Role play – poliţista (1)

Între mine şi soţia mea se aşezase un fel de monotonie în relaţiile intime. Devenise previzibil ce urma să se întâmple, totul părea fără entuziasm, aproape că nu ne mai venea să facem sex. Dacă la început era aproape în fiecare seară, acum întreţineam relaţii intime de două ori pe săptămână, fără atitudinea potrivită. Credeam că va fi bine aşa, mai rar un pic, dar de calitate. O perioadă a ţinut, dar nici metoda asta nu a fost o soluţie de durată. Mi-am zis că poate ar fi mai interesant dacă am folosi jucării sexuale. …

Ne-am făcut curaj şi ne-am dus împreună la un sex shop să vedem ce jucărie ar fi mai interesantă, care să stârnească pasiunea în noi, la fel ca în alte dăţi. Diversitatea mare de produse mai rău ne-a încurcat. Plecasem de acasă cu gândul că vom alege ceva, orice, simplu şi rapid, dar nu a fost aşa. Vânzătoarea s-a oferit să ne ajute, însă, tot nu am reuşit să ne decidem.

Eu o luasem într-o direcţie, soţia mea în alta, fiecare avea alte viziuni. Mă oprisem în dreptul unui vibrator ce simula perfect structura unui penis. Mă uitam la el cu invidie, părea mult mai mare şi mai gros decât eram eu dotat. Ionela găsise ceva şi cerea informaţii suplimentare. Am aşezat vibratorul înapoi pe raft şi mi-am continuat mersul prin magazin, de parcă eram la expoziţie într-o galerie de artă. Într-un târziu am ajuns lângă soţia mea.

– Ai găsit ceva interesant?… am întrebat-o eu curios.

– Dar tu?

– Sunt multe lucruri interesante, dar nu putem să le cumpărăm pe toate. Dar nu mi-ai răspuns la întrebare. Tu ai găsit ceva?

– Da, am găsit…

– Despre ce este vorba?

– L-am şi cumpărat… dar nu-ţi spun, este o surpriză.

E bine că făcuse ea alegerea şi nu a mai trebuit să mai pierdem timpul. Speram să fie o alegere inspirată. Aş putea să mint că nu m-am gândit tot drumul până acasă la ce ar putea să fie, dar nu pot. Chiar m-am gândit, dar nu voiam să fiu insistent. Acasă, am luat cina împreună, am făcut un duş. Întâi ea, apoi am urmat eu. În timpul acesta ea a pregătit o atmosferă incitantă. Din difuzoare se auzea încet o melodie lascivă, erotică. Lumânări parfumate erau aşezate… mai peste tot.

M-a surprins plăcut. Imediat ce am intrat în dormitor, am rămas în dreptul uşii privind în jur. A venit lângă mine, mi-a spus să mă fac comod în pat până revine ea. Făcuse duş, doar nu mai făcea dus încă o dată… mă gândeam eu. A ieşit din dormitor. Aşteptam dezbrăcat întins pe pat. Muzica îmi crea o stare de relaxare… de mai aveam puţin şi adormeam.

S-a deschis uşa brusc… ce se întâmplă?!… şi-a făcut intrarea, îmbrăcată într-un costum de femeie poliţist, machiată provocator, cu decolteu adânc la bluză, o fustă scurtă şi pantofi cu toc înalt, iar în mâna dreaptă ţinea o pereche de cătuşe, pe care le răsucea pe deget cu un aer superior. Era ceva nou. Ţinuta, atitudinea mă incita teribil. Atunci am înţeles de ce era o surpriză. Dacă mi-ar fi spus, m-aş fi gândit la acest moment şi tot farmecul ar fi dispărut. Aşa, îmi captase atenţia. Eram gata să mă las “arestat” şi “interogat” de doamna poliţist.

Rămasem mut de uimire, o priveam de sus până jos şi-mi plăcea ce văd. Ionela s-a apropiat de pat, s-a urcat fără să se descalţe. S-a aşezat deasupra penisului şi mă privea atent… cu o privire serioasă… laser.

– Cine a fost băiat neascultător?!…

Eu, eu… îmi venea să-i răspund, însă mă amuza un pic situaţia. Abia reuşeam să rămân serios. Atitudinea mai severă nu o prinde bine, nu este genul ei, dar acum mă atrăgea într-un mod al naibii de plăcut. Era o latură a personalităţii mele pe care nu o ştiam.

– Aha… râzi de mine, te învăţ eu minte să te pui în gura cu organu’…

M-a bufnit un pic râsul. Felul cum a zis-o a fost mai amuzant decât mi-am imaginat. Mi-a ridicat mâna dreaptă, a trecut una dintre cătuşe şi a strâns, apoi a dus-o către capul patului, a trecut printre orificiul de la tăblie şi mi-a prins şi cealaltă mână. Ne jucam… speram eu. Atitudinea rolului o înţelegeam, dar ea chiar m-a legat pe bune. Cătuşele nu erau chiar o jucărie, erau reale. Acum putea să facă ce dorea cu mine şi nu a stat mult pe gânduri.

S-a aplecat către mine, cu o mână m-a prins de faţă, scoţându-mi buzele în evidenţă, apoi m-a sărutat. La început mai dur, apoi mai pasional. Penisul se sculase instant, îi atingeam coapsele de fiecare dată când mă încordam. Am crezut că îşi va scoate sânii din strânsoarea sutienului, cu scopul precis să-i alint sfârcurile. S-a ridicat un pic cât să-mi bag nasul în decolteul ei. M-a prins de cap şi m-a apăsat de câteva ori… iar mie, tare rău îmi părea.

Mi-a simţit penisul erect. A dus mâna printre picioarele ei şi l-a prins de la jumătate. O vedeam cum îşi muşcă uşor buzele, suspinând uşor.

– Dar ce aveam noi aici?!… ai documente pentru port ilegal de armă?… dacă nu, se confiscă.

– Dnă poliţist, vă rog… chiar vă implor…

Ochii i se micşoraseră, mă privea sfidător, ca şi când ar zice… lasă că îţi arăt eu ţie… S-a dat mai în spate, s-a plecat şi m-a muşcat uşor de bărbie… auch… a scos limba afară, desena un traseu pe gât, a ajuns la sfârcuri… le-a lins în jurul aureolei, i-a prins între buze… auch… nu s-a lăsat până nu m-a muşcat din nou. Una dintre mâini mă apucase de penis, în timp ce continua să deseneze cu limba pe trupul meu.

Nu i-a luat mult până să ajungă între picioarele mele. Avea ambele mâini aşezate pe mine, cu degetele îl ţinea într-o anumită direcţie, orientat către ea. S-a uitat la mine zâmbind uşor, apoi mi-a spus, citindu-i de pe buze… este al meu. S-a apropiat, buzele mi-au cuprins glandul de la vârf. Îşi trase obrajii atât de mult, astfel încât să se vadă gropițele adânci, buzele mari rujate ce se mulau pe el, într-un cerc aproape perfect.

Suspina uşor… buzele alunecau, nu foarte adânc, dar suficient cât să mă zăpăcească. Era pentru prima dată când se putea bucura de felaţie fără să intervin eu. De obicei, îmi place să intervin, să-i induc un anumit ritm. De data asta nu puteam face nimic, deşi îmi doream să o apăs pe cap în ritmul dorit de mine. Nici să-mi mişc bazinul în sus şi în jos nu puteam. Încercasem, dar privirea dominantă pe care mi-a aruncat-o, m-a determinat să renunţ.

Mişcările deveniseră tot mai alerte, penisul pulsa puternic, iar Ionela nu se mai oprea din mişcări. Nu aveam de ce să mă plâng, însă nu voiam să ejaculez, încă. Cred că m-a simţit. Eram destul de încordat, gemeam în timp ce priveam cu plăcere la spectacolul “buzelor” roşiatice. S-a oprit brusc. S-a ridicat în picioare. A realizat că nu putea sta cu pantofii, o incomodau. S-a descălţat imediat, apoi s-a ridicat din nou şi a trecut cu piciorul alături de mine.

Aflat între picioarele ei, încercam să privesc sub fusta scurtă să văd dacă are chiloţei. Nu avea. M-am convins după ce a ridicat marginea fustei, lăsând să se vadă ce ascundea între picioare. S-a poziţionat deasupra capului meu. Mă gândeam… are de gând să se aşeze sau nu… până la urmă s-a aşezat, dar la distanţă mică de gura mea, cât să nu pot ajunge.

– Vrei păsărică, păsăroiule?!

Mişcarea afirmativă din cap a convins-o să vină mai aproape de mine. S-a aşezat direct pe gura mea, ca niciodată. Porţia de cunilingus o primea în alte poziţii. Aceasta avea să-mi placă şi mie. Mă simţeam supus de ea, ea în calitate de dominatoare ce-mi oferea păsărică cu porţia…

… urmeaza partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.