Amazoanele (1)

Nu am fost niciodată un papă-lapte. De mic copil am practicat sport de performanţă, handbalul. Ajuns la vârsta de 23 de ani aveam deja o carieră de 16 ani în sport. Pe vremea aceea oraşele nu abundau în săli de sport, nu era încă în cultura tinerilor să îşi lucreze corpurile la sală, de aceea nu treceam neobservat pe unde mergeam. Aşa s-a întâmplat şi cu Doamna I. La o inaugurare a unei discoteci în aer liber, m-a remarcat şi a început cu bancuri deocheate, glume. Ea, Doamna I avea 46 de ani, deborda de sex appeal, bun gust, emana feminitate. …

Nu ştiu cum s-a întâmplat dar, am ajuns singuri într-un colţ al discotecii, aproape de piscine. Ea mi-a strecurat un bileţel cu numărul camerei pe care a închiriat-o la hotelul de vis-a-vis. Ea era acolo cu soţul ei, eu cu iubita.

Rămasese să o sun, mi-a dat numărul ei de pager. Pe atunci neexistând încă telefoane celulare. A doua zi, mi-am luat inima în dinţi, am apelat-o după care m-a sunat ea urmând să ne vedem după prânz. Eu, credeam că am o vastă experienţă la vârsta aceea, dar tremuram ca varga la cei 190 cm şi 100 de kg, cu gândul că voi rămâne singur cu Ea într-o cameră de hotel.

Ajuns la hotel, băiatul de la recepţie ştia deja cine sunt şi unde doresc să merg, avea instrucţiuni de la Doamna I care era o tipă foarte influentă în zonă. Am urcat scările (nu era lift) am ajuns la etajul al 3-lea şi cu emoţie am apăsat pe clanţă fără să mai bat la uşă. Ea mă aştepta foarte casual, nu era îmbrăcată cu ceea ce speram eu, desuuri sau lenjerie provocatoare.

M-a poftit să iau un loc şi am început să povestim vrute şi nevrute, după aproximativ un sfert de oră mă vedeam în faţa unei prietene de o viaţă ce râdea cu poftă la tot ce îi povesteam, îmi dădea impresia că i-am captat atenţia, era experienţa de o viaţă vs falsa idee a unui puşti despre experienţa de viaţă … în fine… s-a produs şi „accidentul”, s-a împiedicat cumva cu tocurile de un colţ al mochetei şi s-a aşezat pe pat.

În următoarea secundă am fost lângă ea, nerăbdător să o dezbrac, m-a lăsat să mă simt macho, până la un moment dat. Atunci am avut o tresărire, şi-a deschis geanta (care era destul de mare) şi a întins pe măsuţă un arsenal de bice, curele, vreo 3 nuiele de piele şi o pereche de cătuşe cu un material gros pe ele. Am înghiţit în sec, spunându-i că începe să îmi fie teamă.

Ea, mi-a replicat că la fizicul meu nu are de ce, ea fiind o femeie de 1,70 şi aprox 65 de kg. Mi-a propus să o leg pe ea în picioare cu mâinile atârnate de candelabru şi cu o bară telescopică să îi desfac picioarele. Mi-a fost foarte teamă oricât de curajos mă credeam. A observat şi ea acest lucru şi a ştiut să mă facă să merg înainte. M-a rugat să îi spun sclavă ordinară în timp ce eu trebuia să o biciuiesc peste spate şi peste fese cu biciul, dar, eu abia o mângâiam, ea mă implora să o plesnesc mai cu sete, încet, încet am început să dau mai tare, până au început să apară urme roşiatice.

Atunci, am dezlegat-o şi am vrut să sar pe ea, atât de excitat eram, dar ea m-a învăţat ce e răbdarea. Am avut parte de cel mai bun sex oral din viaţa mea, precum şi anilingus. După care am vrut să trec la acţiune, ea rugându-mă să îi întorc plăcerea, am savurat-o de-a dreptul, dar inevitabilul s-a produs, am ejaculat în timp ce îi devoram piersicuţa. Doamna I nu s-a pierdut cu firea, după o pauză de vreo 5 minute, s-a pus în genunchi, şi m-a rugat să o plesnesc cu o nuia, era mult prea mult pentru mine, dar, plesnind-o după vreo 5 nuiele erecţia era la cote maxime.

Nu ştiu cum, dar ne-am trezit a 2-a zi după-amiaza, epuizaţi şi parcă ruşinaţi (mai ales eu).

Trecuseră 3 săptămâni de la această experiență, parcă a fost un secol, când pagerul început să sune. Am sunat înapoi la acel număr. Am fost invitat la recepţia unui hotel obscur din apropierea graniţei cu Ungaria. Ajungând acolo, mă aştepta un bilet cu o cheie de la o cameră. Am ales să savurez o cafeluţă la bar. Era ticsit de traseiste şi de camionagii.

Îndreptându-mă spre scara care ducea la etaj, 2 doamne, trecute de 30 de ani mi-au spus că şi ele au fost invitate aici ca şi mine. Am rămas mut de uimire, îmi ştiau numele, ştiau de mine. Am urcat împreună în cameră … acolo surpriza avea să fie imensă. Era Ea, legată de mâini şi cu o bară metalică între glezne, răstignită. Am vrut să o dezleg … mi-a spus că e perfect aşa. Atunci, am observat că pe coapsele interioare avea urme de lovituri, precum şi de lichid seminal, avusese parte de plăcere.

Mi-a zâmbit ironic, spunându-mi că am întârziat. Cele două intruse, între timp, s-au făcut foarte comode, în sensul că erau goale goluţe. Roşcata (cealaltă era blondă platinată), care părea cu mai mult tupeu, mi-a spus poruncitor să stau cuminţel pe un scaun.

Eu, parcă intrat în transă, m-am aşezat. Aşteptam curios ce avea să urmeze. Blonda mi-a prins mâinile la spate punându-mi o pereche de cătuşe, imobilizându-mă. Am intrat în panică ,dar Ea, îmi făcea semne să stau liniştit. Cele două, au deschis uşa de la baie de unde au ieşit 3 bărbaţi, care mi-au tras hainele de pe mine, lăsându-mă gol puşcă.

Tacticoasă, Roşcata, a turnat într-un pahar de vin conţinutul unei sticluţe mici, amestecând continuu, după care i-a spus unuia dintre cei 3 să îmi toarne pe gât. Degeaba am încercat să mă împotrivesc, au reuşit în cele din urmă. Ciudat, simţeam doar gustul de vin ieftin. Altul dintre cei 3 a dezlegat-o pe Ea, punându-i o zgardă de care era prinsă o lesă. I-a ordonat ca unei căţele, „la pas”, Ea s-a conformat, punându-se în patru labe şi a început să îşi urmeze noul stăpân care a oprit-o cu o comandă fermă „stai”!

Blonda a scos un plug din poşetă, avea o coadă de cal ataşată, l-a uns cu salivă, după care l-a introdus în anusul Ei. Ea a scos un strigăt scurt de durere, moment în care Roşcata a plesnit-o cu o cravaşă de călărie ordonându-i să tacă. Eu legat cum eram, parcă eram în transă, nu ştiam ce să fac, dar am simţit uşoare furnicături pe tot corpul, penisul începând să dea semne de excitaţie.

Roşcata în picioare a prins de lesă şi i-a ordonat Ei să treacă la treabă, adică să îi lingă piersica, atunci am văzut tufişul roşcatei. Era foarte natural, în sensul că nu părea epilată şi, da, era natural roşcată. Ea a vrut să dea părul pubian într-o parte pentru un mai bun acces la buzele Roşcatei, moment în care Roşcata a oprit-o ferm şi a întrebat-o „ştii de ce te-am oprit, nu-i aşa?” Ea a răspuns vizibil jenată că „Da Stăpâna”, „Ştii ce urmează? „Da Stăpâna”.

În acel moment Blonda a început să îi plesnească fesele, numai şi numai peste fese, cu cravaşa de călărie, ordonându-i să îşi numere loviturile singură. Ajunse la 25, loviturile s-au oprit, dar cei 3 bărbaţi s-au încins şi ei rău de tot. Roşcata le-a ordonat să părăsească încăperea deoarece astăzi s-au distrat destul cu Ea. S-au conformat şi au ieşit pe uşă.

Am rămas mut de uimire văzând acest lucru. De pe scăunelul pe care eram, de la agitaţie, am ajuns răsturnat pe jos, moment în care blondina a tras-o de lesă pe Ea, să vină deasupra mea cu picioarele larg desfăcute. În anus avea introdus acel dildo cu coada de cal, dar piersicuţa era liberă, dar nu pentru mult timp, deoarece Blondina i-a introdus sticla goală de vin, ordonându-i să se masturbeze singură deasupra mea şi să continue ce a început, adică să o lingă pe Roşcovană.

Normal că nu putea face toate lucrurile din cauza poziţiei, de aceea pedeapsa a venit cumva „firesc”. Roşcata, nemulţumită de prestaţia Ei, a oprit totul spunându-i să stea în patru labe şi să numere cu voce tare, nu înainte de a-i cere părerea câte lovituri merită. Ea a răspuns că merită atâtea câte crede Roşcata de cuviinţă deoarece este stăpână ei în această zi.

Hm, acest lucru i s-a părut Roşcatei ca o linguşeală ceea ce i-a sporit supărarea. I-a poruncit Ei să pună sticlă pe scaun, şi să se aşeze pe gâtul sticlei cu grijă şi să execute un du-te-vino de sus în jos pe ea, în timp ce îşi primeşte pedeapsa, şi totodată nu are dreptul la orgasm. Pentru mine deja era mult prea mult, eram pe cale să ejaculez fără să mă atingă nimeni şi nimic, şi nu înţelegeam ce e cu mine, dar m-am lămurit după, am fost drogat cu un excitant foarte puternic…

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de: Anonim

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura