Jocuri de societate

Împreună cu prietenii mei ne-am făcut un obicei să ne strângem în weekenduri, să jucăm ceea ce noi numim “jocuri de societate”. Jocuri pe care le desfăşurăm la locuinţa unuia dintre noi din Bucureşti sau la munte, la mare, în locuinţele de vacanţă ale părinţilor noştrii. Suntem un grup de aproximativ 10 persoane cu număr egal de fete şi băieţi. Ne mândrim cu stilul opulent de viaţă pe care îl afişăm … maşini scumpe, haine de firmă, divece-uri de ultimă generaţie … învârtim sume importante de bani … doar suntem copii de bani gata. … 

Căutăm mereu soluţii să ieşim din monotonie făcând lucruri cât mai trăznite şi mai nebuneşti. Jocul cel mai apreciat de către toţi membrii grupului este “Ghici cine a fost”. Distracţia este maximă de fiecare dată când îl punem în practică.

Prima dată când am fost “ghicitorul” s-a întâmplat pe litoral la vila lui Tibi, trăsesem băţul cel mai mic. Îmi aduc aminte că ne cinstisem cu şampanie … bine de tot. Hainele erau aruncate peste tot. Cel ce pierde la tragerea la sorţi, trebuie să stea legat la ochi în mijlocul încăperii înconjurat de ceilalţi. Liderul desemnat prin tragere la sorţi indică celorlalţi ce anume trebuie să-i facă “ghicitorului” şi este singurul care are voie să vorbească cu acesta.

– Aşează-te în genunchi! … a fost ordinul liderului.

Imediat m-am aşezat în genunchi. La scurt timp cineva m-a apucat de părul prins în coadă. Nu se vedea nimic prin acea eşarfă neagră. Ceilalţi aplaudau şi chicoteau. Tipul misterios m-a lovit cu penisul peste obraz … l-a aşezat pe buze împingându-l să intre. L-am primit cu entuziasm.

La început am început să-l sug lent, să mă joc cu limba şi buzele … să-l zăpăcesc … să-I ling de sus până jos … alternând cu momentele în care mă ţinea de cap şi mă futea în gură la propriu… introducându-şi aproape tot penisul în gura mea. Lacrimile din colţul ochilor nu contau. Mă simţeam bine că sunt în centrul atenţiei şi mai ales că voiam să fiu folosită sexual în acele momente … de toţi.

De la început am ştiut cine era. Îl cunoşteam foarte bine, îi ştiam stilu l… forma penisului o ştiam foarte bine, doar nu era pentru prima dată. Trecuseră 5 minute şi trebuia să ofer răspunsul corect la întrebarea … cine a fost? Dacă ghiceam altcineva îmi lua locul în centru.

Intenţionat am dat un răspuns greşit. Voiam să continui, să trec şi de a doua probă. La următoarea probă trebuia să mă aşez în poziţia doggy style. Aproape în acelaşi timp s-au apropiat de mine doi tipi. Mi-au mângâiat trupu … unul dintre ei s-a dus la spatele meu şi a început să-mi facă cunnilingus, apoi au făcut schimb de cateva ori. Mi-am dat seama după stil.

Şi-au împărţit orificiile. Cel din faţa mea … mi-am dat seama cine era. Mi-a îndesat penisul adânc în gură. Abia reuşeam să-l cuprind. Gemeam puternic datorită celui de-al doilea … aproape că şi-a dat doctoratul în cunnilingus. Doar unul dintre cei prezenţi ar fi putut să fie.

La scurt timp … un penis mare şi umed m-a pătruns. Mă futuse în gură mai devreme la prima probă. Baietii şi-au luat rolurile în serios. Amândoi mă penetrau energic … şi-mi plăcea asta. Nici când au schimbat rolurile nu au slăbit ritmul. Se preconiza o seară magică pentru mine … orgasmică. Mi-am pus o mâna între picioare şi am început să-mi frec clitorisul.

Primul orgasm l-am avut cu puţin înainte să pună stop probei. Evident că nici de data asta nu am ghicit, iar jocul a trecut la liber. Asta însemna că puteam să fiu la dispoziţia oricui … bărbat sau femeie. Asta îmi doream. O seară în care să fiu în atenţia lor, să fiu la dispoziţie … să fiu penetrată, atinsă, sărutată …

Pe rând, au apărut mai multe mâini care mă mângâiau pe spate … pe fese, îmi căutau sânii. Stăteam în genunchi şi mă lăsam pipăită de toţi. Buze feminine mi-a prins sfârcul drept sugându-l delicat. Un penis erect mi-a atins buzele … i-am prins măciulia … limba dădea rotocoale în jurul ei.

Pe la spate … cineva mi-a indicat să-mi ridic bazinul apucându-mă de mijloc. Două palme mari, grele, masculine s-au aşezat pe fesele mele, strângându-mă uşor. La scurt timp acel cineva şi-a băgat dinţii în fesele mele, făcându-mă să exclam de plăcere.

Posesoarea buzelor care mi-a alintat sfârcul mai devreme … s-a băgat sub mine, între picioarele mele. M-a apucat de mijloc trăgându-mă către ea … mmhhh … limba jucăuşă îşi făcea de cap în interiorul meu. Un deget umed îmi masa anusul. După câteva mişcări a intrat … a pompat de câteva ori apoi a ieşit. Aşteptările nu mi-au fost înşelate când am presupus că voi fi penetrată de un penis mare.

Vaginul era atacat de o gură pofticioasă … sugeam cu poftă la un penis, un altul mă penetra anal … era tot ce îmi doream … Până la final, am fost penetrată în multe moduri şi multe poziţii. Numărul orgasmelor le pierdusem şirul … cu gemete intense … orgasme puternice ce mi-au zguduit trupul.

Obosită, satisfăcută, cu zâmbetul pe buze, plină de sămânţă bărbătească … mă gândeam că a fost o seară pe care nu o voi uita curând.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: