Maşina de sex

Relaţia cu soţul meu a fost dintotdeauna una deschisă, niciodată nu am lăsat lucrurile nerezolvate. Suntem deschişi la provocări noi, atâta timp cât sunt asumate. În materie de sex nu avem secrete unul faţă de altul. Nu o dată, în patul conjugal au fost invitate şi alte persoane, dragi nouă, de care ne leagă o prietenie lungă. Câteodată o femeie… pentru a-mi satisface poftele bisexuale, alteori un bărbat… să fiu posedată în acelaşi timp de doi bărbaţi, dar au existat şi cazuri în care am făcut schimb de parteneri. …

Aproape în fiecare an concediile le planificăm împreună cu prietenii noştri. Concediile alături de ei au fost întotdeauna memorabile. Pe lângă faptul că împărtăşim cam aceleaşi gusturi, avem aceeaşi preferinţe, serile răcoroase încingeau atmosfera din cameră. Într-un an, s-a întâmplat să nu putem petrece concediile împreună… se mai întâmplă.

Din anumite motive, noi nu am reuşit să plecăm împreună cu ei. Plecaseră de două zile şi deja îmi era dor de momentele fierbinţi dintre noi, ce-mi provocau emoţii puternice numai când mă gândeam. Surpriza ce mi-a făcut-o soţul meu avea să schimbe un pic atmosfera posomorâtă. Cumpărase de la un sex shop o maşină pentru sex, să avem de joacă până se întorc prietenii noştri.

Auzisem ceva despre maşina de sex dar nu am fost curioasă să văd despre ce este vorba, mai ales că aveam persoanele potrivite care să-i ţină locul. Entuziasmată, am stat pe lângă Tiberiu până a asamblat-o. Mi-a arătat imediat cum funcţionează. Voiam să o încerc imediat, dar înainte de asta am zis să ne pregătim.

După cină, am făcut un duş împreună. Întâi am intrat eu, la scurt timp a venit şi el lângă mine. Apa caldă curgea pe noi în timp ce eram îmbrăţişaţi şi ne sărutam. Penisul i se întărise sub atingerile degetelor mele. Uneori mă gândesc că degetele unei femei fac întotdeauna minuni. Câteva atingeri şi imediat se întăreşte, este gata de atac.

Tot eu am fost prima care a ajuns în dormitor. Curiozitatea de a încerca noua jucărie era destul de mare. Aştepta cuminte la marginea patului, unde a fost aşezată, până când urma să intre în scenă. Soţul meu ştie cum să mă facă să mă înfierbânt rapid. Aşteptam întinsă pe spate, în timp ce se înfrupta din trupul meu… a trecut rapid de la gât şi umăr direct la sâni, smucindu-i, sărutându-i pasional… cu buzele lui fermecate… aşa cum imi place.

Eram deja udă între picioare, voiam ceva în interior care să-mi stingă dorinţa apăsătoare. Pentru moment m-am delectat cu atingerile fine oferite cu drag cu buzele şi limba lui. Îmi venea să urlu, iar el întârzia momentul aşteptat de mine… un penis tare, fierbinte în interiorul meu care să mă ducă în lumea orgasmelor.

Nu am mai rezistat, l-am prins de cap şi l-am tras către mine. Cu greu şi-a dezlipit gura de vulva mea. S-a urcat deasupra mea, câteva clipe mai târziu şi-a înfipt penisul în mine… aahh… mi-a ridicat picioarele pe umerii lui, apăsându-i în jos cu greutatea trupului, sprijinit în braţe. Poziţiile s-au succedat rapid. Abia mă învăţam cu ritmul dintr-o anumită poziţie, că urma o alta…

Momentul mult aşteptat de mine urma să se întâmple. Tiberiu mi-a indicat să mă aşez cu spatele către maşina de sex, după ce a aşezat mai multe perne, m-a invitat să mă aşez cu abdomenul deasupra lor. Prevăzut la vârf cu un dildo destul de mare, atât în diametru cât şi în lungime, mi-a fost puţin teamă. După ce a aşezat maşina de sex la distanţa potrivită de mine, mi-a introdus vârful în vagin… aah… era gros, aveam nevoie de puţin timp să mă pot obişnui.

El s-a aşezat în faţa mea, întins pe spate, cu penisul erect aproape de gura mea. M-a apucat de cap şi m-a direcţionat către el. L-am prins cu buzele… mhh… uşor, am apăsat pe butonul de la telecomanda, punându-l în mişcare… mmmhh… cât să aibă o mişcare du-te-vino, dar lentă. Soţul meu nu mă menaja deloc. Mă apăsă cu putere pe cap… penisul intrase cu totul în gura mea, mişca din bazin, de parcă ar fi vrut să intre şi mai mult.

Nu-mi este străin un astfel de sex oral, îmi face plăcere să-i ofer senzaţiile dorite de el. Am apăsat din nou telecomanda… mă obişnuisem cu el, imensul dildo intrase aproape jumătate. Puţin câte puţin am mărit viteza din telecomanda. Se mişca destul de repede în interiorul meu, de parcă era un bărbat ce mă penetra violent. Tot trupul îmi tremura… vaginul asediat de nouă jucărie, gura îmi era ocupată cu penisul lui, ce nu mă slăbea nici o clipă… pompa adânc în gura mea.

El devenise tot mai încordat, se exprima zgomotos… eram convinsă că în scurt timp urma să ejaculeze. Stimulată de gemetele lui, am selectat viteză un pic mai tare… dddaahhh… asta era ce aveam nevoie. Şi-a luat mâinile de pe capul meu şi m-a lăsat pe mine să continui… se mişca sub mine, dădea din picioare… aahhh… sămânţa lui a ţâşnit puternic. M-am oprit din mişcări… buzele pe gland aproape de testicule… aveam ceva dificultăţi să înghit tot.

Penisul dădea semne de moleşeala, Tiberiu încă mai trăia spasmele puternicului orgasm… era rândul meu acum. Nu ştiu dacă era la maxim, dar viteza cu care acel dildo mă penetra, aşa îmi lăsase impresia. Eram pe cale să explodez, trupul tremurând mai puternic ca niciodată… i-am eliberat penisul… gemetele mele atingeau cote alarmante, ţipam la propriu… mi-am dus o mâna între picioare… clitorisul îmi era fierbinte… eliberarea era tot mai aproape… aahhhh… ţipătul ascuţit era dovada clară că trăiam unul dintre cele mai minunate orgasme de până atunci.

Am oprit maşinăria… epuizată, am ieşit din acel dildo, după care m-am prăbuşit pe pat, cu faţa în sus. Priveam în sus cu ochii către tavan. Acum eram în sfârşit satisfăcută. În momentele de linişte, mă gândeam la Amalia… jumătatea mea bisexuală… sigur o să vrea să-l încerce şi ea!

Menţiune:

Ştiu că aţi fi vrut să pun o fotografie cu o maşină de făcut sex. Poate unii dintre voi nu ştiu cum arată, însă, nu am găsit nici o poză cu produsul pe site-urile gratuite. Sunt câteva site-uri de sex shop în RO care au astfel de produse, dar nu puteam să copiez una de acolo fără acordul proprietarului.

Am vrut fac o colaborare pentru acest material împreună cu un banner pentru site-urile de profil, dar nici unul nu a fost interesat, pe motiv că nu se află printre preferinţele clienţilor. Cei curioşi pot vedea un astfel de produs căutând pe Google… “maşina de sex”.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Maşina de sex”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura