Role play – poliţista (2)

… Îşi pusese mâna în părul meu şi mă ţinea nu prea strâns. Se lăsa peste mine, cât să o ating puţin cu limba pe labii, apoi se retrăgea, cât să nu pot ajunge, lăsându-mă cu limba scoasă şi cu poftă neîmplinită. Dacă ar fi fost după mine, aş fi prins-o de fund şi aş fi tras-o deasupra mea, să mă înfrupt din minunăţia dintre picioarele ei, de care nu reuşesc să mă satur. Acum ea era cea care conducea dansul şi aveam vaga impresie că-i făcea plăcere să mă necăjească, privind satisfăcută la faţa mea de cerşetor în călduri. …

S-a apropiat, i-am atins labiile, vârful limbii urca şi cobora uşor de-a lungul lor. După felul cum se mişca, voia să-mi precizeze unde să o ating. Voiam să-mi ridic capul să ajung mai bine, să-mi lipesc gura de vulva ei, dar nu puteam. Mă ţinea fix cu capul în pernă. S-a mişcat din nou… de data asta ajungeam cu limba în zona clitorisului. S-a lăsat peste mine… buzele s-au lipit de el.

Se mişca uşor înainte şi apoi… gemea uşor, cu ochii închişi, apăsând uşor din buze. Era prima dată când îi simţeam greutatea peste mine. Atunci realizasem că în tot acest timp, eu am controlat totul şi nu i-am oferit posibilitatea să se exprime liber, să aibă iniţiativa. Dacă nu aş fi fost legat, acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

Mişcările mult mai ritmate… nu mai mă ţinea cu mâna, eram prizonierul fericit dintre coapsele ei şi lingeam cu poftă. Ea, suspina tot mai intens, îşi mângâia trupul, se juca cu sânii, trăgea de ei în direcţii de ea ştiute. Chiar dacă eram mulţumit, mă gândeam că ar fi fost perfect să se ocupe de penisul meu… între buzele ei calde şi primitoare.

O vedeam cum devine tot mai agitată, mai agresivă în mişcări, frecându-şi clitorisul de buzele mele, se trăgea de sfârcuri… în gemete zgomotoase. Eram convins că fericirea de pe chipul ei urma în curând să-şi facă prezenţa. Acum era doar încordată… aaa… aşteptam din clipa în clipă, apăsa peste buzele mele tot mai puternic, începuse să mă doară un pic… ritmul tot mai rapid… aahhh… apoi s-a oprit, aplecându-se către înainte cu mâinile pe zid, respirând greu de la orgasmul ce i-a zguduit trupul.

M-am bucurat pentru ea, ca de fiecare dată când reuşeam să-i provoc orgasm… cu buzele şi limba. Aşteptam să primesc acelaşi tratament… deja mă gândeam la momentul ejaculării… sămânţa ţâşnind puternic, în timp ce ea se chinuia să înghită, nelăsând vreun strop să se irosească. Oftând, se uita la mine zâmbind şi părea că ieşise din rolul pe care îl începuse.

S-a dat mai în spate, până aproape de penisul meu, s-a aplecat spre mine, apoi m-a sărutat pe buze, pasional. Era un sărut de mulţumire… pentru ce primise mai devreme. A întins mâna spre penisul meu şi l-a prins cu toată mâna. A ridicat sprâncenele în semn de uimire, făcând ochii mari. Nu a mai aşteptat mult, s-a poziţionat aproape… l-a potrivit între labii, apoi s-a lăsat cu toată puterea, intrând adânc în ea.

Rămăsese în poziţia şezut, cu o mână mă mângâia pe piept, iar cu cealaltă îşi masa uşor sânii. Mişca din bazin înainte şi apoi, cu penisul adânc în vagin, fără să permită culisarea. În jocul ei intrasem şi eu, cu mişcări scurte din bazin, tot mai adânc. Credeam că seara se transformase în una pentru ea, din moment ce nu lăsa impresia că mă va dezlega.

Nu ştiu de unde, dar de undeva a scos cheile de la cătuşe şi m-a dezlegat. Eliberat fiind, m-am ridicat în şezut, i-am cuprins trupul din lateral şi am început să ne sărutăm. Aruncase cătuşele pe pat, braţele m-au cuprins şi mă strângea puternic. Buzele apăsau. Am făcut un efort să mă ridic cu ea în braţe, cu penisul adânc în ea, apoi am aşezat-o pe spate… eu deasupra ei, între picioarele ei.

Şi-a desfăcut larg picioarele. Sprijinit în mâini… penisul culisa încet până să iasă aproape tot. Îmi găsisem ritmul… din ce în ce mai rapid. Gemetele ei tot mai puternice. Mă loveam de vaginul ei aproape fără milă, ea trăind totul la intensitate maximă. Îmi plăcea să o văd cum se zbate de plăcere sub mine, asta mă încuraja să nu mă opresc.

Mi-a trecut prin minte să încercăm ceva nou. M-am ridicat, apoi i-am cerut să se întoarcă cu faţa în jos. Cu mâinile i-am depărtat picioarele. Imediat m-am aşezat deasupra ei. I-am simţit nerăbdarea de a o pătrunde imediat. Mai aveam puţin şi mă ruga să fac asta. Se tot foia… întorcea şi se uita spre mine fără să spună nimic. Penisul a intra din prima în vaginul ei umed şi excitat. Am împins cu putere să-i văd reacţia.

Nu s-a aşteptat să intru aşa energic, fapt ce a surprins-o, scoţând un sunet ascuţit. Stătea cu capul în jos, gemetele creşteau în intensitate pe măsură ce ritmul devenise tot mai rapid. Am prins-o de păr… am forţat-o să-şi întoarcă capul spre mine, unde buzele mele le căutau pe ale ei.

I-am eliberat buzele… mă mişcăm tot mai rapid, lovindu-mă de fesele ei… încordat la maxim, tremuram uşor… presiunea tot mai puternică… am împins puternic şi am rămas aşa… aahhh… prăbuşindu-mă deasupra ei, dar nu pentru mult timp. Am ieşit şi m-am aşezat lângă ea, cu o mână şi un picior aşezat deasupra ei.

Nu era rău deloc. Jocul unui rol ne-a deschis orizontul pentru ceva nou, în care puteam să fim oricine dorim.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.