Sex pe ascuns… în vacanţă pe litoral

În urmă cu câțiva ani am fost într-o scurtă vacanță pe litoralul Mării Negre împreună cu soția mea. Cum eram tineri și dornici de aventură, am hotărât să stăm la cort. Pe atunci ea avea 24 de ani, iar eu 30. Bagajele erau pregătite, dar pe ultima sută de metri soția mea m-a rugat să accept să meargă cu noi și cele două surori mai mici ale ei. M-a indispus în primă fază, pentru că aveam în plan să fac sex cât mai mult posibil cu soția în perioada petrecută la mare. …

Dar, de dragul soției și la rugămințile ei, a trebuit să accept, așa că am pornit la drum împreună cu soția și cele două surori ale ei. Pe litoral, alegem o stațiune liniștită, căutăm o zonă de campare cât mai aproape de mare și ne instalăm cortul. Unul mare, destul de încăpător, cu două ”camere”, una pentru cele două surori ale soției și a doua pentru noi. Aranjăm cât de cât bagajele, ne schimbăm în costume de baie și direct la bălăceală. Marea caldă, soare, zbenguială… distracţie.

Soția mea este o femeie foarte frumoasă, după care întorc capul toți bărbații, fie că sunt tineri sau maturi. Părul lung, nu foarte înaltă, circa 1,65 înălțime, dar bine proporționată. Costumul de baie al soției, un slip tanga cu un şnur minuscul… ce intră cu totul între bucile ei rotunde și bombate și ieșeau în evidență… și un sutien, ce cu greu îi acoperea sânii destul de mari, cărnoși și fermi.

În apa mării nu ratez nici o ocazie să-mi bag mâna în slipul soției, să-i simt labile… mmhh… O prindeam de buci și îmi băgam gura între sânii ei. Ce să mai, eram excitați amândoi și dornici de sex. La ureche îi spuneam cât de bună este de pulă, ce cur minunat are și cât de mult îmi doresc să-i ling pizda. Zâmbea complice, ştrengăreşte cu subînţeles, dar fără să răspundă complimentelor mele cu vădită tentă sexuală.

După un timp soția mea a motivat că a obosit și am ieșit din mare. Am urmat-o imediat ca un câine în călduri, iar cele două surori au rămas să continue bălăceala singure. Soția mergea în fața mea mișcându-și lasciv curul provocator, eu un pas în urma ei… cu pula par în slip… privind-o cum se legăna de pe un picior pe altul. Am prins-o din urmă, am cuprins-o de mijloc și am sărutat-o pe gât. Ajungem înlănțuiți lângă cort.

– Iubito, m-ai excitat teribil în apă, nu mai rezist! Vreau să-ți simt pizda ta minunată!

– Scumpule, ai grijă că ne văd surorile! Trebuie să fim puțin atenți! Şi eu vreau să-ți simt pula în pizda mea udă și dornică, să fie desfătată… ce crezi, doar tu eşti excitat?!… apoi mi-a dat un sărut pe buze.

Am strâns-o în brațe băgându-mi mâna în slipul ei și masându-i pizda, udă fleașcă.

– Hai să căutăm un loc ferit unde să ne-o tragem… îmi spune ea… În cort e riscant, pot veni surorile mele peste noi și să ne strice toată distracția.

În apropiere era o spațiu verde destul de neîngrijit, cu boscheți mari. Am găsit o zonă ferită de privirile curioșilor sau trecătorilor întâmplători şi am început să ne mozolim îmbrăţişaţi. Ne sărutam pasional în timp ce mâinile mele se jucau cu fesele și pizda soției, iar ea îmi întorcea favorul, frecând pula cu frenezie. Eram amândoi super excitați. Îi simțeam pizda super udă, iar sfârcurile erau deja tari.

– Iubito vreau să-ți simt pizda!… am spus eu și am îngenunchiat imediat în fața ei. I-am tras într-o parte slipul destul de minuscul, ce abia îi acoperea pizda complet epilată și am început să mă joc ușor labiile ei mici şi delicate. Îi frec clitorisul care era super excitat, îi îndepărtez labiile și introduc delicat un deget în pizda ei umedă… aahh… moment în care, ea scapă un oftat de plăcere.

Trebuie să recunosc, încă de la începuturile relației noastre mi-a plăcut să mă joc cu vulva ei, știind în același timp că asta o excită teribil de mult. În timpul ăsta ea se juca cu părul meu, mângâindu-mă cu tandrețe.

– Iubitule, linge-mă!… Te rog, linge-mă!… Vreau să mă lingi acum!…

La aşa comandă, nu puteam decât să mă supun. Mi-am strecurat gura hulpavă între picioarele ei, am început să-i ling labiile de sus în jos, de la dreapta la stânga, să-i sug clitorisul rozaliu și delicat, să fac opturi cu limba. Cât de mult îmi plăcea să-i simt gustul bun! Să o ling, îmi place foarte mult și mă excită teribil. Şi-a desfăcut picioarele cât mai mult, ca să mi ofere o poziție cât mai bună, să pot să o ling în voie.

Sprijinindu-și mâinile pe capul meu, mă apăsa uşor, jucându-se în părul meu… îi lingeam pizda de parcă atunci o vedeam prima oară. Ea a început să geamă ușor, făcând eforturi să nu scoată sunete prea puternice. M-am desfătat din plin cu pizda ei, ușor sărată de la apa de mare, am lins-o când încet fără grabă, când puternic şi apăsat, în timp ce un deget sau două îi exploram interiorul vaginului.

Simțit cum îmi împinge capul puternic spre pizda ei excitată, se încordează semn că are un orgasm puternic și intens.

– Ahhhh… iubitule! Ce bine a fost!… ahhhhh… de fapt, ca de fiecare dată. Acum trebuie să mă revanșez faţă de tine. Mă prinde de umeri și îmi dă de înțeles că trebuie să mă ridic. A băgat mâna în slipul meu și-mi eliberează pula. Se lăsa imediat în jos. O ţinea cu o mână, o lingea la vârf, o băga în gură şi o sugea tacticos. Stă în fața mea pe vine, cu picioarele desfăcute. La început linge și apoi suge capul decalotat, în timp ce eu, de sus, privesc direct între sânii ei frumoși, rotunzi și mari, foarte fermi.

Excitat la maxim, simțind o plăcere dulceagă, încep să gem ușor. Ea se uită la mine și începe să intensifice mişcările, îmi masează testiculele. În ritmul mişcării intra tot mai mult în guriţa ei. Oftez şi mă încordez. Văd cum a intrat aproape în totalitate în gurița ei. O mână m-a prins de una dintre fese, mă apăsa ferm, iar cu cealaltă îmi masa testiculele.

O cuprind cu mâinile de cap și încep să împing spre gura ei… tremuram, genunchii flexaţi, împingeam tot mai mult. Mă prinde cu ambele mâini de fese și primește ca o profesionistă pula în gura ei. Împing cu putere, intră toată, practic o fut în gură. Privesc cu încântare la buzele strânse în jurul glandului, ajungând până la rădăcină.

Simt cum mă cuprind fiorii plăcuți ai orgasmului… mmhh… gem în surdină, mă încordez, cu un ultim efort împing… aah… mmhh… sperma țâșnește direct în gâtul frumoasei mele soții. Primește jetul cu plăcere. Iau mâinile de pe capul ei, dar pun mâinile pe umerii ei pentru sprijin. Ea continua să lingă şi să sugă cu grijă toate picăturile rămase, nevrând să nu irosească vreun strop.

– Iubitule, ce bună e sperma ta!… spune ea, râzând ştrengăreşte.

– De parcă nu ai ştii asta, ce este prima oară când o guști?… îi răspund eu luând-o în braţe și strângând-o puternic la pieptul meu… Cât stăm la mare, am de gând să te fut de câte ori am ocazia.

– Ocazia sau ocaziile le creăm noi, scumpule. Ce credeai?! Dacă au venit surorile mele cu noi, nu am chef de desfrâu?… spuse ea și mă sărută cu pasiune.

Ne aranjăm și plecăm spre cort. Când ajungem, vedem că cele două surori ieșiseră din mare și ne așteptau să mergem să mâncăm ceva. Ne schimbăm și noi repede și pornim cu toții să căutăm o terasă. Ne ţineam de mână, zâmbind unul la altul. Abia aşteptam un alt moment pentru noi, şi au fost câteva.

Poveste scrisa de Athanaric

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Sex pe ascuns… în vacanţă pe litoral”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: