Infidelitate

Zilele trecute am ieşit cu prietenele mele la o cafea la o bârfa. Am deschis un subiect delicat…infidelitatea… ciudat, toate am fost ÎNȘELATE şi am vorbit despre chestia asta, dar nici una nu am recunoscut că am înşelat… Mă întreb de ce e un subiect care ne face să ne simţim stânjenite chiar şi între noi care ştim totul despre ce face una sau cealaltă. Pentru mine a înșela este o chestie absolut relativă… nu mă simt vinovată deşi o fac destul de des… cel puţin în ultimul an. … Nu dau vina pe soțul meu, că nu mă satisface, uneori o face bine, alteori, simulez orgasmul şi merg la duş şi mă satisfac singură… nu asta e problema.

Problema este undeva la mine… şi încă nu realizez unde este acea problemă, deşi sunt conştientă că o am. Experiențele mele sunt oarecum ciudate…dar nu mă consider o femeie ușoară care sare imediat în pat. Ultima nebunie a avut efect întârziat. Tipul cu 8 ani mai mic ca mine, a încercat de multe ori să mă vrăjească. Nu i-a mers, deşi este obişnuit să i se spună numai da.

La început m-a dat dracu de n ori… şi totuşi vorbim de 3 ani. Recunosc că m-a atras firea lui de băiat rebel şi faptul că îmi acorda atenţie. De multe ori îmi spunea că sunt prea ciudată şi renunța, apoi tot el mă cauta. Aveam fantezii pe care ni le satisfăceam la web sau prin mesaje, deşi stăteam la 10 minute distanţă.

Mă excita numai când îmi spunea un simplu bună şi totuşi nu îndrăzneam să mă întâlnesc cu el. Găseam întotdeauna motive. Într-un final a renunţat. Am crezut că va ţine puţin dar nu a fost aşa. Mi-am dat seama că îl pierd şi am luat inițiativa… i-am spus că vreau să ne vedem. Iniţial nu m-a crezut, până în momentul în care m-a văzut în faţa lui.

Totul s-a întâmplat la un hotel. În momentul în care am intrat în hotel m-au luat toate emoțiile deşi sunt o femeie destul de hotărâtă. Am stat două minute în faţa ușii să mă calmez, dar până la urmă am intrat. Mă privea şi-mi zâmbea provocator. Încercam să îmi ascund privirea, nici unul nu spunea nimic. M-a luat în braţe şi m-a sărutat atât de apăsat şi dornic încât tot ce-mi doream era să mă dezbrace şi să facă dragoste cu mine.

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să îmi desfacă părul şi să se joace cu mâinile în el… m-a întors cu spatele la el şi mi-a dat jos cardiganul, cu o mână îmi apăsa sânii prin cămașă iar cu cealaltă mă trăgea spre el… îl simţeam… penisul lui era erect, îl simţeam prin pantaloni.

Mi-a descheiat blugii şi mi i-a dat uşor jos apoi m-a mușcat de fund… m-a întors cu faţa spre el şi mi-a dat uşor chiloţii într-o parte… mmm… ce senzaţie… a băgat uşor limba între labiile mele ca şi cum lingea o îngheţată… mă udasem foarte tare… voiam mai mult. Îmi vâjâia capul de plăcerea pe care o simţeam.

S-a ridicat în picioare şi a început să mă sărute cu poftă… îmi simţeam gustul… m-a aruncat uşor pe pat şi a început să se dezbrace. Nu avea răbdare… arăta atât de bine, nu pătrățele, nu lucrat la sală. Era el, cu pielea fină… nu mă săturam să îl privesc, m-am făcut comodă, totul era pentru mine, să mă simt eu bine.

Mă privea cum gem şi mă excit în timp ce el îmi freca clitorisul… îmi plăcea cum mă săruta jos, uşor pervers, ştia cum să mă înnebunească. Nu a mai durat mult până la primul orgasm, m-a făcut să tremur… voiam şi eu să îl gust, îmi era poftă de el. Din momentul în care l-am luat în gură era al meu, numai al meu… nu cred că am făcut vreodată sex oral cu atâta poftă. Gemea atât de frumos, îşi muşca buzele… îmi doream totul cu el.

La web foloseam stimulator… jucării să îl “satisfac” atât pe el cât şi pe mine. Nu am ratat ocazia să le folosesc şi cu el în pat, m-a legat de mâini deasupra patului. Mi-a desfăcut picioarele… cumva mi le-a blocat sub ale lui încât să nu mă pot mișca. În momentul ăla numai la asta nu mă gândeam… a început să se joace cu clitorisul meu, îl sugea atât de frumos apoi cu două degete m-a pătruns în timp ce folosea stimulatorul pe el… senzaţia era demențială.

Atât de intensă încât simţeam că nu mai pot şi explodez… mă treceau valuri de căldură, deja nu mai realizam cât de tare gemeam… tot ce am simţit a fost o explozie… o fracțiune de secundă şi el era deja cu capul între picioarele mele sorbind până la ultima picătura… a continuat… nu s-a oprit nici o secundă. S-a ridicat deasupra mea și-a frecat penisul energic, am deschis gura pentru a-l primi şi nu a durat mult şi am simţit sperma lui caldă pe buzele mele ca rezultat al excitaţiei intense pe care i-o provocasem cât timp se ocupase de mine.

Dar nu s-a terminat, a fost doar preludiul, continuarea a fost fantastică… o noapte de neuitat.

Poveste scrisă de Eliza

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.