Dilema unei femei (2)

… Mâna ei liberă alunecase uşor pe sânii mei, nu a rămas mult, şi-a continuat traseul spre abdomen… muşcându-şi uşor buza de jos, mă privea fix în ochi, în timp ce mâna cobora tot mai mult. Pentru câteva momente am rămas nemişcată cu sfârcul ei între buze. Mâna delicată a ajuns între picioarele mele. Întâi mi-a atins clitorisul, apăsându-l uşor din toate direcţiile… aahh… se descurca ce minune, de parcă eram eu cea care mă jucam aproape în fiecare seară. … 

I-am eliberat sfârcul, oftând uşor. Credeam că urma să introducă un deget în interior. Cu siguranţă îmi doream asta. Aproape că-mi venea să o rog să facă asta. Gabriela şi lipit buzele de ale mele, continuând sărutul nesfârşit de mai devreme. Şi-a luat mâna dintre picioarele mele… buzele ei alunecau spre colţul gurii, apoi mai jos spre bărbie.

Gura s-a deschis şi mi-a prins bărbia, m-a muşcat un pic… aahh… îi place genul acesta de jocuri. Mâinile se aflau pe sânii mei. Se juca cu sfârcurile… îmi lăsase bărbia în urmă, buzele alunecau uşor pe gâtul meu. Îmi ridicasem bărbia tot mai mult, să prelungesc acest moment, să mă sărute mai mult, să insiste mai mult cu atingerile fine ale limbii.

M-a simţit ce vreau. Oftând din greu, mângâindu-i trupul mă lăsam sărutată de ea, după bunul plac. Aş mai fi vrut, însă nu-mi părea rău. Ce lăsa în urmă cu regret, lăsa loc către alte dimensiuni de explorat, alte plăceri de descoperit.

A ajuns la sâni, i-a prins pe amândoi din lateral. Vârful limbii mi-a atins sfârcurile. Erau deja întărite până la acel moment. Atingerea fină m-a făcut să tresar… să suspin… un fior puternic m-a cuprins instant. Se uita la mine, încercând să-mi ghicească trăirile. Cu cât gemeam mai intens cu atât insista mai mult. Era rândul ei să-mi sugă sfârcurile.

Le-a prins între buze. Trăgea de ele, vârful limbii le atingea de jur împrejur… aaaa… ce minunat este te laşi pe mâna unei femei, gândeam eu, în timp ce Gabriela nu se oprea din supt. Simţeam că iau foc pe interior, păsărica umedă aştepta să fie atinsă, dezmierdată. Mi-am dus mâna între picioare şi mi-am atins clitorisul.

M-a văzut ce fac. M-a lăsat un pic să mă joc singură, apoi mi-a dat mâna la o parte. S-a dat înapoi până a ajuns în dreptul buricului. L-a sărutat de câteva ori… şi-a băgat limba… uufff… a zâmbit… şi-a continuat deplasarea până a ajuns între picioarele mele.

Înfierbântată… aşteptam acest moment cu multă nerăbdare. Mi-am ridicat capul mai mult ca să o pot privi mai bine. Dar ea nu se grăbea deloc. Nici nu avea motiv, trebuia să fie seară perfectă pentru noi. Mi-a atins labiile cu degetele, mişcând uşor în sus şi în jos, nu foarte ferm. Din când în când se uita la mine, când între picioarele mele.

Acum îmi părea nesigură. Şi eu aş fi fost la fel. Amândouă fără experienţă, căutam alinarea în braţele celeilalte fără să fim total convinse că asta este ceea ce ne dorim. Era momentul să am şi eu rolul meu. M-am ridicat în şezut, i-am prins capul cu ambele mâini şi am tras-o spre mine. Fără să-i adresez vreun cuvânt de încurajare, am sărutat-o apoi am direcţionat-o cu capul între picioarele mele.

Încet m-am întins pe spate, oferindu-i încuviinţarea din priviri. S-a aplecat între picioarele mele. Primul sărut pe labii a venit imediat. A urmat al doilea… limba a intrat şi ea în scenă, cu mişcări lente în sus şi în jos… aahh…

A prins mai mult curaj… îşi lipise buzele de vulva mea, limba m-a pătruns… aahh… plăcerea intensă mă făcea să spun ceva ce era în contradicţie cu ceea ce simţeam… au… au… au… nu mă durea nimic, doar că nu puteam să-mi controlez stările. Îmi arcuiam trupul… uneori mă uitam la ea, alteori stăteam pur şi simplu întinsă pe spate, trăind la maxim fiecare atingere.

Mă gândeam să fac şi eu acelaşi lucru. Nu avea cum să-mi scape momentul, ştiam asta, însă era interesant să ne urcăm una peste alta, în poziţia 69, dar în acelaşi timp nu vroiam să o întrerup. Gabriela se dezlănţuise… de la persoana reticentă… acum nu o mai puteam oprii, dar nici nu vroiam asta.

Încordată la maxim, trupul începuse să-mi tremure uşor. Mi-am băgat o mână în părul ei, jucându-mă cu el, ciufulind-o… apăsam uşor pe creştet, mai mult pentru a continua, să nu se oprească. Gemetele zgomotoase îi ofereau ei mai multă încredere. Cred că şi-a dat seama ce urma să se întâmple. Nu s-a oprit, a continuat…

În timp ce tremuram şi gemeam tot mai zgomotos, mi-am prins sânii cu palmele şi trăgeam de ei, mă jucam cu sfârcurile. Înainte de orgasm… a introdus limba adânc în interior… parcă ştia ce urma să se întâmple… aaahhh… am tras puternic cu o mână de cearceaf, iar cu cealaltă am apăsat-o pe cap, să o ţin cât mai mult lipită de mine, măcar până îmi revin.

După ce mi-am revenit, m-am ridicat în şezut. Gabriela s-a uitat în tot acest timp la mine, mângâindu-mă pe trup. Zâmbitoare, mulţumită de ea. Părea mândră de ea că îmi provocase un orgasm. Primul orgasm unei femei. Era rândul meu să-i întorc plăcerea.

I-am spus să se aşeze pe spate, cât mai comodă posibil. M-am urcat deasupra ei. Am încercat să repet aceleaşi mişcări pe care le-a făcut ea. Atingerile, săruturile, chiar şi muşcatul în joacă. I-a plăcut enorm. Nu mai avea răbdare, uşor, uşor mă direcţiona cu mâinile să ajung între picioarele ei. Cei drept, şi eu eram nerăbdătoare să ajung să gust… o femeie.

De cum am ajuns între picioarele ei, Gabriela a început să se manifeste zgomotos, mult mai zgomotos decât mine. Eram convinsă că fac ceea ce trebuie. Deşi nu mai făcusem cunilingus, trebuia doar să fac mişcările pe care le-aş fi dorit eu să le primesc. O parte dintre ele aplicate pe mine cu mult succes de ea.

Gustul nu-mi era străin. Nu de puţine ori mi-am lins degetele pline de sucul propriu, după ce au fost introduse adânc în interior. Acum, eram conectată direct la sursă, culegând sucul dulce acrişor. Aveam experienţa mea de mai devreme şi m-am gândit să-l aplic şi ei.

În timp ce îi mă aflam între picioarele ei… gura lipită de păsărica ei… i-am prins sânii şi am început să fac acelaşi mişcări pe care le-am făcut eu mai devreme. Gabriela dorea un pic mai tare, faţă de cum făcusem la mine. A pus o mână peste mâna mea şi apăsă cu putere, să fiu mai fermă… gemea şi se zvârcolea în pat… aahhh… orgasmul a părut la fel de intens precum l-am avut eu.

M-am aşezat lângă ea, aşteptând să-şi revină din lumea plăcerilor. S-a întors către mine. Ne-am sărutat pe buze. Cu palmele ne mângâiam una pe alta. Mi-ar fi plăcut să aflu părerea ei despre actul consumat între noi, dar nu îndrăzneam să o întreb… cred că nici ea.

Poate că nu mai era nimic de spus în cuvinte. Trăirile noastre au spus totul. Dacă totul a fost de o seară, din curiozitate sau urma să avem o relaţie mai lungă rămânea să aflăm împreună.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura