28.02.2019

Au trecut 5 ani … 28.02.2019

Au trecut 5 ani de când personajul Domnu’ Roz a prins viaţă şi tot de atunci am început să scriu poveşti erotice, unele adevărate iar cele mai multe nu, fiind rodul imaginaţiei mele. Dacă mi-am făcut treaba bine sau nu… voi sunteţi în măsură să apreciaţi, deşi, poate mi-aş fi dorit un feedback mai mare din partea voastră…

Mai multe păreri, comentarii, sfaturi, idei din partea voastră pentru a vă înţelege mai bine fanteziile atunci când aleg ideea unei poveşti şi mai ales, să înţeleg dacă direcţia în care mă îndrept este cea bună. Un lucru este cert. De la prima postare până în prezent am identificat un progres considerabil în găsirea ideilor şi conceperea poveştilor, iar asta mă bucura, dar  întotdeauna este loc de mai bine.

Drumul până aici nu a fost uşor. Au existat numeroase probleme: de natură tehnică, scrisul în sine, promovare.

La partea tehnică: nu ştiu tot, dar ştiu suficient cât să-mi întreţin singur blogul. În acest moment mă declar mulţumit de aspectul general al blogului.

Scrisul: fiecare blogger a întâmpinat dificultăţi la scris. Vorba cuiva… ideile nu se găsesc în pom, iar inspiraţia nu se găseşte la piaţă. Iar când la acestea mai adăugăm şi timpul, avem un trio esenţial pentru ca un blog să existe, să aibă trafic.

Promovarea: din păcate, nu mi-am permis să investesc în promovare, aşa că, modalitatea de promovare la îndemână au fost reţelele sociale (unele cu restricţii multiple), dar şi alte site-uri mai flexibile ce au permis şi au acceptat publicarea link-urilor. Pot doar să le mulţumesc, nu înainte de a le mulţumi şi celor care deţin bloguri/situri şi au adăugat, din proprie iniţiativă, numele şi linkul acestui blog pentru a fi cunoscut de mai mulţi cititori.

Din această perioadă, 2 ani au trecut de când există domnuroz.ro. Poate că mulţi nu vor înţelege, dar asta se traduce prin… doi ani de când blogul are propria identitate, propria “casă”.

Mulţumesc tuturor celor care mă susţin în public şi/sau în particular, dar şi celor care au devenit cititori permanenţi al poveştilor publicate pe acest blog. Vă mulţumesc şi vă aştept să mă vizitaţi în continuare, altfel scrisul la acest blog nu ar avea sens.

Mai jos găsiţi câteva imagini cu statistica celor 2 ani de domnuroz.ro.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.