Sex cu fiica Mariei… (2)

… Gina m-a prins de cap cu ambele mâini şi m-a tras către ea. Împotriva dorinţei mele, m-am supus ei. Mă voia deasupra, voia să o penetrez… în timp ce urcam i-am lins trupul până m-am poziţionat între picioarele ei. Le avea larg desfăcute, puţin ridicate… încordate. Îmi place să privesc la picioarele unei femei încordate, cu laba piciorului ca o continuare a întregului, cu gambele frumos conturate… M-a tras peste ea rapid… din depărtare Maria înghiţea în sec… penisul erect pregătit… am pătruns-o rapid…

Cred că se aştepta să intru rapid sau acesta este modul ei, mai brutal, de a face sex. Din prima am început cu mişcări energice, penisul culisa pe toată lungimea, mă loveam de ea cu putere. Avea mâinile ţinute pe trupul meu şi mă încuraja prin atingeri să continui aşa. De obicei încep mai lent şi continui mai energic, dar acum trebuia să mă adaptez preferinţelor ei.

Dacă tot voia energic, adânc… i-am ridicat pe rând, fiecare picior şi i le-am pus pe umerii mei. Mă lăsasem peste ea, mişcarea ritmică, energică era pe placul ei… destul de încordată, ochii închişi, gura deschisă… ţipând de plăcere. Cu o mână mă apăsa pe fese, cu cealaltă mă zgâria pe spate. Totul părea ca este în regulă până când… Maria s-a ridicat şi s-a dus la baie. Până să realizez ce vrea să facă, am tresărit un pic. Nu mă gândeam că doreşte să se alăture… mă gândeam că poate vrea să nu mai continuăm.

A stat ceva Maria în baie. Când a revenit, ne-a găsit în altă poziţie. Gina aşezată în poziţia doggy style, o penetram energic în vagin, în timp ce o trăgeam, nu foarte tare, de păr. A trecut pe lângă noi, fără să ne spună ceva, la fel cum trecuse iniţial. Faptul că ne privea îmi plăcea nespus. Nu ştiu ce gândea Gina, dar cred că trecuse peste acest hop. Ştiam că între ele sunt discuţii sincere… cu detalii, dar cred că era prima dată când Maria era prezentă.

S-a aşezat în fotoliu, picior peste picior… o mână o avea băgată între coapse. Îmi plăcea să cred că ea se atinge în zona fierbinte. Distanţa era prea mare pentru o surprinde acest moment. Aţâţat de această idee o penetram mai tare pe Gina, cu o mână o trăgeam de sâni, iar cu cealaltă o trăgeam de păr. Mi-am amintit că am nişte prezervative în buzunarul de la pantaloni. Înainte să ies, i-am spus Ginei să nu se mişte. După ce am luat pachetul de prezervative, m-am dus în pat, întins pe spate, ea între picioarele mele.

Am prins-o de cap şi am apăsat-o către penis. L-a prins bucuroasă cu gura şi a început să-l sugă. Am întors capul către Maria, mi-a fixat privirea… la fel am făcut şi eu. O apăsam pe cap pe Gina să-l ia mai mult, să intre mai mult în gura ei… îi dirijam mişcările… şi cu toate astea… o priveam pe Maria. Roşeaţa din obrajii ei se putea observa de la distanţă. Respiraţia părea să-i fie mai greoaie, îi vedeam pieptul tresărind. Gina sugea ca o nebună, părea că nu se satură, iar mie îmi plăcea asta… deşi continuam să o privesc pe Maria, fără să schiţez vreun gest. Mă gândeam la felul cum să o fut… cred că nu era o idee bună să fie… când Gina ne privea.

Gina s-a oprit, s-a ridicat şi mi-a spus hotărât… o vreau în mine!… am desfăcut iute cutia de prezervative, am desfăcut unul rapid. A înţeles şi ea ce voiam să fac, numai că nu ştia în ce poziţie. I-am spus să se întindă pe burtă. O pernă am aşezat-o sub abdomen… funduleţul apetisant… m-am aplecat şi am muşcat-o, cât să nu las semn. Am aruncat o privire către Maria, în timp ce mă delectam cu gura din fesele Ginei, mai mult ca să o zăpăcesc şi mai tare.

M-am poziţionat deasupra Ginei, după ce mi-am pus prezervativul… cu degetul i-am atins zona anusului. I-am masat un pic zona. Am împins uşor… nu m-a surprins că a intrat degetul. Ea gemea uşor cu capul lipit de pat. Era timpul să o penetrez anal. Am împins încet… vârful părea să intre… aahh… o vedeam cum strânge în pumni lenjeria de pat… am intrat… aahhh… m-am lăsat peste ea, cu mişcări lente du-te-vino, am reuşit să intru tot.

Mâna ei a pus-o pe fundul meu şi îmi indica să mă mişc. Nu imediat energic… la început încet, apoi, cu timpul… din ce în ce mai rapid. Am sărutat-o pe gât, pe umăr. Şi-a făcut loc pe sub ea să intre cu mâna între picioare. Simţeam cum îşi freca intens clitorisul. Şi-a ridicat fundul mai mult spre mine. După un timp, m-am ridicat, am tras-o şi pe ea de mijloc, să nu pierdem contactul. S-a poziţionat cât mai bine pentru a fi penetrată anal.

Posteriorul ridicat, trupul coborât, capul lipit de pat… cu o mână se freca intens. Cu mâinile avute pe fesele ei, o strângeam ferm… mă mişcăm energic. Din când în când priveam către Maria, fixând-o cu privirea. Nu ştiu ce gândea ea, dar voiam să-i transmit… tu urmezi, şi-am să te fut!… Capul uşor lăsat, se uita spre mine, din când în când şi-a muşcat uşor buzele. Începuse să nu mai aibă stare. Şi-a mişcat de câteva ori poziţia picioarelor, cu una dintre mâini prinse între coapse.

Atenţia către Maria mi-a fost perturbată în momentul când Gina a strigat către mine… mai repede, nu te oprii!… am prins-o ferm de mijloc. Împingeam puternic în anusul ei, mă loveam cu putere de fesele ei… ea se freca puternic între picioare… începuse să tremure, tot mai puternic… aaahhh… a ţipat destul de tare… s-a oprit un pic, la fel şi eu. La scurt timp a început să se mişte ea, se lovea de mine cu putere.

Mă obişnuisem cu orificiul ei, mulat pe penisul meu… Gina voia mai mult. Îmi spusese că îi place foarte mult sexul anal. Se freca la fel de energic, gâfâia puternic, tremura toată… o ţineam de mijloc şi o penetram rapid, într-o cursă du-te-vino pe toată lungimea. La puţin timp, a ţipat din nou la mine… nu te oprii!... Eram convins că urma al doilea orgasm. Nu a durat mult şi… aahhh… a ţipat din nou, s-a oprit din mişcări. A ieşit din mine şi s-a prăbuşit pe pat… respirând greu.

Maria s-a ridicat şi s-a dus din nou la baie, la fel ca data trecută. Oare ce o face la baie?… mă gândeam eu. Când revenit… ne-a găsit în plină acţiune. Gina întinsă pe pat între picioarele mele, sugându-mi penisul de zor. Am lăsat-o să se mişte după pofta inimii. Îmi plăcea… gura ei pofticioasă nu stătea o clipă, se auzeau plescăituri în toată camera. Sigur i-a făcut poftă şi Mariei când a trecut pe lângă noi.

S-a aşezat din nou pe acel fotoliu şi privea către noi… agitată, excitată. Gina părea că-i face în ciudă. O sugea cu poftă, zgomotos. Îşi dorea foarte mult sămânţa mea. Ştiam asta din discuţiile noastre. Începusem să mă încordez, mă uitam când la Gina, când la Maria… gura pofticioasă aproape îmi înghiţise tot glandul… simţeam că urma să ejaculez… era un moment potrivit să o atrag şi pe Maria. Nu avea cum să nu fie excitată, nu concepeam că ea să nu-şi dorească.

I-am făcut semn din cap să vină şi ea. A lăsat privirea în jos, apoi s-a uitat din nou către noi. Am crezut că nu a înţeles mesajul meu, i-am făcut cu mâna semn să vină. Nu a spus nici da nici nu. Gina avea o relaţie specială cu penisul meu… m-a supt de m-a zăpăcit… eram aproape… aaahhh… m-am uitat către Maria… aaahhh… spermă a ţâşnit, Gina s-a oprit din mişcări, a rămas cu buzele lipite, auzeam cum înghiţea tot. Tremuram puternic. Spasmele fiind puternice, abia am realizat că Maria s-a ridicat din nou şi s-a dus la baie.

Mă liniştisem şi eu şi Gina, eram întinşi pe pat, dezbrăcaţi şi vorbeam diverse. Maria încă era la baie, trecuse mai bine de 20 de minute şi ea nu mai ieşea. Gina spera să o fut şi pe Maria, în acest fel amândouă aveau acelaşi secret, deşi nu îşi imagina că nu va ţine secretul, dar îi plăcea ideea asta, să le am pe amândouă. M-am ridicat din pat. I-am spus Ginei că mă duc după Maria, dar să nu vină după noi. Speram să o facem acolo… doar noi doi…

… citeste prima parte …

Citeste si: Sex cu Maria (1)

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Sex cu fiica Mariei… (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.