Mi-am înşelat soţul… sunt o curvă!

Recunosc, am făcut-o din răzbunare. La început acesta a fost motivul. Voiam să mă răzbun pe soţul meu pentru toate zilele în care mă făcea să mă simt nefericită. Iar asta era aproape în fiecare zi. Undeva în mine se instalare un fel de ură pentru faptul că bea prea mult. Discuţiile noastre nu au avut rezultat, ba mai mult el considera că am ceva cu el. Prima dată când l-am înşelat a fost cu un şofer de la mine de la muncă. Eram plecaţi împreună pe traseu, de câteva ori mi-a atins piciorul în timp ce mânuia schimbătorul de viteze. La început m-a deranjat atitudinea lui, dar mai târziu…

Am cedat puţin câte puţin. Până să ajung pe bancheta lui din spate a maşinii a fost doar o chestiune de timp. Eram destul de tânără şi simţeam nevoia de afecţiune, de dragoste trupească, acasă nu avea cine să-mi ofere. Întinsă pe bancheta din spate, el deasupra mea, m-a penetrat ca un taur. I-am simţit penisul destul de gros, ca şi când ar vrea să mă rupă în două. A trebuit să facem câteva pauze, ca să mă obişnuiesc. Îmi plăcea dar mă şi durea în acelaşi timp. Posibil că altfel ar fi stat lucrurile dacă am fi fost într-un pat, într-un spaţiu mult mai liber.

Nu a reuşit să ejaculeze şi totuşi voiam să meargă până la capăt, să termine în mine. Ura acumulată în timp mă făcea să gândesc că vreau să mă lase însărcinată, să pot să mă răzbun pe soţul meu. Dar nu a reuşit. Stăteam amândoi pe bancheta din spate şi nu ştiam ce să-i fac ca să termine. Auzisem de aşa ceva, dar nu ştiam cum se face. Am rămas surprinsă când mi-a zis să i-o iau în gură şi să i-o sug. Degeaba am încercat să mă eschivez… că nu am făcut-o vreodată, nici măcar soţului, că mi-e scârbă… dar până la urmă, din curiozitate şi pentru faptul că mă ruga frumos, m-am aplecat şi i-am luat-o în gură.

Era ceva diferit, un gust ca nimic altceva să pot compara. Şi totuşi, ruşinată de ceea ce făceam, roşie în obraji, ochii închişi, am început să mă mişc cam haotic. Îndrumările lui mi-au prins bine. Începuse să geamă, semn că eram pe calea cea bună. Mă cuibărisem în capul în poala lui şi i-o sugeam cu o plăcere de nedeschis. Un gust diferit l-am simţit în gura mea, uşor plăcut la gust. Am vrut să mă retrag să-l întreb de unde vine, dar el m-a apăsat pe cap şi mi-a spus gâfâind… suge, suge, nu te oprii!

Am realizat că urmează să termine. Mi-am intensificat mişcările până când… ahhh… aahhh… primul jet de spermă m-a speriat, am vrut să mă retrag, dar nu puteam. Eram pe punctul să mă înec, nici nu voiam să-l murdăresc pe pantaloni, inevitabil a trebuit să înghit. Mi-a plăcut. După acest moment, mă simţeam ca o curvă, ruşinată de ceea ce făcusem, însă, în mintea mea… îmi spuneam că este o răzbunare pentru soţul meu.

Nu gândeam prea logic în acele vremuri, eram prea necoaptă. Credeam că voi reuşi să mă abţin să mai fac aşa ceva. Viorel însă avea alte planuri. Reuşea de fiecare dată să mă facă să cedez. Făceam sex pe unde apucam. De multe ori am început cu sexul normal, ca apoi să termine în gura mea. Alte dăţi treceam direct la sex oral, i-o sugeam până când îmi umplea gura cu sămânţa lui. În numeroasele întâlniri dintre noi, niciodată nu m-a satisfăcut în vreun fel. De fiecare dată conta doar el.

Într-una din daţi, în timp ce încerca să mă penetreze pe la spate în depozit am fost prinşi. Credeam că suntem singuri, dar ne-am trezit lângă noi şi cu Toni, un alt şofer. Reacţia lui a fost ca şi când ne-a găsit din întâmplare iar ca să nu spună nimănui, trebuia să fac sex şi cu el. Am acceptat imediat, din teamă să nu-mi pierd serviciul, de ruşine să nu audă colegii. Mult mai târziu am realizat că de fapt aşa a fost înţelegerea dintre ei, Viorel i-a spus că facem sex şi l-a invitat şi pe el, dar nu trebuia să pară că ştie.

M-au futut pe rând pe la spate, mă trăgeau de sâni, îmi vorbeau murdar, dar am continuat până au terminat. Cum altfel, în gura mea. Viorel i-a zis lui Toni, în timp ce îl sugeam pe acesta… vezi ce bine suge, eu am învăţat-o… M-am simţit umilită, ruşinată de aceste vorbe, ca şi când eram curva lor. Le-am supt-o la amândoi de mă dureau fălcile. Mi-au umplut gura de spermă şi m-au lăsat acolo. Degeaba îmi venea să plâng, era vina mea. Trebuia să merg înainte, faptul era consumat.

Deşi au mai insistat cei doi bărbaţi, nu am mai făcut sex cu ei. În schimb, vorba a circulat repede că sunt o curvă ordinară. Toate femeile de la muncă mă priveau cu dispreţ. Nu-mi mai vorbeau, mă vorbeau pe la spate. Până şi conducerea a auzit. Imediat am fost chemată la director în birou. Mă gândeam că urmează să mă dea afară sau cine ştie ce altă sancţiune urma să primesc.

După câteva minute în care el a încercat să fie autoritar, a venit lângă mine, s-a aşezat lângă mine pe un alt scaun şi a început să-mi vorbească altfel… cu multă compasiune, ca şi când mă înţelege că am greşit şi mai ales că acei bărbaţi ar fi trebuit să-şi ţină gura. Zvonurile au început să apară după ce i-am refuzat constant pe amândoi, iar directorul a înţeles asta.

În acea zi mi-a dat liber să plec acasă. Am plâns tot drumul până acasă. Soţul meu era prea beat ca să realizeze asta. A doua zi, cu capul sus, m-am dus la muncă să le arăt că sunt puternică şi că nu mă afectează vorbele lor. Directorul mă chema mereu la el în birou, pe motiv că vrea să afle cum mai sunt din punct de vedere emoţional, dacă am ceva probleme cu colectivul. După un timp am realizat că el făcea acest gest doar ca să-mi intre în graţii, să facă sex cu mine.

Şi da, am cedat în faţa lui. Mi-a furat un sărut şi mi-a plăcut. Nu mai fusesem sărutată pe gură de multă vreme. Am închis ochii şi l-am lăsat să facă ce vrea. Mi-a smotocit sânii, i-a supt pe rând… mai târziu s-a lăsat la podea în faţa mea. Mi-a desfăcut nasturii de la halat, mi-a depărtat picioarele… o senzaţie plăcută m-a învăluit când i-am simţit limba că-mi atinge păsărica pe deasupra chiloţilor. M-a ajutat să mă dezbrac de ei, apoi a continuat. Era primul bărbat care îmi făcea cunilingus şi era minunat. Nu aveam idee dacă toţi bărbaţii se pricep, dar un lucru era clar… nu toţi bărbaţii fac asta! Soţul meu nu mi-a făcut niciodată.

Mi-am ridicat picioarele ca să ajungă mai bine. Buzele i se lipise de labiile mele, limba se agita într-un mod necontrolat, dar nu mai conta. Conta doar faptul că mă făcea să mă simt bine, mă luase cu călduri, un uşor tremur pusese stăpânire pe trupul meu. Nu aveam idee dacă era ceva normal, dar faptul că îmi provoca plăcere nu mai conta. Prin ochii semi deschişi mă uitam la el… gura lipită de păsărica mea, mă mângâia pe coapse… limba intrase adânc în mine. Mă zvârcoleam pe scaun, nu mai aveam stare.

Din reflex mi-am prins sânii şi mă trăgeam de sfârcuri… aahh… tremuram din ce în ce mai tare… aaahhh… trupul mi s-a cutremurat, spasmele orgasmului au fost puternice. M-a lins într-una până când m-am mai liniştit. S-a ridicat a venit spre mine şi m-a sărutat pe gură… umed pe la gură, plin de savoarea feminiţatii mele. Îmi oferise ceva ce nici un alt bărbat de până atunci nu a fost în stare. Primul meu orgasm. Trebuia să-i mulţumesc şi eu. Mi-am dus mâna la pantaloni, l-am descheiat la fermoar şi i-am scos penisul erect afară.

Nu am stat mult pe gânduri. M-am dus direct la penisul lui, l-am tras mai aproape de mine. Excitaţia strălucea la vârf. L-am luat rapid în gură şi am început să-l sug cu poftă, cu dăruire, mai mult în semn de mulţumire. Priveam la faţa lui schimonosită, gemea şi bolborosea ceva acolo. Cred că a simţit ceva, m-a ridicat brusc, m-a aşezat cu fundul pe birou, mi-a ridicat picioarele în sus şi m-a penetrat în vagin… aahh… era mult mai plăcut. Nu doar brutal în mişcări, precum ceilalţi. Îmi înţelegea nevoile… acum se mişca mai lent, apoi mai repede, iar mai lent, apoi din ce în ce mai repede… era pe punctul să termine.

L-am lăsat să continue, chiar dacă urma să termine în mine. Gâfâia puternic, urme de transpiraţie i se vedeau la tâmple… aahhh… a mai împins de câteva ori, apoi a rămas adânc în mine. Sperma călduţă îmi umpluse vaginul, excesul s-a prelins uşor pe penis, picături au căzut la podea. A fost singură dată când a ejaculat în mine. Era prima dată când nu m-am simţit vinovată de ceea ce făcusem, eram chiar fericită, satisfăcută. Nu am rămas însărcinată. După aceea am convenit să avem mau multă grijă.

Dacă tot eram curva societăţii, măcar să fiu curvă până la capăt. Am continuat să mă văd cu directorul de două, trei ori pe săptămână. Toate colegele bănuiau că mă culc cu el, dar niciuna nu avea nimic de comentat, cel puţin nu de faţa cu mine. Acum eram protejată şefului şi nimeni mai avea curaj să se ia de mine.

Anii au trecut, trupul meu nu a mai fost la fel ca la 25 de ani, întâlnirile cu directorul s-au rărit… spre deloc. O alta mai tânără mi-a luat locul. O curvă!… ca şi mine.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

8 comentarii la „Mi-am înşelat soţul… sunt o curvă!”

  1. Si sotia mea este exact la fel, cu singura diferenta ca atunci cand vine acasa dupa ce este fututa, eu ii fac cunilingus si cateodata mai este sperma care se scurge in gura mea.

  2. Îmi plac femeile care recunoscut ca sunt curve….meriți un 10+ pentru cat ai înghițit si sper ca ți-ai gasit bărbatul potrivit , sa te aprecieze pentru ce ești si sa îți lase libertatea care o meriți.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.