Fantezia soţului meu (3)

… În acea seară am vorbit foarte puţin cu soţul meu despre ce s-a întâmplat. Pe fondul adrenalinei şi a excitării, toată aventura a fost foarte interesantă, dar cu cât lăsam timpul să treacă mai mult, altfel vedeam lucrurile. Cum somnul a venit mai greu, am avut timp să reflectez la destule aspecte. O uşoară ruşine se instala treptat… cum voi mai putea să-l privesc pe soţul meu în ochi după asta?… deşi el a venit cu ideea şi a insistat multă vreme. …

A doua zi, speram ca soţul meu să deschisă subiectul, să putem discuta la rece, dar el se comporta ca şi când nu s-a întâmplat nimic. În schimb, îl simţeam mult mai generos în complimente, mult mai pupăcios faţă de cum îl ştiu de fel. Ştiam că face toate astea pentru a mă face să trec mai uşor peste tot. Aşteptarea devenea tot mai frustrantă, iar el nu zicea nimic. Culmea, modul lui de a se comporta cu mine, mă dezarma şi mă determina să renunţ.

Spre seară am mâncat, ca de obicei, apoi am revenit în cameră, urma un mic repaus, iar după, ar fi urmat plimbarea se seară, cel puţin aşa credeam eu, că urmează să reintrăm în ritmul normal, iar ceea ce a fost cu o seară înainte nu mai discutăm şi rămâne doar o amintire ascunsă în mintea noastră. Îmi căutam hainele cu care să mă îmbrac, dar el nu avea de gând să facă asta, şi l-am întrebat:

– Nu te îmbraci, nu vrei să ieşim puţin?

– În seara asta… aş spune pas, nu prea am chef să ieşim, tu vrei să ieşim?

– Da, dar tu de ce nu vrei, care este motivul real?

– Mădălin va veni din nou pe la noi, eu l-am invitat…

– Şi mie când aveai de gând să-mi spui? Nu ai spus nimic toată ziua, cu toate că aş fi vrut să discutăm despre asta.

– Iubire, am vrut să fie surpriză. Dacă îţi spuneam, nu mai era surpriză…

– Dacă tot nu mai ieşim, eu mă duc să fac un duş… şi poate, scapi repede de Mădălin.

Un pic dezamăgită, m-am dus la baie, apa aproape fierbinte curgea pe mine, aburi peste tot, încercam să mă relaxez. Eram de ceva vreme acolo, nu mă grăbeam deloc să termin. Prin aburul dens, am văzut că s-a deschis uşa. Am crezut că este soţul meu. Silueta ce se apropia… mult mai masivă. M-am panicat un pic când l-am văzut pe el dezbrăcat venind lângă mine… pachetul ăla de muşchi, braţele puternice, coapsele la fel, penisul semi erect… ahhh… un uşor suspin mi-a ieşit involuntar pe gură.

Prezenţa lui m-a făcut să-mi schimb atitudinea brusc. Dacă mai devreme îi spusesem soţului meu să-l expedieze, acum, mă bucuram în sinea mea că se afla acolo, dar îmi era foarte greu să recunosc asta. Mi-a spus un… bună… scurt, şi eu la fel, privindu-l admirativ cu ochii mari, gura uşor deschisă. S-a apropiat de mine, păream o pitică pe lângă el, m-am dat mai în spate, dar nu aveam unde să mă duc mai mult de zidul de faianţă. A pus braţul pe zid, mă privea atent… din mişcările lui am înţeles că vrea să mă sărute.

Nu s-a repezit imediat spre mine, îşi lăsa capul în jos foarte încet, buzele strânse… îmi bătea inima foarte tare, dar nu aveam curajul să-l resping, ceva din mine nu-şi dorea asta. Când mai avea puţin să-mi atingă buzele, am închis ochii, pumnii strânşi de emoţie… m-a sărutat scurt, dar nu s-a depărtat de mine. A aşteptat să-mi vadă reacţia. Îmi plăcuse, mai voiam, şi el a înţeles asta… sărutându-mă din nou. Apa curgea pe amândoi, braţele m-au prins şi m-au lipit de el, braţele cutreierau pe trupul meu, nelăsând nici o porţiune neatinsă.

Încet, încet, emoţiile dispăreau treptat. Până să realizez asta, deja mă aflam în genunchi la picioarele lui, ţinându-i penisul cu o mână, sugându-l pofticios, sub îndrumările atente. Am realizat că îmi plăcea să-l aud spunându-mi… suge-o bine!… daa… îmi place!… aşa, suge-o!… asta mă făcea să fiu mult mai dezinvoltă în mişcări şi atitudine, încercând să cuprind şi mai mult din bărbăţia lui.

Dacă era după mine, aş fi continuat să-l sug mult, poate până când ar fi terminat în gura mea, dar, Mădălin m-a ajutat să mă ridic. Şi-a băgat o mâna între picioarele mele, mi-a atins labiile şi clitorisul… aahh… un deget a intrat de control în mine, a împins de câteva ori, apoi m-a ridicat de mijloc în sus. Lipit de el, m-a înfipt direct în penis… aahh…

Mă ţineam de el cu braţele pe după gât, picioarele încolăcite în jurul taliei, mă ridica şi mă lăsa în jos… tot mai rapid. În cameră se afla soţul meu, dacă ar fi intrat ne-ar fi găsit în aceeaşi poziţie precum seara precedentă, dar nu mai conta, voiam doar să fiu pătrunsă de acest bărbat. După un timp, începuse să mă doară picioarele stând în această poziţie, trăgeam de mine să rezist cât mai mult. Ori eu i-am lăsat mesaje cum că doresc să mă lase jos, ori aşa s-a gândit el.

M-a lăsat jos, a urmat un sărut lung şi pasional, apoi m-a prins de mână şi mi-a zis… hai să mergem în cameră!… Ne-am şters cam superficial şi l-am urmat. Soţul meu, gata dezbrăcat, mă privea zâmbind uşor. A înţeles imediat că ceva s-a petrecut în baie, doar că nu ştia ce. Mădălin m-a întins pe pat… sub privirile soţului meu, mi-a depărtat picioarele, mâinile urcau lent de-a lungul lor… s-a întins pe pat, capul între ele.

A ajuns la fix, degetele mi-au depărtat labiile, limba mi-a atins clitorisul… aahh… făcându-mă să-mi arcuiesc trupul. Soţul meu privea încântat, frecându-şi penisul cu mâna stângă. Nu a durat mult şi s-a alăturat şi el. M-a încălecat cu un picior deasupra pieptului, penisul mi-a atins buzele, am deschis gura uşor şi l-am primit cu bucurie.

Nu reuşeam să mişc prea bine din cap, poziţia era destul de incomodă, aşa că el a preluat iniţiativa. După câteva momente de mişcări nereuşite din partea mea, mi-a fixat capul în pernă şi a început să se mişte el… mmhh… penisul culisa printre buzele mele… mmhhh… buzele, limba şi degetele lui Mădălin făceau minuni. Buzele şi limba îmi alintau clitorisul, două degete culisau lent în mine.

Mădălin s-a ridicat, m-a prins de picioare şi le-a ridicat în aer… nu vedeam ce urmează, dar aveam o vagă idee. La scurt timp, şi-a introdus penisul în vagin… mmmhh… la început mişcări mai lente, ca apoi să mărească ritmul considerabil. Se lovea puternic de mine… soţul meu se uita când la mine în timp ce îl sugeam, când la Madalin ce mă penetra rapid.

L-am simţit că se excită foarte mult văzându-mă futută de un alt bărbat, tremura uşor… aahh… gemete joase. De câteva ori şi-a scos penisul afară, îl freca mai energic, apoi îmi umplea gura cu penisul. A făcut asta de câteva ori, până când… aahhh… şi-a împins penisul adânc… mmmhh… mi-a umplut gura cu o cantitate destul de mare de spermă.

S-a dat la o parte şi l-a lăsat pe Mădălin să se desfăşoare în voie. Acesta s-a lăsat peste mine, mă săruta, mă trăgea de sâni… pompa rapid şi adânc în mine. Îl ţineam cu braţele, degetele cu unghiile mari alunecau în carnea lui. Începusem să tremur, soţul meu destul de aproape de noi, privea încântat masându-şi penisul. Mă dureau puţin picioarele, dar nu voiam să se oprească. Cred că m-a simţit şi el că urmează să am orgasm, parcă se mişca mai tare, mai rapid, trupurile se loveau mai puternic… aaahhh… am strâns degetele, unghiile apăsau tare în carnea lui. Orgasmul a fost atât de puternic, a părut mai puternic ca cel cu o seară în urmă.

M-au lăsat să-mi revin destul de mult timp. Amândoi aproape de mine, nu încetau să mă mângâie şi să-mi maseze trupul. Mădălin s-a întins pe spate, m-a prins de mijloc şi m-a tras deasupra lui. Până să-şi fixeze penisul între labii a fost doar o chestiune de timp. S-a împins adânc… ddaa… soţul meu mi-a prins sânii şi trăgea de ei, mă săruta pe frunte, pe obraji.

Mădălin a pus mâinile pe fesele mele, mă strângea ferm… sub mine se mişca destul de rapid, făcându-mă să ţip de plăcere. Soţul meu a venit la spatele meu, mâinile alunecau pe linia trupului, mă trăgea de sâni. Dintr-o dată Mădălin s-a oprit şi nu înţelegeam de ce. Abia când l-am simţit pe soţul meu masând zona anusului am înţeles ce avea de gând.

– Ce vrei să faci?… întreb eu ca o naivă.

– O să-ţi placă, îmi zise el încântat.

Mă gândeam să refuz dubla penetrarea, dar în acelaşi timp simţeam şi o mică curiozitate… oare cum e?!… L-am lăsat pe soţul meu să pună cremă din abundenţă. Degetele alunecau uşor… simţeam plăcere, mă simţeam uşor plină cu degetele lui şi penisul lui Mădălin. Eram pregătită să aflu cum este cu doi bărbaţi, în acelaşi timp.

Şi-a potrivit penisul, o uşoară teamă apăsa în sufletul meu, să nu fie dureros. A împins încet… aahhh… ţineam pumnii strânşi, încordată. Credeam că se va opri după ce va intra doar vârful, dar soţul meu nu a făcut asta. A împins până când a intrat tot… aaahhh… acum mă simţeam cu adevărat plină. Parcă nu-mi venea a crede că am două penisuri în mine.

Au început amândoi să se mişte, Mădălin ridica încet din bazin, soţul meu culisa penisul pe toată lungimea în orificiul anal. Senzaţiile simţite erau super, nu mă aşteptam să fie atât de plăcut. Ritmul a devenit mai alert… tot mai rapid… tremuram toată, strângeam tare din pumni, nu mai reuşeam să ţip… apoi, dintr-o dată am ţipat destul de tare. Ei continuau să se mişte alert, până când au înţeles că am avut un nou orgasm.

Mădălin încetinea, dar soţul meu a continuat să se mişte, doar câteva momente a fost mai lent, apoi părea că nu vrea să se mai oprească, de parcă era băgat în priză. Abia când i-am auzit glasul tremurând, mâinile ce mă strângeau ferm de mijloc, am înţeles că urmează să termine. Se lovea puternic de fesele mele, cum poate nu o făcea în mod obişnuit când eram doar noi doi… aahhh… ddaahh… sperma a ţâşnit în mine, s-a împins adânc şi a aşteptat aşa să iasă tot, gâfâind puternic în spasmele orgasmului. …

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Fantezia soţului meu (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura