Întâlnire pe neve

Dorinţa ei… atunci când ne întâlnim vreau să fiu legată la ochi, să nu-ţi văd chipul… să fie un mister total, este o provocare pentru mine… aş vrea să mă surprinzi plăcut… mă las pe mâna ta în totalitate. Cei drept, şi pentru mine era o noutate, însă promisiunea făcută trebuia onorată, fiind o condiţie de la bun început pentru ca întâlnirea să aibă loc. … 

După lungi discuţii pe internet despre noi şi preferinţele noastre s-a stabilit o legătură între noi, împărtăşisem fiecare elemente din viaţa noastră, cunoşteam secrete pe care nu le-am spus nimănui, chiar dacă nu ne văzusem nici măcar într-o poză. Descrierea cât mai fidel posibil a lăsat să curgă tot felul de idei asupra aspectului celuilalt.

Ziua cea mare, ea a ales hotelul, din superstiţie. Gândul meu era la cum să o impresionez plăcut. Vroiam ca acesta întâlnire să rămână memorabilă, cred că şi ea. Dacă tot nu are voie să mă vadă şi se lasă dominată, mi-am zis să aduc câteva chestii ce speram să-i placă.

Primisem indicaţiile… am ajuns în fata hotelului. Am sunat-o înainte să intru. După ce mi-a dat acordul am urcat la etajul 2. Uşa camerei trebuia să fie descuiată. Am intrat fără să bat la uşă, apoi am încuiat-o pentru mai multă siguranţă.

În camera hotelului, o lumină pierdută de la lumânările parfumate ce stăteau aprinse pe măsuţă. În pat se afla ea, legată la ochi cu bucată de material închisă la culoare, poate chiar neagră. Îmbrăcată doar în sutien şi chiloţi.

– Bună, sunt eu… am vrut să se liniştească, dacă îmi aude vocea. Timbrul vocii mi-l ştia, vorbisem destul de mult la telefon. Lungită în pat, cu o pernă sub capul uşor ridicat… îi simţeam emoţia de la distanţă. Observasem mişcările abdomenului de la respiraţia neregulată. Ce adusesem cu mine le-am lăsat deoparte şi m-am apropiat de pat. Cuvintele în care se autodescria îmi veneau pe rând în minte… tabloul prindea contur… era aşa cum s-a descris în conversaţiile noastre.

Ideal era să aibă posibilitatea să mă vadă şi ea, dar am promis. Trebuia să mă ţin de promisiune… poate data viitoare era rândul ei.

M-am aşezat lângă ea, ceva emoţii aveam şi eu, dar mai mult ca ea nu cred. Am schimbat câteva cuvinte. Glasul îi tremura uşor. I-am prins o mână în palma mea, iar cu cealaltă să o liniştesc. M-am aplecat către ea şi am sărutat-o scurt pe buze. Buzele s-au deschis, semn că mai vroia. La sărutul lung m-a prins în braţe şi mă strângea cu putere.

Exact cum i-am promis, m-am dus la urechea ei să-i şoptesc cuvinte incitante. Fiori i-au trecut prin tot trupul… pielea de pe braţe i se încreţise. M-am eliberat de braţele ei pentru a mă dezbrăca. Pregătisem ce adusesem de acasă, ei nu i-am spus nimic. Nici nu a vrut să ştie, a vrut să fie o surpriză.

Am ajutat-o să se dezbrace de restul hainelor. Iniţial am vrut să-i descriu ce urmează să fac, dar ea m-a oprit, spunându-mi că are încredere în mine şi nu trebuie să-i spun înainte, ci să acţionez. Am fost de acord.

În plasa pe care am adus-o aveam pregătită o cordelină, suficient de lungă. I-am prins mâna stângă şi am început să fac o legătură la încheietură. Din instinct a întors capul către mine, apoi a realizat că nu vede nimic prin bucată de material. Mâna stângă am aşezat-o departe de trup, cordelina am trecut-o pe sub pat, iar la capătul ei am pregătit o legătură la mâna dreaptă, nu foarte strâns, dar suficient cât să nu-şi poată folosi mâinile.

De acasă plecasem cu un plan, după ce o leg urma să desenez pe trupul ei cu un fruct. Căpşuna era cea mai potrivită. A simţit imediat mirosul. L-am pus întâi pe sfârcuri… apoi am coborât spre abdomen… se foia la fiecare atingere şi ofta încet. Am ajuns între picioarele ei… le-a desfăcut mai tare… i-am atins labiile… mmhh… mi s-a părut interesant să introduc puţin căpşuna în interior.

Aşa am şi făcut. Ea nu spus nimic, respira sacadat aşteptând fiecare mişcare de-a mea fără să o poată anticipa. I-am dat să guste din căpşună… gustul ei amestecat cu fructul. A muşcat jumate… cealaltă jumătate am strâns-o cât să storc restul de zeamă pe trupul ei, pe abdomen şi pe sfârcuri.

Era rândul meu să iau “cina”. Picătură cu picătură am cules cu limba, sfârcurile cu gust de căpşună… mmmhhh… delicios. I-a plăcut ideea mea. Zâmbea un pic mai tare, parcă îi mai trecuse emoţiile. Pregătisem ceva… rece. Aveam pregătit un cub de gheaţă. I-am atins sfârcurile… aahh… sub impulsul senzaţiei de rece se întărise.

Una caldă, una rece… i-am prins între buze fiecare sfârc ca să-l mai încălzesc puţin… cubul de gheaţă, aluneca uşor pe abdomen, a ajuns la picioare… se zbătea mai tare cu cât mă apropiam de zona mai sensibilă a pulpelor. I-am atins labiile… aahh… apoi le-am lins. La fel am procedat şi când i-am atins clitorisul.

Mi-a plăcut reacţia ei, la felul cum gemea şi se zbătea. Aş fi vrut să o filmez, dar mi-a interzis asta. Aveam şi un tub de frişcă la mine. Mi s-a părut interesant să-i gust nurii şi feminitatea. Tubul a stat la rece, aşa că era încă o repriză de senzaţii reci. Un mic cerculeţ în jurul sfârcului… cu buzele şi limba am curăţat tot sugând lent fiecare sfârc.

La buric un pic, mai jos pe labii ceva mai mult. O mânjisem de-a lungul labiilor. Cu drag am curăţat locul. Trebuia să-i dau şi ei să guste. I-am aşezat perna mai bine sub cap, apoi m-am urcat peste ea… ssfffâârrr… o cantitate măricică la vârful penisului. A simţit gustul de frişcă când mi-am aşezat penisul pe buzele ei. A deschis gura şi l-a primit între buze… sugând şi lingând toată frişca.

Îmi amintisem că vroia să-mi frec penisul de sânii ei mari. M-am dat puţin în spate, i-am prins sânii din lateral până când mi-am fixat penisul între ei. Începusem să mă mişc uşor, ea şi-a ridicat capul… cu gura uşor deschisă vroia să-l prindă. Cu puţin ajutor din partea mea… reuşea să-l atingă cu limba de fiecare dată când împingeam.

Ştiam că ar fi vrut să-l prindă cu mâna, să-l sugă cum ar fi vrut ea, să-mi dirijeze mişcările împingându-mă de la spate. Cred că nu se aştepta să aibă mâinile legate…

Cu timpul începusem să-mi dau seama ce-i place şi ce nu, am insistat mai mult cu atingerile în zonele ce o stimulau mai mult. Fiind legată, poziţia misionarului a fost poziţia de început. Femeilor le place să fie pătrunse pe la spate… ţinute de mijloc şi penetrate energic. La fel şi ei, după ce am dezlegat-o.

La final ne-am despărţit la fel cum ne-am întâlnit, legată la ochi. Promisiunea făcută nu a fost încălcată. Ne-am luat la revedere, cu îmbrăţişări şi săruturi lungi, urmând să vorbim mai târziu. Sfârşit.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura