Mama prietenului meu, e bună, rău! (3)

… Ideea Cameliei de-a ne căuta un cuibuşor de nebunii, un loc unde să ne simţim în siguranţă şi să savurăm plăcerea oferită unul celuilalt a fost deosebit de benefică. Aveam mustrări de conştiinţă faţă de Cristi, dar mă gândeam că în casa lor, ar fi fost imposibil să mă iubesc cu mama lui. Oricum, nu aş fi rezistat, având-o în faţa ochilor mei, mereu aş fi dorit s-o ating, să-i fur un sărut, o îmbrăţişare, să-i ating sânii… Ahhhh! Şi acest lucru ar fi devenit foarte periculos. …

La un moment dat ne-am fi trădat careva dintre noi, printr-un gest sau prin felul cum ne priveam unul pe altul. Ştiam că tatăl lui Cristi, deşi îşi înşela nevasta şi o neglija, era deosebit de gelos şi cu siguranţă s-ar fi răzbunat crunt dacă ar fi aflat de infidelitatea Cameliei, iar pe mine m-ar fi linşat la propriu.

Stăteam culcaţi unul lângă celălalt în patul franţuzesc, goi şi ameţiţi de plăcerile trăite. Câteva minute am stat cu ochii închişi, savurând liniştea şi intimitatea. Pe sub gene, îi filam formele. Stătea întinsă lângă mine, un picior cu genunchiul îndoit, celălalt întins şi zona pubiană forma un ‘’V’’ catifelat, pe care aş fi vrut să-l sărut în momentul acela. Linia fină care marca despicătura dintre labii, îmi zâmbea apetisant şi îmi doream s-o desfac cu limba şi s-o gust cu nesaţ în continuu.

Şoldurile rotunde care se arcuiau fin. Mi-o imaginam la mine în braţe, săltând şi ţipând de plăcere, înfiptă în mădularul meu erect, iar eu s-o ţin de talie şi s-o penetrez cu poftă. Dar partea corpului ei, ce mă făcea să înnebunesc de dorinţă, erau sânii aceia imenşi, pufoşi şi atât de fini la atingere, cu sfârcurile catifelate, ce la prima mea mângâiere, se întăreau şi se burzuluiau.

Eram nebun după ea, pentru că se excită atât de mult doar când o priveam şi trăia la maxim plăcerea pe care i-o ofeream. Camelia este o regină a sexului, este femeia mătură care ştie să se bucure de un bărbat, dar ştie şi să-i ofere senzaţii tari, fără să se dea în lături de la nimic ce ne poate duce pe amândoi spre culmile plăcerii.

– Ştiu că mă studiezi! Simt!… zise ea cu ochii închişi.

Nu i-am răspuns, doar m-am ridicat asupra ei, acoperindu-i buzele senzuale cu gura mea, dar ea s-a răsucit şi a venit deasupra mea, în poziţia călare. Mă privea senzual, ochii îi străluceau, îi vedeam dorinţa în privire. Eu mă ţineam din abdomen cu capul ridicat, dar ea mi-a împins capul pe pernă. Ahhh! Era deasupra mea, îi vedeam în prim-plan sânii imenşi cu sfârcurile atârnând spre gura mea şi penisul se ridica spre cer.

L-a potrivit în vulva ei, şi cu o mişcare vehementa s-a înfipt în el, ţipând gălăgios. Plăcerea a fost la fel de puternică şi pentru mine. Spre uimirea mea, penisul culisa cu uşurinţă în vaginul ei, lubrifiat la maxim. Era udă toată, excitaţia era maximă, lubrifiantul ne umezea pe amândoi. Şi-a luat sânii în palme şi în timp ce se mişca în mădularul meu, îi masa cu putere gemând de excitaţie.

Mişcările lente, apăsa cu putere în penis, ca să ajungă în cele mai adânci puncte ale vaginului ei şi când simţea că a ajuns în punctul cel mai adânc, scotea câte un geamăt. Îşi freca sfârcurile printre degete, îşi lăsa capul pe spate şi cu ochii închişi mă călărea tot mai rapid, de parcă ar fi fost la Rodeo. …Ahhh, cowboy-ţa mea nebună după sex! Cât de bine ştii să te fuţi!…

S-a aplecat peste mine şi mi-a umplut gura cu un sfârc de-al ei, pe care îl muşcam, îl sugeam, apoi treceam la celălalt şi îl mozoleam, să nu se simtă neglijat. Ea se mişca în penisul meu în continuare, conducea jocul nostru, gradând viteza, intensitatea şi adâncimea penetrării după bunul ei plac. Era stăpâna mea, iar eu sclavul ei şi eram gata să-i satisfac orice dorinţă.

Din poziţia în genunchi, s-a ridicat în vine deasupra mea şi sărea ca o minge în mădularul meu. Simţeam că nu voi mai putea ţine lucrurile sub control, că ejacularea se apropie:

– Draga mea, eu nu ştiu cât voi mai putea ţine în frâu ejacularea… aaahh… i-am zis eu gâfâind.

– Imediat! Imediat! Mai rezista un pic!… ddaaa…

Se mişca din ce în ce mai rapid peste mine, gâfâia. La un moment dat şi-a înfipt unghiile în pieptul meu, ţipând:

– Daaaa! Gataaa! Gataaa! Doamneeee!

A rămas înfiptă în organul meu, s-a lăsat peste mine sărutându-mă. Nu se oprea, mă copleşea cu sărutările ei, îmi acoperea tot corpul, de parcă ar fi vrut să-şi ia revanşa faţă de toţi iubiţii din viaţa ei, inclusiv faţă de soţul care nu-i arăta nicio afecţiune, niciun interes. În secunda aceea mi-am dat drumul în ea, într-un geamăt, care a ieşit cam gălăgios, dar nu m-am putut controla.

A fost atâta tensiune sexuală, atâta plăcere eliberată, încât penisul meu s-a dezlănţuit în vaginul ei. Adoram faptul că nu trebuie să-mi fac griji că va rămâne gravidă şi mă bucuram că nu trebuie să întrerup contactul. Cowboy-ţa, s-a coborât din poziţia călare şi s-a prăvălit lângă mine în pat, zâmbind satisfăcută.

– Mă înnebuneşti femeie! Eu nu mai pot decât să mă gândesc la tine, nu mai pot învăţa, nu mă mai pot concentra, am să-mi pic toate examenele.

– Nu ai voie să faci asta, îţi interzic! Trebuie să înveţi!

– Dar, nu pot, mă gândesc numai la tine şi mi-e dor să te iubesc, să te ţin în braţe, să fii a mea…

– Trebuie să ne oprim, tu trebuie să înveţi, iar eu trebuie să-mi văd de familie…

S-a cuibărit între picioarele mele şi se juca cu penisul meu. Mă gândeam că urmează un sex oral. S-a dus la el. Îmi lingea penisul, dar de data asta şi-a lipit buzele de ouţele mele. …Ahhhh!… Parcă m-ar fi străfulgerat cu gestul ei. Îmi sugea ouţele, încet, dar tacticos, iar cu degetul îmi pipăia zona din spatele scrotului aproape de orificiul anusului.

– Hmmmm!… Ce faci?… abia am putut scoate câteva sunete.

Nu mi-a răspuns, dar limba ei a ajuns la orificiul anusului şi a început să-l lingă jur-împrejur, eu gemeam de plăcere. Şi-a băgat degetul în gură, l-a umezit cu salivă ei şi mi l-a băgat în anus, încet cu tact, ca să nu-mi provoace durere. Gemeam în continuare şi savuram momentul. Şi-a scos încet degetul şi mă lingea în anus cu limba, provocându-mi senzaţii ne trăite până atunci. Citisem în Karma Sutra, că femeile pot prelua un comportament masculin uneori, având dorinţa de a poseda bărbatul şi această penetrare a bărbatului cu degetul în anus, reprezintă satisfacerea acestei nevoi.

Nu am mai trăit această experienţă şi gemeam într-o stare de transă. Şi-a băgat din nou degetul în anusul meu şi mi-a luat penisul în gură, sugând cu poftă. … Mamăăăă, Doamnee, îmi venea să ţip!… În minte mi se învârteau tot felul de gânduri, iar penetrarea anală era una dintre ele. Ce ar fi spus aceasta zeiţă, dacă i-aş fi propus un sex anal?

– Draga mea, ai un fund atât de apetisant, ce ai zice să te penetrez în poponeţul tău frumos?

S-a uitat lung la mine, puţin încurcată…

– Nu am avut niciodată ocazia să fac sex anal, adică soţul meu a încercat de câteva ori, dar nu a avut răbdare să mă lărgească suficient şi asta mi-a provocat durere…

– Voi fi foarte răbdător şi te voi lărgi încet, apoi când eşti pregătită, te voi penetra, vei descoperi o plăcere pe care nu ai experimentat-o până acum.

Eram nişte norocoşi, ţinând cont de faptul că lubrifiantul ei natural ne acoperea corpurile şi oferea suficient material şi pentru anus. I-am băgat degetul cu lubrifiantul abundent în găurica anusului şi am început s-o lărgesc încet în timp ce o sărutam, pe unde apucăm, să o fac să uite de neplăcerea provocată de uşoară durere. Camelia gemea, dar nu mă oprea, mă lăsa să acţionez în voie, cred că era curioasă de ce va urma şi de faptul că va experimenta ceva nou.

M-am aşezat pe marginea patului, cu penisul erect, spunându-i să se întoarcă cu spatele la mine şi încet i l-am băgat în anus. Gemea uşor, îmi era frică că o doare, dar cred că ea strângea din dinţi cu stoicism, dorinţa de-a simţi plăcerea finală şi curiozitatea băteau durerea pe care o simţea.

– Să-mi spui dacă te doare, să mă opresc!…

– Nuuuuu, continuă! Vreauuuu!

Apăsam încet, o ţineam de talie şi împingeam în jos, introducând penisul tot mai mult în anusul ei strâmt. Senzaţia era de vis! Gemeam şi eu şi ea în unison, înnebuniţi de noua experienţă trăită împreună. Nu aveam curajul să mă mişc mai rapid, o penetram încet în timp ce trăgeam de ţâţele ei mari spre mine. Trăgeam de sfârcuri, până le alungeam şi nu mă puteam sătura de ei, probabil că o dureau, dar nu spunea nimic.

Am simţit că s-a dilatat suficient şi am început să o salt cu o viteză mai mare în scula mea. Mi-am dat seama că începe să-i placă ce fac şi am continuat cu mai mult curaj. Orgasmul ei s-a produs relativ rapid, chiar nu m-am aşteptat s-o aud ţipând, dar de data aceasta tot corpul ei s-a cutremurat ca într-un spasm puternic încununat de plăcerea supremă. Cu câteva secunde după ea, mi-am dat drumul şi eu, împroşcând cu sperma mea, în anusul ei scump. O adoram pe femeia asta din cap până-n picioare. Am adormit amândoi epuizaţi de plăcerile trăite şi de efortul eliberării.

– Mi-a plăcut enorm, a fost o experienţă specială, Sorin. Nu am crezut că sexul anal poate fii atât de plăcut. De acum o să vreau mereu!

Timpul a trecut peste noi, ne vedeam în cuibuşorul nostru de nebunii cel puţin de două ori pe săptămână. Camelia mă aştepta în apartament, eu mă furişam cu grijă să nu dau de bănuit vecinilor, dar ce făceam era periculos, pentru amândoi. Spre sfârşitul anului şcolar am cunoscut-o pe Maria: o fată cu doi ani mai tânără ca mine, o dulceaţă, care m-a cucerit din primul moment în care am văzut-o. Ne-am cunoscut la ziua de naştere a unui coleg. După ieşirea la bere, am condus-o acasă şi am povestit pe drum.

Îmi plăcea să povestesc cu ea, era amuzantă, veselă, râdea cu un râs cristalin, ce a început să-mi devină drag. Pe zi ce trece mă îndrăgosteam de Maria şi mi-am dat seama că patima pe care o simţeam pentru Camelia pălea, luându-i locul acest sentiment curat, atât de pur şi sincer, fără urmă de perversiune. De când o cunoşteam pe Maria, jocul nostru sexual cu Camelia, mi se părea pervers şi murdar, dar cu toate acestea, nu puteam decât să-i fiu recunoscătoare. Mi-a luminat viaţa şi a fost iubita mea, dăruindu-se la maxim.

Într-o seară am rugat-o să ne întâlnim la cafeneaua de la colţul străzii, unde se afla apartamentul în care ne întâlneam. Faptul că i-am cerut să ne vedem la cafenea, deja i-a dat de bănuit, dar s-a abţinut în telefon, dar am auzit că îi tremura vocea. Ne-am aşezat la o masă şi i-am spus:

– Camelia, am cunoscut pe cineva. A închis ochii şi o lacrimă s-a prăvălit pe obrazul ei fin. Te rog, nu fii supărată pe mine! Eu…

– Sorin, eu am aşteptat acest moment şi am ştiut că mai devreme sau mai târziu se va produce. Nu pot decât să îţi doresc să fii fericit. S-a ridicat, avea ochii în lacrimi, mi-a lăsat un sărut pe buze şi a plecat lăcrimând.

Ştiam că suferea, dar relaţia noastră nu mai avea niciun viitor. Am închis în memorie şi în suflet toate acele momente superbe petrecute împreună şi plăcerea liberă, nestăvilită, pe care ne-am oferit-o ca doi nebuni. Sfârsit!

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: