Sex oral de Valentine’s day

Iubita mea mă aştepta în dormitor, îmi făcusem dus, mă aranjasem… proaspăt bărbierit, am tuns peluza, lăsând un mic smoc la baza penisului. Mă pregătisem pentru ea, îi plăcuse cadoul primit de la mine… buchetul de flori, dar mai ales inelul subţire cu pietricică. De multă vreme îmi doream să primesc ceva de la ea, iar acum poate se lăsa convinsă, pentru o zi specială de ziua îndrăgostiţilor… în care să primesc primul sex oral din partea ei. …

Eu nu am ratat vreodată momentul, de când suntem împreună, să nu-i fac cunilingus. Îi place să primească, în schimb, să ofere… nu prea. De fiecare dată când am vrut şi am insistat, mi-a spus că nu poate să facă asta, pentru că îi este scârbă… deşi, nu are vreo problemă să mă sărute pe gura după ce îmi fac de cap cu păsărica ei.

Nu mi-a recunoscut acest lucru, însă poate nu vrea să-mi facă sex oral din pricina a ceea ce voi crede despre ea, după acest moment. Aproape mereu, zâmbeşte uşor, se înroşeşte la faţă şi întoarce capul într-o parte când îmi face preludiu şi se află în apropierea penisului. Să-l prindă cu mâna nu are vreo problemă, dar nu îndrăzneşte să-l atingă cu limba şi buzele.

Îmi doream destul de mult asta, mai ales că ador să primesc… Speram să reuşesc în această seară, eram nerăbdător. Îmbrăcat doar în boxeri, m-am dus spre dormitor. Ştiam că mă aştepta de ceva vreme… cum altfel, dezbrăcată, dar învelită până în gât cu pilota. Lumina stinsă în cameră, pe noptieră, o mică lampă făcea să lumineze un pic.

Voiam mai multă lumină, nu mă mulţumea lampa, aşa că am aprins lumina în cameră. Se aştepta să mă bag în pat, sub pilotă, lângă ea. M-am urcat în pat şi m-am aşezat peste ea, cât mai aproape de gura ei. Prin boxeri se vedea penisul ce împungea materialul textil. Cât am stat în baie, m-am gândit la acest moment şi inevitabil, am avut erecţie.

– Ce faci?… mi-a spus ea mirată, cu un aer nevinovat… zâmbind la mine…

– Am venit la tine…

– Ce ai făcut în baie? Văd că este puţin sculată…

– M-am gândit la tine şi la ce vom face în seara asta şi m-am excitat… asta e de bine… am continuat eu, înseamnă că te doresc mult…

Zâmbetul ei devenea tot mai larg. Se uita când spre mine, când spre partea din faţă a boxerilor. A scos mâinile de sub pilotă şi a vrut să mă tragă de chiloţi. Nu mă deranja asta, numai că eu veneam tot mai aproape de ea, de gura ei, sperând că în acest fel, îi voi atinge buzele cu vârful… să-i simtă gustul, şi poate să-l prindă cu buzele în timp ce şi-ar fi ţinut ochii închişi, ruşinată de acel moment.

Trăgea uşor de boxeri, eu îmi încordam penisul… se mişca uşor, împungea materialul. Ei i se părea interesant că pot face asta, era fascinată, dar nu spunea nimic, doar afişa un zâmbet larg. A tras mai mult de ei… uşor, uşor porţiune din penis se dezvăluia. Cred că nu greşesc dacă spun că ar fi fost prima dată când se afla atât de aproape de el. Mă aflam la câţiva centimetri de gura ei, iar ea continua să tragă încet…

Mai mult de jumătate devenise vizibil. Tot acest joc, această timiditate, reţinere în a scoate penisul mai repede, mă excita enorm. Încă puţin… a tras un pic mai tare… penisul era gata să iasă, înainte a întors capul spre stânga şi a închis ochii.

Penisul se balansa în aer. M-am încordat de mai multe ori, ca să-i arăt acest spectacol, dar ea încă avea ochii închişi. A întors capul spre mine, a deschis ochii. Râdea la mine, roşie în obraji. Mi-am prins penisul cu o mână şi l-am dirijat spre gura ei… i-am atins obrazul, se ferise la timp.

– Ce vrei să faci?… m-a întrebat ea ruşinată, roşie ca racul…

– Ştii că îmi doresc asta de mult…

– Ce, să ţi-o sug?… a răspuns ea, în timp ce avea capul într-o parte.

– Mi-ar place asta… la fel cum te ling şi eu pe tine… cum îţi provoc ţie plăcere, aşa mi-aş dori şi eu să primesc…

Nu a răspuns, zâmbea într-una cu capul întors şi ochii închişi. Cu mâna dreaptă, i-am ridicat capul spre mine. Atunci a deschis ochii să mă privească, dar avea în raza ei vizuală penisul meu erect pe care îl ţineam cu mâna stângă. Încercam să-l dirijez spre gura ei… i-am atins buzele… ea ţinea buzele strâns, într-un zâmbet continuu. A vrut să întoarcă capul, dar nu putea de mâna mea. Îmi mişcam penisul pe buzele ei, ea continua să le ţină strâns.

– Hai, te rog… fă-mi această plăcere… i-am spus eu pe un ton blând.

Se ducea o luptă în ea… să accepte, să nu accepte… aşa o percepeam în acele momente. La un moment dat, zâmbetul ei a dispărut, a afişat o faţă serioasă, însă roşeaţa puternică din obraji nu o putea ascunde de mine. Degeaba încerca să mişte capul rapid în stânga şi în dreapta, de fiecare dată se poziţiona tot pe centru, cu penisul atingându-i buzele. S-a uitat când la mine, când la penis… îl simţea pe buze, cu mişcări lente îmi frecam penisul de buzele ei. A înghiţit în sec… şi-a lăsat buzele moi, vârful şi-a făcut loc…

– Deschide gura mai mult… i-am spus eu, încântat pentru reuşită…

A deschis gura mai larg, a pus mâna la ochi pentru puţin timp, în timp ce penisul îşi făcuse loc în gura ei. Buzele s-au strâns, în jurul lui… eu am început să împing uşor… linişte totală în cameră, uşoare gemete se puteau auzi din partea mea. Penisul intrase aproape jumătate, mişcam lent din bazin, înainte şi înapoi. Am împins mai mult… ea tras capul într-o parte până când l-a scos afară, apoi mi-a zis…

– Este prea mare…

Imediat a revenit şi la prins cu gura. Cu ochii închişi, buzele mulate pe penis… roşie în obraji ca la început… şi totuşi, aveam penisul meu în gura ei. M-am sprijinit cu o mână de zid, începusem să oftez uşor… simţeam o plăcere, mai mult ca o realizare. Era prima dată când îmi făcea sex oral şi… cu siguranţă, nu-mi doream să fie ultima dată. În mod cert, îmi doream mai multă implicare din partea ei, să prindă mai mult curaj şi experienţă pentru a-mi spori plăcerea, ceea ce ar conduce la un orgasm devastator pentru mine.

Îmi plăcea senzaţia, dar nu era suficient pentru a termina. Chiar îmi doream să finalizez oral, să simtă gustul bărbăţiei mele. M-am retras, penisul a ieşit total. Ea se lingea pe buze, saliva se scurgea uşor. Mă privea cu ochi mari şi părea nedumerită. Ar mai fi vrut sau nu… nu aveam idee. Nimic din reacţia ei nu trăda acest lucru şi nu reuşeam interpretez corect.

M-am aplecat asupra ei şi m sărutat-o pe gură… avea buzele pline de salivă… un gust unic până atunci îl simţeam pe buzele ei, era gustul bărbăţiei mele impregnate… ce făcea să mă incite şi mai mult. În acea poziţie şi cu ea neexperimentată… nu aş fi reuşit să finalizez. Părea mai bună poziţia în care eram întins pe pat iar ea aplecată asupra penisului, să-l sugă ea în voie, să-l descopere, să-mi afle zonele mai sensibile… puţin câte puţin…

M-am întins pe pat, apoi m-am dus către gura ei să o sărut… din nou… să-i simt din nou gustul cel nou. M-a prins cu braţele… şi eu pe ea, am tras-o spre mine, până când a ieşit de sub pilotă, urcându-se deasupra mea. A realizat că doresc să-mi facă preludiul obişnuit, însă, de data asta voiam să coboare mai jos, între picioarele mele…

A început să mă sărute pe gât, palmele îmi mângâiau pieptul… s-a dat puţin înapoi… a ajuns în dreptul sfârcurilor… le-a lins şi supt minute întregi… încă puţin… s-a dat în spate, buzele coborau uşor pe abdomen, a ajuns în dreptul penisului. M-a ajutat să rămân fără boxeri. S-a uitat la mine, apoi la penis. L-a prins cu o mână, îl freca încet.

Ne priveam unul pe altul… senzaţia de plăcere mă făcea să oftez încet… eu aşteptam momentul. Cred că şi ea ştia ce-mi doream. Mi-aş fi dorit să aflu ce gândeşte în acele momente, însă, nu mi-ar fi spus dacă aş fi întrebat… secretoase mai sunt femeile uneori, iar ele vor să le spunem tot ce simţim pentru ele.

Într-un final, s-a aplecat spre penis, înainte să deschisă gura a închis ochii… l-a prins cu buzele, cu mâna îmi freca uşor penisul. Limba se juca în jurul lui… aahh… scotea nişte zgomote interesante, incitante. S-a dat puţin mai în spate, pentru o poziţie mai bună. Îşi lipise buzele de gland… sugea tot mai energic… am închis ochii, imaginea cu penisul în gura iubitei mele o aveam în minte… eram destul de încordat.

Mă foiam, îmi mişcam trupul în sus şi în jos, gemete tot mai puternice… aahh… momentul ejaculării era destul de aproape… sigur a simţit şi asta după modul în care mă exteriorizam… am avut intenţia să pun mâna pe capul ei să se mişte mai repede… voiam mai repede… aaahh… mi-a eliberat penisul… sămânţa a ţâşnit din mine puternic pe abdomen, jeturi puternice au ţâşnit în sus, în mare parte aterizând tot pe mine… pe abdomen pe penis.

Încă tremuram, iubita mea continua să-mi frece penisul şi privea la felul cum ejaculam. Nu m-am aşteptat la acest gest. S-a aplecat şi mi-a prins penisul în gură, îl sugea uşor. O parte din sămânţa de la vârf poposise în gura ei. Simţeam limba în de jur împrejur, culegând fiecare strop. Era un moment pe care nu puteam să-l ratez. Am privit uimit la acea scenă.

Entuziasmat am tras-o spre mine, i-am prins capul între mâini şi am început să o sărut puternic. Nu i-am spus nimic, dar eram convins că felul meu de a-mi arăta recunoştinţa era mai presus de o mie de cuvinte. Seara nu s-a terminat aici. A urmat o partidă de sex… cum poate nu făcusem vreodată. I-am făcut cunilingus, am penetrat-o în toate poziţiile… iar finalul, apoteotic… am ejaculat în poziţia 69. De data asta nu s-a mai ferit, a ţinut buzele strâns pe gland şi a cules toată sămânţa mea.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Sex oral de Valentine’s day”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura