Leoaica îmblânzită (3)

… Am cuprins-o cu braţele, o ţineam strâns de mine. Orgasmul puternic m-a făcut să nu gândesc limpede. Eram în stare în acele momente să-i spun că… o iubesc…, dar nu m-ar fi crezut, cu siguranţă nici eu nu aş fi crezut, dacă eram în locul ei. Poate că vorbeam datorită instinctului de moment, a stării euforice de după momentul suprem. Poate că era mai bine să nu spun nimic, să nu stric totul. A început să mă sărute pe gât, apoi urcat mai sus pe gât… aahh… mi-a căutat buzele şi m-a sărutat puternic…

S-a ridicat în şezut, sânii ieşiţi afară din sutien, aşa cum i-am lăsat. Şi-a dat jos sutienul, apoi s-a ridicat în picioare, cu mine între ele. Chiloţii stăteau strâmb, puţin traşi într-o parte. A tras de ei şi s-a dezbrăcat cu mişcări graţioase. Priveam la fiecare moment al mişcărilor ei, cu fiecare picior ce se arcuia lent, făcând să iasă dintre materialul textil.

Între picioare, labiile roşii ieşeau în evidenţă. Oare ce avea de gând? Întâlnirea noastră nu avea să se sfârşească, nici nu-mi doream. Voiam să fac totul cu ea, ca şi când era prima şi ultima dată în această postură, de parteneri de sex… de amanţi… de prieteni cu beneficii.

Am văzut cum păşeşte uşor spre mine. S-a poziţionat deasupra capului meu. Priveam la păsărica ei dulce, pe care o gustasem deja, îmi făcea cu ochiul… şi o voiam din nou. S-a lăsat pe vine, încet s-a aşezat peste gura mea. Mi-a oferit păsărica dulce… i-am atins labiile… uşoare suspine… a pus o mână în părul meu, mă mângâia pe cap. Am tras-o de mijloc mai aproape de mine, să o simt cum îmi presează buzele. Ea a prins curaj… s-a lăsat greu peste mine.

Simţeam labiile cum îmi presează buzele… căutăm să intru cu limba în interior… a gemut foarte tare când am reuşit, s-a lăsat foarte greu pe mine. La început îşi mişca bazinul în diverse moduri, aleatoriu, apoi mişcările au devenit înainte şi înapoi. Îmi plăcea atitudinea ei, fapt pentru care am avut şi erecţie rapid. Mi-am prins penisul într-o mână şi am început să-l frec lent. Ea se înfierbântase, se trăgea de sfârcuri… gemea puternic, mişcările au devenit mai rapide… îşi freca energic clitorisul de buzele mele.

Am simţit că îi place să mă domine în acest fel şi am lăsat-o să continue mişcarea. Mai ales că îi citeam satisfacţia pe chip. Se mişca întruna, aproape fără întrerupere… mă dureau buzele, deja îmi frecam penisul mai energic. Eram pregătit să mă masturbez şi să termin aşa, dacă ea ar fi continuat în acest mod. Cu o mână mă trăgea de păr, dar nu prea tare. Şi totuşi, nu doream să se ridice de pe mine. Mă lăsasem dominat de ea şi îmi plăcea foarte mult.

I-am simţit trupul tremurând uşor. Credeam că va dori să obţină orgasmul în acest fel, dar… s-a ridicat brusc, s-a dus direct către penis şi s-a înfipt rapid în el. Stătea sprijinită în braţe şi sărea pe mine. I-am prins sânii, mi-am ridicat capul… cât să ajung la ei, i-am prins sânul drept în gură şi am început să-l sug. Sărea în penisul meu… se mişca în sus şi în jos, apoi mai făcea o pauză… se lăsa cu totul în el şi îşi mişca bazinul înainte şi înapoi… după, iar revenea la mişcarea amplă înainte şi înapoi.

Trăia plăcerea din plin, faţa plină de grimase anunţa un orgasm binemeritat. A început să ţipe… aahh… tremura din ce în ce mai tare… aahhh… s-a oprit din mişcări, apoi s-a prăbuşit peste mine, cu capul lipit de al meu. Era rândul ei să trăiască intens un orgasm puternic. Îmi părea mai puternic ca primul. După un timp şi-a ridicat capul, afişând un zâmbet de satisfacţie şi a început să mă sărute.

Gurile s-au unit… limba şi-a făcut loc în gura ei… mi-a prins-o cu buzele, o ţinea captivă şi mi-o sugea, simula un sex oral cu limba mea. M-am ridicat cu ea în braţe, m-am dat jos de pe pat. Imediat ce m-am ridicat în picioare am coborât-o, să stea pe picioarele ei. Aşa micuţa cum era, se chinuia să ajungă la gura mea. Deşi m-am aplecat mai mult, ea tot se ridicare pe vârfuri. Mi-a prins penisul cu o mână şi mi-l freca uşor. Penisul meu în mâna ei mică… ştia cum să-mi creeze plăcere, fără să-l frece prea rapid.

Am întors-o cu spatele la mine, apoi am aplecat-o către pat. Se sprijinea în braţe de pat. Din instinct s-a ridicat uşor pe vârfuri. Ca să ajung mai bine la vaginul ei m-am depărtat un pic picioarele, să cobor un pic. Mi-am potrivit penisul şi am intrat… aahh… o ţineam de mijloc şi mă mişcam încet în interiorul ei. Îmi plăcea, îi plăcea şi ei, dar… poziţia părea un pic cam incomodă, mă chinuiam să stau mai jos.

O vreme am penetrat-o aşa… apoi mi-a venit ideea. Am prins-o de mijloc, am urcat pe pat şi am pus-o să stea în genunchi, cu spatele la mine. Acum era mult mai bine. Am intrat din nou în vagin… aahh… o ţineam cu ambele mâini de mijloc şi mă loveam de ea cu putere. Şi-a lăsat trupul în jos, capul de pat… şi-a băgat iar o mâna între picioare, direct la clitoris… îl freca energic. Eu nu slăbeam ritmul… la fel de rapid. De câteva ori, m-am aplecat ca să-i prind câte un sân în palmă… l-am strâns ferm, nu foarte tare apoi îl eliberam.

O auzeam cum se exprimă… foarte zgomotos… din gemete uşoare, acum tipa de plăcere… trupul începuse să-i tremure din nou. Eram convins că va urma un nou orgasm, la fel cum urma să am şi eu. Amândoi încordaţi, parcă mai mult ea decât mine… a ţipat destul de tare… aaahhh… o vedeam cum trage puternic de cearceaf.

Eram punctul să ejaculez şi eu, am continuat mişcarea amplă în vaginul ei. Gemetele m-au dat de gol. A înţeles ceea ce urmează. A ieşit din mine, a coborât iute la podea în genunchi, la marginea patului, lipită de picioarele mele. Mi-am lăsat penisul în seama ei. L-a prins în gură şi a început să-l sugă zgomotos, destul de energic. De data asta mă privea în ochi… cu nişte ochi mari… aahh… aahhh… îmi tremurau picioarele… sămânţa a ţâşnit puternic, şi de data asta.

Nu a lăsat nici o picătură să se piardă. Avea buzele strânse în jurul măciuliei, cu o mână mă mângâia la testicule. A fost minunat şi de data asta. Am coborât la podea lângă ea şi am sărutat-o pe gură. O mică cantitate din sperma mea se afla pe limba ei. Mi-a oferit o parte, apoi a înghiţit restul.

Eram epuizaţi, după un duş şi multe alte 20 de minute de discuţii, era timpul să plece. Fiind îmbrăcat, am vrut să o conduc măcar la un taxi. Înainte să ieşim pe uşa s-a uitat la mine, mi-a zâmbit uşor, apoi mi-a zis:

– Nu s-a întâmplat nimic între noi!… Dacă te voi suna, trebuie să te pregăteşti… doar ştii pentru ce!

M-a sărutat pe gură apoi am ieşit împreună din apartament. Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Leoaica îmblânzită (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.