Sex cu fiica Mariei… (1)

Urma să mă întâlnesc cu Gina, o brunetă sexy de 27 de ani, trup subţire… cu mult chef de sex total. Îi place să se lase dominată, penetrată peste tot, să fie la dispoziţia bărbatului, de preferinţă a unui bărbat matur… să primească… peste tot, cât mai mult posibil. Dar nu venea singură, biletul de ieşire era chiar mama ei. Era ca o garanţie pentru soţul ei că nu se va întâlni cu alţi bărbaţi, dar mama ei ştia care era scopul călătoriei într-un alt oraş al fiicei sale. Dacă la început i-a părul o nebunie ce doreşte Gina să facă, apoi nu a mai spus nimic…

– Sorin, încântat… apoi am zâmbit către Gina şi către mama ei, pe care le ştiam din fotografii.

– Gina… la fel de încântată..

– Maria, îmi pare bine… mi-a răspuns ea privindu-mă atent, de parcă mă studia.

Nu am urcat din prima în maşina lor să plecăm către hotel, întâi ne-am oprit la cafea să ne cunoaştem mai bine. Despre Gina ştiam destule lucruri, aveam idee despre ceea ce îşi doreşte, lucrurile erau clare. În schimb, despre Maria nu ştiam nimic. De fapt, ea nici nu era în plan, dar, de cum am văzut-o în realitate, mi-a plăcut foarte mult, mai ales că suntem şi de vârste apropiate, poate cu vreo 4-5 ani, născută mai devreme decât mine.

Gina avea de gând ca pe Maria să o lase undeva, în Bucureşti, iar noi să ne facem de cap la hotel. Ideea de a le avea pe amândouă mi s-a părut firească. Gina nu avea nimic împotrivă, era meritul meu dacă reuşeam să o atrag şi să o seduc şi pe ea la hotel. Ca o mamă protectoare, mi-a adresat mai multe întrebări de control. Întrebările nu s-au oprit aici, au venit şi altele mult mai intime… cu referire la preferinţele mele sexuale. Acum mă aflam într-o dilemă… voia doar să ştie că fiica ei va fi în siguranţă sau avea un interes ascuns?!

Până la urmă am scos porumbelul din gură:

– Poţi veni cu noi Maria şi te convingi că totul va fi bine…

– Cum adică să vin cu voi?

– Te invit să vii cu noi în camera de hotel… să ne priveşti…

– Cum aş putea să vă privesc?!… şi ar mai fi vrut să spună ceva, dar am adăugat eu.

-… sau să participi…

Până la urmă şi tăcerea este un răspuns. Înainte să ne ridicăm, mi-a spus că va merge doar până la hotel, ne lasă acolo, iar ea va vedea unde se va duce, iar când terminăm, să o sunăm. Gina la volan, Maria pe scaunul din dreapta, iar eu pe bancheta din spate, oferind indicaţiile necesare. Ajunşi în fata hotelului, Gina a căutat un loc de parcare permanent. Maria părea un pic agitată, parcă nu-i venea să ne lase singuri, iar ea să se plimbe singură prin oraş.

– Uite, vin cu voi, nu te gândi la alte lucruri… vreau doar să mă asigur că fata mea va fi bine…

– Este perfect… i-am răspuns eu, deşi asta ne şi doream, dar cel mai mult eu. Amândouă au rămas puţin retrase până când am rezolvat la recepţie, apoi am urcat toţi trei la etajul trei, în camera noastră. Mi-ar fi plăcut să o surprind pe Gina. Când intram în cameră să o lipesc de uşă, de zid, să mă năpustesc asupra ei şi să ne sărutăm… sigur i-ar fi plăcut atitudinea mea, dar fiind şi Maria, ideea mea nu mai părea de actualitate.

Maria îmi părea o femeie pasională, o femeie căruia îi place să fie sărutată, atinsă şi mângâiata foarte pasional… precum şi penetrarea. Poate la început mai lent, apoi mult mai energic… mult diferit faţă de ceea ce îşi dorea Gina. Cumva, trebuia să o aţâţ şi pe Maria să-şi dorească, să vrea să facă sex cu mine, cu un bărbat necunoscut. În ajutorul meu aveam nevoie de Gina, ce trebuia să fie un pic mai temperată la început.

Maria şi-a găsit repede un loc strategic. Un fotoliu aşezat aproape de fereastră, din care putea să vadă perfect ce se executa în pat. Emoţii aveau ambele femei. Poate că Gina ar fi fost mai relaxată, dar acum, era privită, şi nu de un străin, ci chiar de mama ei. M-am apropiat de Gina, i-am pus mâinile pe umeri, apoi am tras-o spre mine. Tremura uşor în braţele mele. M-am făcut că vreau să o sărut pe gât pentru a-i putea şopti la ureche…

– Ştiu că ai emoţii, este firesc, ai încredere în mine şi va fi bine… cred că şi ea este interesată, o să vezi!

Nici nu am terminat bine ce am vrut să-i transmit că am simţit că tremură şi mai tare, roşeaţa din obraji spunea totul, iar ca să nu observ m-a cuprins cu braţele. Un pic de roşeaţă, se zărea şi în obrajii Mariei, ce stătea lipită de fotoliu, picior peste picior, jucându-se cu degetele. Nu am vrut să o fixez cu privirea, mai mult să o citesc discret şi să pară că o ignor.

Au urmat câteva săruturi pe gâtul Ginei, şi-a lăsat capul într-o parte şi a început să geamă. I-am ridicat bărbia ca să o sărut. Se vedea cât de emoţionată este, dar nu s-a împotrivit. Am sărutat-o, iar ea mi-a răspuns la sărut. Eram convins că îi va trece emoţiile după ce se va înfierbânta în braţele mele. A preluat iniţiativa, şi-a pus mâinile pe obrajii mei şi mă săruta cu foc. Am ridicat-o în braţe de mijloc şi am mers cu ea spre pat.

S-a încins destul de repede, cumva a trecut peste momentul că este privită. A urcat în pat în timp ce s-a dezbrăcat de tricou, ramând doar în sutien. Precum doi actori de film porno, am ignorat-o prezenta persoanei ce se afla pe fotoliu. M-am descheiat la pantaloni cu gândul să mă dezbrac de tot. Gina a venit la mine, aşezată în genunchi, s-a aplecat… şi-a băgat mâna iute în pantaloni şi mi-a prins penisul prin chiloţi. Acesta creştea în mâna ei caldă.

Până la urmă m-am dezbrăcat de pantaloni, voia să mă dezbrac mai repede şi de chiloţi. M-a sărutat pe abdomen, apoi mi-a tras chiloţii în jos şi mi-a eliberat penisul. L-a prins cu mâna, s-a uitat spre mine, încă roşie la faţă. Nu ştiu dacă m-a auzit, dar i-am şoptit să nu se uite înspre stânga ei, către fereastră, unde se află persoana care i-a dat fiinţă.

La scurt timp s-a aplecat şi mi-a luat penisul în gură… a închis ochii, îl sugea lacom, zgomotos… avea atitudine, dorinţa şi multă plăcere. De câteva ori a încercat să-l cuprindă pe tot, dar nu a intrat. Am întins mâna către sutien, i-am scos un sân afară… am tras-o uşor de sfârc, cât să aud un mic scâncet din partea ei. Penisul îl simţeam mai mare şi mai tare ca niciodată. Gura ei flămândă, ce-l acaparase cu totul, putea fi o cauză, dar bănuiam că şi senzaţia că eram priviţi, putea să contribuie la erecţia mea neobişnuită.

I-am luat jucăria, apoi am împins-o pe pat. M-am dezbrăcat complet… cu coada ochiului am zărit-o pe Maria ce ţinea capul în jos, dar privirea… părea că ne priveşte discret. Am urcat în pat lângă Gina. Am sărutat-o… gurile noastre lipite… încercam să o dezbrac de restul hainelor. La scurt timp se afla şi ea goală… sânii frumoşi i-am prins cu palmele, ochii aţintiţi între picioarele ei, la păsărica ei epilată, cu labiile mici. Păreau că strălucesc… oare era deja umedă?

Avem să aflu în curând. S-a întins pe pat cu picioarele flexate, depărtate destul de mult. Era o invitaţie serioasă. Întâi m-am dus la sânii ei, i-am prins cu mâinile, trăgeam de ei, apoi am început să-i sug… din ce în ce mai flămând. Gemetele ei creşteau pe măsură ce insistam mai mult. M-am dus mai jos, voiam să mă conving dacă este deja excitată. Mmmhhh… era deja umedă. Nu am rezistat şi am băgat limba adânc în ea. Mmmhhh… delicioasă, umedă, dornică să fie futută. Ea… aahhh… uimită de dorinţa de a o pătrunde adânc cu limba.

Din planul îndepărtat privirea Mariei îmi părea grea, frecându-şi degetele. Îmi imaginam că are o mâna între picioare şi apăsa ferm pe clitoris. Mi-o imaginam respirând greu, umedă, excitată… dornică să cunoască şi un alt bărbat. Cu această imagine în minte… îi devoram vaginul Ginei cu buzele şi limba, făcând-o să se zbată şi să se exprime în voie. …

… citeste partea a doua…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Sex cu fiica Mariei… (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura