Emoţii ca la prima întâlnire

Ca oricare altă femeie îmi place să primesc cuvinte frumoase, să mă simt iubită, apreciată de către soţul meu. Tensiunile ce există între noi de peste 20 de ani au răcit considerabil relaţia, abia dacă ne mai suportăm. Cu toate astea, îmi doream să simt un bărbat alături, care să mă sărute, să mă ţină în braţe, să-i simt căldura trupului gol alături de al meu.

Multă vreme mi-a fost greu să accept că aş putea să fiu atrasă de un alt bărbat, altul decât soţul meu, fiind singurul bărbat care m-a atins. … Conjunctura a făcut să întâlnesc un bărbat, o idee mai tinerel decât mine. Pe lângă faptul că mi-a vorbit frumos, am simţit că pot să-i împărtăşesc din problemele mele, să fie umărul pe care să plâng, să mă descarc.

A fost o legătură aparte, ceva din mine m-a făcut să am încredere în acest om, pe care nu-l mai întâlnisem până atunci. Am vorbit o vreme, aveam nevoie de o garanţie emoţională că pot avea încredere în el. M-a atras ideea să am o relaţie extraconjugală cu acest bărbat, din momentul în care a lansat subtil această propunere. El, fiind un bărbat mai direct i-a fost uşor să mă vrăjească. Deşi îl plăceam ca bărbat şi îmi doream să-l cunosc intim, aveam o reţinere la gândul că aş putea să mă blochez în acele momente de intimitate şi că o să mă fac de râs.

Până la urmă mi-am propus să am încredere totală în acest bărbat. Variante de întâlnire nu am avut, aşa că cel mai potrivit a fost la locul meu de muncă, unde am acces total. Într-o zi de sâmbătă am stabilit împreună că va fi ziua în care el va fi cel de-al doilea bărbat din viaţa mea. Este inutil să menţionez ce emoţii am avut încă de la primele ore ale dimineţii. Toată ziua m-am gândit la momentele ce vor urma după program. Mi-am dat silinţa să fiu atentă la locul de muncă dar gândul îmi era numai la el.

Atunci când a venit la ora stabilită, inima îmi bătea cu putere, emoţiile mă copleşiseră. Deşi zâmbeam aparent, era un zâmbet încărcat cu foarte mari emoţii. M-am bazat că el va avea iniţiativa, eu lăsându-mă pe mâna lui, aşa cum  îmi spunea de fiecare dată. După câteva amabilităţi, am mers într-un zonă mai puţin luminată, într-un cadru mai intim.

M-a atras foarte mult siguranţa lui. Avea un aer calm, relaxat… ceea ce a condus inevitabil la o îmbrăţişare cu un sărut lung şi pasional. Mâinile lui nu stăteau locului, se plimbau întruna pe trupul meu. Mi-a plăcut mult când m-a prins de fese şi a început să mă strângă uşor, la fel şi modul cum mi-a pus palmele pe sâni, modul cum îi strivea uşor.

Aveam emoţii cât caru’, speram că fac faţă situaţiei cu brio. Îmi doream mai mult … nu doar nişte mângâieri şi sărutări. Faptul că nu se grăbea poate făcea parte dintr-un plan menit să mă ajute pe mine în acea situaţie extrem de tensionată. Era clar pentru mine, dacă nu depăşeam acest moment acum cu acest bărbat care mi-a câştigat încrederea, nu o să mai fie alt moment prielnic.

M-a dezbrăcat de bluză lăsându-mă în sutien, sânii mi i-a scos afară rapid. Nu a durat mult şi s-a înfruptat din ei. Cred că niciodată nu am simţit acea senzaţie plină de pasiune pe care am simţit-o când a început să se joace cu sânii mei, să-mi sugă sfârcurile, pofticios, erotic. Au urmat pantalonii… mi-a deschis nasturii, mâna şi-a făcut loc prin chiloţei… aah… a fost momentul când un deget a intrat adânc în mine, făcându-mă să exclam de plăcere. A urmat şi al doilea, simula o penetrare vaginală în timp ce ne sărutam… buzele apăsau, aveam un joc aparte cu limba.

S-a deschis la pantaloni şi şi-a scos penisul afară. Aveam emoţii la fel de mari, ştiam ce urma să fac în momentul când a pus mâna pe umerii mei şi mi-a indicat să mă las în jos. Teoretic văzusem în filme cum se face, însă practic, niciodată nu făcusem aşa ceva. L-am privit în ochi pentru puţin timp, apoi am întors capul ruşinată. I-am prins penisul cu o mână. Întâi i-am sărutat testiculele, le-am lins… cu gura i-am prins un testicul. Mi-am făcut curaj, am deschis gura şi l-am primit… era prima dată când penisul unui bărbat se afla în gura mea.

Am început energic. Nu ştiu de ce, dar mă simţeam excelent, poate pentru că am considerat că acest bărbat merită acest efort din partea mea, am încercat să fiu la înălţimea aşteptărilor lui, deşi nu i-am spus că nu am făcut sex oral vreodată. Intra în gura mea din ce în ce mai mult. Îmi mişcam energic capul, îşi mişca şi el trupul, înainte şi înapoi. Aveam ochii închişi, nici nu am realizat că aveam aproape tot penisul lui în gura mea. Vârful se lovea de cerul gurii. Uneori mă apasa mai mult pe cap, să intre mai mult, dar nu reuşeam.

S-a dezbrăcat complet, apoi a fost rândul meu. După câteva sărutări şi îmbrăţişări şi-a pus prezervativul. Am decis împreună să ne aşezăm în locul unde părea un fel de pat improvizat, acoperit cu un material mare. Emoţiile nu au dispărut, urma să primesc în vagin un penis străin. Poziţia misionarului părea excelentă, s-a urcat pe mine, a început să mă sărute pe tot corpul.

M-am ruşinat extrem de tare când a ajuns între picioarele mele, la rându-mi nu cunoscusem ce-i ăla sex oral. Am cedat până la urmă la insistenţele lui. Buzele şi limba îmi alintau păsărica, mă simţeam foarte bine. Puţin ruşinată, gemeam intens.

Pe lângă emoţiile evidente, au existat şi emoţii de altă natură… a timpului, nici unul dintre noi nu putea lipsi foarte mult, aşa că a trebuit să trecem la treabă. A intrat… aah… nu aş putut zice că avea un penis mare, dar mă simţeam excelent. Pasiunea noastră m-a făcut să-l văd cu alţi ochi, în comparaţie cu soţul meu, cu care fac sex rar şi mai mult fără implicare emoţională.

Ne-am sărutat intens, gura lui m-a sărutat pe gât, pe umeri… aveam un ritm bun amândoi, pubisurile frecându-se unul de altul… dar mintea mea nu se putea concentra, poate că  toţi aceşti ani în care nu am fost satisfăcută şi-au pus amprenta. Locul improvizat nu era chiar comod, un pat ar fi fost mult mai confortabil… eu mă gândeam dacă el stă confortabil, chiar l-am întrebat de câteva ori. De fiecare dată mi-a răspuns că nu trebuie să mă gândesc la el, ci la mine, să mă concentrez.

După un timp a obosit, poziţia nu era chiar comodă. Masa mare din încăpere părea mai potrivită. Am luat materialul de sub noi şi l-am aşezat pe masă. S-a urcat, a intrat în mine. Deşi masa era alunecoasă, am simţit altfel penetrarea, mai adânc, mai puternică. Gemeam intens de fiecare dată când intra în mine în forţă, mi-a plăcut foarte mult, dar nu reuşeam să mă concentrez să am orgasm, încă eram stresată, el îmi tot sugera să mă concentrez… eu nimic.

Poate o altă poziţie era mai bună, deşi aceasta este pe placul meu. Am coborât de pe masă, m-am urcat pe un postament şi m-am aşezat în poziţia… să mă pătrundă pe la spate. Mi-a plăcut când m-a penetrat, deşi am mai făcut-o cu soţul în această poziţie, acest bărbat era mai viguros, mai energic, am simţit că intra cu totul în mine… îmi plăcea. O dată cu el am început să mă mişc şi eu.. să ne sincronizăm mişcările. Aş fi vrut să nu se termine vreodată această zi…  să fim doar noi doi, să facem nebunii, într-un pat mare.

Amândoi eram transpiraţi, el obosise, abia respira… a ieşit din mine să-şi tragă sufletul, m-am ridicat şi eu, ne-am sărutat îmbrăţişaţi. Se pregătea să-mi spună să încercăm altă poziţie, dar eu aveam altceva în plan. I-am scos prezervativul şi m-am aşezat pe acel postament. Într-o clipă penisul lui se afla în gura mea. Îl sugeam pofticioasă, energică, ca la început. Mâna lui îmi dirija mişcările capului… din ce în ce mai rapid şi mai adânc.

Atât de adânc că au fost câteva momente când m-am înecat, dar nu-mi păsa. L-am simţit un altfel de bărbat, cu bun simţ şi voiam să merg până la capăt cu sexul oral. Auzeam de la el gemete intense, se încordase, îmi spunea mereu cât de bine mă descurc… eu credeam că râde de mine… dar  m-am impulsionat să continui. Era primul meu sex oral, era musai să simt şi gustul de sămânţă de bărbat.

Gemetele s-au intensificat, tremura tot… aah… de la mine se puteau auzi alte gemete… mmhh… a mărit viteza pentru puţin timp şi a urmat momentul de eliberare din partea lui… aaahhh… sperma lui a ţâşnit în gura mea. La început puţină, am încercat să o înghit, apoi a fost mai mult şi nu am reuşit… am lăsat-o să curgă pe mine, pe sânii mei, dar nu m-am şters. Am vrut ca dovada iubirii noastre să rămână pe mine, să-i simt mirosul.

Şi-a revenit după un timp, s-a aşezat lângă mine şi m-a luat în braţe, m-a sărutat pe gât şi pe obraz, mi-a spus de câteva ori că m-am descurcat excelent, apoi am tăcut vreme de 10-15 minute, stând îmbrăţişaţi, aşa cum îmi doream.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.