Angajatul lunii (3)

… A doua zi urma să fie vineri. Ştiam că noaptea aceea o voi petrece cu Angela în căminul ei. Abia am reuşit să adorm, în capul meu se învârteau imagini cu sânii ei imenşi şi cu vulva aceea lucioasă şi catifelată la atingere. Încercam să îmi reamintesc trupurile femeilor cu care mă culcasem în viaţa mea, dar Angela îmi stăpânea, acum, toate gândurile. …

Dimineaţa m-am trezit mai obosit decât eram atunci când adormisem, dar bucuria că vom fi împreună, mă făcea să uit de oboseală. Mi-am aruncat hainele pe mine, rapid am chemat un taxi şi odată ajuns la birou, mi-am sorbit cafeaua într-o secundă. Nu era loc să pierd vremea, viaţa pulsa, mergea înainte şi eu voiam să-i savurez la maxim fiecare clipă. Nu ştiu ce mi-a venit aşa, din senin, am tăbărât în biroul Angelei, fără să fiu anunţat de secretară.

Ea tot ţipa după mine, încerca să mă oprească, dar am închis uşa după mine, făcându-i semn să nu ne deranjeze. Angela se afla la un metru de uşă, am luat-o de mână şi dintr-o mişcare, ca într-un pas de dans, am lipit-o de mine, apoi cu spatele de uşă. A rămas tăcută, surprinsă de gestul meu, nu apucase să-mi spună nici ‘’Bună dimineaţa‘’. În timp ce buzele i s-au lipit de ale mele, blocând orice intenţie de vorbă, i-am ridicat fusta şi mi-am făcut loc cu două degete între labiile ei.

A reuşit doar să geamă în surdină, a închis ochii şi am simţit cum se lasă moale în braţele mele de parcă ar fi spus: continuă, iubitule, sunt a ta!. I-am eliberat sânii din strânsoarea sutienului şi mi-am băgat obrazul între cele două bucăţi de carne. Am luat câte unul în mâini, trăgând şi masându-i şi căutând înfrigurat după sfârcurile tari şi apetisante. Am început să-i muşc, să-i sug cu poftă. Am împins chilotul în lateral sprijinit de marginea unei labii.

Purta pantofi cu tocuri, dar nu-mi pasă de stabilitatea pe care o pierdea, spatele sprijinit de uşă. I-am luat un picior şi l-am încolăcit pe şoldul meu. Aveam cale liberă să-i pătrund vulva, care se umezise puternic de excitaţie. Aşa cum o făceam întotdeauna, mai întâi mi-am umezit degetele cu seva ei feminină şi am gustat-o cu o poftă nebună, bucurându-mă de gustul acela dulce acrişor care îmi înnebunea simţurile.

Penisul în erecţie maximă, abia aştepta s-o penetreze. I-am tras chilotul mai spre lateral şi mi-am potrivit mădularul în vaginul ei. A scos un geamăt de excitaţie şi plăcere. Încet şi-a ridicat şi celălalt picior în jurul meu. O ţineam în braţe, sprijinită la spate de uşă şi mă mişcăm cu amplitudine mare între picioarele ei. Cine a spus că sexul de dimineaţă este extrem de revigorant, mare dreptate a avut!

Gemetele ei deveneau tot mai gălăgioase, atmosfera scapăra în jurul nostru şi simţeam cum mă apucă căldurile prin tot corpul. Ştiam că situaţia în sine era extrem de excitantă şi că voi ajunge foarte repede la orgasm, dar voiam să punctez momentul. S-o aduc pe Angela în sfera sexualităţii noastre, să-i menţin sfârcurile excitate şi vulva umedă, să mă dorească ca o nebună, toată ziua, iar noaptea să cadă pofticioasa, în braţele mele. Hmmm, sună chiar excitant!

La un moment dat nu mai gemea, închisese ochii, şi-a lăsat capul pe spate, respira din ce în ce mai rapid. Ştiam că se apropie orgasmul ei şi nu mai era nevoie să mă concentrez atât de mult să lungesc momentul. Am dat frâu liber plăcerii şi am ajuns la orgasm în tandem, cu frumoasa mea şefă. Am ejaculat în vaginul ei şi am stat câteva secunde lipiţi unul de altul, sărutându-ne pătimaş. Doamne, ce femeieeee! Doamne ce zeiţăăă! Sunt nebun după ea!

Ne-au trebuit câteva minute să ne revenim. Ne-am uitat unul la altul zâmbind, fericiţi amândoi de plăcerea trăită împreună:

– Treci la treabă, iubitule! Continuăm diseară!

Mi-a tras o palmă peste fese şi m-a lansat spre lumea vastă a publicităţii, înapoi la treabă. Ziua a trecut cu multă nerăbdare din partea mea, nu îmi găseam locul. Ştiam că seara Angela mă aşteaptă la ea, că probabil voi dormi împreună şi abia aşteptam momentul acela de beatitudine în care o voi putea ţine în braţe şi vom putea adormi aşa, cu trupurile goale lipite unul de celălalt. Îmi era atât de dor, să simt asta.

Înainte de plecare, mi-a ascuns în agenda adresa ei. Am zâmbit când am văzut-o şi de acum nu mai aveam altceva de făcut, decât să aştept seara. Acasă, am făcut rapid un duş, am încercat să mă destind puţin cu o gură de whisky, dar nu reuşeam să mă eliberez, eram nerăbdător s-o ţin în braţe. Cu puţin după şapte, mi-am luat cămaşa şi blugii, am chemat taxiul. În drum am cumpărat un buchet superb de trandafiri roz, ştiam că sunt florile ei preferate. Trebuia să-i ofer flori.

O femeie atât de senzuală, superbă, deşteaptă şi emanând atâta sexualitate, precum Angela, în permanenţă trebuie să primească flori. Când am ajuns în faţa uşii ei, inima îmi bătea puternic în piept. A deschis uşa, era atât de frumoasă. Părul ei lung, lăsat liber pe umeri, avea un capot de satin din mătase naturală şi dedesubt era goală. Îi vedeam prin mătasea fină, conturul sfârcurilor tari şi unduirea şoldurilor rotunde. Cum se mişca lasciv în capotul ei, mă gândeam că aş putea s-o fut şi cu capotul pe ea, era atât de apetisantă.

Angela locuieşte la un Penthouse. Livingul open space cu baia. Adică, pe limba noastră, o cadă imensă, de formă tradiţională, trona în mijlocul camerei. Mirosea a lavandă, apă călduţă cu spume aromate, te îmbia la visare şi accentua sexualitatea ce plutea în aer.

– Ionuţ, dragul meu, hai să facem baie împreună! Uite am un bureţel parfumat, te rog să mă speli pe tot corpul, sunt extrem de murdară… mmmhh…

Şi-a desfăcut cordonul halatului. Mătasea a alunecat, dezvelind corpul de zeiţă. Am început să mă dezbrac rapid de haine, nu voiam să pierd nicio secundă din jocul nostru senzual. A păşit în cadă. Când şi-a ridicat piciorul, i-am zărit fanta rozalie dintre picioare. Îmi doream să-i sug labiile acelea dulci şi catifelate, moi şi parfumate, precum petalele unei flori. Ne-am aşezat în vană amândoi, cu picioarele încrucişate între noi.

– Am să mă ridic în picioare. Tu, iubitule, să mă speli. Trebuie să fii foarte meticulos, pentru că sunt extrem de murdară.

S-a ridicat, spuma de baie se lipise de sfârcurile ei, de zona coapselor şi în triunghiul lui Venus, era atât de apetisantă cu spumă lipită de ea, ca o zeiţă a mării, care tocmai ieşise dintre valuri, pentru a împărţii plăcere între pământeni. M-am ridicat în picioare şi am început să-i mângâi corpul cu buretele parfumat, având grijă să îi explorez toate protuberantele, toate depresiunile şi toate văile, toate craterele şi orificiile, să mă asigur că toate sunt curăţate cum se cuvine şi este spălată perfect.

Îşi desfăcuse uşor picioarele, de parcă aştepta să o pătrund între buci, s-o controlez cu totul şi în faţă şi în spate. Îşi muşca buzele, excitată, şi în aşteptarea atingerii, gemea uşor, alintat. Am alungat spuma de pe sfârcuri, dar nu am putut să nu le iau în gură, să le sug cu poftă. Buretele în mâna mea, aluneca pe umerii ei. I-am curăţat gâtul şi am început să rotesc buretele în mişcări concentrice în jurul sânilor, care se umflau văzând cu ochii.

S-a întors cu spatele la mine, făcându-mi semn s-o spăl pe spate. Am mişcat buretele de-a lungul spatelui, pe şira spinării, am curăţat omoplaţii, dorsalii şi am coborât spre spatele inferior. Când am ajuns acolo, Angela s-a aplecat uşor, făcându-mi loc între fesele ei. M-am aplecat puţin şi i-am văzut anusul ca o rozetă şi mă gândeam cât de îngust trebuie să fie. Îmi imaginam în strânsoarea lui, cât de bine se va simţi pula mea. Ştiam că în noaptea ce urmează o voi penetra şi anal, în toate modurile posibile şi imposibile.

Săpunul mi-a permis alunecarea şi instinctiv, mi-am băgat două degete în anusul strâmt al Angelei. Degetele mele au intrat uşor, dovadă că locul fusese practicat, deci nu aveam de ce să-mi fac griji. A scos un urlet de excitaţie, dar nu m-a respins, nu m-a îndepărtat. S-a băgat în apă, apoi s-a ridicat brusc.

– Hai, spală-mă şi în faţă, încă sunt murdară rău, dragul meu!

Mi-a băgat sânii în faţă, să mă ocup de ei. Am luat unul în mână şi l-am muşcat de sfârcul excitat, apoi i-am tras o palmă. Buretele aluneca acum, peste sâni, peste sfârcuri şi îşi făcea treaba cu stoicism, curăţând tot. Mâna cu buretele a alunecat apoi mai jos, la buric, l-am spălat şi pe el, la abdomen, apoi la muntele lui Venus. I-am desfăcut picioarele şi am spălat-o cu mare grijă şi în vulvă, între labii, la intrarea în vagin.

M-a împins cu capul în jos. Cu un picior ridicat pe marginea căzii s-a aşezat cu vulva peste gura mea… ahhhh… şi câtă pizdă se lăsase peste mine!… O puteam muşca, suge, îi puteam trage limbi fără să mă satur de bunătatea aceea de carne cu gust excitant de femeie. Lingeam, sugeam şi îmi băgasem şi un deget între labiile ei şi în timp ce le sugeam, degetul meu se plimba pe suprafaţa clitorisului.

Se ţinea greu într-un picior, încerca să-şi păstreze echilibrul, căci plăcerea o inunda în valuri şi o făcea să geamă din ce în ce mai zgomotos. Corpul i s-a zguduit în spasme puternice, se concentra să nu cadă şi într-un ţipat sfâşietor şi-a dat drumul. Orgasmul i-a cuprins fiinţă şi cu ochii închişi a savurat momentul de plăcere maximă.

Prosoapele groase şi moi, ne aşteptau cuminţi, aşezate pe canapeaua de lângă cadă. Am ieşit din cadă, ne-am acoperit trupurile cu textila care absorbea surplusul de umiditate de pe noi. Patul imens era următorul punct de atracţie al aventurii noastre sexuale, dar mai întâi am luat cupele de şampanie şi am sorbit din lichidul parfumat. Simţeam cum aburii alcoolului îmi produc o dulce amorţeală. Gândul mă purta la rozeta aceea strâmtă dintre bucile Angelei, locul în care nu o penetrasem încă.

Dar pentru asta trebuia s-o fac să se excite, iar când excitaţia ajungea la nivelele cele mai înalte, s-o penetrez în anus, ca un deznodământ bine meritat al plăcerii. Cu toate că Angela se aşezase pe pat cu faţa în sus, am întors-o cu spatele la mine şi i-am ridicat uşor bazinul. Nu s-a împotrivit, s-a executat docilă. Perna am pus-o sub abdomenul ei şi i-am băgat degetele între bucile rotunde între labiile fierbinţi.

Încă nu era excitată la maxim, mai aveam nevoie de puţin lubrifiant, aşa că am decis s-o trag de ţâţe şi de sfârcuri. Îi frecam sfârcurile între degete şi o plesneam peste buci, atât de bine prindeau palmele. Penisul erect se pregătea de penetrare şi am decis să o fac iniţial în vagin, apoi uşor să trec la anus, nu ştiam cum va reacţiona Angela.

Eram convins că nu se da în lături, ştiam că nu sunt pe un teren necunoscut pentru ea. Mi-am potrivit penisul la intrarea în vagin şi acesta a alunecat uşor, în orificiul ei fierbinte. Am luat din abundenţă lubrifiant pe degete şi am început să-I masez la intrarea în anus, încercând să pregătesc penetrarea.

– Draga mea, opreşte-mă dacă nu-ţi place ceea ce fac!

– Continuă, iubiţel! Cel mai excitant este sexul anal după cel clitoridian. Asta trebuie să ştii la mine. Eu mă excit enorm dacă mă penetrezi anal după ce mi-ai frecat clitorisul, pentru mine este plăcerea supremă.

– Aşa voi face, iubita!

Aveam undă liberă s-o penetrez în anus. Mâinile îmi alunecau dibace pe fesele ei şi în interior. Mi-am băgat două degete în anusul ei, încercând să-l lărgesc uşor, nu voiam s-o penetrez din prima, fără s-o încălzesc. Gemea de plăcere, o urmăream foarte atent, nu voiam să-i provoc durere, doar o plăcere imensă, de care să îşi amintească mereu.

Când m-am asigurat că intrarea este pregătită, am tras puternic de ţâţele ei, spre mine şi am pătruns în anus, cu uşurinţă. Muşchiul s-a relaxat şi mi-a permis s-o penetrez în voie, culisând înainte-înapoi, cu amplitudine şi viteză din ce în ce mai mare. Anusul ei îmi strângea pula, era strâmt şi fiecare mişcare de pătrundere îmi provoca o plăcere imensă. Ştiam că acesta este momentul în care deloc nu voi putea să mă concentrez să nu ejaculez.

Îmi plăcea atât de mult orificiul acela strâmtuţ şi sânii aceia imenşi de care să trag, încât mă mişcam din ce în ce mai rapid între bucile ei. Când orgasmul a năpădit peste noi, amândoi, eram aproape leşinaţi. Cu gemete puternice ne-am dat drumul. Tremuram amândoi ca două frunze de toamnă în bătaia vântului rece, dar noi o făceam din plăcerea trăită.

Experienţa a fost ceva inedit, ştiam că anusul ei îmi va sta la dispoziţie de acum înainte şi voi savura cu o plăcere deosebită momentul. Am băgat rapid în gură o bomboană de ciocolată de pe măsuţa de sticlă de lângă canapea, şi învârtind-o în gură, am sărutat-o pe Angela, băgând ciocolată în gura ei. A savurat momentul şi mi-a spus zâmbind:

– Tot ce vine de la tine, iubiţel, este mult mai bun, decât este în realitate. Ador ciocolată, dar luată din gura ta, este mult mai gustoasă decât o cunosc eu.

Ştiam că sunt doar o etapă din viaţa acestei frumoase femei, care a realizat că şi ei i se cuvine să se joace cu bărbaţii tineri. Nu voia să se blocheze în relaţii şi atâta timp cât încă era frumoasă, dorea să se bucure de noi, bărbaţii tineri şi virili care o înconjurăm.

Aşa am devenit eu angajatul lunii, pentru că luna mai mi-a aparţinut în totalitate. Escapadele noastre amoroase se petreceau în special în weekend-uri şi eu încercam să-i ofer şefei mele, multă, multă plăcere, mai mult decât putea duce.

Mă voi gândi mereu cu plăcere la acele momente ale vieţii mele şi îi voi fi recunoscător Angelei că mi-a oferit atâta senzualitate şi plăcere… şi trupul ei, să mă joc cu el şi să experimentăm toate fanteziile de care aveam poftă.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Angajatul lunii (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d