Magia întâlnirii… o zi de iubire (3)

… Cel mai bine era să-i arăt, să punem în practică. Era mult mai simplu decât să-i explic. M-am dat la o parte şi i-am spus să se aşeze ea în locul meu, iar eu am trecut în locul ei. Aşezat la stânga ei pe o parte, iar ea aşezată pe spate, cu picioarele flexate. Nu părea convinsă că se va întâmpla ceva între noi, privirea nedumerită indica asta. Nu eram sigur că-i va place poziţia, dar merita încercată. I-am ridicat picioarele şi m-am băgat pe sub ele. …

Mi-am potrivit penisul şi am intrat… ddaa… am împins să intru până la capăt. Cu mâna stângă i-am prins sânii, mă jucam cu ei. Ea gemea… semn că era pe placul ei. Am început să o sărut pe obraz, pe gât… urcam şi coboram cu săruturile de-a lungul gâtului. Lobul urechii l-am atins cu limba… aahh… încercam să-l prind între buze ca să-l sug atent, datorită cercelului imens. Mă mişcam destul de rapid în interiorul ei, îi simţeam mâna pe fese şi mă trăgea către ea tot mai mult… ddaa… ddaa…

Mişcările tot mai rapide… ea mă trăgea cu putere. Am ieşit imediat, m-am poziţionat deasupra ei, îşi desfăcuse larg picioarele. I-am prins fiecare picior şi l-am aşezat pe umărul meu… intrasem atât de adânc în ea, încât îmi făceam griji să nu o doară. Gemetele, mâinile pe fese ce mă apăsau şi îmi încuraja mişcările rapide… toate aceste semnale îmi arătau că totul este doar plăcere.

Sprijinit în braţe, apăsam peste picioarele ei… o sărutam pe gât şi pe umăr, ritmul tot mai rapid… ddaa… ddaa… mmrrr… deveneau tot mai sonore. Îşi arcuia trupul şi îmi oferea contre mişcând din bazin alert… ddaa… dintr-o dată s-a oprit. Stătea nemişcată, fără să mai spună nimic. M-am oprit şi eu. Vaginul pulsa în interior, picioarele îi tremurau.

Am rămas în interior, dar i-am coborât fiecare picior de pe umerii mei. O sărutam pe buze… Aura nu mai era în stare să reacţioneze. Primea cuminte fiecare sărut… pe buze, pe obraji, pe gât… Părea epuizată, fără vlagă. Îmi plăcea să-i simt contractile vaginale şi am stat aşa o vreme în interiorul ei. După un timp am ieşit şi m-am aşezat lângă ea. Aura s-a întors cu spatele la mine privind către zid.

– Vreau ca şi tu să termini… eu am avut foarte multe, le-am pierdut şi numărul. Tu când termini?

– Eu termin la final, termin ultimul…

– Nu mă aşteptam să te ţină atât de mult…

I-am zâmbit spunându-i un sincer mulţumesc.

– Vreau să fii şi tu satisfăcut… cum să te ajut?

– Eşti sigură că nu mai vrei?

– Da… a fost prea mult, aşa… la prima întâlnire, mai ales că am şi pauză destul de mare de când nu am mai făcut nimic.

– Bine…

M-am aşezat pe spate, o pernă aşezată strategic sub cap. Ea s-a poziţionat la stânga mea, în aceeaşi poziţie ghemuită, cu picioarele sub ea. Şi-a aranjat din nou părul ciufulit… penisul erect aştepta să fie băgat în seamă.

– Sper să mă descurc…

– Mi-a plăcut data trecută, sincer îţi spun… poţi continua la fel.

– Încerc.

Mi-a prins penisul cu mâna stângă. Îl ţinea drept şi îl freca încet. S-a dus spre el… limba m-a atins la vârf… aahh… a urcat şi coborât de câteva ori… buzele au intrat şi ele în rol… m-a atins la vârf… mmhh… i-a făcut loc în interior. Poziţia capului ei nu-mi permitea să văd toată scena. Îmi doream să-i văd buzele moi mulate pe gland… făcând mişcările înainte şi înapoi din cap…

Şi totuşi se descurca bine. Îşi făcuse mai mult curaj… limba se plimba nestingherită pe suprafaţa penisului, mişca uşor din cap… gemeam şi îmi arcuiam trupul… l-a băgat mai mult în gură, intrase mai mult de jumătate. Simţeam asta şi totuşi aş fi vrut să văd… ştiu, asta este obsesia bărbaţilor, vor să vadă… sau poate la majoritatea, nu la toţi.

Penisul intrase destul de mult, iar ea continua să se mişte uşor, din scurt, înainte şi înapoi… l-a un moment dat şi-a retras capul şi a tuşit un pic. Se înecase. A revenit în poziţia de dinainte. Limba nu-i stătea locului o clipă… ţinea penisul în gură şi mişca uşor capul… eu gemeam tot mai tare, mai zgomotos. Am prins cu mâinile de lenjerie, mă încordasem destul de mult. Mi-am arcuit trupul de mai multe ori.

Chiar mă simţeam bine. Nu m-am ferit şi am spus-o cu voce tare… ddaa… ce bine e!… nu te oprii! Cuvintele mele îi dădeau mai mult curaj. Simţeam că face asta cu plăcere, chiar dacă mai avea de învăţat la acest capitol. Importantă este dăruirea, nu tehnica, iar ea reuşea să mă facă să tresar de plăcere la fiecare atingere cu limba în jurul prepuţului. Cu mâna îmi freca uşor penisul, îmi masa testiculele.

Eram destul de încordat… mai repede!… mai repede!… Aura nu a înţeles ce doream de la ea. În schimb, am preluat eu iniţiativa. Mi-am prins penisul cu mâna stângă şi am început să-l frec mai rapid. Tremuram puternic şi gemeam destul de tare. Câteva momente mai târziu l-am eliberat şi am lăsat-o pe ea. Buzele l-au prins din nou, eram pe punctul să ejaculez. Eram convins că ea şi-a dat seama. Am lăsat-o pe ea să decidă dacă vrea să guste sămânţa mea.

M-am încordat puternic… aahhh… am ţâşnit puternic. Îi simţeam limba la vârf, culegea meticulos fiecare strop din sămânţa mea. O auzeam cum înghite… dar s-a oprit. A fost destul de multă şi s-a înecat. O parte s-a scurs pe abdomenul meu. Îmi venea să o iau în braţe, să o sărut pe gură şi să-i spun un sincer mulţumesc. Apreciam tot ce a făcut, mai ales că era prima dată. Nu am reuşit să fac asta imediat, deşi gândeam asta.

Încă trăiam spasmele orgasmului şi nu reuşeam să fac o mişcare. Aura şi-a cerut scuze, dar nu trebuia să facă asta. M-am dus la ea, încă tremurând. Am luat-o în braţe şi am sărutat-o pe gură…

– Mulţumesc, ai fost minunată!

– Ţi-a plăcut?

– Foarte mult…

S-a aşezat la stânga mea pe o parte, privindu-mi spasmele ce mă făcea să tresar şi să-mi încordez abdomenul. Nu ştiu ce gândea în acel moment, dar o vedeam mulţumită, fericită că am terminat. Credeam că totul s-a încheiat acum. Să facem un duş, să ne îmbrăcăm şi să plecăm după. Acum era foarte relaxată, mulţumită, epuizată.

Şi totuşi, parcă îşi mai dorea ceva. După conversaţia noastră, am început să ne sărutăm… a început mai încet, apoi tot mai pasional, mai erotic. Am băgat o mâna între picioarele ei… era umedă… mmhhh… Timp aveam suficient pentru alte momente speciale între noi. M-am dus cu capul între picioarele ei… i-am lins labiile… mmhh… gust bun.

Un 69 pe o parte părea cea mai firească desfăşurare a evenimentelor. Mi-a prins penisul cu mâna… buzele l-au prins imediat. Îmi plăcea să o văd cu penisul meu între buze… cu ochii închişi şi gemând uşor. Mi-am băgat capul între picioarele ei… i-am atins clitorisul… mmmm… de câteva ori mi-a eliberat penisul cât să spună… ddaa… ddaa… apoi îl prindea iar, parcă mai hotărâtă, să-l sugă mai energic.

Îi lingeam clitorisul şi labiile… ea gemea tot mai tare. Am băgat un deget în interior. Îl mişcăm tot mai rapid. Gemea foarte tare şi nu se mai putea concentra. Îmi eliberase penisul din gură. Reuşea doar să-l frece încet cu mâna. L-am băgat şi pe al doilea… le mişcam destul de rapid. Se zbătea din ce în ce mai tare… ddaa… ddaa… mmrrr… apoi s-a oprit.

Nu mă aşteptam să aibă atât de repede un nou orgasm. Îmi făcuse poftă să o penetrez din nou. Am aşezat-o pe spate şi m-am aşezat peste ea. Am intrat imediat… şi am împins… mmrrr… de la început… tot mai rapid. Mă apăsa pe fese… picioarele m-au cuprins de mijloc… gemea la urechea mea… mă loveam de păsărica ei cu putere. Gemetele de plăcere mă încurajau să fac asta… ddaa… ddaa… şi iar a rămas blocată.

Am stat un pic în interiorul ei, apoi m-am ridicat. Am prins-o de mână şi i-am spus… hai din nou la perete… Deşi era epuizată nu a refuzat. S-a aşezat din nou în aceeaşi poziţie ca prima dată… mi-am potrivit penisul şi am intrat… mmrrr… o ţineam cu mâinile de mijloc. Penisul intra rapid în interiorul ei, mă loveam cu putere de fesele ei. O simţeam încordată, foarte concentrată… ddaa… ddaa… şi-a lipit capul de mâini şi nu mai zicea nimic.

Realizasem că a avut din nou un orgasm… încă unul la cele multe de dinainte. Am ieşit. Aura nu mai reuşea să se menţină pe picioare, păreau foarte moi. Cu braţul am prins-o de mijloc şi am ţinut-o lipit de mine să nu cadă, cât să o sărut, apoi am ajutat-o să ajungă la pat să se poate odihni.

Finalul dintre noi… cum era de aşteptat… tot în gară. La fel cum ne-am întâlnit, tot acolo aveam să ne luăm la revedere. Chiar dacă voiam ca acele momente să dureze mai mult între noi, era timpul să plece. Nu înainte să ne gândim la următoarea revedere, pe care să o savurăm cu drag… de data asta cu mai puţine emoţii din partea ei.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Magia întâlnirii… o zi de iubire (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.