Încurajată de soţ, am făcut dragoste cu o femeie

Aveam emoţii mari, de fapt nu mari, cele mai mari pe care le-am avut vreodată. Urma să mă întâlnesc cu Diana. Ceva din mine încerca să mă oprească să fac asta, dar în acelaşi timp îmi spuneam că o voi face pentru mine dar şi pentru altcineva… pentru o altă persoană. Speram că acest pas făcut va ajuta să ajung la scopul meu… Plină de emoţii, m-am îmbrăcat cu cea mai superbă rochie pe care o aveam, lenjerie intimă aparte şi pantofi cu toc înalt…

Soţul meu era mai mult decât încântat să fac asta. Mă încuraja, practic mă arunca în braţele Dianei. Ştiu că şi-ar fi dorit să facă sex cu amândouă, dar de data asta era doar despre mine, despre o relaţie avută cu o femeie. Mereu îmi spuneam că îmi plac bărbaţii şi nu femeile, chiar dacă mi s-a întâmplat de multe ori să apreciez felul cum arată anumite femei. Dar, de la apreciere la făcut sex este cale lungă.

O apreciam pe Diana după felul în care arată. Este o femeie foarte frumoasă, nu ai ce să-i reproşezi… înaltă, fund apetisant, iar sânii… demenţiali. Mari şi frumoşi. Şi eu am sâni mari, dar ai ei sunt extraordinari. Nici nu ai cum să nu o placi ca bărbat, sunt absolut convinsă orice bărbat şi-ar dori să i-o tragă măcar o dată. În cazul meu… mie îmi plac bărbaţii. Ador un penis în mine, iar posesorul lui să facă ce vrea cu mine, doar să mă facă femeia lui.

Diana, pe lângă faptul că este foarte frumoasă are şi atitudine, ştie ce vrea, ştie să preseze ca să obţină ce-şi doreşte, să domine. Aşa a făcut şi cu mine. După întâlnirea de la munte, unde ea a făcut sex cu soţul meu, iar eu cu… El… soţul ei, nu a scăpat un moment în care să-mi spună că mă doreşte şi că doreşte să facă sex cu mine. Un timp i-am refuzat toate avansurile, spunându-i că nu pot. Chiar şi atunci când a insistat mai mult… când m-a sărutat pe gură şi m-a pipăit, tot nu am cedat. Iar acum sunt pe cale să mă ofer ei, să facem dragoste împreună.

Am ajuns la locul de întâlnire, aveam emoţii mari, Diana s-a apropiat de mine, inima îmi bătea cu putere. Superb îmbrăcată, într-o rochie foarte sexy şi pantofi cu toc. Ne-am mai văzut de-a lungul timpului şi nu am avut emoţii, dar acum se datora faptului că ştiam care era scopul întâlnirii. Imediat ce a ajuns lângă mine, m-a îmbrăţişat în public, m-a sărutat pe gură şi m-a ciupit uşor de fund.

Să mai destindem puţin atmosfera ne-am plimbat într-un mare centru comercial. La un magazin de lenjerie intimă a insistat să-mi cumpere ceva. Voia să port acea lenjerie în acea seară, doar pentru ea. Înainte să urcăm în cameră, ne-am oprit la restaurantul hotelului de patru stele să mâncăm şi să bem ceva. Cu siguranţă eu aveam nevoie. Nu cred că eram în stare să merg până la capăt, dacă nu luăm ceva care să mă stimuleze.

La masă am vorbit mai mult despre noi… despre toţi patru. În timp ce beam din paharul de vin roşu, mi-a spus că nu are nimic împotrivă dacă eu şi soţul ei continuăm întâlnirile, chiar şi în secret. Faptul că soţul meu nu mai doreşte o întâlnire în patru nu a oprit-o să-mi spună asta. Ştiu că ea s-a simţit foarte bine împreună cu soţul meu la munte, dar nu vreau să trec peste decizia soţului. Faptul că cedasem avansurilor ei s-a datorat în mare măsură şi încurajarea oferită de soţul meu, să mă simt bine.

Prima sticlă de vin s-a dus rapid. Diana m-a pipăit pe sub masă tot timpul. I-am permis să-mi pună mâna pe picioare, apoi mai sus pe coapse… mmhh… mai sus până a ajuns la chiloţi… eram înfierbântată, m-a excitat, ca de fiecare dată când mi-a făcut avansuri, numai că acum urma să se întâmple… stimulată şi de vinul roşu consumat, pentru curaj.

Ne pregăteam să urcăm în cameră, Diana a mai comandat încă o sticlă de vin, să fie… pentru orice eventualitate. Ne-am îndreptat agale spre lift ţinându-ne de mână. Cum s-au închis uşile a sărit pe mine să mă sărute. Mă predasem, i-am acceptat avansurile. M-a sărutat pe gură, sânii ei imenşi s-au lipit de ai mei, mi-a ridicat rochia, mi-a băgat un deget, pe lângă chiloţi, direct în vagin.

Liftul s-a oprit repede. Am vrut să-mi aşez rochia dar mi-a spus că vrea să merg aşa până la cameră. O ruşine imensă se instalase pe mine. Mă gândeam să nu ne vadă cineva pe hol. Am răsuflat uşurată când am intrat în cameră şi nu m-a văzut nimeni.

A închis uşa în urma noastră, m-a lipit de uşă şi a început să mă sărute, sânii presau peste ai mei. Îmi plăcea cum săruta… poate că şi vinul avea partea lui de vină. A continuat să mă mângâie şi să mă sărute intens minute în şir, apoi am împins-o uşor, spunându-i că vreau să mă duc până la baie să mă schimb în lenjeria cea nouă. Adevărul este că aveam nevoie de un pic de răgaz ca să-mi revin.

Când m-am întors în cameră, ea era deja pregătită, doar în lenjerie intimă. M-a prins de mână şi m-a tras după ea către pat. Mi-a spus să mă întind. A venit peste mine şi a început să mă sărute pe gură… i-am răspuns la sărut… săruta extrem de bine. Păsărica umedă, sfârcurile îmi erau întărite… nici dacă îmi propuneam, nu cred că mai puteam să-i rezist. Acum îmi doream să continue, să mă las iubită de ea.

Sânii ei mari apăsau peste ai mei, îi plăcea să facă asta. A continuat să mă sărute pe gât, a ajuns la sâni… i-a scos afară din sutien… i-a supt pe rând… aahh… gemeam ca o pisicuţă. Cu ochii închişi îmi închipuiam că este El cel care îmi suge sânii şi că va urma să mă penetreze cu penisul lui, să mă facă femeia lui.

M-a dezbrăcat de sutien, apoi l-a dat jos şi pe al ei. S-a aşezat din nou cu sânii peste ai mei… sfârcuri peste sfârcuri… şi m-a sărutat în voie. A coborât, săruturile au ajuns la abdomen… aveam iar emoţii, era prima dată când o femeie urma să mă lingă între picioare… m-a dezbrăcat de chiloţi… degetele alunecau de-a lungul labiilor… se uita la mine cum îmi muşcam buzele şi gemeam. Mai târziu s-a aplecat şi m-a lins în zona clitorisului… un deget la băgat în mine… aahhh… apoi al doilea… aahhh… senzaţia trăită era unică.

Nici un alt bărbat nu reuşise să mă fac să trăiesc acea plăcere pe care mi-o oferea Diana. Nu se grăbea deloc, era atentă la mişcări, buzele şi limba acţionau delicat. Deşi mi-aş fi dorit un penis, nu doream să se oprească. Buzele şi limba au coborât un pic mai jos, mi-a depărtat picioarele mai mult… mi-a atins cu limba zona anusului… aahh… căuta să intre, împingea… degetele se mişcau atent în vagin.

Mă trăgeam de sâni, apăsam cu putere… mi-am răsucit sfârcurile… trupul tremura de plăcere. A retras degetele din mine, îmi lingea păsărica… un deget se afla în zona anusului, întâi a masat uşor zona apoi a împins încet… aahhh… până când i-a intrat puţin degetul… aaahhh… nu am putut rezista mult, primul meu orgasm provocat de o femeie a fost foarte intens. Dar nu m-a lăsat, a continuat să mă lingă şi să mă penetreze cu degetele până când am avut încă unul.

Eram epuizată. Diana ştie ce vrea, nu m-a lăsat mult timp să-mi revin. S-a urcat peste mine, în poziţia 69. Eram prima dată când îi vedeam păsărica atât de aproape. Eram convinsă că se va ajunge şi aici, dar nu eram sigură că voi face aşa ceva. Dacă ar fi fost un penis, l-aş fi băgat imediat în gură. Diana a realizat că ceva nu este în regulă, apoi mi-a spus… linge-mă!…

Ea se ocupă de păsărica mea… mă lingea şi mă penetra cu degetul. S-a lăsat cu totul peste gura mea, mi-a atins buzele… cu limba i-am atins labiile… ea se mişca peste mine. I-am simţit gustul ei… gustul mă aţâţase să continui dar şi mai ales că se ocupa extraordinar de bine de mine. Am intrat în jocul ei. Mi-am folosit toată imaginaţia posibilă ca să o ling, aşa cum îmi făcea ea mie.

Şi nu am dat greş. Ajutat şi de ea… şi-a frecat labiile de gura mea până a reuşit să aibă un orgasm puternic, în timp ce eu îl aveam pe al treilea. S-a dat jos de pe mine s-a aşezat lângă, oferindu-mi săruturi şi mângâieri. I-am răspuns la fiecare sărut, deşi mă simţeam într-o altă dimensiune. S-a ridicat de pe pat şi mi-a zis:

– Am o surpriză pentru tine…

În timp ce se depărta către geantă, mi-a trecut prin minte că şi El este în hotel şi-l va chema la noi în cameră. În acele momente chiar l-aş fi vrut, m-aş fi futut cu el, chiar dacă soţul meu nu-mi mai dădea voie. Diana a scos din geantă un strap on, de dimensiuni nu foarte mari. Am văzut că l-a pus în dreptul taliei, apoi s-a prins cu acele curele. Se apropia de pat, apoi mi-a spus:

– Acum vreau să te fut!… te fac femeia mea!

Ştiam că este dominantă, credeam că se va rezuma doar la atingerile dintre noi, nicidecum că mă va penetra cu acel strap on. S-a urcat peste mine. Încerca să mă liniştească prin şoapte suave că totul va fi ok şi că o să-mi placă. M-a sărutat pe gură, apoi l-a potrivit… şi a împins în mine… aahh… era ca un penis, dar nu era penisul lui.

A început lent, apoi tot mai rapid… mai făcuse asta şi cu alte femei, ştia să se mişte, aproape că un bărbat. Se lovea de mine cu putere şi mă săruta pe toată faţa. Avea o energie de mă terminase, mă simţeam epuizată. Voia să mă domine total. S-a ridicat, m-a ridicat rapid şi m-a pus capră. M-a pătruns iar, mă trăgea de păr şi mă futea energic. Se lovea de mine cu putere… aaahhh…

Orgasmul a fost intens, dar ea nu s-a oprit… continua să mă penetreze spunându-mi diverse lucruri incitante. La un moment dat nici nu mai reuşeam să le mai înţeleg. Eram frântă. M-am prăbuşit pe pat, ea peste mine… se lăsase pe mine cu toată greutatea şi mă penetra. Gâfâia la urechea mea, m-a muşcat de câteva ori. Mă simţeam captivă, aproape violată de ea. Mă durea tot corpul, iar ea nu voia să se oprească.

A trebuit să-i spun că înceteze, că nu mai vreau. Abia atunci m-a lăsat, s-a dat la o parte. Am văzut-o cum şi-a desfăcut strap on-ul şi mi-a zis că vrea să fie futută. Nu m-a rugat prea mult, eram şi eu curioasă să aflu ce senzaţie este. S-a aşezat cu spatele la mine, l-am potrivit şi am împins în ea… ahhh… şi-a dus o mâna între picioare şi-şi freca intens clitorisul. Aveam mâinile pe mijlocul ei, o trăgeam puternic spre mine.

Îmi plăcea senzaţia, aveam impresia că eu controlez totul şi chiar o fut. Se împingea şi ea cu putere, i-am simţit trupul tremurând… între picioare, îşi freca clitorisul foarte tare… aahhh… a ţipat, vocea ei cred că s-a auzit şi în camerele învecinate… s-a împins pentru ultima dată, să rămână cu el adânc în ea… aaahhh… apoi s-a prăbuşit pe pat.

Pentru mine seara era încheiată, nu mai eram în stare de nimic. Pe lângă faptul că m-a lins ca o nebună peste tot, de nu mai ştiam de mine, m-a futut de nu mai ştiam nici cum mă cheamă. Diana ar mai fi vrut, dar sunt convinsă că a realizat că nu mai eram în stare.

Am stat una lângă alta, m-a mângâiat şi m-a sărutat toată noaptea. Printre conversaţiile noastre mi-a spus de câteva ori că mă iubeşte şi că vrea să mai continuăm. Nu ştiu de ce, dar cele spuse de ea m-a speriat puţin. Diana făcuse o obsesie pentru mine, iar acum voia să avem o relaţie permanentă. Nu eram pregătită pentru aşa ceva, fapt ce m-a făcut să mă închid în mine.

Dimineaţa, la ora 6 am amândouă plecat din hotel, fiecare pe drumuri separate, nu înainte să-mi spună cât de mult mă iubeşte. Nu mai eram în stare să merg la muncă în acea zi. Am trimis un mesaj la birou când am ajuns acasă, că nu mă simt bine şi că nu vin. Aveam nevoie de odihnă, multă odihnă. După ce am făcut un duş, m-am pus la somn.

Pe la prânz m-am trezit, aveam multe mesaje de la ea. Trebuia să plece şi m-a rugat să merg să-mi iau la revedere cum se cuvine. I-am explicat că nu mai eram în stare, dar nu m-a înţeles. Eu încă mă aflam sub influenţa amintirilor din seara precedentă. Nu mi se părea normal ceea ce făcusem. Soţul, curios a dorit să ştie cum a fost.

I-am spus toate detaliile dar şi faptul că mă simţeam ciudat după această experienţă. A râs la mine şi mi-a spus că o să-mi treacă. Din punctul lui de vedere, nu are nici o problemă dacă voi mai întâlni cu ea, chiar m-a încurajat să mai fac asta. Soţul meu spera, că noi… adică eu cu Diana şi el vom face sex în trei, fără să-l mai implicăm şi pe EL.

Am făcut asta doar pentru a mai face un pas pentru a ne întâlni din nou în patru. Ca să-l simt pe el, să mă facă din nou femeia lui, dar totul a fost în zadar. Am hotărât că nu mai doresc să mă întâlnesc vreodată cu Diana, dacă nu-l pot avea pe EL. Sfârşit.

Citeste si: Nu am vrut swing, dar s-a intamplat

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Încurajată de soţ, am făcut dragoste cu o femeie”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.