„Te iubesc, Eva!”

În toamna următoare, după vacanţă, m-am mutat împreună cu Eva în chirie, într-un apartament cu două camere. Împărţeam chiria pe din două şi ne era convenabil amândurora. Ne înţelegeam foarte bine şi practic eram tot timpul împreună. Atât la şcoală şi acasă, şi în oraş, seara sau noaptea. Întâmplarea cu Ayman din vară, ne-a marcat oarecum şi acum chiar plănuim să o repetăm, cât de curând! Dar… asta e o altă poveste. Să revenim. …

Era 1 Decembrie. Am fost împreună cu Eva şi câţiva prieteni în oraş să vedem jocurile de artificii. Datorită faptului că era friguţ şi ceaţă ne-am întors înfrigurate acasă, înainte de zece seara. Am făcut un duş fierbinte şi m-am băgat în pat la căldură. În scurt timp, după duş a venit şi Eva la mine în cameră.

– Pot să stau cu tine? Mai povestim puţin, ca fetele… ce zici?

– Aha! Hai, de ce nu.

Era cald şi bine. Am mai bârfit puţin împreună, apoi ne-a prins un film de pe Netflix. Romantic. Îl urmăream cu sufletul la gură, amândouă. Era o frumoasă poveste de dragoste, ce nu se sfârşeşte întotdeauna bine. La final am început să plângem amândouă, impresionate de finalul nu tocmai fericit, aşa cum mă aşteptam. Ne priveam una pe alta, fără să spunem nimic. Era ca o tensiune încordată ce plutea în cameră. Printre lacrimi, Eva şi-a trecut mâna prin părul meu şi… m-a sărutat pe buze. Am primit acel sărut, fără să fiu surprinsă. Nu ştiu… cumva parcă îl aşteptam.

Limbile, ni s-au întâlnit şi au început să se cunoască una pe alta. Flămânde! Era foarte frumos. Îmi plăcea la nebunie să o sărut. Avea buzele cărnoase cu un uşor plăcut gust de ruj. Ne muşcam uşor limbile, gustând una din alta. Pasul următor, l-am făcut eu. I-am ridicat rapid bluza şi am început să o sărut pe sâni. Sânii frumoşi şi fermi ai Evei… ca într-o poezie. Mă jucam uşor cu limba pe sfârcurile întărite şi apoi muşcam subtil din ele, scoţând de fiecare dată câte un icnet de surprindere din partea ei.

O priveam fascinată printre şuviţele de păr, atentă la fiecare reacţie. O căutam, voiam să o descopăr. Eram atentă la fiecare tresărire a ei. Mi se părea foarte frumoasă… Ooooofff, Eva!… Mi-am dat seama că sunt îndrăgostită de ea. Cu degetele încordate, i-am tras jos şi pantalonii de pijama şi mi-am afundat limba înăuntrul ei. Era umedă şi avea un gust plăcut de şampon. S-a arcuit frumos pe spate scoţând un sunet de surprindere.

Încurajată, am început să-i masez clitorisul cu vârful limbii… din când în când să o pătrund cu degetele. Ador sunetele care le scotea. Când gâtuite când preluuuungi, ca o simfonie. Eram atentă să-mi intensific mişcările în funcţie de ţipetele ei. Într-un final şi-a îngropat faţa în perna de lângă ea şi a început să tremure cu coapsele încordate în jurul capului meu. Îi frământam apăsat clitorisul cu limba, sufocată de strânsoarea coapselor ei, în timp ce cu degetele îi pişcam sfârcurile erecte. Se terminaaaa!

Corpul îi era prins de convulsii şi ţipetele sacadate. Eram atât de fericită şi excitată ascultând muzica ei. Într-un final a rămas transpirată şi inertă pe spate, izbucnind în râs.

– Te iubesc Gina!! Oaaaauuu! Nu mai pot, a fost super…

Şi-a trecut mâna prin părul transpirat încercând să-şi regleze respiraţia.

– Oaaau! Ce bine a fost! Uhhhh… Hai! Vino aici!

M-am aşezat cu capul lângă ea pe aceeaşi pernă şi am început să ne sărutăm din nou. Îi simţeam buzele tremurânde de la efort.

– E prima dată când iubesc o femeie, Eva! Cred… că m-am îndrăgostit de tine! Erai aşa de dulce şi frumoasă când te-ai terminat… Vreau să te mai văd aşa. Adică… şi altădată.

– Ha, ha, ha… bine iubita mea! La ce mi-ai făcut, fi sigură că o să se repete! Hai… acum am o surpriză pentru tine!

S-a ridicat din pat zbughind-o spre camera ei. O auzeam cotrobăind prin dulap. Într-un final a revenit în cameră fluturând un vibrator lucios, deschis la culoare… aproape alb.

– Ha ha ha! Eşti nebună, Eva! De unde îl ai?

S-a cuibărit înapoi în pat lângă mine, începând să lingă lasciv vibratorul.

– E al meu! Adică, de acum e al nostru. Doar, dacă-l vrei şi tu…

Am început din nou să ne sărutăm, primind în jocul nostru şi vibratorul. Îl lingeam amândouă în acelaşi timp, înghiţindu-l pe rând.

– Îţi place?! Hmmm? E bun?

Mă înecam cu el în timp ce saliva îmi curgea prin colţurile gurii. Am reuşit doar, să aprob din cap.

– Hai, vino! Vreau să-l cunoşti mai bine!

M-a împins pe spate, făcându-şi loc între picioarele mele. I-am simţit limba catifelată ce începea să-mi exploreze păsărica umedă. Era un joc plăcut de lins şi muşcături ce mă curentau din când în când. Tresăream la fiecare atingere. Apoi a apărut şi el… uitasem că era acolo. A început să bâzâie încet, acompaniat de limba Evei. Îl simţeam uşor, uşor… că îşi face loc în mine. Adânc, din ce în ce mai adânc.

A crescut şi bâzâitul, ca al unui bondar nervos. Intră tot mai repede, cu mişcări de du-te-vino, ajutat de Eva. Instantaneu, am intrat într-un vertij, nemaiputând să mă controlez. În viaţa mea nu am mai simţit aşa ceva. Îl simţeam cotrobăind în mine din cap până în tălpi. Ca o binecuvântare din partea Evei, am simţit perna pe faţă. Am muşcat din ea îngropându-mi ţipetele de plăcere. Doamne, Dumnezeule ce senzaţie!!!!!

Valuri, valuri, valuri orgasmice mă aruncau dintr-o parte în alta! Strângeam puternic din coapse, incapabilă să-i dau drumul. Era aşa de bine. Am prins-o de mână pe Eva şi brusc, am reuşit să alung bondarul din mine. Fesele îmi pulsau ritmic lăsând să se scurgă şi ultimele picături de extaz.

– Oaaauuuu, Eva! Oauu! Ce bine… a fost! Te iubesc!

Poveste scrisa de Gina

Citeste si: Ultimul examen şi a venit vacanţa

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „„Te iubesc, Eva!””

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.