Nu am vrut swing, dar s-a întâmplat (1)

Numele meu este Maria, și vreau să împărtășesc ceva ce mă face să tremur toată. Sunt căsătorită şi avem un copil. De ceva timp soţul meu mă tot bătea la cap să schimbăm ceva în viața noastră intimă, eu fiind o femeie pudică și conservatoare. Nu i-am făcut sex oral soţului niciodată. I-am spus în prima fază că este nebun. Chiar m-a supărat… la sugestia lui să mai aducem pe cineva în patul nostru…

În mintea mea, aveam impresia că a înnebunit de tot. M-a înnebunit vreo câțiva ani, nu voia să renunţe la ideea lui. La un moment dat am spus, fie, dar i-am spus că aş prefera să fie un cuplu, să ne împrietenim și după… mai vedem. Aveam speranţa că nu o să găsească așa ceva. Până la urmă şi-a făcut un cont pe un site de swingers… nici nu înțelegeam ce înseamnă…

După un timp mi-a spus că a găsit un cuplu la început, la fel ca noi. Imediat i-a abordat, a făcut un cont de Skype și am început să vorbească acolo. Ca să mă atragă la discuţii, m-a chemat lângă el ca să vorbim toţi. Nu îmi venea a crede ce fac, la început eram ruşinată. Uşor, uşor m-am împrietenit cu ea, vorbeam destul de des seara, chestii uzuale, fără vreo tentă sexuală.

Subiectul l-a schimbat ea, mult mai târziu. A început să întrebe despre diverse intimităţi, despre cum sunt, ce-mi place în pat. Ruşinată, abia am reuşit să spun ceva despre mine. Nu am uitat să-i spun că eu nu-mi doresc aşa ceva şi că fac asta datorită dorinţei soţului. A urmat o perioadă în care ne trimeteam poze, normale, nu deocheate. Încet, încet, mi-a câștigat încrederea…

Vorbeam destul de des şi începusem să o consider o prietenă. Într-o seară, vorbeam aiurea… despre muncă, casă… chestii normale. După câteva zeci de minute au început discuțiile intime. Ea a deschis subiectul. Imediat mi-a spus că este deschisă la tot. Iar dacă îmi iubesc soţul trebuie să fac orice și că i-ar place mult să vadă făcând tot în pat. O ascultam ce spune şi gândeam în sinea mea că fabulează.

Ca să mă apăr, i-am spus că dacă în acest timp nu am făcut, este tot mai greu să mai fac acum, greu mai schimbi un om, greu îl scoţi din felul cum este obişnuit. Răspunsul ei m-a făcut să tresar, lăsându-mă fără replică.

– Sigur, cu al tău nu ai avea cum să mai faci acum, dar te învaţă soţul meu şi cu mine…

I-am zâmbit, apoi i-am spus că nu cred asta. După multe alte discuții despre tot şi toate, s-a luat hotărârea să ne vedem live. Într-un weekend am lăsat copilul la părinți și am plecat la munte. Închiriaseră o cabană numai pentru noi. Am ajuns primii. Ne-am cazat, ne-am scos hainele, am dat o tură prin împrejurimi. După ceva timp au sosit și ei. Tremuram toată de cum i-am văzut, eram roşie şi nu îmi venea a crede că sunt acolo.

Ne-am salutat… inima parcă vroia să îmi iasă din piept… Ea brunetă, aproape la fel ca şi mine (1.67 cm şi 58 de kg), cu sâni foarte mari. Amândoi simpatici. I-am aşteptat până s-au cazat şi ei, apoi au coborât din cameră să ne cunoaştem mai bine. Aşezaţi pe canapea, s-a discutat diverse, mai puţin despre motivul pentru care ne aflam acolo. Am constatat că erau foarte de gașcă, îmi păreau super ok. Eu, mai mult ruşinoasă și tăcută. Soţul vorbea cu ei de parcă se știau de multă vreme. Ea m-a simţit că sunt ruşinoasă… și încerca mereu să afle câteva ceva de la mine.

Mai târziu mi-a spus ca ar fi mai bine să facem ceva de mâncare și să îi lăsăm pe ei să pălăvrăgească. Împreună ne-am dus la bucătărie şi am pus pe platouri ceva rapid. Am observat că mă privea într-un fel anume. S-a apropiat de mine și mi-a spus să mă relaxez că totul ca fi bine, că i-a spus soţului ei despre cum sunt eu și că abia așteaptă să îmi demonstreze că mă înşel și că totul este posibil, apoi s-a întins spre mine şi m-a sărutat pe obraz. Era convinsă că îmi va plăcea tot.

Am roșit toată când îmi spunea că nu voi regreta nimic. Din spusele ei, soţului ei îi place să domine și credea că el este cel ce mă va putea face să îmi depășesc barierele și mai ales că nu va accepta cuvântul NU. A mai durat puţin discuţia apoi i-am chemat la masă. Le simţeam privirile lor. Soţul meu nu avea vreo problemă, foarte relaxat cu ei, de parcă se cunoşteau de-o viața cu ei.

Aşezaţi la masă, am ciocnit un pahar cu vin roșu urmat de îndemnul că… viața este scurtă și merităm să încercăm tot. După ce am mâncat, s-au golit câteva sticle de vin. Toţi patru relaxaţi, râdeam şi vorbeam… ne simţeam bine. Dintr-o dată, soţul ei şi-a întors privirea către ea şi i-a spus:

– Hai dragă, nu-i arăţi cadoul nostru pt ea? Duceți-vă sus și coborâți așa cum am vorbit. Ea nu a zis nimic, m-a luat de mână și mi-a spus… hai sus!… Fără să ripostez, m-am ridicat şi am urmat-o pe ea spre dormitorul lor. Până să ajungem mi-a spus că soţul ei mă vrea în lenjerie roşie și în capod… și… ca mi-a luat un cadou…

Mi-am făcut un duş și am ieșit în capodul gros. Ea era deja îmbrăcată într-un capod până la fese. Pe pat se afla cadoul meu. Un bikini minuscul, roșu, din dantelă și sutienul la fel, tot din dantelă. Încă priveam către acea lenjerie, nu am apucat să zic nimic. A venit la spatele meu şi mi-a dat capodul jos, m-a sărutat pe gât și mi-a spus:

– Hai, lăsa-te dusă de val și de dorinţă. Iți va plăcea maxim.

Emoţionată, am luat lenjeria și m-am îmbrăcat, apoi am apus capodul pe mine. Îmi acoperea doar fesele pe jumătate. Am realizat asta şi m-am ruşinat… cum să cobor aşa? – gândeam eu. A venit iar la spatele meu. I-am simţit mâna pe pulpa mea urcând spre bikini, m-a atins în zona intimă, mângâindu-mă uşor și mi-a spus că după aceea, eu voi fi cea care o să-mi doresc să fiu cu el.

Am coborât foarte ruşinată. Cei doi bărbaţi vorbeau, râdeau, iar eu tremuram, roşie toată. Când ne-au văzut pe amândouă, au exclamat în acelaşi timp… wow… M-am așezat repede lângă soţul meu, am ciocnit iar. Sorbeam uşor din pahar în timp ce îi simţeam privirea lui spre mine. Presiunea era imensă, aşa că l-am întrebat în şoaptă pe soţul meu… ești sigur de ceea ce vrei?! Fără să stea pe gânduri mi-a spus.

– Daaaa… vreau să te deschidă așa cum eu nu am putut…

Mai târziu, ea s-a ridicat, l-a luat de mână pe soţul meu și i-a spus…

– Hai în dormitor… iar mie şi soţului ei… ne vedem mâine de dimineața și mâine seară toţi patru, poate… zâmbește… rămân mută.

Îi privesc cum urcau scările ţinându-se de mână cu soţul meu. Mă frământa puţină gelozie. El a venit lângă mine şi mi-a şoptit să fiu liniștită. A închis uşa de la bucătărie în urma noastră şi am rămas singură cu un bărbat necunoscut mie. El mi-a zis:

– Mâine dimineață nu o să mai vrei să pleci din pat…

– Dimineața nici pe mine nu mă suport…

– Vei vedea, o să te suporţi… mi-a răspuns el zâmbind.

S-a aşezat la spatele meu, a pus mâna pe umerii mei… îmi făcea un masaj. Continua să-mi spună diverse lucruri, printre care să nu mai fiu aşa de încordată şi să mă las mai moale. Aş fi vrut, dar nu puteam. Are mâini puternice, iar eu ador să mi se facă masaj, dar acum tremuram toată. Una dintre mâini coboară şi-mi atinge picioarele. Simţeam degetele cum urcau agale pe coapsă, în timp ce mă întreba dacă mi-a plăcut lenjeria.

Nu i-am răspuns. Mâna a urcat mai sus, până aproape de bikini. Am reuşit să-i spun doar… termină, nu cred că pot. Dar degetele lui se poziţionează peste bikiniul meu… în zona clitorisul. Oftez și încerc să-i dau mâna la o parte. Nici o şansă, nu mă lăsa. Continua să mă mângâie şoptindu-mi că ceilalţi deja fac dragoste. Nu cred… i-am răspuns eu, poate şi un pic geloasă.

– Du-te și vezi…

Voiam să mă conving. M-am ridicat şi m-am dus direct spre cameră. În timp ce urcam scările… se auzea scârțâitul patului. Ajunsă în faţa ușii, am deschis-o uşor să nu fiu auzită, când… wow… ea era deasupra soţului meu îl săruta și îi dădea contre nebune. Mâinile soţului meu era pe fesele ei și o trăgea tare.

Rămasă fără reacţie, blocată acolo în uşă, priveam la ei şi nu-mi venea a crede ce văd. Nu am apucat să mă dezmeticesc… simt mâna lui pe fesele mele intrând între ele, masând uşor. A prins de ața bikinilor și a tras, apoi mi-a zis… hai în dormitor sau dacă nu, te vreau aici, nu mai rezist.

M-a tras după el spunându-mi că mă va face femeia lui şi nu o să mă împotrivesc. Îmi va place maxim. Ajunşi în cameră m-a tras lângă el. M-a sărutat forţat, m-a apucat ferm de fese, în timp ce limba lui era în gura mea. I-am simţit degetul lui pe lângă bikini cum intra între buzele mele. Mi-a desfăcut capodul. M-a privit o clipă și mi-a spus că mă adoră în lenjerie.

Atitudinea lui se schimbase, totul a devenit mai rapid. M-a învârtit, apoi mi-a dat o palmă peste fese spunându-mi că… meriţi multă pulă. O să te urci pe pereţi și nu o să mai ştii de tine. M-a trântit în pat, a venit peste mine. Şi-a lipit gura de a mea, îi simţeam limba în gură, apoi pe gâtul meu, a coborât spre sâni… mai jos… limba îmi atinge zona intimă.

Mi-a muşcat uşor buzele, a tras într-o parte bikini și început să mă lingă. Începea să-mi placă fără să mă pot controla, îi dădeam contre… îi caut limba… l-am văzut cum îmi zâmbeşte și intra cu limba în mine, adânc… m-a întors cu spatele la el, a aşezat o pernă sub mine, mi-a desfăcut fesele… începe să mă lingă iar. I-am simţit limba lui pe clitoris, în mine…

S-a ridicat, m-a ridicat şi pe mine în sus, a tras de fesele mele… simt cum începe să mă lingă în fund… wow… o senzație nouă dar foarte plăcută. Printre gemete i-am spus că nu am fost linsă niciodată acolo. Mi-a zâmbit apoi mi-a spus că o să aibă toate găurile mele.

A continuat să mă lingă, aproape aveam orgasm… când… s-a oprit brusc.. M-a tras deasupra lui și mi-a spus mai autoritar.

– Hai, fă ce nu ai făcut vreodată…

– Nu pot, i-am răspuns eu jenată.

Cu o mână m-a prins de păr și mă împinge în jos, uşor, cu faţă peste pantalonul lui. Apăsa, în timp ce se desfăcea la curea. S-a dezbrăcat de pantaloni, a rămas în boxeri. M-a prins din nou de păr și mă apăsa peste penis. L-a scos din boxeri  și mi-l pune pe buze spunându-mi.

– Hai, deschide gura…

Ascultătoare, mă conformez. El își trage boxerii în jos… wow… o are mare, groasă, mult mai mare decât a soţului. Mă ţinea de păr, m-a atins cu vârful penisului pe buze, am deschis gura… își face loc în gura mea… uşor și din ce în ce mai adânc. Spunea… hai iubita, învaţă să sugi. Să vezi ce ai pierdut până acum… și începe să mi-o bage mai adânc.

Simt penisul în gura mea din ce în ce mai adânc… aproape să mă înece, mă ţinea de păr și mă trăgea în jos.

– Gata pentru acum, până vei pleca vei învăţa tot, am trecut o barieră…

Încerc să mă ridic, dar mă trage peste el… m-a prins de fese, şi-a băgat penisul în bikini mei, în timp ce mă săruta, mă strângea de fese. I-am spus să aibă grijă, fiind învăţată cu ceva mai mic. A zâmbit, apoi mi-a zis să stau liniştită… va intra toată uşor. A tras marginea de la bikini, mi-a atins buzele cu vârful, a potrivit-o… m-a prins de fese și m-a tras uşor.

Intra în mine cm cu cm. M-a apuca de fese… hai, vreau să o simţi toată în tine, să înnebuneşti de plăcere… și m-a tras tare… aaahhh… durere amestecată cu placere, nu mă lăsa o clipă… mă trăgea tare… se împingea în mine… intrând cu tot penisul în mine… vezi, a intrat tot… îl sărut, îi sug limba semn că îmi place maxim. Se mişca din ce în ce m tare… încă puţin până la orgasm… vreau să-mi dau drumul în tine... nu apuc să spun ceva… avem orgasm, amândoi țipăm… urlam de plăcere… M-a ţinut așa în penis adânc, mă săruta și îmi spunea că în acest weekend voi face tot ce nu am visat… Am adormit îmbrăţişaţi.

Am simţit lumina de afară și m-am trezit. Am făcut un duş, mă pregăteam să mă îmbrac, apucasem să îmi iau bikini pe mine. El la spatele meu…

– Ai spus că dimineaţa nu te suporţi nici pe tine, hai să te văd acum în pula mea…

M-a trântit în pat, s-a aşezat peste mine, pe bikini mei. Tare. Mi-a dat bikini jos, intra uşor, apoi tot mai repede… gemeam… eram udă, îmi plăcea… L-am apucat de fese și îl trăgeam în mine… îmi venea să-i spun că îmi place pula lui maxim, că mă înnebuneşte, în timp ce intra în mine… când este aproape să își dea drumul, a ieșit.

M-a apucat de păr… deschide gura, vreau să îmi dau drumul în gura ta… am vrut să refuz, dar m-a tras în jos, mi-a atins buzele a împins de câteva ori… aaahh… şi-a dat drumul direct în gura mea, în gâtul meu, mă ţinea așa să înghit tot. M-am ridicat și mi-a spus că… asta-i cafeaua ta în fiecare dimineaţa cât vom fi aici

Din nou la dus, după ce am ieşit am vrut să mă îmbrac, dar el mi-a zis.

– Cât stai aici, capodul și bikini pe tine, atât, asta-i ţinuta obligatorie!

Soţul meu și ea îşi beau cafeaua. Au urmat saluturile dintre noi… eu fiind roșie toată. El venit lângă mine m-a sărutat și le-a spus lor… doamna va face tot, când vom pleca de aici nu vor mai fi inhibiţii… apoi mi-a dat o palmă peste fese…

… citeste partea a doua…

… citeste partea a treia …

Poveste scrisa de Maria

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

14 comentarii la „Nu am vrut swing, dar s-a întâmplat (1)”

    1. E povestită foarte frumos, felicitări autoarei. Poate ne spune la comentarii mai multe despre experiența asta erotica.

  1. Sunt în aceiași situație cu cuplul din această povestire. Încă incerc să o conving pe soția mea să practicăm swingul. O bună lecție.

  2. E una din povestirile mele preferate! Frumoasă experiență și frumos povestită.
    Dacă as fi in locul tău,Maria, i-aș propune soțului să am parte de amândoi în același timp. Sunt șanse mai mari să accepte. Succes!
    Mi-ar plăcea să-l cunosc pe acest „El”…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.