Din nou împreună… încă o zi cu Aura

Înainte de întâlnire aveam semnale de la ea că este un pic mai relaxată, comparativ cu data trecută, dar puţine emoţii tot mai avea. Mâna rece i-am simţit-o imediat ce am prins-o de mână când ne îndreptam către un taxi. Imediat ce am ajuns în cameră, ne-am luat în braţe şi ne-am sărutat, mângâieri de-o parte şi de alta. Părea mai sigură pe ea… mi-a plăcut acest aspect. M-a sărutat mult pe gât şi mi-a descheiat câţiva nasturi de la cămaşă. …

Duş am făcut din nou împreună. Grijulie mi-a întins mult gel pe trup şi îl întindea cu atenţie. Primul care am terminat am fost eu, m-am şters şi am aşteptat-o cuminte în pat. A urcat în pat dar nu s-a întins lângă mine. M-a sărutat pe gură, mi-a atins trupul cu mâna, urcând şi coborând de-a lungul lui. Săruturile au coborât pe gât… aahh… pe piept, pe abdomen.

Mâna stângă mi-a atins penisul, la scurt timp şi cea dreaptă. Îmi ţinea penisul între palme, culisau uşor de-a lungul lui. În acelaşi timp, săruturi scurte veneau unul după altul la vârful penisului, apoi şi-a mutat atenţia spre lateral… coborând încet până la testicule. Mi-a oferit câteva săruturi la testicule, apoi a urcat şi a coborât cu săruturile pe toată lungimea penisului, pe toate părţile.

Atenţia oferită era una deosebită. Dacă data trecută era un pic timorată, cu multe griji, că s-ar putea să nu se descurce, acum era mult mai dezinvoltă, dornică să mă guste din nou, după cum îmi spusese chiar ea în conversaţiile avute.

Şi-a lipit buzele la vârf, l-a prins uşor între buze, îi simţeam limba atingându-mă. Penisul se afla între palmele ei. Cu mişcări lente, îşi mişca mâinile în sus şi în jos. Buzele alunecau tot mai mult. Din această poziţie o vedeam destul de bine. Intrase până la jumătate în guriţa ei. Urca până la vârf, se oprea şi îl săruta din nou. Îmi plăcea foarte mult.

I-am amintit ce i-am spus şi data trecută… este jucăria ta, joacă-te cum vrei cu ea, îţi aparţine... L-a prins hotărât cu buzele. Îşi mişca capul tot mai rapid… o mână îmi freca uşor penisul, alta îmi masa testiculele. Gemea împreună cu mine, se vedea că-i place. I-am întrerupt momentul doar pentru puţin… când i-am zis să facem 69. De data asta clasic.

S-a urcat pe mine, eu mi-am pregătit o pernă sub cap. Mi-a prins penisul imediat cu o mână. Buzele l-au acaparat imediat. Imediat ce şi-a poziţionat păsărica în dreptul gurii mele, am tras-o de fese spre mine… i-am atins labiile şi clitorisul cu limba… buzele ei alunecau rapid pe gland… limba a intrat adânc, încordată, împingeam cât mai adânc în ea.

Gemetele ei se auzeau tot mai tare… mmm… se oprea din când în când pentru a-mi săruta penisul la vârf, pe lateral, apoi revenea iute şi-mi prindea penisul cu gura… mmm… o trăgeam de fese spre mine, voiam să se lase cu toată greutatea peste mine. ÎI lingeam labiile, le-am prins cu buzele şi trăgeam uşor de ele, limba i-a atins clitorisul rapid… simţeam cum se încordează, încerca să continue joaca cu penisul meu, dar nu mai reuşea.

L-a eliberat şi l-a prins cu mâna… gemea puternic cu capul aşezat pe pat la dreapta trupului meu… ddaa… ddaa… tremura frecându-mi uşor penisul. Nu m-am oprit, ştiam că a avut orgasm, dar am vrut să o mai ling un pic… să-i simt gustul, să mă joc cu clitorisul şi să-i prind labiile cu buzele.

S-a răsucit, s-a dat jos pe mine, cu faţa în jos. Tremura cu picioarele apropiate, fără să spună ceva, având în mâna ei dreaptă penisul meu. Nu am lăsat-o mult ca să-şi revină, m-am urcat deasupra ei. Şi-a depărtat picioarele, era pregătită. Priveam către penis şi către despicătura dintre labii… mi-am potrivit penisul şi am intrat… aahh… şi-a ridicat uşor picioarele şi le-a lipit de mine. Penisul culisa tot mai repede în vaginul umed, mângâieri şi săruturi… pe gură, pe obraz, gât şi umăr. Aura mă încuraja să măresc ritmul prin gemetele ei.

Mâna stânga mă apăsa pe fese, îi simţeam unghiile… ddaa… ddaa… mişcări tot mai rapide, mă loveam de păsărica ei cu putere… ddaa… ddaa… dar nu m-am oprit imediat. Ritmul mişcărilor erau în scădere, apoi m-am oprit adânc în interiorul ei. Tremura uşor, spasmele orgasmului o făceau să tresară. I-am oferit doar câteva momente de răgaz, apoi am continuat să mă mişc.

Înainte şi înapoi lent, mai rapid… până când am ajuns la ritmul de mai devreme. Apăsa pe fesele mele… o sărutam continuu… pe gură, pe obraji şi pe gât… ddaa… ddaa… şi m-am oprit, dar nu pentru mult timp. Sprijinit în braţe deasupra ei, culisam penisul foarte lent, pe toată lungimea. Tresărea de fiecare dată când eram pe punctul de a ieşi complet. De câteva ori m-am retras mai mult decât aş fi vrut şi am ieşit cu tot penisul, apoi l-am introdus din nou… lent, foarte lent.

După un timp, am ieşit complet şi m-am dat la o parte. Fără să-i spun în cuvinte, am întors-o cu faţa în jos, cu braţul am prins-o de mijloc să-i ridic trupul, să o aşez cu spatele la mine. Se afla foarte aproape cu capul de zid. Priveam la fesele ei, mi-am potrivit penisul şi am intrat… aahh… cu ambele mâini am prins-o de mijloc şi mă mişcăm foarte rapid.

Mă loveam de fesele ei cu putere. Am tras-o de sâni, ea gemea tot mai tare. La un moment dat şi-a lăsat trupul în jos lipindu-l de pat. Auzeam cum geme ţinând capul pe braţe. Ritmul alert… gemetele ei aşa cum mă obişnuise… ddaa… ddaa… m-am oprit, fără să ies. Câteva momente mai târziu mi-am reluat mişcarea, la fel de rapid ca mai devreme… ce bine este, ce bine este!… încă puţin, încă puţin!… ddaa… ddaa. Stând nemişcat îi simţeam contracţiile vaginului.

Culisam penisul lent, la fel ca mai devreme, pe toată lungimea, în timp ce priveam la fesele ei, la penisul ce se pierdea în interiorul ei. Am ieşit fără să vreau dar am intrat iar. Din greşeală, eram aproape să împing un pic mai sus, dar am realizat asta la timp. Sigur m-ar fi avertizat şi ea, ştiu că nu doreşte anal.

După mai multe curse lente, am ieşit. Aura s-a întors cu faţa în sus. M-am dus la ea să o sărut. Ea mi-a prins penisul cu mâna dreaptă şi-l freca încet. O sărutam pe gură, pe gât. I-am prins sânii… întâi am tras de ei apoi i-am supt sfârcul. Mâna a alunecat între picioarele ei. Întâi am intrat cu un deget în vaginul umed.

Mişcam degetul destul de repede înainte şi înapoi, frecând cu vârful degetului peretele superior al vaginului. Gemea foarte tare şi se zbătea. A urmat al doilea deget… mişcările la fel de rapide. Ţinând cont de faptul că reuşeşte să aibă orgasme destul de rapide, speram să-i pot provoca un squirt. Îşi arcuia trupul, se zbătea şi gemea tare. Cu mâna mă strângea tare de braţul liber… ddaa… ddaa… dar fără squirt.

O pauză de hidratare era necesară după atâta efort depus, chiar dacă în camera funcţiona aerul condiţionat şi nu era aşa cald. Nici aşa nu am stat liniştiţi, cum se intersectau drumurile noastre prin cameră… urmau pupici şi îmbrăţişări.

Aura era aproape de pat, ne sărutam, mi-a prins penisul cu o mână. Întâi s-a aşezat pe pat, credeam că va dori să-mi facă sex oral din acea poziţie, apoi s-a întins pe spate cu picioarele apropiate. Îmi era dor de buzele ei, să le simt pe gland. Nu am stat mult pe gânduri şi m-am urcat deasupra, cu penisul aproape de guriţa ei. Părea un pic jenată de această poziţie sau nu era pe placul ei. A scos doar puţin limba şi m-am lins la vârf.

Pe moment mi-a venit continuarea… am întors-o cu faţa în jos. Aura a urcat tot mai mult în pat. Una dintre perne era potrivită pentru ceea ce voiam să facem. Ca să aibă fundul uşor mai ridicat, i-am pus o pernă sub abdomen. Urcat deasupra ei, priveam la fundul ei sexy. Penisul erect l-am potrivit… aahh… am intrat.

Îi place mai rapid, mai energic. Aşa ajunge mai repede la orgasm. Sprijinit în braţe deasupra ei, o penetram energic, mă loveam destul de tare de fesele ei… ce bine e, ce bine e… simţeam că este aproape, am intensificat ritmul… ddaa… ddaa… apoi m-am oprit, pentru câteva momente. Începuse să-mi placă să mă joc cu penisul în vaginul ei. Îl mişcam lent, pe toată lungimea… atât la intrare, cât şi la ieşire.

Auzeam suspine joase în tot acest timp. Nu m-am dat la o parte. M-am lăsat peste ea, sprijinit în braţe şi am început să mă mişc rapid, poate mai rapid decât mai devreme… câteva săruturi pe umăr şi ceafă… ddaa… ddaa şi m-am oprit. De data asta am ieşit complet şi m-am aşezat la stânga ei. O vedeam cum tremura cu capul aşezat pe braţe.

– A fost puternic… mi-a spus ea, cu ochii închişi, întorcând capul către mine.

– Primul sau al doilea?… am întrebat…

– Al doilea, a fost mult mai puternic.

– Ţi-am zis că te fac femeia mea şi că o să te fut…

– Eşti bărbatul meu… a zis ea zâmbind uşor.

Ne-am sărutat pasional, limbile s-au întâlnit, apăsam peste gura ei. Cu o mână o mângâiam pe trup, pe spate şi pe fese.

– Te iubesc, te iubesc… mi-a zis ea…

– Eşti minunată, te ador… apoi i-am acoperit gura cu sărutul meu.

Ne era sete la amândoi. Întâi eu, apoi m-a urmat şi ea către masa unde aveam cele două sticle de apă plată şi două sticle de ceai cu gust de piersică.

Nu am uitat că îi place poziţia din picioare la zid. De această dată, amenajarea în cameră era un pic diferită, în sensul că, pe zidul din partea dreaptă era amplasată o oglindă destul de înaltă. Sprijinită de zidul de la baie, ne puteam vedea foarte bine în oglindă. Aura ţinea ochii închişi, având capul lăsat pe braţe. Am intrat… aahh… din când în când aruncam o privire la oglindă. Îmi plăcea să o privesc. Sprijinită de zid, pe vârfuri, priveam la coapse şi la gambele… se observa uşor cât de încordată era.

O ţineam de mijloc cu ambele mâini şi o penetram energic. Din când în când îi prindeam sânul stâng şi îl masam uşor. Gemetele obişnuite… încordată la maxim… priveam şi către oglindă. Era prima dată când mă priveam făcând sex. Drept este că nici nu am avut o oglindă amplasată undeva să pot vedea pâna acum. Mi se părea interesantă ideea să mă privesc… ddaa… ddaa… tremura destul de tare, genunchii moi.

Am prins-o cu braţul de abdomen să o ţin bine. Aura s-a întors cu capul la mine şi m-a sărutat. Ajutată de mine ajuns din nou în pat. Liniştiţi şi relaxaţi, mai mult pentru ea. Conversaţia dintre noi nu a fost lungă. Şi-a adus aminte că eu nu am terminat. Atunci m-a întrebat:

– Tu când termini?…

– Dacă mă ajuţi tu, voi termina… i-am răspuns eu.

– Vrei?!… m-a întrebat ea curioasă, de parcă îşi dorea enorm de mult acest moment.

– Da, cum să nu.

Cele două perne, le-am pus una peste alta sub capul meu. Stăteam destul de sus să o pot privi în timpul acţiunii. La fel ca la început… atingeri fine cu degetele şi palmele pe trup, săruturi pe gât, pe piept şi pe abdomen. După câteva curse, s-a oprit la penis. L-a prins între palme, săruturi la vârf… apoi în jos de-a lungul lui, până la testicule şi înapoi… de mai multe ori.

L-a prins cu gura… eu i-am prins cu mâna părul rebel ce o incomoda. Gemea şi se mişca tot mai repede. Priveam entuziasmat la atitudinea ei. Tehnica era cu mult îmbunătăţită faţă de la prima întâlnire, iar asta nu putea decât să mă bucure. Apoi, atingeri fine cu degetele, săruturi de sus până jos… l-a prins cu buzele, mişcările tot mai energice. Penisul intra până la jumătate în gura ei, apoi revenea rapid la vârf. Îl scotea din gură şi îl lingea la vârf. Îmi plăcea, nici nu avea cum să nu-mi placă.

Eram aproape, simţeam că urmează să ejaculez, dar de fiecare dată se pierdea momentul. Cred că nu mă concentram destul de bine, aşa că… mi-am prins penisul cu mâna stângă şi am început să-l frec energic. Aura ţinea buzele la vârf şi îşi folosea limba de jur împrejur. Gemeam foarte tare, am închis ochii… când să ejaculez am lăsat-o pe ea. L-a prins cu gura… aaahhh… imediat sperma a ţâşnit.

Îmi ţinea penisul cu mâna, buzele şi limba culegeau sămânţa. În timp ce tremuram, ea îmi culegea fiecare strop rămas din sămânţa mea. Încă mai aveam spasme, abdomenul mi se contracta… m-am ridicat în şezut, i-am prins obraji în palme şi am sărutat-o pe gură. A fost minunat.

Epuizaţi, am stat amândoi unul lângă altul îmbrăţişaţi… când faţă în faţă, când ea cu spatele la mine. Îşi dorea foarte mult să fie ţinută în braţe de un bărbat. Ne gândeam să plecăm, încă mai vorbeam despre asta, dar şi despre alte lucruri. După un timp, s-a ridicat şi s-a urcat deasupra mea. Întinsă peste mine, ne-am sărutat şi mângâiat.

Dar nu s-a oprit aici… m-a sărutat pe gât, apoi pe piept, mi-a supt sfârcurile… mi-a lins trupul până la coapse, a revenit până la piept, a coborât iar. Mi-a prins penisul ce se trezise între palme… acelaşi mângâieri fine cu degetele şi săruturi la vârf. L-a prins cu gura… aahh… încă o repriză de sex oral. Îmi făcuse poftă. Îmi doream să mai termin încă o dată, dar în acelaşi timp, mai voiam încă unul pentru ea…

Şi cum altfel?… doar cum a fost primul, tot în poziţia 69. S-a urcat pe mine la sugestia mea. Cele două perne sub cap mă făcea să ajung mai bine. Ea avea o reţinere să se lase peste mine cu toată greutatea, deşi este subţirică. I-am lins clitorisul cu poftă… limba intrase adânc în ea… Aura se ocupa de bărbăţia mea… îl sugea cu poftă gemând puternic… îmi masa testiculele.

Încerca să-şi ducă misiunea la sfârşit, dar nu reuşea să se concentreze… ddaa… ddaa… mi-a eliberat penisul, îl ţinea cu mâna. Şi-a aşezat capul alături pe pat şi tremura. Nu mă opream din lins chiar dacă ştiam că a avut un orgasm. O făceam ca să mă incite pe mine… mi-am prins penisul şi am început să-l frec energic.

Limba adânc în ea… îi lingeam clitorisul… gemeam puternic sub ea. Aura se mai liniştise. Eram aproape… aaahhh… i-am simţit buzele atingându-mi penisul… sperma a ţâşnit, un pic pe mâna mea, apoi ea l-a prins cu gura lingând toată sperma. Tremuram la fel de puternic ca la precedentul. Şi ea, la fel ca mai înainte… îmi curaţa penisul de spermă cu buzele şi limba.

Nu ştiu dacă Aura realizează acest lucru, dar este o norocoasă. Reuşeşte să aibă o cascadă de orgasme, unul după altul, destul de repede, în aproape toate poziţiile. Nu mi-a reuşit partea de squirt. Trebuie să mai studiez, poate voi reuşi să prind momentul favorabil şi să-i provoc unul… vreau să o gust.

Întâlnirea cu Aura nu va lua sfârşit, însă, voi mai face povesti doar dacă va fi ceva interesant, altceva decât s-a povestit până acum, pentru a nu mă repeta. Poate când voi reuşi să-i provoc un squirt.

Citeste si:

Magia întâlnirii… o zi de iubire

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Din nou împreună… încă o zi cu Aura”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.