Eu, soţul şi sora mea… salutări din Grecia (1)

Locaţia superbă, cu vedere la mare, o piscină mare, grădină frumoasă. Pe lângă noi nu se afla nimic. Domeniul era înconjurat de un gard înalt. Până la plajă aveam de coborât cam 5 km. Sora mea a decis să se pună la plajă lângă piscină. A făcut un duş rapid şi s-a aşezat pe şezlong.

– Întinde-te şi tu lângă sora ta, să aveţi grijă să nu staţi mult, să nu faceţi insolaţie… a zis soţul meu.

Sora mea şi-a dat jos sutienul şi chiloţii tanga. …

– Dezbracă-te şi tu, dragă, suntem între noi! Vrei să te bronzezi cu dungi?… mi-a spus sora mea.

M-am dezbrăcat şi eu până la urmă, avea dreptate, nu era nimeni care să ne vadă. Amândouă dezbrăcate cu faţa la soare. Ne-am dat reciproc cu cremă să nu ne ardă soarele. O rugasem să mă dea bine pe spate… curva, în timp ce mă dădea cu cremă, cobora şi mă atingea la fund… apăsa uşor, oftam. Şi-a mutat mâna la păsărică, apoi iar la fund.

– Îţi place? Îţi place să te fută în cur?… imediat apăsa cu degetul. Mă împingeam în degetul ei, voiam să-l bage în fund. Se juca cu mine, mă masa finuţ pe picioare, apoi iar la fund. A băgat de două ori degetul în fund şi o dată în păsărică.

-… Acum este rândul tău să mă dai cu cremă, zise ea.

Am încercat să o excit la fel. Era udă toată… îi băgăm degetul în păsărică… mişcă puţin mai mult, sunt aproape de orgasm… o vedeam cum se încordează, cum îşi strângea păsărica, tremura uşor. La puţin timp… aahh… oofff, ce bine a fost.

– Draga mea, ne purtăm ca două curve… îmi spune ea.

– Iubita, suntem două curve. Ne futem de ceva vreme în continuu şi nu mă recunosc. În aeroport toţi bărbaţii se uitau după noi, la modul cum eram îmbrăcate… exact ca două curve. Mergeam de parcă aveam o pulă în cur. Ţâţele aproape ieşite pe afară, aproape crăpau rochiţele pe noi. Ne-am înghesuit în acele rochii, ce erau mai mici, numai să atragem atenţia, aşa că… până la urmă ce suntem?

– Două curve mature ce îşi iau acum ce nu au avut în tinereţe.

– Dragă, dar soţul tău când fute nu se mai opreşte? Tot timpul a fost aşa?

– De când s-a întors este schimbat, nu a fost niciodată atât de activ. A futut o negresă, o colegă de muncă, cât timp a fost plecat.

– O, da!… Alea se fut bine, au buci mari, iar cu buzele alea imense… ştiu să sugă bine. Şi eu aş vrea să mă fut cu un negru, cu o pulă din aia cum vezi numai în filme. Să rupă patul cu mine, să mă fută tot timpul… să stau două zile ameţită.

I-am povestit de colegul soţului, ce m-a luat ca pe o păpuşă şi m-a aşezat în pula lui, cum m-a futut din picioare vreo 30 de minute, de mi-a rupt păsărica.

– Am avut orgasm, dar nu termina. Tremuram în continuu.

A vrut să ştie fiecare detaliu, era foarte curioasă.

– Daa, dragă, aşa vreau şi eu. Să mă fută ca un animal, să urlu să mă audă tot blocul. Poate găsim un grec să ne rupă pizdele, ce zici, iubita?

– Nu zici rău…

– Soţul tău, acum fute bine, dar nu se compară cu o pulă imensă, al unui tip musculos, să te tăvălească prin pat… toată noaptea, iar dimineaţa să nu mai simţi curul şi păsărica, ce zici?

– Hai să vedem! Dacă observăm pe unul, ne facem semn…

– Soţul tău sigur participă, am văzut că este deschis la perversiuni.

Seara, după o mică plimbare, stăteam pe terasă şi admiram peisajul frumos. Povesteam la un pahar de vin, chiar ne simţeam bine. Dimineaţa, am făcut cu sora mea micul dejun, soţul aranja şezlongurile. După ce am mâncat, ne-am pus la soare, dezbrăcate, deja ne obişnuisem. Mai târziu au intrat în curte două persoane. O fată şi un băiat. Erau de la firma ce se ocupau de udatul plantelor şi de la curăţenie. Noi eram goale.

– Stai aşa!… nu ne îmbrăcăm, doar vrem să ne bronzăm… ăsta sigur a văzut multe pizde şi ţâţe.

Au vorbit cu soţul meu, doamna s-a apucat de treabă în casă. Îmbrăcată în rochiţă de menajeră, tocuri nu foarte înalte, rochiţa scurtă. Când se apleca i se vedea fundul. Purta tanga pe ea. Tipul, cu treaba lui, să ude gazonul şi plantele. A venit şi la piscină să o curăţe. Era bine făcut tipul, purta doar un maieu pe el.

– Nu vă deranjaţi!… ne-a spus soţul meu… aici este doar pentru adulţi.

Mi-am luat prosopul pe mine şi am intrat în casă cu soţul meu să luăm ceva de băut.

– Ăştia doi vor sta toată ziua, putem să ne distrăm cu ei…

Abia atunci am înţeles de ce menajera era aşa îmbrăcată, iar tipul se plimba pe lângă noi să ne arate muşchii. Vorbeam cu sora mea despre asta.

– Oare o are groasă?… întreabă ea.

L-am servit şi pe el cu ceva rece. Imediat s-a aşezat lângă noi, ne admira ţâţele. M-a întrebat dacă am silicoane sau sunt naturale. Fără să gândesc o clipă i-am zis… verifică, dacă vrei!… La fel de repede a reacţionat şi el. A întins mâna şi mă pipăia la ţâţe. Sora mea se uita şi îşi muşca buzele. Am văzut-o cum se mângâia la păsărică, era în lumea ei. Soţul, prin casă după curul menajerei.

– Dar tu? Ce ai în pantaloni? Nu vrei să ne arăţi?

S-a ridicat în picioare, şi-a dat pantalonii jos… îi atârna o pulă destul de mare, dar nu complet în erecţie. Sora mea mi-a luat-o înainte, i-a luat pula în primire. I-a prins-o cu o mâna, l-a frecat puţin, apoi i-a luat-o în gură… sugea, se mărea în gura ei, se făcea tot mai mare… uşor îndoită… sora mea sugea, părea foarte încântată.

Tipul, foarte excitat, a ridicat-o şi a pus-o capră pe şezlong. S-a înfipt imediat în păsărica ei… se împingea în ea pe la spate. Priveam excitată cum sora mea este futută de acel tip. Mă mângâiam şi eu, abia aşteptam să mă ia şi pe mine la rând. Câteva minute mai târziu, sora mea spune:

– Vai de mine, vai de mine!… Aşa ceva nu am avut până acum… aahhh… iubita, am orgasm!

Probabil, partea îndoită îi atingea o zona sensibilă.

-… Wow… ddaa… iubita, termin din nou… nu se poate… ce-mi face tipul ăsta?!

A ţinut-o din orgasm în orgasm. O vedeam cum îi tremura picioarele, nu se mai putea controla. Se agita, îşi arunca părul în toate direcţiile. Nu mai vorbea cu mine, vorbea cu tipul.

– Yes, yes… fuck me!… fuck me hard, baby!

O vedeam zăpăcită, nu mai ştia de ea. Mă strângeam de sâni, îmi frecam clitorisul… tipul se încorda, gemea tot mai tare… şi-a scos-o afară, sperma a ţâşnit imediat pe spatele ei, dar şi în păr… avea destul de multă. În apropierea piscinei era un duş. Tipul s-a răcorit un pic, apoi şi-a văzut de treabă. Pe mine m-a uitat. O ştergeam cu prosopul pe spate. S-a întins pe şezlong, părea epuizată.

– Iubita, aşa ceva nu am trăit până acum. Fută-te cu el să vezi, nu pot să-ţi explic, e fenomenal! Nu ştiu ce a atins, dar nu mai ştiam de mine… e fantastic tipul.

Oare mai vine şi mâine, să mă fut şi eu cu el?… erau gândurile din capul meu. Soţul era în casă. M-am dus după el. Se uita la televizor. Nu a văzut cum tipul ăla a futut-o pe sora mea.

– Dragule, am poftă de sex, vreau să mi-o tragi!

Ne-am dus în dormitor, uşa deschisă. Întinşi pe pat, dezbrăcaţi… ne sărutam, ne mângâiam… am ajuns la pula lui şi i-o sugeam, având în minte imaginea cum sora mea îl sugea pe tipul ăla. Menajera făcea curăţenie, fătuca ne-a văzut, se uita la noi pe furiş… îmi făcea cu ochiul.

M-am întins pe spate, picioarele ridicate… soţul meu peste mine, şi-a băgat-o adânc în mine… picioarele apăsate de umerii lui. M-a futut destul de dur, ţipam tot timpul. Probabil că menajera îl încinsese destul de mult, la cât s-a uitat după ea, în timp ce ea făcea curăţenie. M-a întors, m-a răsucit în toate poziţiile… îl simţeam hotărât să mă fută mult de tot. La final, amândoi satisfăcuţi… terminase în mine, îmi umpluse păsărica de sperma caldă.

Mai târziu am ieşit din nou la soare. Sora mea părea răvăşită, tipul o mai futuse încă o dată.

– M-a futut iar, este fenomenal!

Concediul începuse bine, până la amiază, amândouă eram deja futute, satisfăcute. Pentru seara programasem să mergem în oraş la un restaurant. Soţul plecase să ridice maşina pe care o închiriase. Eu cu sora mea povesteam. Amândouă foarte încântate. Am dezbătut ceva timp cu ce să ne îmbrăcăm, până la urmă am ales nişte rochii de vară, lungi şi o încălţăminte lejeră. Ne aranjam, amândouă eram în baie.

– Mă arde spatele… zise ea. Văzusem şi eu că este roşie… m-a ars soarele cât m-a futut ăla în poziţia capră. Mâine îl pun să mă dea cu cremă.

– Dragă, mâine e al meu!

– Bine, dragă… îl pun pe soţul tău să mă dea cu cremă. Vreau să fac anal cu el… te deranjează?

– Nu, faceţi ce vreţi… doar am spus că ne distrăm şapte zile. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Eu, soţul şi sora mea… salutări din Grecia (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: