E timpul să o vrăjesc pe Daria (1)

Un amic de-al meu îşi dorea de multă vreme să facă sex în trei. Avea această fantezie de multă vreme şi nu reuşea să o scoată din minte. M-a rugat ca atunci când va găsi o parteneră potrivită, să nu refuz invitaţia de a participa la fantezia lui. Nu l-am putut refuza, nici dacă îmi propuneam asta. Din momentul în care mi-a spus despre fantezia lui, el a fost tot timpul în căutări de parteneră care să accepte un threesome. …

În discuţiile avute cu diferite femei, de diferite vârste, nu reuşea convingă vreuna pentru a face sex cu doi bărbaţi. Nu este un tip foarte curajos la discuţii, dar nici ruşinos. Undeva între. Femeile îl plac, însă, nu toate îşi doreau să-i îndeplinească fantezia. Fiecare cu motivele lor. Unele dintre ele mai conservatoare, altele se gândeau că după ar putea fi denumite curve. Poate mai ruşinoase. Nu se vedeau în stare să se dezbrace în faţa a doi bărbaţi. Unele locuiau prea departe.

În multe cazuri, prietenul meu Gicu, mă punea pe mine să continui discuţia cu ele, să încerc să le conving să accepte o întâlnire cu doi bărbaţi. Rând pe rând, doamnele refuzau propunerile noastre, când ale lui Gicu, când ale mele. Pe-o de-o parte le înţelegeam. Nu este uşor unei femei să se întâlnească cu doi bărbaţi necunoscuţi până în acel moment şi să-i urmeze într-o cameră de hotel. Presa a tot vorbit despre întâmplări cu final neplăcut, chiar tragic în anumite momente.

Daria, o femeie trecută cu puţin de 45 de ani. Uşor rotunjoară, nu foarte înaltă. Blondă, cu părul şuviţe, ochi albaştri, şi sâni interesanţi… numai buni de a fi smotociţi. Din câte ne-am putut da noi seama din pozele primite, decent îmbrăcată, cu un uşor decolteu… să ne aţâţe un pic.

Ca să fie treaba şi mai complicată, Daria nu este din Bucureşti. Asta înseamna că ea trebuia să vină aici, şi nu să mergem noi în oraşul unde locuieşte. În cazul ei, nu ar fi trebuit să fie o problemă din moment ce este o femeie divorţată… cu multe nevoi nesatisfăcute. În cazul nostru, al bărbaţilor… doi bărbaţi însuraţi şi nu aveam argumentul necesar pentru a ne deplasa în oraşul ei. Câştigam foarte mult timp dacă întâlnirea se desfăşura într-un hotel în Bucureşti.

Daria, un pic retrasă la discuţia cu mine. Nu înţelegea de ce Gicu a pasat-o către mine, care era rolul meu. Faptul că îşi dorea să fie futută la greu, era un avantaj pentru noi, dar se vedea în stare să se întâlnească cu doi bărbaţi în acelaşi timp? Amicul meu nu a reuşit să-mi ofere mai multe detalii din discuţiile avute între ei, a fost pe grabă. Nu aveam idee dacă el apucase să-i spună de fantezia lui, iar mie, care-i sunt preferinţele ei sexuale. Nu ştiam nimic despre ea.

Nu-mi era greu să încep discuţia de la zero, şi nici nu aveam o reţinere că s-ar putea să ne refuze, doar nu era prima care ar fi făcut-o. Ar fi fost încă una care ar fi zis un NU categoric pentru un threesome. Am înţeles imediat că ea nu are habar despre motivul pentru care trebuie să poarte o conversaţie cu mine. Gicu a creat un grup de whats up cu noi trei, apoi i-a transmis ei să vorbească cu mine. Mi-o şi imaginam pe săraca femeie, ce nu înţelegea nimic din ceea ce se întâmplă. A purtat o discuţie cu un bărbat, apoi acela a plasat-o la altul.

La început un pic retrasă, apoi tot mai curajoasă. Până la urmă a fost destul de directă în exprimare, voia să afle care este scopul discuţiei noastre, care era rolul meu în discuţia lor. Abia când i-am spus care era adevăratul motiv, a înţeles imediat, deşi nu înţelegea de ce Gicu nu i-a spus de la început şi m-a pus pe mine să fac asta.

La o primă impresie, Daria nu fost deloc vehementă asupra dorinţelor noastre. Nu şi-a exprimat opinia despre ceea ce ne doream noi, lăsând să se înţeleagă că ar putea fi interesată. Gicu, din spatele tastaturii urmărea discuţia noastră. Din când în când mai intervenea şi ne trimitea câte un emoticon, când mai vesel, când câte un pupic către Daria.

Din discuţiile avute cu ea, nu o deranja deloc să se deplaseze către Bucureşti, chiar o încânta şi părea să o avantajeze mai mult să se deplaseze ea. De ce? Nu ştim, dar nici nu m-a preocupat prea tare să întreb. Despre preferinţele ei sexuale… nimic ieşit din comun, nimic din ce nu se putea pune în aplicare. Singura obiecţie a ei… fără sex anal. Noi nici nu ne doream prea tare acest lucru, aşa că a fost uşor să tăiam de pe listă… sexul anal.

Şi eu şi Gicu eram convinşi că Daria va accepta o întâlnire în trei. Înainte să spună că acceptă, a fost curioasă şi a pus destule întrebări fireşti… despre noi, despre preferinţele noastre sexuale. Pe alocuri, cred că ne-a adresat şi câteva întrebări capcană, iar pe baza răspunsurilor noastre, să se convingă că suntem bărbaţi de încredere, în principal la discreţie. Faptul că suntem amândoi însuraţi, era o bilă albă în opinia ei. Prezentam mai multă încredere.

Gicu deja se vedea la hotel, toţi trei dezbrăcaţi. Aşa din scurt se gândea să planifice întâlnirea, numai că Daria avea şi ea rezervele ei, plus că nu putea să facă acea deplasare atât de repede. Discuţia dintre noi s-a întins pe mai multe zile. Ea se obişnuise un pic cu noi, iar asta era de bine. Nu ne doream o parteneră timorată la întâlnirea noastră.

După mai multe insistenţe ale amicului meu, Daria ne-a anunţat când ar putea să ajungă la Bucureşti. Dacă pentru noi era totul în regulă ziua aleasă de ea, urma să transmită la locul ei de muncă că va lipsi… în acea zi specială pentru Gicu.

Ziua X, Gicu, foarte entuziasmat. Atât de entuziasmat, încât a vrut neapărat să meargă în urma ei şi să o aducă cu maşina până la Bucureşti. Până la urmă ne-am întâlnit toţi trei la intrarea în Bucureşti, dinspre Piteşti. De acolo, ne-am dus direct către hotelul unde făcusem deja rezervarea. Chipul lui Gicu… numai zâmbet, satisfacţie totală. De când visa la acest moment, prin câte refuzuri am trecut împreună, iar acum era pe cale să se întâmple această fantezie.

De cum am intrat în camera de hotel, Daria ne urmărea cu privirea pe amândoi. Dacă până atunci nu am semnalat nimic suspect, atunci observasem emoţiile ce puneau stăpânire pe trupul ei. Mi-am dat seama imediat care este problema. S-a văzut singură cu doi bărbaţi necunoscuţi într-o cameră de hotel, instinctul de supravieţuire a ieşit la iveală.

M-am întors cu faţa către Gicu şi i-am spus să meargă el primul la baie, ca apoi să urmăm şi noi. Părea să nu înţeleagă de ce să-şi facă duş, îşi făcuse dimineaţă, dar până la urmă s-a conformat. Cred că până la urmă a înţeles că doresc să mă lase singur cu Daria, să o pregătesc pentru sexul în trei.

Daria, un pic agitată, mâinile împreunate, lăsate în jos. M-am dus către ea şi am întrebat-o dacă este totul în regulă pentru ea. A răspuns pozitiv, dar limbajul trupului spunea altceva. Nu era sinceră în totalitate.

– O să dureze până face Gicu baie, este foarte meticulos la duş, este în regulă dacă mă pot apropia de tine?

– Da… nu este vreo problemă.

Rochiţa vaporoasă, puţin mai jos de genunchi, decolteul discret. Dacă tot ne aflam acolo, asumaţi pentru ce urma să se întâmple, era păcat să mai pierdem timpul. Am tras-o de mână şi ne-am apropiat de patul imens, aşezându-ne la marginea lui. I-am prins mâna în mâna mea, priviri în priviri. I-am zărit sclipirea emoţiilor în ochii ei. Sigur inima îi bătea cu putere.

Venind spre ea, mi-am lipit buzele de ale ei. Mâna stângă a atins-o pe umeri, apoi a coborât către sâni. Păreau destul de tari prin sutienul ce-l purta. Abia ne-am atins de câteva momente şi ne sărutam, mâinile pornise într-o explorare a trupului ei… pipăind-o pe sâni, pe coapse. Mi-am băgat mâna pe sub rochie, mâna urca tot mai sus pe coapsă, având acceptul ei tacit să continui. Penisul mi se sculase numai la gândul că voi ajunge cu mâna între picioarele ei.

Şi am ajuns. Degetele îi pipăiau partea din faţă a chiloţilor. Apăsam tot mai ferm. Prin materialul textil al chiloţilor am simţit o uşoară umezeală, ce devenea tot mai evidentă, pe măsură ce ea se excita. I-am luat o mână şi am aşezat-o deasupra prohabului. Mai mult să văd cum reacţionează. Nu s-a sfiit deloc, chiar din contră. Mă strângea de penis destul de ferm şi ofta tot mai tare. Nu aveam idee cât de curajoasă este, dar m-am gândit că ar fi mai bine să mă deschid la pantaloni şi să-mi scot penisul afară.

S-a dovedit o mişcare destul de inteligenţă. Asta îşi dorea şi ea. Mi-a prins penisul cu mâna dreaptă. Mâna ei culisa de sus până jos, privind entuziasmată la el şi gemând din greu. Eram convins că dorinţa mult prea mare de a face sex o făcea să reacţioneze aşa, şi nu de la un penis imens, ieşit din comun. În acel moment şi-a lăsat poşeta pe pat, apoi s-a aplecat şi mi-a sărutat penisul.

Buzele l-au atins din scurt. A urmat şi un al doilea sărut, ca apoi să-l cuprindă între buze. Îi era tare dor de un penis, se vedea asta. Plăcerea primită m-a făcut să mă relaxez. Nici nu am realizat când m-am întins pe pat cu faţa în sus, în timp ce ea îmi făcea sex oral. În acel moment şi-a făcut apariţia şi Gicu, încă ud, cu un prosop legat în talie.

Daria s-a oprit pentru o secundă din activitatea ei. Părea să fi uitat că nu suntem singuri. Momentul de zăpăceală a durat prea puţin, şi-a reluat activitatea din nou, parcă cu mai mult avânt. Gicu a venit lângă noi. Prin prosop i se vedea erecţia. Daria a tras de prosop şi l-a deposedat de el, parcă vrând să vadă cât de dotat este. L-a prins de penis cu mâna şi l-a tras spre ea. Îi freca penisul lui Gicu, în timp ce mie îmi făcea sex oral. Nu a durat mult şi s-au schimbat rolurile. Mie îmi freca penisul, iar penisul lui se afla între buzele ei.

Se muta destul de repede când la unul, când la altul. Nu se putea decide pe care să-l sugă mai mult. Gicu mi-a făcut semn să mă ridic şi eu de pe pat. Noi doi în picioare, unul lângă altul, Daria s-a lăsat la podea. Ne ţinea sculele în mâini şi le sugea pe rând cu multă poftă. Vârfurile celor două penisuri destul de aproape unul de altul. Cu destulă graţie, buzele ei treceau când la un penis, când la altul, spre satisfacţia noastră.

Atât eu cât şi Gicu, ne-am băgat mâinile în decolteul ei. Nu ne-am lăsat până când nu i-am scos sânii generoşi afară. Trăgeam de hainele ei încercând să o dezbrăcăm. Daria ne-a spus să nu ne mişcăm de acolo. S-a ridicat şi a început să se dezbrace rapid. În acelaşi timp, am profitat de ocazie să lepăd şi eu hainele. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „E timpul să o vrăjesc pe Daria (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura