mă consum în suc propriu … cu penisul sculat, fără a avea posibilitatea să-l mângâi puţin, să-l frec … să ejaculez …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „După faptă şi răsplată (1)”

  1. Deci cum, soția ta și cu cel mai bun prieten, dezbrăcați, făcând sex, iar tu erai erect? Asta era problema ta, nu știai cum să-ți eliberezi mâna dreaptă? Exact ca-n filmele porno! 🙂

      1. păi depinde de cititor și de așteptările lui. eu aș zice că nu este realist, da-n rest, da, am văzut filme cu teme asemănătoare. 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.