Aventura cu salvamarul

O mică aventură, o imensă plăcere, mai mult pentru mine, dar și pentru noi. Nu m-aș fi așteptat că o zi liniștită la ștrand să se termine cu… mda… să revenim… O dimineață ușor agitată, urmată de o mică ceartă, o neînțelegere… încercam să mă relaxez totuși, să mă bucur de această zi de bronz și bălăceală. Timpul trecea repede, mesajele încetau să mai apară. Mai că nu am scăpat telefonul în apă când am văzut mesajul de la el: Sunt bărbați frumoși???… Nu am stat pe gânduri. Am răspuns: . …

– Da! Sunt doi pe gustul meu…

– Da??! Și vrei să te fută? Îți dorești o aventură?!

– Da! Aș vrea!

Știam că îți place să știi… să știi ce vreau, ce îmi doresc, ce gândesc. Nu mi-ai refuzat nici o plăcere, chiar și acum când pari supărat, nervos. Nu este distanță prea mare sau scuză prea bună, iubirea și înțelegerea e ceea ce ne ține legați. A trebuit să pleci, e greu și doare, micile aventuri și nebunii acum nu le mai facem împreună, dar le facem separat unul pentru altul, pentru noi.

Tastez: Iubitul meu, îmi pare rău pentru… Dar nu am apucat să termin de scris când următorul tău mesaj mi-a adus zâmbetul pe buze:

– Relaxează-te și distrează-te iubita mea, fă-ți aventura, pentru că îți doresc plăcerea.

Mmm… îmi place când îmi dai voie, când îmi pui plăcerea mai presus de orice.

– Nu știu iubitule, o să văd. Vorbim mai târziu mă bag în apă.

Puțin nepăsătoare ți-am răspuns, nu vroiam să știi, deși tu știai în mintea ta câtă bucurie îmi aduci cu aceste vorbe. După minute bune de bălăceală, ușor obosită m-am retras pe scaunul de la bar, cel sub apă. Nu voiam să ies, pentru că unul din cei doi, cel care mă atrăgea mai mult defila mereu pe acolo. Era în aria mea vizuală și îmi plăcea să îl studiez în detaliu, să îmi imaginez diverse… Vrei să te fută?!!!

Uff daaa… numai la asta mă gândeam, iar trupul lui ușor ud plimbându-se pe lângă mine mă făcea să îmi doresc tot mai mult. Sigur și el dorea, mă privea insistent, simțea ceva, poate privirea mea ușor perversă urmărindu-l, mușcăturile buzei de jos. Ochelarii lui de soare nu îmi permiteau să îi observ privirea, dorința, dar trupul îl dădea de gol, iar faptul că mai erau doar doi băieți și o fată în jurul meu îmi confirma motivul pentru care se tot plimba pe acolo. Mă gândeam… oare cum?… unde?… cum aș putea să îl abordez?

Era totuși un loc public, descoperit și plin de oameni. Terminasem țigara și îmi plimbam ușor picioarele în apă, stând încă pe scaun, cu fundul sub apă și ochii pe telefon… deși concentrată, l-am simțit… am ridicat doar puțin privirea, el mă privea, își dăduse ochelarii jos. Mă uitam fix la el, am zâmbit, după care dintr-o mișcare a capului el îmi făcuse semn să îl urmez, luând-o ușor din loc. Făcusem ochii mari, inima îmi bătea puternic cred că zâmbetul îmi pălise. Șocată, entuziasmată, agitată, dornică… cam astea năvăliseră asupra mea.

Aveam aprobarea ta și nu doream să ratez ocazia așa că am prins oarecum curaj să zic și am ieșit ușor din apă, sprijinindu-mă de pultul (pult = tejghea) de la bar. Am stat secunde așezată pentru a pune telefonul pe silențios după care m-am ridicat și am plecat încet după el. Nu mergeam în spatele lui, ar fi fost prea evident așa că am coborât pe aleea alăturată și pășeam tremurând urmărindu-l pe el. Întorcea des capul, se asigura că îl urmez, iar eu aplecam privirea la picioare, mă simțeam rușinată… oare ce gândea?

O adiere de vânt a făcut ca stropii de apă ce coborau pe trupul meu să fie resimțiți ca picuri de gheață, îmi era rece. Se putea vedea și pe sfârcurile mele întărite ce împungeau materialul dresului de baie. Se îndrepta spre capătul ștrandului, de fapt spre baia ce se afla acolo, am realizat după câteva minute. M-am oprit pe loc, mă uitam la telefon, chipurile să nu mă observe lumea… dar de fapt țineam ușor privirea la el. Se oprise și el în ușa de la baie, sprijinit cu o mână de tocul ușii, se uita la mine. Când a văzut că sunt atentă la el mi-a făcut din cap un semn discret de… hai, vino!… și a intrat înăuntru.

Tremuram toată, și nu de frig. Ci de emoții. Mâna îmi transpirase pe telefon. Mă gândeam… Hei, ce ai de gând să faci? Nu îl cunoști deloc. Sex cu un străin? Nu doream să îl fac să mă aștepte. Mi-am luat inima în dinți, mi-am șters valul de întrebări din cap și am început să pășesc încet. După ce am întors capul în spate să mă asigur că nu vine nimeni am intrat și eu. Am rămas sprijinită cu umărul drept de tocul ușii și îl priveam. Era aplecat deasupra uneia din chiuvete, se spăla pe mâini, a ridicat capul și mi-a zâmbit pervers, mă simțeam aiurea cumva.

Dar nu mai puteam da înapoi. Sau cel puțin așa consideram eu. Sau de fapt nu voiam să dau înapoi. Terminase și se îndreptase spre aparatul de uscat de pe perete. În timp ce el își usca mâinile am observat la încheietura mâinii drepte o panglică roșie de care era agățată un fluier roșu. Fiind mereu la depărtare de mine nu am băgat de seamă. Era salvamarul. Rămăsesem înțepenită, cu ochii mari, mirați. Se întorsese spre mine, nu am apucat să zic sau să fac vreun gest, căci el a venit și cu o mână m-a cuprins de după bazin, m-a tras spre el și a început să mă sărute.

Tremuram la pieptul lui, săruta cu pasiune deși încerca să își bage tot mai adânc limba la mine în gură. Mi-am lăsat trupul moale și l-am cuprins și eu de după gât… ahh… pielea fină, umerii puternici, mă excitau. Strângându-mă mai tare i-am simțit și erecția, cealaltă mână am dus-o direct jos și i-am cuprins-o. Era întărită bine, simțeam cum pulsează, mai că nu mai avea loc în pantalonii scurți. A gemut încet când și-a băgat și el mâna pe lângă chiloțeii mei micuți, ce făceau parte din dresul de baie de două piese și m-a atins cu două degete… între picioare.

Printre săruturi sălbatice gemeam și oftam amândoi frecându-ne cu mâinile unul altuia părțile intime… ahh… eu mă udam tot mai mult la simțul degetelor lui în interiorul meu, iar excitația lui se simțea puternic ieșind din vârful mădularului său. Minute în șir ne-am sărutat parcă ca doi adolescenți. Eram așa excitată, dornică… nu am mai rezistat. La impuls de moment am început să îl împing ușor către cea mai apropiată cabină, a înțeles repede ce doream. Era și normal. Nu puteam sta acolo la intrare. Riscam să ne vadă multă lume.

Imediat cum am intrat am coborât în genunchi între picioarele lui, am scos rapid afară un superb mădular, gros, venos și la vreo optsprezece centimetri… ahhh… l-am cuprins cu ambele mâini și am început să îl sug ca o apucată. Gemeam destul de zgomotos cu el în gură. Mă chinuiam să îl cuprind pe tot și aruncam scurte priviri către el. Se sprijinea de pereții laterali și ofta cu privirea coborâtă la mine. Saliva se scurgea cu abundență până jos pe testicule, ce începusem eu să le masez în palma mea, când îl aud șoptind:

– Ahh ce bine mi-o sugi. Nu m-aș mai sătura de gura ta.

Mă înroșisem toată și încetinisem ritmul, după care l-am simțit plimbând ușor mâna în părul meu, ducând-o apoi la bărbie. M-a prins ușor, dându-mi de înțeles să mă opresc și să mă ridic. Cu o mână m-a apucat de după ceafă și trăgându-mă spre el început să mă sărute nebunește. Nu îl deranja deloc saliva prelinsă de jur împrejurul gurii mele. Din două mișcări m-a întors rapid cu spatele la el, instinctiv eu mi-am dus mâinile pe, peretele din față, picioarele depărtate bine și fundulețul în sus.

– Ahh… ce funduleț obraznic, zise el.

Mă cuprinde de mijloc și se lipește de mine. Îi simt mădularul viril făcându-și loc centimetru cu centimetru între slip și pielea mea. Am gemut apăsat imediat cum l-am simțit înăuntru. De fiecare dată când mă penetra simțeam cum mi se înmoaie genunchii, iar emoțiile se transformau în orgasme puternice. Reușea la fiecare împingere să atingă un punct sensibil ce mă făcea să vibrez incontrolabil. Pe el îl auzeam oftând, gemând de plăcere, iar penisul parcă tot creștea în interiorul meu.

Al treilea orgasm mă luase prin surprindere. Fără să îmi dau seamă am țipat. Dar el repede mi-a cuprins gura cu mâna…

– Șșș… putem fi auziți. Ahh!… Dar vreau să te am într-un loc unde te poți desfășura în voie…

– Mmm, îmi place… Ușor emoționată, încercam să îmi liniștesc corpul, respirând greu cu gura astupată. Știam că un următor orgasm mă va face să țip din nou, iar timpul era scurt așa că am dus mâna la penisul lui, l-am retras ușor din mine… ahhh… mi-ar fi plăcut să continuăm așa, dar… M-am întors spre el, mă privea bucuros după care m-a cuprins și a început să mă sărute.

La scurt timp mi-am retras buzele și am coborât jos. Desigur că voiam ca și el să termine. Abia așteptam să îl gust. Cu palma transpirată am apucat mădularul plin de zeama mea și am început să îl sug pofticioasă umplându-mi gura și gâtul cât mai mult cu el. Cu mâinile el încerca să îmi țină departe părul să nu mă încurce și gemea puternic. Îmi plăcea să îl aud, mă excita. Nu îmi dădea contre. Mă așteptam să o facă. Dar îi plăcea cum mă bucuram de penisul lui și mă lăsa să o fac cum știam eu mai bine.

Sugeam hipnotizată penisul plin de secreții amestecate, vâscoase… mă înecam ușor, încercând să îl iau pe tot. Saliva curgea pe testicule și pieptul meu… La scurt timp îl aud… Ahh… vezi că îmi vine!… Desigur că nu m-am retras, am continuat mișcările de du-te-vino pe toată lungimea erecției, tot mai repede până când un prim jet, cald și rapid s-a dus direct pe gât în jos. Gâtul îl relaxasem și încercam din răsputeri să nu mă gândesc la senzația de înec sau vomă pe care o simțeam datorită cantității mare de spermă ce ieșea.

Cu greu el își stăpânea gemetele de plăcere, iar picioarele îi tremurau în timp ce mă ținea strâns de păr, forțându-mă să înghit jet după jet din lichidul vâscos, dar al naibii de bun la gust. Când mi-a dat drumul la păr m-am pus în fund și lingeam colțurile gurii uitându-mă la superbul mădular, respirând sacadat. Eram epuizată. Mi-a întins mâna și m-a ridicat ușor. M-a strâns la pieptul lui minute bune. O luasem ca un semn de mulțumire. Fiind doi străini nu prea știam nici unul din noi ce să zicem sau să facem.

Când m-a eliberat de strânsoare am preluat inițiativa și l-am sărutat eu. Într-un fel îi mulțumeam la rândul meu. După ce ne-am aranjat puțin și ne-am asigurat că nu ne vede nimeni am ieșit din cabina wc-ului. Mă oprisem la oglindă să văd cât sunt de ciufulită. El a rămas în dreapta mea uitându-se la mine cu un zâmbet minunat. A luat telefonul meu de lângă chiuvetă și a băgat la apeluri numărul lui de telefon. Mă uitam la el mirată.

– Te rog să îmi dai un mesaj. Vreau mai mult. Ai fost minunată… spuse el, lăsându-mi telefonul la loc și ieșind discret din baie. A mai durat câteva minute până am ieșit și eu. Am luat-o încet spre prosopul ce îl aveam întins pe iarbă, gândindu-mă la ce am făcut. Eram rușinată. Parcă simțeam că toată lumea de acolo știa ce am făcut. Nu am mai putut sta. Mă simțeam chiar aiurea, deși îmi plăcuse enorm.

A trecut multă vreme de atunci. Nu i-am dat mesaj, probabil de rușine. Dar aș fi vrut să repetăm. Penisul lui îmi rămăsese întipărit. Acum iubitule… ce să zic… afli câteva luni mai târziu… mi-ai dat voie. Nu am ratat ocazia, mi-am făcut aventura. Chiar cu salvamarul.

Poveste scrisă de Micuța submisivă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Aventura cu salvamarul”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.