Nu am vrut swing, dar s-a intamplat (3)

… După experienţa avută la munte, am continuat să vorbesc cu ea. Am devenit prietene, vorbeam despre orice. Trecuse mai bine de 7-8 luni, de când nu ne mai văzusem. M-a surprins mesajul lui în care îmi spunea că este la București pentru câteva zile, ceva legat de munca lui. Ne-a invitat la o cafea, doar el împreună cu mine şi soţul meu. Ea nu putea veni, din mai multe motive. Aveam nevoie de confirmarea soţului pentru asta, chiar am vrut să-l sun dar m-a sunat el înainte, să-mi spună că El este în oraş şi că doreşte să ne vedem la o cafea…

Am stabilit să ne vedem acasă şi apoi urma să mergem împreună. Când am ajuns, soţul meu era deja pregătit. M-a lăsat să fac un duş şi să mă schimb, apoi am plecat către un restaurant nu foarte departe de noi. Soţul meu a ţinut legătura cu El, să-l îndrume unde trebuia să ajungă. Întâlnirea destul de emoţionantă. Ne-am sărutat pe obraz, ca două cunoştinţe vechi. După un schimb de vorbă şi câte un pahar de vin, El ne-a întrebat de ce am mai vrut să ne întâlnim.

Soţul meu i-a răspuns ceva de programul încărcat al fiecăruia dintre noi, fiind foarte ocupaţi. Discuţia se îndepărtează de zona intimă un timp, bem ceva, discutăm diverse, apoi El s-a adresat soţului meu.

– Îţi mai place să priveşti?…

– Da, mult… i-a răspuns acesta râzând.

– Perfect… asta înseamnă că pot dormi la voi, a spus El zâmbind…

– Este o idee bună, nu-i aşa Maria?

Nu i-am răspuns, în schimb a răspuns el afirmativ în locul meu. După ce am mâncat, am plătit nota şi am plecat, dar nu imediat spre casă. Ne-am plimbat puţin, am făcut câteva cumpărături pentru acasă. Soţul meu nu era atent când i-am simţit mâna lui pe fundul meu. M-am întors către el… El îmi zâmbeşte, iar eu roşesc.

– M-am gândit mereu la tine, mi-a spus el şoptit…

Ajunşi acasă, ne-am aşezat în living. Cei doi bărbaţi discutau de zor, eu am pregătit ceva de ciugulit şi paharele de vin. În curând, tema discuţiei se schimbă la… sex…

– Să ştii că eu sunt total de acord ca tu să te întâlneşti cu soţia mea… s-a trezit El vorbind, ca din nimic… Îi place maxim.

– Şi mie îmi place la fel de mult… i-a răspuns soţul meu.

El m-a chemat la el şi mi-a zis.

– Hai, du-te şi îmbracă-te, aşa cum îmi place să te văd.

M-am dus în dormitor, mi-am pregătit perechea de bikini din plasă roşie, i-am luat rapid pe mine şi un capod, apoi m-am întors în living, unde mă aşteptau ei. M-a chemat lângă el.

– Hai, stai pe piciorul meu…

L-am privit pe soţul meu, aşteptam aprobarea lui. Nu a durat mult iar aceasta a venit… este ok… M-am dus lângă el. M-a prins cu braţul şi m-a tras mai aproape de el. Mâna urca uşor pe piciorul meu pe sub capod, până a ajuns sus… m-a atins uşor. A zâmbit când a simţit că sunt deja udă.

– Eşti de acord să ne ducem primii în cameră şi apoi vii şi tu mai târziu?

– Cum ştii că este mai bine… i-a răspuns soţul meu.

– Este mai bine să vii după ce ne încălzim puţin…

M-a prins de mână şi m-a tras după el spre dormitor. În timp ce mergeam, m-a prins de fese, cât să vadă şi soţul meu. A închis uşa la dormitor imediat ce am intrat. M-a luat în braţe, apoi mi-a spus că i-a fost tare dor de mine. Mâinile îmi mângâiau fundul, sânii… ne sărutam nebuneşte. Oftam greu… îl voiam.

– Hai să vedem dacă ai învăţat ceva… mi-a spus el, apoi m-a pus în genunchi. Şi-a scos-o afară şi mi-a pus-o pe buze. O plimba uşor pe buzele mele. Eu mă uitam când la pula lui, când la el.

– Hai, deschide gura…

Am deschis gura… el mi-a bagat-o în gură. Am început să o sug uşor. Mă ţinea de păr, mă privea în timp ce buzele alunecau uşor…

– Hai, vreau să o sugi toată… fără să încuviinţez, a băgat-o adânc. M-am înecat puţin… a ieşit, apoi a intrat iar. I-o simţeam în gât, se împingea în mine… să intre toată. M-a ridicat, apoi m-a trântit în pat, m-a pus capră. Mi-a ridicat capodul, mi-a prins bikini, a tras de ei puternic… i-a introdus între buze. Îmi plăcea maxim.

– Îmi place mult de tine… a continuat el.

Eram udă toată, iar el continua să mă mângâie. Degetul lui arătător a intrat în mine… se mişca în interiorul meu. Puţin mai târziu s-a lăsat în genunchi, limba îmi atinge bikini… ajunge la anus. A tras de bikini într-o parte şi a început să mă lingă. A intrat în mine… aahh… apoi la clitoris… la anus… a intrat adânc în vagin… aaahh… mă împingeam în el, să intre mai adânc. S-a ridicat brusc şi mi-a introdus-o adânc…

– Aahhh, cât de bun eşti, te vreau în mine… i-am spus eu satisfăcută… Mă înnebuneşti, ai o pulă fantastică.

Mă mişcam ritmic în ea. Eram plină de pula lui mare şi groasă. Intra şi ieşea foarte repede… gemeam destul de tare. Posibil să mă fi auzit şi soţul meu din camera cealaltă. M-a futut aşa câteva minute, apoi m-a aşezat pe spate. Înainte să mă pătrundă m-a prins de sâni… trăgea de ei. A intrat din nou… aaahh… se mişca la fel de repede. Dintr-o dată a strigat la soţul meu.

Am închis ochii de ruşine, să nu-l văd. S-a deschis uşa. Tremuram destul de tare… El continua să mă fută energic. Se uita când la mine, când la soţul meu, apoi m-a întrebat.

– Îţi place pula mea?…

– Mult… în timp ce îl priveam pe soţul meu, iar el continua să se uite la mine. Se uita cum mă penetra, cum intra în mine. Lui îi plăcea să se vadă privit, se mişca tot mai repede… înnebunită încep să-i dau contre. Soţul meu se uita atent cum eram futută. El mă ţinea de şolduri, mă mângâia, mă trage, se împinge în mine, eu ţip ca nebuna.

– Uite, cât de fericită e! Aşa trebuie să fie mereu. I-a fost dor de pula mea… i-a spus el soţului.

O vreme nu l-am putut privi în ochi pe soţul meu, iar când mi-am întors privirea spre el, l-am văzut cum se masturba în timp ce privea atent. El m-a ridicat şi m-a aşezat deasupra lui. M-a prins de fese şi mă penetra puternic. Mă săruta şi-mi spunea cât de bună sunt. A intrat adânc în mine, a ieşit, apoi a intrat iar.

– Hai, să te umplu de spermă, găinuşă, ne dăm drumul.

M-a sărutat, se împingea rapid în mine… mă simte… mă încordez, gem puternic… aahh… îşi dă drumul în mine, apoi şi eu am orgasm. Mă strângea cu braţele lui puternice, mă săruta, în timp ce noi abia respiram. Nu pot să mă abţin şi i-am spus.

– Ce pula ai?!… mă înnebuneşte…

După ce m-am ridicat, am constatat că soţul meu nu mai era acolo. M-am dus după el. L-am simţit puţin nervos.

– Accept orice vrei să faci cu alte femei… şi… îţi mulţumesc că mai lăsat cu…

M-a sărutat scurt, apoi mi-a zis.

– Hai, du-te să dormi cu el, ne vedem mâine dimineaţă. Fă tot ce-ţi place şi să nu ai reţineri.

– Dar nu vreau, mi-a ajuns. Vreau să dorm cu tine.

Într-un final am adormit lângă soţul meu. Spre dimineaţă l-am simţit pe El venind spre mine, s-a aşezat lângă mine în pat.

– Nu ai mai venit la mine, aşa că am venit eu la tine.

Eu, somnoroasă rău, i-am simţit pula lui direct între picioare, o avea deja sculată.

– Te rog, nu aici… dar nu m-a lăsat. Mi-a băgat-o uşor, nu i-am putut rezista. Se mişca uşor în mine, patul se zgâlţâia şi el. Mă ţinea de sâni şi se împingea în mine. La puţin timp şi-a scos-o apoi o potriveşte pe fund. A încercat să împingă, dar nu intra.

– Nu vreau acolo, o să mă doară… nu vreau…

A împins capul şi împingea… a intrat foarte puţin…

– Nu pot, nu vreau…

Văzând opoziţia mea, mi-a băgat-o adânc în vagin… aahh… gem puternic. Mă futea nebuneşte.. soţul meu dormea, iar El avea grijă de mine. Orgasmul vine puternic, dar el nu se opreşte. După un timp a ieşit din mine a venit la capul meu şi-mi spune.

– Hai, deschide gura…

Mi-a băgat-o în gură… intra şi ieşea din gura mea destul de rapid. Nu a mai rezistat mult şi a terminat în gura mea. Mi-a umplut gura de spermă, era multă, am înghiţit tot. Satisfăcut, m-a sărutat puternic pe gură apoi a plecat în cealaltă cameră.

Cu teamă că soţul meu să nu fi auzit toată întâmplarea m-am trezit când era lumina afară. Nu mai era lângă mine, era cu El în bucătărie, stăteau de vorbă. Mi-am făcut un duş rapid, apoi m-am îmbrăcat să plec la muncă. Ei vorbeau şi îşi beau cafeaua. Când am ajuns eu, ei nu au mai zis nimic. Au tăcut brusc. Nici acum nu ştiu ce au discutat cei doi.

Ne-a pregătit să plecăm, fiecare la treaba lui. Înainte să ne despărţim El ne-a spus… vă aşteptăm pe la noi. De atunci totul a fost un mister, doar că soţul nu mai vrea să facem aşa ceva. A trecut ceva timp de atunci, iar gândul a fost doar la El şi mai ales… cu ce am greşit eu, din moment ce a fost dorinţa lui să mă vadă futută de un alt bărbat.

Acum câteva zile, m-am trezit dimineaţa. Soţul meu era în bucătărie, sorbea liniştit din cafea. M-a văzut lângă el îmbrăcată în capod. I-am zis să închidă ochii şi să mă lase să-i fac ceva. A zâmbit, apoi a închis ochii, însă nu şi-a dat seama ce urma să fac. M-am aşezat în genunchi, i-am scos-o afară. A gemut uşor când mi-a simţit degetele.

I-am luat capul între buze şi am început să-l sug… uşor… că nu mă prea pricep. Mă gândeam la El şi la pula lui… o sugeam lent, limba se plimba în jurul capului… a gemut mai tare… A vrut să se ridice, cred că ar fi vrut să mă penetreze, dar i-am spus să mă lase să continui până îşi dă drumul, dar şi…

– Vreau să te fac fericit, vreau să vezi cât de mult te iubesc…

I-am luat pula în gură, am început să o sug mai energic. El gemea, se încorda uşor… lăsa capul pe spate… când mă privea. Începuse să tremure… a simţit că este aproape, cu mâinile mă apăsa, îmi dirija mişcările.. tot mai rapid… aaahhh… sperma lui ţâşnit aproape de gât. I-am înghiţit aproape toată sperma, câtiva stropi s-au scurs pe pula lui.

M-am ridicat la el, l-am sărutat apăsat pe gură şi i-am spus.

– Vezi, Ei au fost buni la ceva…

M-a strâns mai tare în braţe, mi-a zâmbit. Era în culmea fericirii. Nu se aştepta să primească un sex oral, şi mai ales să-şi dea drumul în gura mea. I-a plăcut mult. Sfârşit.

… citeste prima parte…

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Maria

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Nu am vrut swing, dar s-a intamplat (3)”

  1. Soțul devine gelos, deși a început de la fantezia lui. Cred ca ar fi trebuit sa o futa amândoi, nu el doar sa privească.

  2. A fost fantastica povestea, m-ai inebunit, am fost f excitat si m-am masturbat de multe ori, superba intimplarea, m-a excitat sexul anal, il doresc si eu imi plac persoanele cu fundul f mare, uuuf draga mea te doresc

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.