E timpul să o vrăjesc pe Daria (2)

… S-a dus şi către poşetă. Nu înţelegeam ce anume are nevoie din ea. În mintea mea creaţă, mă gândeam la ruj… doar nu are nevoie de ruj pentru a continua!?… După, am văzut că a scos două prezervative. Venise pregătită. Nu mă aşteptasem la asta, deşi în discuţia noastră nu s-a pus problema dacă folosim sau nu prezervativul. Până la urmă, dacă voiam ca întâlnirea noastră să continue, trebuia să ne conformăm, deşi nu suntem fani declaraţi al prezervativului. …

A urmat o scurtă privire între mine şi Gicu. Părea să ne întrebăm… şi-a luat multe rezerve sau are doar două?… Daria a venit într-un final lângă noi, penisurile noastre nu mai erau atât de erecte ca la început. Le-a prins pe amândouă şi a început să le frece rapid, privind când la unul, când la altul. Nu a durat mult şi a început să ne facă sex oral din nou. De această dată încercă să introducă cât mai mult în gura ei. Saliva se scurgea uşor pe lângă buze, direct pe bărbie şi apoi pe sâni.

Daria lăsase ruşinea la o parte şi a trecut direct la acţiune, dezinvoltă, fără inhibiţii. Începusem să mă gândesc la nevoia ei disperată de sex, poate că noi doi nu vom face faţă. În acelaşi timp, încercam să-mi scot gândul din minte, ca nu cumva să mă sugestionez negativ de unul singur. Mă concentram la ceea ce simţeam. Buzele ei strânse în jurul glandului… mmmm… gemeam de plăcere, îmi trezea senzaţii plăcute.

Amândoi o trăgeam de sâni şi ne bucuram de sexul oral pe care ea ni-l oferea cu generozitate. Când s-a asigurat că avem penisurile la capacitate maximă, s-a oprit. A luat primul prezervativ, l-a deschis rapid cu gura, apoi am văzut că l-a introdus în gura ei. Ştiam că profesionistele pun prezervativul în acest mod, dar nu mă aşteptam la ea, să reuşească să-l pună cu gura.

M-a luat pe mine primul. Buzele strânse în jurul glandului, îl sugea încet, apoi… i-am simţit mişcările limbii. Intrase în acţiune. A avut o mică dificultate, dar apoi a reuşit să-mi pună prezervativul la vârf. Tot cu gura a încercat să-l ruleze până la capăt. Nu reuşea să cuprindă tot penisul. Ce nu a reuşit cu gura, a reuşit cu mâna să ruleze penisul până la capăt. Gicu aştepta şi el să se întâmple minunea. La o primă impresie, nu cred că vreo altă femeie i-a pus un prezervativ în acest mod. Părea că vrea să simtă experienţa.

După, s-a ridicat în picioare, ne-a prins cu braţele şi ne-a tras pe amândoi spre ea şi ne-a sărutat pe amândoi pe gură. Acum îmi părea o persoană cu o altă atitudine, faţă de cum am intrat în camera de hotel. Părea mult mai dezinvoltă, mai sigură pe ea, ca şi când emoţiile de mai vreme nici nu ar fi existat.

Ţinându-ne de mâini s-a îndreptat către pat. A urcat pe pat, aşezându-se capră la marginea lui. Trupul uşor aplecat, capul lăsat în jos, fundul către noi. Eu şi Gicu ne uitam unul la altul, întrebători… cine începe primul?… Îi făceam semn să înceapă el, el mie… şi uite aşa ne invitam unul pe altul. Până la urmă, am luat “problema” în mâini şi m-am poziţionat la spatele ei. Dacă mai stăteam mult şi ne invitam unul pe altul, Daria sigur ne întreba… Mă fute şi pe mine cineva?

Am reuşit să o poziţionez perfect. Gicu se urcase în pat lângă ea şi îşi freca penisul cu o mână. Până să îmi introduc penisul în vagin, el deja se juca cu ţâţele. Într-un final, am reuşit să o penetrez. Penisul intrase destul de uşor în vaginul excitat. Cu toate astea, mi se părea ciudat că folosesc prezervativul, nici nu-mi mai aduceam aminte când îl folosisem ultima dată.

O ţineam de mijloc, mă loveam rapid de trupul ei, lovindu-mă cu putere cu vârful penisului în interior. Îi plăcea, gemea tot mai tare, tremura carnea pe ea. Nu a avut nimic de comentat când i-am tras o palmă peste fese. A surprins-o gestul meu, dar nu s-a ofuscat.

Gicu se uita la noi, părea foarte excitat şi îşi freca penisul. Mă aşteptam ca el să-i ofere glandul pentru sex oral, dar prefera să ne privească şi să-l frece singur. Poate că savura momentul pe îndelete, de când îşi dorea ca această întâlnire să aibă loc, iar să o penetrăm în acelaşi timp… aveam destul timp la dispoziţie.

Treptat, mi-am simţit penisul că-şi pierduse din acea duritate de mai devreme. Am realizat că prezervativul mă împiedică să mai simt plăcerea, ceea ce a condus la această situaţie. Să nu mă fac de râs faţă de Gicu, şi mai ales de Daria, mi-am retras penisul, apoi i-am făcut semn amicului meu să-mi ia locul. E rândul lui. Foarte entuziasmat, a venit la spatele ei.

Nu a aşteptat mult şi şi-a introdus penisul în interior. Îl vedeam cât de ferm o ţinea de mijloc şi cu câtă forţă o penetra. Ea… gemete şi suspine, ţipa uşor… strângând puternic din pumni. Ce nu făcuse el mai devreme, aveam de gând să fac eu. Am urcat în pat şi m-am aşezat special ca ea să ajungă cu capul între picioarele mele. Nu mai ştia de ea, la acel nivel de concentrare se afla. Cred că nici nu realizase că eu m-am aşezat în pat lângă ea.

Cu tot cu prezervativ, mi-am îndreptat penisul către gura ei. Am prins-o de cap şi am tras-o către mine. Penisul i-a atins buzele. A înţeles imediat… buzele s-au deschis, făcându-i loc. Încerca să facă sex oral, dar nu mai avea entuziasmul de mai devreme. Eram convins că nu-i place să simtă gustul de latex în gură. Nemulţumit eram şi eu. Mi se părea că ea suge la un cauciuc, nicidecum penisul meu.

Nu am mai rezistat, mi-am retras penisul, şi apoi mi-am îndepărtat prezervativul, ca apoi să i-l ofer din nou. A simţit imediat schimbarea. A deschis ochii şi s-a uitat la mine, dar nu a zis nimic. Mi-a prins instrumentul de la bază şi îl sugea tot mai zgomotos… aahh… Era altceva. Îi simţeam altfel buzele mulate pe gland, altfel îi simţeam mişcările făcute cu limba roată împrejur.

Gicu vedea tot ce întâmplă. Fantezia lui tocmai se întâmpla, şi aproape că nu-i venea să creadă. Din când în când, îşi lăsa capul în lateral să vadă cum Daria îmi face sex oral. După un timp, s-a retras, ea tremura uşor, dar nu voia să-mi elibereze penisul din gură. A încercat să facă asta, deşi s-a întins pe spate. Poziţia nu mai era atât de simplă, se chinuia un pic. Gicu s-a urcat deasupra ei şi a început să o penetreze foarte rapid. Eu m-am revizuit poziţia. Din lateral, aplecat, sprijinit în braţe, îi ofeream penisul pentru sex oral.

Gura ei ocupată, Gicu se ţinea tare, mişcându-se fără oprire. El nu a avut problema pe care am avut-o eu cu prezervativul. Lui i-a fost uşor să continue. Ea îl apăsa pe fese cu o mână… mmmhh… i-a făcut semn lui să se oprească. El, uşor transpirat, gâfâind, se oprise adânc în interiorul ei, pentru momentul de repaus de care avea ea nevoie. Cred că abia atunci a văzut Gicu că nu mai purtam prezervativ. S-a retras, şi-a scos şi el prezervativul, apoi s-a întins pe pat.

Locul lăsat liber de amicul meu. Un moment perfect ca să-i arăt şi eu de ce sunt în stare. Urcat deasupra ei, am decis să-i aşez picioarele pe umerii mei. Cu uşurinţă, am reuşit să direcţionez penisul către deschizătură labiilor, fără să mă ajut de mâini. Am împins… aahhh… intrase tot. Se simţea prea plină din acel unghi, iar eu continuam să apas şi mai tare.

– Aşa, fute-o tare!… îmi zise Gicu, privindu-ne şi masându-şi penisul.

La îndemnul lui, mişcările du-te-vino erau tot mai rapide, acompaniat de gemetele ei tot mai zgomotoase.

– Mă omori!… zise ea ţipând la mine.

– Să mă opresc?… întreb eu puţin panicat.

– Nuuu!… Să nu îndrăzneşti!

– Auzi, vrea să o fuţi tare!… Fute-o tare!…

Incitat de cele spuse de ei, mi-am continuat mişcarea. La fel de rapidă şi de adâncă în interior. Pe Daria o simţeam că este foarte aproape de orgasm. Aveam suficiente elemente care indicau asta. Gemetele, încordarea la maxim, lăsau impresia că în orice clipă trupul i se va cutremura datorită orgasmului devastator.

Gicu, privea tot ce se întâmplă, frecându-şi penisul tot mai intens, gâfâia tot mai tare. Nu aş fi fost atent dacă nu era destul de aproape de noi, frecându-şi penisul şi respirând greu. La un moment dat a întrebat-o pe ea:

– Ahhh… Pot să termin între ţâţele tale!… mmhhh…

– Bine… îi zise ea gâfâind.

M-am ridicat în acel moment pentru ca el să-şi pună în aplicare plăcerea. S-a urcat deasupra ei, şi-a potrivit penisul între sâni. Le ţinea strâns din lateral şi se mişca înainte-înapoi. Ea şi-a dus o mâna între picioare şi se freca rapid. Gicu se mişca tot mai repede, gâfâia tot mai tare… aaahh… aproape la unison se auzeau şi gemetele ei, frecându-se rapid între picioare. Din când în când, a ridicat capul şi i-a atins cu limba vârful penisului. Dintr-o dată, Gicu s-a oprit, cu mâna dreaptă şi-a prins penisul, ce l-a eliberat dintre sâni… aaahhh…

Sperma a ţâşnit un pic pe faţa ei şi pe gât. Direcţiona penisul când la un sfârc, când la altul, voia să le ofere o cantitatea aproximativ egală din sămânţa lui. Nu mai ieşea nimic din el, dar el continua să întindă sperma cu ajutorul penisului pe o suprafaţă tot mai mare a sânilor. Nu a durat mult… aaahhh… excitată la cât de mult s-a frecat singură, poate şi jocul făcut de Gicu, a ajutat-o să aibă un orgasm foarte puternic.

După, s-a dat jos de pe trupul ei şi s-a dus direct la baie. Ea abia respira, încerca să-şi revină după orgasmul ce o zăpăcise. M-am întins pe pat, lăsând penisul să se odihnească până urma o nouă repriză, după ce Daria urma să sosească de la baie.

Gicu nu a stat mult, a ieşit destul de rapid. A văzut-o pe ea întinsă pe pat, cu picioarele depărtate. S-a întins pe pat cu faţa jos, capul între picioarele ei. Mâinile petrecute pe sub ea, trăgând-o de coapse spre el. Şi-a lipit gura de vulva roşie şi excitată. Uşoare gemete a pus stăpânire pe ea. A pus mâna pe capul lui, şi-a ridicat uşor bazinul şi se împingea spre gura lui, făcând mişcări tot mai rapide.

Până să revină Gicu, penisul se făcuse un pic moale, dar scena pe care o vedeam în acel moment, a făcut să mi se întărească din nou. Aproape că nu rezistam tentaţiei să nu mă masturbez. Apoi mi-am amintit că Daria îşi poate oferi gura cu plăcere. M-am dus către ea. Gura uşor deschisă, mi-am strecurat penisul în gura ei. Buzele strânse în jurul glandului, îl sugea rădicând uşor capul de pe pat. Dintr-o dată s-a oprit, mi-a eliberat penisul, pe Gicu l-a îndepărtat.

– Mă omorâţi! Mă duc până la baie să mă spăl un pic. S-a uscat sperma pe ţâţele mele. Trebuie să iau o pauză! …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „E timpul să o vrăjesc pe Daria (2)”

  1. Superbă aceasta poveste
    Mă bucur că a acceptat că cei 2 bărbați să își scoată prezervativul
    Atât pentru fata dar cât și pentru bărbați fără prezervativ se simte mult mai bine
    Ce face ea greșit aici, Este faptul că nu reușește să îi satisfaca suficient
    Ar trebui că atunci când îi vede cum se masturbează, imediat sa o ia in gura și să le facă sex oral

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura