Vecinul a fost primul meu şef

Mă chinuiam de ceva vreme să-mi găsesc un loc de muncă. Aplicasem la tot felul de joburi, din domenii diferite, însă, fără succes. Peste tot mă loveam de aceeaşi meteahnă a angajatorilor moderni – experienţa. Cum să capăt experienţă dacă nu mă angajează nimeni. Abia terminasem facultatea de marketing iar acesta însemna primul loc de muncă. … 

Am dat telefoane pe la cunoştinţe, rude, foşti colegi… poate, poate… mă ajutau ei, să pună o vorbă bună pentru mine. La intrarea în bloc m-am întâlnit cu vecinul ce stă cu două etaje mai sus. Mereu l-am admirat după felul cum se îmbrăca… numai la costum şi cravată, pantofi lucioşi. Este tânăr şi atrăgător, în jur de vreo 38 de ani… dar este luat.

Văzându-mă că nu sunt în apele mele m-a întrebat de ce sunt supărată. După ce i-am spus, s-a gândit puţin apoi m-a întrebat ce pregătire am. M-a ascultat cu atenţie apoi mi-a spus să vin a doua zi la o anumită adresă cu un CV şi să întreb de el când ajung.

Am ajuns cu cinci minute înainte de ora stabilită. Tudor m-a primit în biroul lui apoi mi-a spus că s-ar putea să fie ceva pentru mine la arhivare, însă, trebuie să mă vadă şi persoana de la resurse umane. Discuţia la HR a fost bună, mi s-au adus la cunoştinţă îndatoririle, salariul oferit nu era mare, însă, toate au un început.

Trecuse mai bine de 6 luni, îmi dădeam silinţa să-mi fac treabă cât mai bine, să nu-l dezamăgesc. Tudor îşi pusese obrazul pentru mine în calitate de director de vânzări şi nu puteam să-i înşel aşteptările, mai ales că avea şi el nişte şefi la rândul lui.

Pe neaşteptate, s-a auzit ca asistenta lui Tudor şi-a dat demisia şi a plecat în altă parte. M-am gândit toată noaptea la asta. Încercam să-mi fac curaj să-i spun că vreau să încerc eu, să fiu noua lui asistenta. Conta foarte mult în cv acest aspect, dar şi bănuţii în plus nu erau de neglijat. A doua zi, m-am dus la biroul lui. Cu mari emoţii am reuşit să-i spun.

Tăcerea lui avea să fie un chin pentru mine. Am adăugat… să mă accepte de probă, iar dacă nu mă descurc, îmi reiau postul anterior. A acceptat, m-a trimis la HR să-mi ofere şi alte detalii. Prima zi sub comanda lui Tudor am fost foarte emoţionată ca să nu fac ceva greşit, verificam de două ori pe un loc, numai ca să fie bine.

Trecuse trei luni, nu a fost totul perfect în activitatea mea, dar mi-am dat silinţa să fac totul bine. M-a chemat Tudor în biroul lui şi mi-a spus că de acum înainte eu voi ocupa acest post. M-a bucurat nespus de mult vestea lui. Vroiam să-i mulţumesc într-un fel dar nu ştiam cum să fac asta. Mă gândisem să-i fac un cadou, drept recunoştinţă, însă… ce puteam să-i cumpăr din salariul meu.

Seara, ascultând o ştire despre o presupusă relaţie intimă dintre un director şi asistenta lui, m-am gândit că pot să fac asta. Îl plăceam nespus de mult ca bărbat. Cu ajutorul oferit a crescut şi mai mult în ochii mei. Dilema mea era cum să fac. Nu puteam să apar în faţa lui, să mă dezbrac şi să spun… şefu, vreau să fac sex cu tine.

În tot timpul în care am fost asistentă de probă, ţinutele mele s-au diversificat, începusem să învăţ să-mi aleg hainele potrivite pentru bussines. Pentru început mi-am zis că trebuie să-i atrag atenţia asupra mea, să mă caute cu privirea, să mă dorească. M-am îmbrăcat ca de obicei, dar îmi schimbasem mersul, mai senzual… nasturii de la cămaşă nu mai erau prinşi până la gât.

Ca să nu fie un şoc pentru el, în fiecare zi mai desfăceam câte un nasture. Decolteul ieşea victorios în evidenţă. Din când în când… ups… mai scăpăm câte ceva pe jos. Mă aplecam să-l ridic împingând fundul către el. Când mă chema în birou să discutăm agenda… din greşeală… îl atingeam uşor pe braţ. Când m-am aplecat spre birou, lăsând să se vadă decolteul generos a fost pe cale să-şi verse cafeaua pe el.

Cât mai discret posibil am încercat să-i caut reacţia, să-l văd oftând, suspinând la trupul meu. Programul meu de lucru dura mai mult, atât cât considera “şefu” că este nevoie. Aveam şansa să rămânem singuri pentru a-mi atinge scopul.

Într-o zi, îmbrăcată ca-n alte zile, se terminase programul. Ştiam că nu pleacă repede. Mi-am luat mapa pe motiv că vreau să-i prezint nişte documente. Înainte să intru în birou, mi-am desfăcut strategic nasturii. Şefu cu nasul până în gât în documente. Mi-am tras scaunul lângă el şi m-am făcut că îmi aranjez hârtiile.

M-a văzut dar nu a spus nimic. Când a întors capul să vadă ce tot fac la acele hârtii… ochii i-au sărit în decolteul meu. Am simţit asta. Vizibil iritat… mi-a spus:

– Măi, Virginia… te rog, încheie-ţi nasturii ăia, aproape că îţi ies afară sânii. Îmi dai dureri de cap de la o vreme.

Făcând pe fetiţa prostuţă am tras de marginile de la cămaşa şi i-am spus:

– Dar nu sunt frumoşi… nu vă plac sânii mei?

– Ba da… tocmai că îmi plac şi îmi provoci erecţie…

Fără să spun nimic i-am pus mâna pe picior, am urcat mai sus… coborând uşor către prohab. A vrut să-mi de-a mâna la o parte spunându-mi:

– Te rog… mă omori cu zile… opreşte-te…

Când am ajuns la prohab nu a mai spus nimic. Respira sacadat privind atent cum îi mângâiam penisul erect prin pantaloni. L-am deschis la fermoar… respira şi mai greu, fără să spună nimic. După ce i-am scos penisul afară a oftat puternic spunând nişte cuvinte pe care nu le-am înţeles, dar nu mai conta atâta timp cât îmi duceam planul la îndeplinire.

Cu o mână am început să-l frec… şi-a şters sudoarea de pe frunte cu marginea de la cămaşă. Am răsucit scaunul în direcţia mea. Era momentul să-mi dau şi examenul oral. Aşezată în genunchi între picioarele lui, îl priveam în timp ce-i frecam uşor penisul ce se întărise la maxim. Cu o satisfacţie în suflet… m-am aplecat către penis şi l-am prins între buze.

Începuse să tremure, mai mult de emoţie. Pentru că nu era posesorul unui penis mare am încercat să-l cuprind pe tot. Aproape am reuşit… băgată cu nasul în părul pubian. Reacţia lui a fost pe măsură… se zguduia scaunul sub el. În sinea mea mă bucuram că puteam să-i provoc asemenea reacţii, semn că o să avem multe de povestit nepoţilor.

Îmi propusesem să nu continui cu sexul oral pentru a mă pătrunde pe la spate. Aveam pregătit un prezervativ. L-am desfăcut şi I-am pus cu blândeţe. M-am ridicat în picioare, mi-am ridicat fusta deasupra şoldurilor. Statea pe scaun fără să se mişte. Într-un final s-a ridicat, după ce l-am tras de mâna să se ridice. Mi-am tras chiloţeii într-o parte… a venit şi el mai aproape de mine… s-a lipit de fundul meu.

Cu o mână i-am prins penisul şi l-am introdus în vagin. Prinsese curaj… mă ţinea de şolduri şi se lovea de mine cu putere… gâfâia foarte tare… s-a oprit o dată adânc în mine, a început să ţipe… aahhh… s-a retras, a împins înapoi… a făcut asta de câteva ori apoi s-a oprit adânc în mine. Începusem să mă încălzesc şi eu… dar totul se terminase.

Intuiţia a fost bună când am gândit că trebuie să folosesc prezervativ, altfel ar fi terminat în mine. S-a aşezat pe scaun frânt de oboseală. Mi-am aşezat hainele, l-am sărutat pe buze şi m-am aşezat lângă el pe scaun. De atunci, îmi arăt mereu recunoştinţa faţă de el… săptămâna trecută a reuşit să-mi producă un orgasm… tot limbă e de bază.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.