Eu și prietena mea: o seară de iarnă

Soțul meu era plecat din oraș, motiv pentru care stăteam la prietena mea câteva zile. Era o seară de iarnă, prima de când venisem la ea. Nu știu cât era ceasul, dar afară se întunecase de ceva vreme. Stăteam pe pat la ea în cameră. Pe mine aveam doar chiloții și sutienul. Simțeam pe piele așternuturile moi. Le auzeam foşnind în timp ce eu mai luam o gură de vin. Pe fereastra vedeam cum ninge ușor, cu fulgi mari. Zăpada strălucea în lumina stâlpilor de pe stradă, iar din când în când zăream câte un om sau câte o mașină. …

Sticla de vin era aproape gata, iar eu îi savuram gustul acrișor din plin. Încep să mă încălzesc din ce în ce mai mult și simt o ușoară amețeală. Acum auzeam ca prin vis mașinile trecând. Mai aveam puțin și aţipeam, dar mi-a distras atenția ușa de la intrare deschizându-se. Prietena mea a intrat în cameră și  și-a aruncat poșeta pe fotoliul din colț, apoi s-a oprit în mijlocul camerei. Nu este nici prea înaltă, nici prea scundă. M-a salutat cu vocea ei dulce, caldă și seducătoare, după care mi-a ridicat privirea dintr-o sprânceana la mine.

Avea sprâncenele bine conturate și expresive, potrivite cu culoarea părului. Mi-a aruncat o privire perversă, atotștiutoare printre genele lungi, ondulate și negre, cu ochii ei căprui, mari, candizi, zâmbăreți și sclipitori. Cu fațaovală, pomeții roșii și proeminenți. Am salutat-o și eu, apoi ea se îndreptat spre baie.

După câteva minute se auzea apa curgând. Probabil se pregătea să facă duș. După puțin timp a revenit în cameră, complet dezbrăcată, părul îl avea încă ud, deși a încercat să se steargă cu un prosop. Mergea lin, cu pași mici şi cu balans de pe un picior pe altul, pe parchetul lucios din cameră, pașii ei făcând un lipăit neplăcut. Făcea mișcări lente și sigure. Sânii rotunzi şi nu prea mari îi salutau ușor, iar părul șaten deschis, ușor ondulat i se legăna în dreptul sfârcurilor rozalii, asemănătoare cu buzele. S-a oprit, din nou, în mijlocul camerei.

O priveam confuză și ameţită. Abdomenul plat, bine făcut, iar liniile paralele de o parte și de alta a buricului, iar „V” -ul ce îi cobora din dreptul soldurilor ei late mi se păreau sexy. I-am privit și picioarele frumoase, nu prea subțiri și fesele rotunde cu mușchii frumos conturați. Clavicula îi era ușor ieșită în afară, iar oasele soldurilor puțin vizibile.

Poate vinul era de vină pentru cum mă uitam la ea acum. Nu o mai privisem în felul acesta până atunci, iar ea probabil că a observat. A mai făcut câțiva pași până a ajuns cu tălpile pe covorul moale și pufos din centrul camerei. Îmi zâmbește lasciv și oarecum ironic, arătându-și gropița din obrazul stâng, după care chicoteşte obraznic şi s-a bagăt în pat lângă mine. Nu s-a acoperit cu plapumă, iar veioza de pe noptiera dădea o lumină caldă, plăcută și difuză care îi lumina pielea moale, curată și catifelată.

Lumina îi punea în evidenţă corpul frumos și îi făcea părul să strălucească. S-a dat mai aproape de mine, și-a pus degetele lungi și subțiri pe abdomenul meu puțin ieșit în afară. Puteam simți căldura și energia emanată de corpul ei și felul în care vibra viaţa în ea. Miroseam parfumul proaspăt al părului ei, încă ud. Era tânără și se cunoștea după cum radia. S-a întins spre mine și m-a sărutat, simțindu-i buzele calde, rozalii, moi şi umede pe buzele mele cărnoase și bine conturate. Avea un gust dulce.

Mi-a băgat limba în gură și m-a sărutat pasional. La fel fac şi eu, deși știam că nu e bine. Limbile noastre se frecau una de alta. Făceam schimb de salivă practic. La sfârșit m-a mușcat de buza de jos, simțind fiori de excitație în tot corpul, dar mai ales în pântece. Stropii reci de apă care îi curgeau din păr se prelingeau încetișor pe pielea mea călduță și fină, apoi pe sânii grei și rotunzi, pe sfârcurile întărite și în final ajungeau pe clitoris.

Era o senzație plăcută şi într-un fel ciudată. Eram a dracului de fierbinte. O doream, voiam să mi-o trag cu ea chiar dacă nu am fost niciodată atrasă de vreo femeie. Începeam să îi simt bătăile accelerate ale inimii, fierbinţeala și umezeala respirației sacadate pe buzele mele. M-a prins de părul lung, negru și strălucitor până în dreptul soldurilor late, mi-a tras capul pe spate şi m-a săruta încă o dată, apoi și-a plimbat mâna pe fesele mele mari și pe picioarele solide.

Începeam să gem și să gâfâi. Ea mi-a dat jos sutienul și cobora cu limba pe gât, apoi pe sfârcuri. De mult nu mă mai fusesem așa excitată. Își continua drumul peste buric apoi pe clitoris. Începe să mi-l sugă ușor, iar eu să mă zvârcolesc în pat. Voiam mai mult, dar ea continua să mă tortureze încet și chinuitor, în aşa fel încât să îmi pierd mințile. Transpirația îmi curgea pe frunte șiroaie ajungând până pe gât, iar ea continua să mă sugă chinuitor de lent, din când în când făcând și niște mișcări circulare cu limba.

Mi-am înfipt unghiile în așternut, ea şi-a văzut de treaba încă câteva minute, iar eu aproape că îmi dădeam drumul, dar s-a oprit fix înainte să mă prăbușesc într-un orgasm amețitor, lăsându-mă nesatisfăcută. S-a ridicat și m-a privit din nou, eu nemaiștiind ce să mai fac sau ce să mai zic, apoi şi-a înfipt două degete în mine și a început niște mișcări rapide de du-te-vino, eu țipând și trăgând de cearșafuri. Cu degetul mare îmi apăsa clitorisul. Mă uitam la sânii ei care săltau, m-am întins şi i-am mângâiat ușor clitorisul, lucru care a făcut-o să geamă încetișor.

Nu după mult timp am început să tremur. De data asta m-a lăsat să îmi dau drumul, având unul dintre cele mai puternice orgasme din viaţa mea. Corpul meu s-a muiat și m-am lăsat pe pat, pe jumătate inconștiență. După ce m-am mai dezmeticit, m-a pus să i-o sug. Am început cu mișcări lente, înainte și înapoi, iar ea mă trăgea de păr. O țineam cu mâine de abdomen. Respirația îi era din ce în ce mai greoaie şi mai inegală. Am grăbit ritmul iar ea a dat drumul unor gemete, care se înmulțeau pe măsură ce eu continuam să o ling.

Am făcut și niște mișcări circulare, am sărutat-o ușor pe punctul fierbinte, apoi mi-am băgat un deget în păsărica ei pe care am început să-l mișc. Am continuat să o ling puțin, i-am supt clitorisul și mi-am băgat încă un deget în ea. Gemea din ce în ce mai tare, strângând cearșafurile în pumni. Am accelerat ritmul mișcărilor degetelor mele şi am lins-o de la stânga la dreapta pe clitoris. A început să se zbată sub limba mea fierbinte, iar corpul îi tremura ușor. Mi-am introdus și al treilea deget în vaginul ei, ea tremurând tot mai tare.

Am lins-o mai repede și mai apăsat. A scăpat nişte țipete, orgasmul punând stăpânire pe ea. Eu continuam să o ling, chiar dacă ea încerca să mă oprească. Acum țipa cât o țineau plămânii şi se smuncea din toate puterile, vrând să mă opresc. Eu o țineam cât puteam de bine. Puţin a durat și orgasmul a cuprins-o din nou.

Tremura din tot corpul și nici nu mai putea vorbi. S-a lăsat epuizată pe degetele mele, apoi ghemuindu-se și acoperindu-se cu plapumă. A adormit imediat, iar eu m-am așezat lângă ea, simțind cum mi se închid ochii. Mă simțeam a naibii de bine și de satisfăcută.

Nu mult a durat şi am adormit şi eu, apucând doar să mă întreb cum va fi relația noastră de acum înainte sau dacă tot ceea ce se întâmplase nu era decât un vis.

Poveste scrisa de Dizzy

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Eu și prietena mea: o seară de iarnă”

      1. Stiu ca sunt persoane care isi doresc povesti cu gay sau bisexuali, nu este prima data cand mi se solicita, pe langa multe altele… transsexuali, incest, BDSM. Ceva din mine ma determina sa nu pot scrie povesti despre gay, bisexuali si trans, nu pot sa scriu despre asa ceva, si nu are legatura faptul ca as avea ceva cu persoanele care fac parte din aceasta comunitate sau cei care gusta astfel de povesti. Pur si simplu nu pot sa scriu, nici nu pot explica ce anume ma deranjeaza, pentru ca nu stiu. Stiu doar ca nu pot scrie, nu merge.

        Acest argument nu l-am facut cunoscut la multe persoane, dar il voi face acum. Banuiesc ca multi stiti ca Paulo Coelho este gay declarat. Intrebare: El de ce nu scrie despre comunitatea din care face parte? In romanele lui sunt despre relatii dintre barbati si femei. Sunt convins ca foarte multi din comunitatea LGBT si-ar dori sa citeasca carti scrise de el pentru ei.

        Despre femei bisexuale sau lesby nu am vreo problema sa scriu si de aceea aceste povesti se gasesc in numar destul de mare pe blog. Poate ca voi dezamagi anumiti cititori, dar nu pot accepta aceste povesti pe blog. Multumesc pentru intelegere.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura