Fantezia soţului meu (2)

… A reuşit să mă zăpăcească de la primul orgasm, şi încă nu i-am simţit bărbăţia în mine… Oare ce surprize mai poate aduce acest bărbat?… Respiram greu, picioarele ghemuite, ţinând pumnii strânşi. Mâna lui mi-a atins coapsele, o atingere fină. L-am simţit când s-a mutat în lateral, pe partea stângă a mea, a continuat să-mi atingă trupul cu mişcări fine… pe coapse, abdomen şi sâni. Reuşeam să mă controlez, să-mi stăpânesc spasmele orgasmului. Am deschis ochii şi l-am privit. …

– A fost puternic, nu-i aşa?… m-a întrebat el, zâmbind discret.

– Da, foarte puternic, i-am răspuns eu, aruncând o privire către penisul încă erect. L-am prins cu mâna stângă de la jumătate… uufff… mâna a urcat până la vârf, apoi în jos până la baza lui. M-am dus spre el, Mădălin a venit mai aproape, i-am prins penisul cu buzele… stătea în şezut cu picioarele sub el şi mă privea cum îl satisfăceam oral.

Poziţia nu era cea mai comodă, aşa că m-am decis să aleg alta. Din câteva mişcări am ajuns să stau întinsă pe pat, capul între picioarele lui, ţinând penisul între palme, sugându-l tot mai zgomotos. Mâinile lui alunecau pe umeri, pe spate până la fese. M-a strâns de câteva ori destul de ferm, făcându-mă să suspin lung. S-a ridicat mai mult, degetele şi-au făcut loc printre picioarele mele, mi-a atins din nou labiile şi clitorisul… aaahh… două degete au intrat în mine.

Mi-a prins părul în coadă la spate, îmi dirija uşor mişcările, apăsându-mă pe cap. Era prea mare pentru a-l cuprinde pe tot, nici nu mi-am dat silinţa să încerc mai mult de jumătate, şi nici el nu a insistat prea mult. Credeam că voi avea orgasm din nou, iar el, că va dori să-i fac sex oral până când urma să termine în gura mea. Mă gândeam deja la acest scenariu, eram pregătită să se întâmple.

Mădălin, imprevizibil… s-a ridicat brusc în poziţie verticală, mâinile puternice m-au întors cu faţa în sus, picioarele spre el. Nu aş putea spune că sunt specialistă în toate tipurile de bărbaţi, însă, sunt de părere că el este genul de bărbat care vrea să controleze tot, să domine total. O dominare prin control şi atitudine.

A venit spre mine, băgat între picioarele mele, penisul erect venea spre mine… oare intra tot?… Sprijinit în braţe, m-a sărutat pe abdomen… mai sus până la sâni, mi-a supt sânii cu destulă pricepere. Mă jucam cu mâna în părul lui, în timp ce îmi masam uşor clitorisul. Se poziţionase perfect între picioarele mele, mi-a dat mâna la o parte. Cu ochii mari, capul uşor ridicat, încercam să văd momentul în care penisul urma să-şi facă loc în mine.

A împins… aahh… îl simţeam instrumentul foarte gros, cu siguranţă şi la lungime era destul de mare, asta se vedea cu ochiul liber. Cu cât se împingea mai mult în mine, cu atât mă făcea să exclam mai tare, să ţip şi să mă încordez mai mult. Intrase cu totul, simţeam nu că nu mai am aer. Mădălin mă săruta pe gât şi la ureche, sprijinit în coate. Credeam că mă va rupe în două cu mişcările lui, dar nu a fost aşa. După ce m-am obişnuit cu dimensiunea a fost mult mai simplu. Mişcările energice mă făceau să ţip, să trag cu mâinile de lenjerie.

Mă dureau puţin picioarele, încercam să rezist, dar a trebuit să-i spun până la urmă să schimbăm poziţia. Poziţia clasică nu a fost niciodată preferata mea. S-a ridicat puţin, m-a întors cu faţa în jos, a tras o pernă şi a băgat-o sub abdomen. Îmi făceam griji că va dori să mă penetreze anal. Nu aveam idee ce i-a povestit soţul meu. Cu soţul meu fac sex anal destul de rar, când îşi dorea el. Diferenţele evidente dintre penisurile lor, m-a speriat un pic, nu mă simţeam pregătită să primesc acel penis acolo. M-am încordat puţin, braţele sub mine, pumnii strânşi.

– Nu vreau anal!… reuşesc eu să-i spun, cu emoţie în glas.

– Este în regulă, vom face doar dacă tu vei dori să încerci…

Cum a terminat propoziţia, i-am simţit penisul atingându-mi labiile… aahh… a împins încet până a intrat tot. Îi simţeam penisul adânc în mine, se mişca nu foarte energic, gâfâind la urechea mea, sărutându-mă pe gât şi umăr. Nu ştiu ce s-a întâmplat, la puţin timp a ieşit, s-a ridicat, apoi a coborât din pat. M-a tras spre marginea patului. Cu multă uşurinţă, m-a luat de mijloc şi m-a ridicat în braţe. Păream un pic speriată, totul se întâmpla brusc, fără să am habar ce urma să se întâmple.

În timp ce mă ridica, mi-am prins imediat braţele de după gâtul lui ţinându-mă strâns, picioarele l-au cuprins de mijloc. Şi-a potrivit penisul şi m-a lăsat cu totul în el… aahh… noi doi în mijlocul camerei, el în picioare ţinându-mă de fese… mă ridica şi mă lăsa în jos, penetrându-mă tot mai rapid… wow, ce bărbat!…

Gâfâiam amândoi, începusem să tremur uşor, el nu părea că are de gând să se oprească. Simţeam că sunt aproape de un nou orgasm, îmi doream să nu se oprească. A mers cu mine în braţe până la cel mai apropiat zid, lipindu-mă cu spatele de el. Se mişca tot mai rapid, zgomote hilare se auzeau la contactul dintre noi… aahhh… uşa de la cameră s-a deschis, fapt ce m-a speriat un pic. Nu mă aşteptam să revină soţul meu, mai ales că la telefon a lăsat impresia că nu va fi de faţă.

Îmi venea să mă opresc, deja mă ruşinasem, dar Mădălin a continuat să mă penetreze atât de rapid, încât am uitat instant că soţul meu se afla în cameră. Încercam să mă concentrez la orgasmul ce urma să vină, unghiile de la mâna dreaptă s-au înfipt în spatele lui, nu voiam să-i las semne, dar nu mă puteam controla… aahhh… orgasmul a fost puternic, ţipetele de plăcere pe măsură intensităţii lui.

Mădălin a continuat să mă penetreze, ritmul tot mai încet, până când s-a oprit total, adânc în mine. Îi simţeam penisul pulsând, pentru câteva momente am crezut că a terminat în interior şi îmi făceam griji, apoi mi-am amintit că şi soţului meu îi place să facă asta, să se încordeze la nivelul penisului să-l facă să pulseze.

M-a întins pe pat ca să-mi revin. Din când în când îi auzeam pe amândoi vorbind, asta îmi amintea că soţul meu mă vede, este cu noi. Entuziasmul şi dezinvoltura părea să scadă în intensitate, mă simţeam aiurea să ştiu că el se afla acolo şi vede tot. Eram cu spatele la ei, încercând să evit privirea lui. Soţul meu a venit pe partea cealaltă a patului, atunci am văzut că se dezbrăcase complet. A urcat în pat, o mână m-a atins, m-a prins cu braţul şi s-a lipit de mine. Capul uşor în jos, nu voiam să-l privesc în ochi. Cu degetele m-a prins de bărbie şi m-a sărutat pe buze.

– Ştiu, poate că nu trebuia să vin în cameră, dar eram prea încântat de idee şi de excitat, încât îmi părea rău să nu văd aşa ceva, nu doar să trăiesc cu gândul că s-a întâmplat pe bune.

Nu i-am zis nimic, dar i-am răspuns la sărut. Săruturile tot mai pasionale şi mai lungi, zgomote molipsitoare. Şi-a băgat o mâna între picioarele mele, degetele îmi masau labiile… Mădălin s-a alăturat şi el, i-am simţit mâinile pe trup… pe fese şi sâni. Amândoi m-au făcut să uit de emoţii şi de inhibiţii, mă excitasem din nou.

Mădălin m-a tras din braţele soţului meu, îl priveam pe acesta cu ochii mari. După ce m-a aşezat în poziţia capră, s-a aşezat la spatele meu, în acelaşi timp soţul a venit în faţa mea. Urma să fiu la dispoziţia la doi bărbaţi în acelaşi timp, nu a fost greu să pricep ce se întâmplă. Penisul a intrat fulgerător în vagin, făcându-mă să ţip, gura mi-a fost astupată de celălalt penis. Îmi plăcea foarte mult această scenă, nu mă gândeam că o să mă încânte atât de mult.

Soţul meu a pus o mână pe capul meu, mă ţinea fix în timp ce mişca energic din fund, iar cu o mână mă trăgea de sâni. În acelaşi timp, Mădălin se lovea puternic de fesele mele şi mă împingea cu capul înspre soţul meu. Mă incita toată această scenă, voiam încă un orgasm puternic. Mi-am dus mâna dreaptă între picioare şi am început să-mi masez clitorisul, tot mai rapid. Cei doi bărbaţi nu mă slăbeau o clipă, ţineau acelaşi ritm tot timpul.

L-am simţit pe Mădălin destul de încordat, mă ţinea ferm de mijloc, gemete zgomotoase, respiraţie greoaie… aaahhh… a ţipat o dată, apoi şi-a scos penisul brusc, stropi de spermă au ţâşnit pe spatele meu, dar cea mai mare cantitate s-a scurs pe fese şi pe labii. Soţul meu era şi el aproape… îmi vine!… mi-a spus el destul de agitat. Eram pregătită să-mi primesc porţia de proteine, dar el a decis altceva. A scos penisul din gura mea şi mi-a spus să mă întind pe spate, în timp ce-şi ţinea penisul cu mâna dreaptă.

Nu mă aşezasem bine că s-a urcat imediat deasupra mea, penisul m-a pătruns… ahhh… mişcări rapide… ddaahh… apoi a împins penisul până la capăt şi a rămas aşa, împroşcându-mă cu sperma călduţă. A rămas deasupra mea până când şi-a revenit din spasmele orgasmului. Mângâieri şi săruturi între noi. Mădălin a făcut un duş, iar când a terminat tot aşa ne-a găsit, îmbrăţişaţi, sărutându-ne cu foc.

Plimbarea de seară nu a mai fost, în schimb am stat multă vreme în pat, până când ne-am decis să mergem la duş, Mădălin plecase deja. La duş, soţul meu a avut o serie de întrebări despre toată această aventură şi care este poziţia mea pe viitor, dacă sunt de acord sau nu să mai experimentăm. Nu l-am refuzat, în schimb i-am spus că trebuie să analizez mai bine tot ce s-a întâmplat, ca apoi să iau o decizie în acest sens. …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Fantezia soţului meu (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura