Vacanţă la Barcelona (1)

Comunicând prin email am aflat că ne dorim, atât tu cu el cât şi eu cu ea să ne petrecem vacanţă în Barcelona. Ne surâde amândurora ideea de a o face în aceiaşi perioadă, în acelaşi hotel, în camera alăturate. Stabilim detalii împreună şi mergem fiecare acasă cu propunerile ferme stabilite de noi doi: vacanţa să fie în mai, timp de o săptămână, la hotelul X. Cu o tărie şi o stăpânire de invidiat stabilim toate detaliile. Restul, lăsăm să curgă. … 

De asemenea stabilim că lăsăm totul să curgă de la sine, fără a stabili ce vom face acolo, sau cât vom intra în contact. Faptul că o să fim în aceiaşi clădire, la acelaşi etaj, în aceiaşi perioadă ne face să vibrăm. Restul să fie surpriză, decidem.

E dimineaţă. Ajungem în aeroport la ora locală 9:30. Mă uit pe hartă să văd unde este hotelul X şi să mergem într-acolo. Se face aproape 11:00 când am ajuns la recepţia hotelului. Îmi place ce-mi inspiră holul unde este recepţia şi cafeneaua. Gânduri, gânduri în năvălesc mintea: oare aţi ajuns, oare unde sunteţi? Nu ştiam nimic, doar că trebuie să ajungeţi în cursul zilei. O stare de excitare profundă nu-mi dă pace.

Primim camera 32, de la etajul 3 (ultimul). Intrăm în cameră. Mă uit pe geamul care dă în curtea interioară a hotelului X. Văd ferestre. Mă întreb în spatele căreia eşti. Mă întreb ce aş face dacă te-aş vedea cu el de mână, sau sărutându-vă. Simt tensiunea în piept. Desfacem bagajul. După ce facem un mic aranjament prin cameră, punând lucrurile la locul lor, decidem să ieşim în oraş să mâncăm. Ajunşi la recepţie decidem să bem întâi o cafea la terasa din curtea interioară.

O masă cochetă. Mirosul de tabac umple repede atmosfera. Discut cu ea într-un mod relaxat. Face uşoare planuri despre ce vrem să vedem şi aşteptările pe care le avem de la acel oraş. Simt o tensiune în piept. La nici 2 minute încep să respir foarte excitat, se deschide uşa care dă în terasă şi văd o fiinţă îmbrăcată într-o rochie de în, albă, până în pământ, care intră urmată de un tip, ceva mai înalt. Instinctul îmi spune să mă ridic şi să mă apropii de tine.

Dar mă deştept relativ repede şi mă stăpânesc. Sug cu poftă din ţigară. Neliniştea te cuprinde şi pe tine. Vă aşezaţi la masa de lângă noi. El îţi vorbeşte. Tu taci. Ea îmi vorbeşte. Eu tac. Sting ţigara, mă scuz şi mă ridic să merg la toaletă. Am în gând un singur lucru: să mă masturbez feroce în toaletă ca să scap de tensiunea din piept. Când intru în clădirea hotelului îmi dau seama că mergi în acelaşi loc cu mine, dar nu mi-e clar dacă pentru acelaşi motiv.

Toaleta este undeva pe un hol îngust, puţin luminat. Ajuns la uşa toaletei mă uit în urmă şi te zăresc. Te aştept, vin al tine şi fără a spune ceva te iau în braţe şi te strâng, parcă să recuperez cei 10 ani de când nu am mai făcut-o. Îţi simt mirosul şi, în numai două minute, mi se perindă prin minte atâta poveste ca nici eu nu mai ştiu unde s-o plasez în povestea mea. Îţi simt respiraţia în tâmplă.

Mă apucă un tremurat sinistru. Sunt atât de fragil încât râd, plâng, am panică şi nu gândesc în acelaşi timp. Iese cineva de la toaleta bărbaţilor, aşa că ne eliberăm din îmbrăţişare. Intru în toaletă, intri în toaletă. Pentru o clipă mă sprijin de uşă şi încerc să mă liniştesc. Mă întreb, oare ce faci tu? Decid că trebuie să stăpânesc situaţia, motiv pentru care decid să mă masturbez pentru a elimina din tensiunea prea multă pentru ai mei umeri.

Nici nu a trebuit să mă gândesc la ceva anume. Urma mirosului tău mi-a fost suficient pentru a duce la capăt ceea ce credeam că mă va linişti. Am avut un orgasm lung şi, parcă, care nu voia să se sfârşească. M-am spălat pe mâini şi pe faţă şi am ieşit. Pe hol, în faţa băii, până afară, am simţit dâra mirosului tău. Eram convins că ai stat mai puţin decât mine. În minte mi-a venit scânteia cum că tu nu te-ai masturbat.

Mă aşez pe scaun lângă ea. Tu ţi-ai aprins o ţigară. Iau o ţigară şi ei şi, în loc să mi-o aprind, mă întorc spre tine şi, oarecum bâlbâit îţi cer un foc într-o spaniolă şchioapă. Fără să-mi spui un cuvânt îmi întinzi bricheta şi mă inviţi s-o păstrez, pentru că tu mai ai, ai zis. Ea s-a uitat la voi s-a zâmbit. El s-a uitat la mine şi a zâmbit. Vreau să intru în vorbă. Vreau să stăm toţi patru la o cafea şi o ţigară, dar n-am îndrăzneală. În final prin curaj.

Mă ridic în picioare. Mă prezint. O prezint şi pe ea. Vă prezentaţi şi voi, iar el ne invită să luăm loc la masa voastră. Rochia ta este foarte senzuală. E un contrast erotic între albul rochiei şi bronzul de pe umeri. Ea este în pantaloni largi, dar strâmţi pe fund. Schimbăm vorbe simple în engleză. Spunem fiecare ce căutăm în acel loc şi ce vrem să facem în zilele ce urmează.

Constatăm că suntem în camere vecine la acelaşi etaj. Când vorbeşti îţi umfli pieptul atât de tare că ţi se definesc foarte clar sfârcurile. După două cafele de fiecare, mai multe ţigări şi foarte multe cuvinte, el te întreabă în spaniolă dacă eşti de acord să ne întâlnim diseară împreună să bem un vin bun. Tresar şi mă întreb dacă vei fi de acord.

Îţi dai acordul dând din cap. După ce mai fumăm o ţigară ne ridicăm, ne salutăm politicos şi mergem. Eu şi ea mergem în Cartierul Gothic, iar tu şi el mergeţi în Parcul Guel. După plimbări, câteva beri, ceva poze, plimbare prin sute de paşi, admiraţie faţă de geniul omului care nu mai este, spre seară, ne întoarcem la hotel. Mergem în cameră, facem un duş şi apoi, la ora 20:00 coborâm la restaurantul hotelului.

Ne aşezăm la masa din colţ, de lângă fereastră. Până au adus mâncarea mă tot uitam spre uşă întrebându-mă dacă veţi intra. Nu aţi făcut-o, aşa că ne ridicăm şi mergem în cameră. Era trecut de ora 22:00 când o bătaie în uşa mă face să tresar. Deschid. Eraţi voi doi. El cu două sticle de vin, iar tu cu o cutie de ciocolată. Zâmbesc. Şi ea zâmbeşte. Eşti îmbrăcată cu o rochiţă turcoaz puţin mai sus de genunchi.

El este în pantaloni de blugi uşor largi. Ea este în pantaloni strâmţi care lasă să i se vadă toate formele, într-un tricou cu I love Barcelona, eu cu o pereche de pantaloni de catifea, o cămaşă verde şi bretele. Intraţi. Ea aprinde lumânările. Ne aşezăm toţi patru la masă pe scaunele confortabile, care este aşezată în uriaşa uşa ce dă în terasă. Cuvintele zboară. Aprindem ţigară după ţigară. Fumul ne fascinează pe toţi patru. Tu stai în stânga mea. Tresări când, pe sub masă, îmi simţi degetele de la picior urcând pe gleznă.

Pornim o discuţie aprinsă despre hegemonia Americană. Spiritele se aprind, vinul curge şi fumul umple cameră. La un moment dat, el stoarce ultima sticlă de vin. Dezamăgiţi, căci deja este aproape ora 24:00 şi sunt şanse să nu mai găsim magazine deschise, decidem să fugim să mai cumpărăm vin. Cum toţi suntem cuprinşi de o lene plăcută, tragem la sorţi pentru a decide care sunt cele două persoane de sacrificiu.

Da. Noi doi suntem pedepsiţi să mergem. Mergi la toaletă înainte de a pleca. Ieşi din toaletă în doar două minute şi ieşim pe uşă. El şi ea rămân cu ultimele picături de vin şi câte o ţigară fiecare. Mergem la lift. Chem liftul fără să spun ceva. Intrăm amândoi în lift, parcă cu o grabă inexplicabilă şi, în momentul în care s-a închis uşa, până la parter nu stăm pe gânduri. Ca la un semn sărim unul în braţele celuilalt şi ne lăsăm buzele să se unească şi limbile să danseze. Te prind de fund plin de o excitare fără margini…

… citeşte partea a doua…

… citeşte partea a treia …

Poveste scrisă de Hyperion

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura