Drama cuplurilor necompatibile sexual

pexels-photo-262145Ne place să credem că partenerul de viaţă ne satisface întru totul nevoile noastre ca indivizi, ne completează, devenim un doi armonizat. Oricât am visa la acest lucru, tot mai multe cupluri întâmpină greutăţi de convieţuire dintre cele mai diverse.

Înainte de a face pasul către căsătorie, suntem în perioada de teste… încercăm să ne descoperim unul pe altul… ne vorbim, îndrumăm partenerul să descopere ceea ce ne place din punct de vedere sexual, punem în practică. … Doamnele sunt puţin mai închise, de obicei, spun mai puţine lucruri. Există o oarecare reţinere în a vorbi liber. Pe de o parte le înţeleg, îşi iubesc partenerul dar le este teamă să vorbească despre fanteziile lor. Există acel gând ce le apare mereu: “oare ce părere va avea despre mine?”. Bărbaţii, mai neconformişti… au curajul să spună, numai că totul ţine de cât de frumos este “împachetat” cadoul. Vulgaritatea la începutul relaţiei este de evitat dacă unul dintre parteneri nu ar trece “graniţa”.

Anii trec, când trăim în doi… viaţa este un pic mai simplă, cuplul sudat experimentează de comun acord diverse poziţii, anumite fantezii. Problemele apar după ce sunt cel puţin trei. Am întâlnit multe cazuri de cupluri ce au probleme după ce se naşte primul copil. Doamna nu mai alege să doarmă cu domnul în acelaşi pat, prioritatea este copilul. O perioadă este de înţeles, copilul are nevoie de atenţie, de vigilenţa mamei, dar lucrurile trebuie să se schimbe. Copilul trebuie să doarmă în camera lui sau în pătuţul său, dacă nu există o altă cameră disponibilă.

Bărbatul are nevoie de mângâierea femeii, să o simtă aproape… atunci când dorm. Anii trec, femeia se obişnuieşte să doarmă în camera separată, întâlnirile conjugale din ce în ce mai rare, au mai puţină implicare… mai puţină pasiune. Bărbatul simte asta. Totul devine o monotonie, se face sex din obligaţie, pentru statistică… “am bifat o partidă de sex pe săptămâna asta”. Bărbatul simte aceste lucruri, răceala relaţiei nu face bine nici lor şi nici copilului. Tensiunea acumulată se varsă la nervi, afectând starea de spirit a micuţului.

Uneori doamna, fără motiv sau nu-i împărtăşeşte partenerului gândurile și grijile sale, puţin câte puţin, începe sa-i refuze domnului anumite lucruri în pat, pe care altă dată le făcea cu plăcere. Poate o felaţie, o poziţie mai incomodă pentru ea – apreciată de el, anal, etc. Uneori, discuţiile care se doresc constructive între cei doi, nu rezolvă problema şi nu se va schimba nimic. Este greşit să acuzăm numai doamnele. Această situaţie este doar un exemplu.woman-1090952_960_720

Chiar dacă partenerii dorm în acelaşi pat, nu înseamnă că nu pot fi probleme. Apare monotonia, unul dintre parteneri nu se mai implică, precum în trecut, aici putem vorbi despre ambii parteneri. Există cazuri de parteneri mai conservatori, ce nu ar face altceva în plus, nu sunt deschişi la noutate. Atât domnii cât şi doamnele şi-ar dori să “pipereze” un pic relaţia, să aducă un pic de “gust”, pasiune, plăcere nemăsurată… când fac sex. Exemplific:

Rolurile. Sunt un exemplu și pot fi apreciate de ambii parteneri. Plaja de idei este largă: de la instalatorul, la asistenta, profesoara, şeful arţăgos sau secretara imediat ce a venit de la muncă, neascultătorul, etc.

Locul. Poate fi în baie, pe masa din bucătărie, pe fotoliu, pe marginea canapelei. Alţii mai curajoşi pot încerca pe balcon, în lift, în parc, în maşină sau în diverse locuri publice.

Diversitatea poziţiilor. Ştiu cupluri ce nu cunosc altă poziţie în afară de cea a misionarului. Doamna îşi doreşte alte poziţii, îi este ruşine să-i spună domnului, iar domnul indiferent este mulţumit… el are orgasm de fiecare dată, însă doamna nu.

Experienţe noi. Threesome sau sex în trei. Alegerea le aparţine, două doamne sau doi domni. Swinger – schimb de parteneri. Pentru aceste tipuri de experienţe este nevoie de încredere totală între parteneri, altfel relaţia se poate destrăma. Experienţe bisexuale la femei şi la bărbaţi.

Obiecte. Un vibrator, cătuşe, eşarfe, o anumită ţinută, etc.

Stilul. Alternarea stilului. Uneori mai pasional, alteori, o idee mai impunător. Nu sunt adeptul durităţii, lovirii gen stilului BDSM – dominanță/subordonare, constrângere.

Cauzele pot fi multiple, eu am oferit câteva, la fel şi fanteziile – diferă de la individ la individ. Atunci când un partener îşi doreşte mai mult de la relaţia conjugală apar frustrări, dacă nu sunt împlinite. Ştiu, se va spune ca partenerii pot discuta între ei şi vor ajunge la o înţelegere. Este corect până la un punct.

Ce se întâmplă atunci când partenerul nu este receptiv? Discuţiile nu aduc aduc acel plus necesar pentru schimbare, nu bruscă, dar măcar graduală? Partenerului rămas cu “buza umflată” îi rămâne soluţia adulterului. Atât bărbaţii, cât şi femeile îşi găsesc alinarea în braţele altor parteneri, care au înţeles nevoile sexuale ale acestora. La rândul lor, partenerii “suplinitori”, sau amanţii, dacă vă place mai mult acest termen, întâmpină aceleaşi probleme în viaţa de cuplu, din punct de vedere sexual.

Am auzit de foarte multe cazuri de parteneri ce, atât doamne cât şi la domni, au avut o sensibilitate de a discuta cu partenerul de viaţă despre fanteziile lor. Nu au avut curajul să spună că îşi doresc o felaţie sau un cunnilingus, sex anal – doamnelor, poziţii preferate, limbaj mai explicit, o anumită duritate, etc. În schimb, caută parteneri extra conjugali compatibili cu care îşi îndeplinesc aceste fantezii.

Anumite tipuri de sex, din cele exemplificate, sunt denumite de anumiţi specialişti deviaţii sexuale. Fiecare poate să ofere o anumită părere. Nu sunt pentru promovarea lor, doar că fiecare îşi alege stilul de viaţă. Atâta timp cât stilul lor rămâne, de preferat, în dormitor, totul este acceptat.

Stimate doamne şi stimaţi domni, căutaţi să discutaţi cu partenerul fără tabuuri, înţelegeţi-le nevoile sexuale, puneţi-le în practică, iubiţi-vă. Poate vor părea un şoc la început, dar cu răbdare se poate trece de toate barierele. Trebuie să reţineţi că, mai devreme sau mai târziu, partenerul de viaţă va căuta în secret alţi parteneri cu care să-şi satisfacă fanteziile, dacă nu cumva le experimentează deja.

O viaţă aveţi, iubiţi-vă acum!…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Drama cuplurilor necompatibile sexual”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.