Dilema unei femei (1)

Ultima relaţie avută cu un bărbat mi-a lăsat urme adânci în suflet. Amândoi am făcut greşeli, poate prea multe, poate şi din orgoliu. Într-un final, relaţia nu avea cum să dăinuie, iar despărţirea a venit firesc. O perioadă mi-am spus că nu mai am nevoie de bărbaţi şi că pot sta şi singură. La nervi omul spune multe, mai ales că sunt încă tânără, dar nici nu cred că mi se potriveşte viaţa monahală. … 

Viaţa îţi rezervă mereu surprize… sau… pentru toate există un început. De nevoie, ca să-mi păcălesc dorinţele sexuale, am început să mă masturbez. Dacă la început au fost mai rare aceste momente de iubire… cu mine însămi, fără să realizez în prima fază, setea de sex trebuia potolită mult mai des. După un timp, nu-mi mai ajungea doar imaginaţia pentru a ajunge la orgasm.

Inevitabil, până la vizionarea de filme xxx a fost doar un pas. Într-una din serile obişnuite… eu cu mine, am realizat că o dorinţă ascunsă începe să iasă la suprafaţă. Se întâmpla să privesc o scenă dintre două femei care se iubeau cu foc. Nu m-a atras niciodată femeia ca un partener sexual, însă, în acele momente asta îmi doream şi eu.

Poate că frustrările sexuale m-au împins spre asemenea gânduri şi ar fi trebuit să dispară în scurt timp. La mine nu, mai mult decât atât… evitam să mai vizionez filme cu heterosexuali. Căutam numai filme cu lesbiene şi nu mă puteam satura de ele. Încercam să găsesc o explicaţie pentru fantezia ce nu-mi ieşea din cap. Uneori mă gândeam că poate asta este cauza eşecurilor mele sentimentale… eu de fapt sunt lesbiană?!

Pe stradă, mă uitam discret după femei, începusem să le consider atrăgătoare. Oricare dintre ele puteau fi, ipotetic vorbind, partenere sexuale. Răspunsurile la întrebări de genul… cum ar fi dacă m-aş săruta cu o femeie?sunt bisexuală sau doar lesbiană?oare cum o fi să fac dragoste cu o femeie?… puteau fi găsite numai dacă eram pusă în faţa faptului împlinit.

Şi totuşi, o parte din mine lupta să nege această latură. Parcă refuzam să cred că asta mi-e destinul, departe de femeile obişnuite ce au un soţ, copii… o familie. Cealaltă parte susţinea ideea spunându-mi… ce poate să fie atât de rău?… îmi satisfac curiozitatea şi apoi decid ce drum doresc să aleg.

Mă hotărâsem să experimentez această nouă latură, dar nu cunoşteam femei cărora să le placă femeile. Primul impuls a fost să-i destăinui prietenei mele Lavinia, dar, oricât de multe secrete i-am spus în tot acest timp, despre acest subiect nu puteam să-i spun. Aveam o imensă reţinere.

Soluţia salvatoare… trebuia să fie cineva străin, o femeie pe care nu o cunosc, iar în caz că întâlnirea ar fi fost un eşec, fiecare îşi vedea de drum. Mergând pe stradă, ca de obicei, cu privirea în toate direcţiile după femei, mai ceva ca un bărbat, privirea a rămas fixă spre o femeie ce rămăsese la fel de blocată ca şi mine.

Amândouă ne-am făcut curaj să ne apropiem. Ne-am plăcut reciproc. Gândeam că poate ea are mai multă experienţă. Împreună cu Gabriela am convenit să stăm undeva la o masă, să bem o cafea împreună. Nici ea nu-şi găsise liniştea în braţele unui bărbat şi era curioasă, ca şi mine, să încerce ceva nou.

Urma să vină seara la mine, să ne cunoaştem mai bine. Cu emoţii mari am aşteptat-o să vină, ora se apropia iar eu mă plimbam agitată prin casă. Emoţii mai mari ca atunci când a sunat la interfon nu cred că le-am avut cu vreun bărbat. Nici ea nu se simţea în largul ei, se vedea pe chipul ei.

Să ne mai treacă din emoţii, am stat de vorbă şi am băut puţin vin. După vreo jumătate de oră păream cele mai bune prietene, discuţia s-a încins, râdeam zgomotos, iar emoţiile mele erau la un nivel destul de jos. Asta până în momentul în care m-am decis să fac primul pas.

Se făcuse linişte între noi, sorbeam amândouă din pahar, nici una nu reuşea să aducă o continuare conversaţiei. Când nu mai este loc pentru cuvinte, e timpul ca trupurile să vorbească între ele. Am lăsat paharul de-o parte. Eram conştientă de planul meu… plină de emoţie, inima bătând puternic, m-am întins către ea şi am sărutat-o uşor pe buze, apoi m-am retras aşteptând reacţia ei.

A lăsat şi ea paharul, s-a apropiat mai mult de mine… întâi m-a atins cu mâinile, una pe mijloc iar cealaltă mi-a prins bărbia cu degete. Închisesem ochii în timp ce buzele ei veneau spre mine. S-au atins… braţele căutau să ne apropie tot mai mult… suspine tot mai profunde… din nimic scânteia s-a aprins. Ne doream una pe alta.

Îmbrăţişările şi săruturile păreau un pic diferite, le simţeam astfel. Nu ştiu dacă senzaţia percepută se datora tensiunii sexuale acumulate, dar fiecare atingere părea mult mai pasională, mult mai senzuală decât eram obişnuită.

Într-o fugă… parcă nu vroiam să mă răzgândesc, m-am ridicat brusc de pe canapea şi am tras-o şi pe Gabriela după mine… spre dormitor. Amândouă, stând în picioare faţă în faţă, foarte aproape una de alta, ne sărutam zgomotos. În acelaşi timp căutam să ne dezbrăcăm una pe alta.

Rămăsesem fără haine, în picioare, faţă în faţă. Discret i-am admirat trupul… nu era rău deloc. Cred că şi ea a făcut acelaşi lucru. M-a studiat de sus până jos. Era ultima şansă în care puteam să ne răzgândim, dar nu am făcut-o. Dorinţa, curiozitatea au contribuit la decizia noastră.

Gabriela, s-a lipit de mine, mâinile le-a pus în jurul taliei mele, privindu-mă atent în ochi, cu ochii mari, s-a apropiat cu buzele de ale mele. Cred că şi ea era conştientă de implicaţiile deciziei noastre, dar a mers mai departe. I-am răspuns imediat la sărut. Gurile s-au lipit… într-un sărut lung şi pătimaş.

Încet, încet, ne-am apropiat de pat. Nici una dintre noi nu avea experienţă. Fiind obişnuită să fiu “condusă”, îmi era dificil să fiu eu partenerul dominant. Nu ştiu ce a gândit ea, dar m-am bucurat că a preluat ea iniţiativa.

M-a împins uşor pe pat. Imediat a venit şi ea deasupra mea. Îmbrăţişate, săruturile molipsitoare nu păreau să aibă sfârşit, în timp ce ne rostogoleam, schimbând mereu poziţiile. Ultima oară a rămas Gabriela deasupra. S-a ridicat mai sus şi mi-a oferit sânul drept, ţinut cu o mână de sub. Era pe cale să se întâmple dorinţa pe care o aveam în timp ce priveam la filmele cu lesbiene.  

Mi-am ridicat uşor capul şi i-am prins sfârcul între buze… mmm… Amândouă aşteptam acest moment. Suspinele şi gemetele discrete ale Gabrielei mi-au dat curaj. Nu ştiu cât de bine mă descurcam, însă, am încercat să-I sug acel sân, aşa cum mi-ar fi plăcut mie, mai lent, atingeri fine cu vârful limbii în jurul sfârcului.

Jocul luase amploare. Am trecut şi la celalalt sân, cu aceleaşi mişcări, lente şi senzuale. Gabriela se împingea în mine tot mai mult. Mă trăgea de cap şi mă apasă spre sânii ei, când la unul când la altul. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Dilema unei femei (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.