Eu, sora mea şi… lucrurile se complică (2)

… Am făcut un duş fierbinte şi m-am pus în pat, fetele încă se hlizeau jos, erau foarte vesele, au consumat destul de mult alcool… şi-a făcut efectul. Până la urmă au plecat, se făcuse linişte. Fiică-mea s-a dus să facă un duş, apoi din nou linişte, doar pentru zece minute. A început să facă sex cu ginerele. Am mai auzit-o pe fiică-mea ţipând şi urlând în timp ce făcea sex, dar în acea seară, cred că totul a fost exagerat. Mai bine de 30 de minute a urlat în continuu. Puteam auzi tot din camera alăturată… şi cum se loveau trupurile unul de altul. …

– Fute-mă tare!… vreau să mă fuţi în gură!… bag-o între ţâţe, apoi fute-mă în gură!… vreau să înghit toată sperma!… da, da… bag-o toată!… bagă pula aia mare în mine!…

– Da… da… îmi vine! Eu termin, ia-o în gură!

– Hmmm, ce dulce e! Dă-mi restul pe faţă!… aahh…

După acest sex sălbatic s-a făcut linişte şi au adormit. Dimineaţă, fiică-mea a coborât înfofolită în pătură, adormită, ciufulită. S-a aşezat lângă mine, a pus capul pe umărul meu.

– Te iubesc, mami! Îmi faci o cafea, am nevoie de o cafea după noaptea trecută. M-a futut aseară de mi-am pierdut minţile, nu mai ştiam de mine… am băut şi alcool, dar nu ştiu ce a avut aseară, a fost foarte dur cu mine, m-a rupt… şi alta nu.

După micul dejun au plecat la ei acasă. Eu mi-am făcut de lucru toată săptămâna, în speranţa că voi uita de sex şi de scula ginerelui. Într-una din seri, soţul îmi trimite un mesaj că vine un ţară pentru o săptămână, să implementeze ceva la un soft, apoi se întoarce. Întrebările au apărut iar în mintea mea… de ce fac asta? de ce, de ce, de ce… Mă decid să-i scriu fiicei mele, şi-i spun şi ei.

– Îţi vine soţul, dragă?!… o săptămână de sex nebun…

Ce sex nebun?! Eu mă gândeam la pula ginerelui. În sfârşit şi ziua când trebuia să merg la aeroport ca să-mi iau soţul. Îl văd că vine, lângă el se afla un tip şi o tipă, de culoare amândoi. Ne-am îmbrăţişat, după care mi-a făcut cunoştinţă cu colegul lui Antony din Ghana şi colega lui Josephine din Africa de Sud. Le era tare foame. Întâi am oprit la un restaurant să mâncăm, după care i-am condus la hotel pe ei, iar noi am plecat spre casă.

Singuri acasă, ne-am luat în braţe. I-am simţit pula soţului când m-am lipit de el. Ne-am dezbrăcat reciproc. În drum spre dormitor erau numai haine înşirate pe jos. În dormitor, m-am lăsat în jos în faţa lui şi i-am luat-o în gură… sugeam cu plăcere. Soţul meu a rămas puţin blocat, noi nu eram aşa de deschişi în privinţa sexului, dar i-a plăcut, mi-a băgat-o pe toată în gură şi ofta de plăcere.

– Îţi place cum îţi sug pula, dragule?… l-am întrebat când m-am ridicat în picioare.

– Ce vocabular ai, iubita!?

L-a excitat foarte mult, m-a aruncat în pat. S-a repezit asupra mea şi m-a pătruns rapid. Mă futea tare, gâfâind puternic. Nu a durat mult… aahh… încordat la maxim… i-am simţit jeturile de spermă în păsărică. A stat un pic să-şi revină, apoi a început din nou să mă fută. De data asta l-a ţinut mai mult. Când am avut orgasm, la puţin timp a avut şi el pe al doilea.Jucarii-Sexuale

Îmi era dor de el, însă nu se compară cu ginerele. Am stat îmbrăţişaţi în pat, dezbrăcaţi şi povesteam. Nu ştiu ce mi-a venit şi l-am întrebat, poate că mă simţeam vinovată şi din acest motiv am pus acele întrebări.

– Ai fost cuminte, dragule… sau ai futut-o pe vreuna pe acolo?… Ca să-i iau din emoţii, continui… Dacă ai futut, sper că nu m-ai făcut de ruşine. Vreo negresă cu cur şi ţâţe mari, nu ai găsit?… o aluzie clară la colega lui, Josephine.

-… Spune-mi, chiar nu mă supăr dacă ai futut una neagră…

Simţeam că are ceva să-mi spună, atinsesem un subiect sensibil. El nu mi-a răspuns atunci, dar am insistat mai spre seară la un pahar de vin. Atunci a recunoscut.

– Am futut-o de mai multe ori pe Josephine. Dar tu, draga mea, ce ai făcut, tu ai făcut ceva? Ţi-ai tras-o cu cineva?… vrând el să mute atenţia de la el către mine. Inima îmi bătea în gât, nu ştiam ce să-i spun, de ginere nu puteam spune nimic, nici de şeful sorei mele… era exclus.

– Noi nu avem negrii aşa mulţi în ţară, dar aş vrea să încerc unul, din vorbe, se spune că sunt dotaţi… i-am spus eu ca să ies din capcana întrebărilor lui. În acelaşi timp, gândul îmi era la pula ginerelui şi m-am umezit instant.

– Hai să-i invităm pe colegii mei într-o seară la noi la masă!… spune el.

Nu am avut nimic de obiectat. Ca o gazdă bună, am gătit ceva tradiţional, i-am servit cu tot ce aveam mai bun. După mai multe pahare de vin, Josephine îmi făcea complimente despre cât de bine arăt. Se făcuse o legătură între noi două, povesteam cu ea cu mai multă încredere. Soţul cu colegul lui. Consumam pahar după pahar, atmosfera devenise tot mai încinsă.

Soţul meu a prins curaj, flirta de faţă cu mine cu Josephine. Antony a înţeles imediat cum stă treaba, s-a aşezat lângă mine şi povesteam. Se vedea că este destul de pilit. De fapt, toţi eram ameţiţi. Antony mi-a spus că arăt bine, mâna lui mi-a atins piciorul, furnicături m-au cuprins instant. El a insistat. Am aruncat o privire către soţul meu, să-i văd reacţia. Era prea ocupat cu Josephine, se sărutau pasional.

Soţul meu a venit la mine şi m-a întrebat dacă sunt de acord să ne-o tragem, el cu Josephine şi eu cu Antony. Am acceptat, nu aveam nimic de pierdut. El a luat-o pe Josephine de mână şi au urcat la etaj, s-au dus în dormitor. Eu singură cu Antony. Tipul a prins mai mult curaj… până la urmă mi-a prins mâna şi a pus-o pe pula lui. Din prima am înţeles că este foarte dotat, curiozitatea de a-i simţi scula în mine creştea considerabil.

La început nu am realizat. Pe măsură ce ne dezbrăcam, i-am văzut trupul musculos al lui Antony, era făcut bine. Chiloţii dădeau de înţeles că are scula mare, ceea ce a confirmat când i-a dat jos. De sus se auzea… yes, yes… fuck me!… fuck me hard!… yes, yes baby… fuck!… fuck me harder!…

Antony s-a pus în genunchi lângă canapea, mi-a desfăcut picioarele… avea o privire pătrunzătoare, mă fixase în ochii lui. S-a băgat cu capul între picioarele mele şi a început să mă lingă la păsărică. Tipul ăsta, nu avea doar pula mare, până şi limba părea mult mai mare. M-a lins atât de bine încât la cinci minute mi-a provocat primul orgasm.

Eram încinsă, voiam să-i simt pula aia uriaşă în mine. De aici a început tortura sexuală. Antony este ca un animal sexual. M-a futut în toată sufrageria, în toate poziţiile posibile. S-a ridicat în picioare, m-a ridicat de pe canapea, m-a ridicat cu braţele lui puternice… m-a prins cu mâinile de fund şi m-a aşezat direct în pula lui. În această poziţie, din picioare… m-a futut aproape douăzeci de minute, tipul ăsta nu obosea deloc.

Simţeam pula atât de adânc, de parcă mi-ar fi intrat în stomac. Mă ridica încet, apoi îmi dădea drumul în ea, făcându-mă să ţip. În micile momente când nu ţipam, auzeam de sus… yes, yes… cum, cum în me!… fuck me!… fuck me baby!…

Antony, repet, un animal sexual. M-a futut atât de dur, încât vreo trei zile m-a durut păsărica. Când a vrut să ejaculeze, m-a pus capră… m-a futut un pic la cote maxime, apoi şi-a scos pula din mine, şi-a frecat-o… aahh… a ejaculat pe fundul meu, pe spate şi în păr. Simţeam şiruri de spermă curgând între fese. Aveam ceva spermă în păr, sărise multă spermă şi pe canapea, noroc că este din piele. Aşa presiune la orgasm masculin nu am mai întâlnit până acum.

Sus nu se mai auzea nimic, probabil terminase şi ei. După ce ne-am revenit cu toţii, am mai stat un pic la povestit, apoi au plecat la hotel. Eu şi soţul meu, am făcut duş şi ne-am culcat. Dimineaţa, amândoi la bucătărie, nu ştiam cum să începem discuţia. Evitam şi eu şi el să vorbim despre seara trecută.

Zilele cu soţul meu acasă au trecut repede, în tot acest timp am făcut sex cu soţul meu, aşa cum făceam de obicei, poate un pic mai pervers ca înainte. În ziua când trebuia să plece, la aeroport, Josephine şi Antony se comportau de parcă nu se întâmplase nimic între noi. Mi-am luat rămas bun de la ei şi mă îndreptam spre casă.

În capul meu era harababură, deja nu mai ştiam ce să fac, s-au întâmplat atât de multe, într-un interval relativ scurt, mă copleşeau toate aceste noutăţi din viaţa mea. După câteva zile de stat singură, încercând să-mi aşez gândurile, am sunat-o pe fiică-mea şi am chemat-o la mine să povestim amândouă. I-am spus ce s-a întâmplat când a fost soţul meu acasă, şi mai ales că nu mă simt bine în postura de curvă.

– Mamă, tu nu eşti curvă! Eşti o femeie frumoasă, sexy, care stă singură acasă cu lunile şi îşi aşteaptă soţul, ce a descoperit la frumoasa vârsta de 50 de ani că sexul nu se petrece doar în dormitor, o dată pe lună cu lumina stinsă. Soţul meu e înnebunit după tine, te-ar călări toată ziua…

-… În fiecare zi îmi spune ce bine se simte când vă futeţi. Pe mine nu mă deranjează că ţi-o trage, aşa că, mai bine trăieşte momentul şi nu te mai gândi.

Următoare zi m-a convins să merg la ei, apoi să mergem câteva zile la munte. Rezervase un apartament la mansarda unui hotel, cu jacuzzi şi tot ce trebuie.

… citeste prima parte …

Citeste si:

Cum am ajuns cu ginerele in pat

Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Eu, sora mea şi… lucrurile se complică (2)”

  1. Draga Stela, ma distrugi. Ma masturbez de cite ori citesc povestea ta, esti superba cu o imaginatie senzuala fantastica. Imi place enorm ce scrii, dar as dori sa fie real si sa fiu eu personajul masculin, te pup.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.