Profesorul şi studenta

Totul a început când mă aflam în ultimul an de facultate. Îmi trebuia notă bună ca să nu pierd bursa. La unul dintre examene nu m-am pregătit aşa cum ar trebui, şi tocmai la profesorul ce băgase în sperieţi toată facultatea. M-am prezentat cu teamă la examen, scriam în grabă, am făcut numeroase greşeli, corecturi peste corecturi. Nota la final… 7.25. Nu îmi era suficient, riscam să pierd bursa pentru o prostie. Am preferat să-mi ascult colega de cameră şi să mergem în club, în loc să învăţ. Trebuia să fac ceva şi m-am dus direct la profesor. …

L-am prins singur. Încercam să-i spun că mai doresc o şansă să-mi îndrept nota. Nici nu voia să audă, de ciudă am început să plâng de faţă cu el. Ceva la sensibilizat şi mi-a zis că îmi acordă o şansă pentru a-mi îndrepta nota, a doua zi. M-am prezentat bucuroasă. În clasa de examen eram doar eu cu el, credeam că va mai fi cineva, că nu voi susţine singură. Mai târziu am înţeles de ce. Nu m-am aşteptat să-mi ofere cele mai grele subiecte posibile.

Atunci am realizat că nu voia să mă ajute deloc. Eram plină de nervi, iar el se plimba pe lângă mine şi parcă îmi făcea în ciudă… na, vezi că nu ştii!… La început am crezut că este o întâmplare, apoi tot mai des… din greşeală mă atingea pe umăr, pe braţ, apoi pe mână… de fiecare dată când se plimba pe lângă mine. Cum să fac să-mi îndrept nota? Ce şanse aveam să iau notă mare din moment ce abia reuşeam să emit câteva idei despre subiect?

S-a aşezat lângă mine vorbind despre notă şi despre cât de importantă era acea notă pentru mine. Am înţeles că sunt la mâna lui. A întins mâna stângă şi a aşezat-o pe coapsa mea, apoi m-a strâns un pic. M-am dat într-o parte, se dădea la mine cu neruşinare. Un om cu studii superioare, mult mai în vârstă decât mine, nu-mi venea să cred. Auzisem că sunt profesori ce vor şi altceva de la studente, în afară de o minte strălucită, însă, nu credeam că mi se poate întâmpla mie.

Încercam să scap de el, să mă eschivez, să nu-i permit să mă mai atingă, în timp ce-mi spunea că stă în puterea mea să schimb nota, iar dacă nu reuşesc să scriu… mai există o cale sigură pentru a-mi îndrepta nota. Un dispreţ mai mare către o altă persoană nu am avut niciodată, cum aveam faţă de el în acele momente. Ca o placă zgâriată, îmi repeta într-una că va avea grijă de mine şi împreună vom găsi modalitatea de a mă ajuta.

Treptat, am cedat fără să vreau, mâna lui se află între picioarele mele… duceam o luptă interioară cu mine, dacă să accept sau nu. L-am lăsat să mă pipăie peste tot, fără să mă împotrivesc. Şi-a scos penisul afară, dar nu l-am văzut. Îmi era prea ruşine de mine ca să privesc. A vrut să-i fac un sex oral, dar l-am refuzat. Până la urmă am acceptat plata în natură… sex vaginal, dar nu acolo. Am mers într-un birou retras, unde m-a futut de m-a zăpăcit. Mi-a plăcut atât de mult încât îmi venea să mai trec pe la el.

Nota mea a fost îndreptată, dar dorinţa de a mă fute cu el rămăsese. Nu ştiu cum de a reuşit, mi-a rămas în minte şi nu reuşeam trec peste. Deşi trecut de vârstă de 50 de ani, este posesorul unui penis destul de gros, iar ca lungime, în parametri normali, aş putea spune.

M-am întâlnit cu el pe holuri. Se purta obişnuit, dar numai eu ştiam ce era în sufletul meu, abia reuşeam să dorm noaptea cu gândul la el. Orgasmul a fost cel mai puternic avut vreodată, şi-mi doream să-l mai retrăiesc. Mi-am luat inima în dinţi şi l-am abordat într-una din zile pe holuri, pe motiv că am o nelămurire despre un subiect aflat în cartea lui. Evident că aveam şi cartea cumpărată şi, de ce nu, să-mi ofere un autograf.

Când a vrut să-mi semneze cartea, a dat prima pagină şi… a găsit un mic bileţel roz pe care scria… Oferiţi şi meditaţii în particular? A înţeles din prima la ce mă refeream. Sigur l-am surprins, dar nu l-a deranjat. Mi-a răspuns zâmbind… Pentru tine, cu drag, draga mea! uite numărul meu de telefon, ne auzim mâine şi stabilim… mi-a semnat şi cartea până la urmă. Întâlnirea a fost de vis, cum poate nu am crezut vreodată.

Acum nu mai sunt studentă, dar tot îl mai vizitez din când în când. Ştiu de ce mă duc la el. O fac pentru că îmi place, mă domina fizic şi verbal, iar asta mă excită la nebunie. Săptămâna trecută m-am îmbrăcat… un pic mai dezbrăcată… o fustă mai scurtă de blugi, o bluză albă cu un decolteu generos, şi pantofi cu toc. Ştia că vin. Mi-a deschis uşa, mă aştepta gol, penisul flască. A închis uşa imediat după mine.

M-a luat tare din prima. M-a lipit de perete, a tras de bluză, aproape să o rupă, la fel şi de fusta. A tras de ea în sus. O mână o băgase între picioarele mele, până nu şi-a făcut loc printre chiloţi, nu s-a lăsat. Până la urmă m-a dezbrăcat de bluză, apoi şi de sutien. Mi-a ridicat fusta în talie, brusc m-a întors cu faţa spre zid. Fesele mele albe au urmat la pipăit. Mi-a tras o palmă este ele… zicându-mi:

– Ai fost o fată rea şi meriţi să fi pedepsită…

– Da… aahh… dle profesor

– Ai fost foarte rea… apoi jap o palmă, şi încă una. Avea totul pregătit în hol. Cu perechea de cătuşe mi-a prins mâinile la spate. Apoi iar… jap o palmă, şi încă una… aahh… A prins tot părul în coadă şi mă trăgea uşor de el, îmi vorbea vulgar, palmele peste fese tot mai dese:

– Eşti o târfă! O să te fut!… Sigur nu ai învăţat lecţia pentru azi!

– Aahh… ddaa… trebuie să fiu pedepsită… aahh… o mână a băgat-o pe lângă chiloţi şi mi-a înfipt un deget în vagin… aahhh… are nişte degete groase… mişcări rapide în mine, abia reuşeam să mă menţin pe picioare. Din când în când, îmi mai dădea câte o palmă peste fese. Sigur mă înroşisem, cel puţin aşa le simţeam. M-a întors brusc cu faţa spre el, m-a lipit de zid… a pus o mână în gâtul meu şi-mi vorbea vulgar. Penisul erect falnic în faţa mea, îl priveam cu veneraţie.

– Vrei pula, târfă?!… Na, ia-o!… În clipa următoare a pus o mână la ceafa mea şi m-a tras în jos, punându-mă în genunchi în faţa lui. Se juca cu mine… aş fi vrut să-i prind penisul cu mâna, să-l trag spre mine, dar mâinile îmi erau prinse la spate. Câteva mişcări legănate din partea lui, dintr-o parte în alta… penisul se lovea de faţa mea. Înainte să-mi bage penisul în gură, mi-a dat două palme peste faţă, nu foarte tari, dar destul de ferme încât să le înţeleg duritatea.

Şi-a înfipt penisul în gura mea… mmhh… lipită de zid, gura plină, deşi nu intrase tot… se mişca înainte şi înapoi… m-a tras de sâni în toate felurile… m-a ciupit de sfârcuri. Mă durea un pic, dar îmi plăcea. Nici sânii nu au scăpat neatinşi de palmele lui. Mă durea şi îmi plăcea în acelaşi timp. Mă udasem la maxim. De când am plecat de acasă eram nerăbdătoare să-i simt penisul în mine, în orice orificiu era dispus. Tot el m-a învăţat să fac sex anal.

De sex oral nu mai zic. Am zis că mi-e scârbă la început. Nu concepeam aşa ceva. Cu ruşine şi multă prejudecată am acceptat cu greu, la insistenţele lui. La început ruşinoasă, mişcări stângace. Ajutat de îndrumările lui am continuat să-i sug penisul până când mi-a umplut gura cu sperma lui. Intenţionat a ejaculat în gura mea fără să mă anunţe. M-a pus în faţa faptului împlinit. Nici nu mă puteam eschiva. Îmi ţinea capul fixat cu mâinile. O bună parte din sperma lui a trebuit să o înghit… mi-a fost ruşine o vreme, dar mi-a trecut. Acum fac des asta.

Mă ţinea cu mâinile de cap, lipită de zid. Se mişca tot mai rapid… penisul intra adânc, dar nu tot. O are prea groasă ca să o pot cuprinde. Îl văd cum geme şi tremură, îl văd cu cât patos mă fute în gură şi mă excită, îmi place, vin la el cu drag. Am încercat şi cu alţi bărbaţi asta, dar cu el senzaţia este unică.

Mi-a eliberat capul. M-a ajutat să mă ridic. Iar m-a pus cu faţa la perete. Fesele primeau palme… una după alta… aahh… vorbele vulgare tot mai prezente… din târfă şi muistă nu mă scoate… dar sunt muista lui. Acum sug enorm de mult.

Mereu are la îndemână ce-i trebuie. De undeva a luat o curea. Prima lovitură peste fesa dreaptă… aahh… apoi şi pe cea stângă… aahh… m-a tras de sâni… alterna loviturile cu palma şi cu cureaua, făcându-mă să gem tot mai tare. Aproape că-mi dădeau lacrimile de durere.

M-a tras un pic mai înapoi, capul lipit de zid, fundul bombat spre el, spatele arcuit. Ştiam ce urmează. Cu două degete mi-a testat vaginul. Este conştient că are un penis foarte gros. A împins… aahhh… intrase tot în vagin. Mi-a prins sânii şi mă trăgea de ei… se lovea de mine tot mai tare. Am început să mă încordez, eram foarte excitată… cuvintele vulgare îmi amplificau senzaţiile. El se lovea puternic de mine, de parcă mă futea cu ură. Am început să ţip, el mă trăgea de păr şi îmi vorbea tot mai vulgar… aahhh… orgasmul avut m-a făcut să-mi pierd reperele.

A scos penisul din mine… mi-a dat încă câteva palme peste fese. S-a făcut linişte, deşi îl simţeam la spatele meu. A luat crema şi m-a uns… am închis ochii, strângeam puternic pumnii, încordată la maxim. Urma să mă penetreze anal. A băgat un deget… a pus mai multă cremă… aahh… l-a băgat şi pe al doilea… ddaa…

Când a simţit că sunt pregătită, şi-a potrivit penisul. În continuare simţeam o senzaţie de teamă, deşi nu era prima dată când mă penetra anal. A împins… aahh… a intrat un pic, apoi a împins până a intrat tot, făcându-mă să mă zbat în braţele lui. Mişcările au început… mai lente… aahh… mai rapide… ritmul devenise normal… de alert. Îl simţeam tot în mine.

Mă ţinea cu braţul stâng de mijloc, iar mâna dreaptă o avea între picioarele mele… două degete se aflau în vagin, mişcându-se alert. De fiecare dată mă simt ca şi când aş face sex cu doi bărbaţi dotaţi în acelaşi timp. Orgasmele vin în cascadă, eu abia reuşesc să stau în picioare, lipită de zid.

Se încordează şi el… respiră tot mai greu şi sacadat. Îl simt, ştiu că urmează să ejaculeze, dar nu ştiu unde alege să o facă. A scos penisul din mine, m-a pus în genunchi cu faţa la el, îşi freca penisul energic… genunchii îndoiţi, tremura, gemea puternic… sămânţa ţâşneşte puternic. Eu aştept cu gura deschisă… poate primesc şi eu ceva. Stropi îmi aterizează pe buze, pe faţă, în gură… dar cea mai mare parte, pe sâni şi abdomen. Vreau sămânţa lui, dar nu o pot lua cu degetele, încă sunt legată cu cătuşe.

Într-un final mă eliberează, gust cu plăcere sămânţa lui. Vine spre mine şi mă sărută pe gură, apoi mă invită să merg la baie să mă spăl. Parcă degeaba fac duş, nu plec prea repede de la el, sunt târfa lui şi mă las futută încă o dată, iar la final… i-am făcut sex oral… el întins pe pat, eu între picioarele lui… până când mi-a umplut gura cu sperma lui. Abia atunci mă declar mulţumită. Până data viitoare!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Profesorul şi studenta”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.