Mama prietenului meu, e bună, rău! (1)

M-am împrietenit cu Cristi din primele zile de facultate, aşezaţi întâmplător alături în amfiteatru. Pe urmă, la fiecare curs am păstrat locurile. Povestind, am aflat că el este din Bucureşti. Eu fiind din provincie eram nevoit să stau în cămin. A urmat sesiunea, mă chinuiam să învăţ prin sălile de lectură, el învăţa liniştit acasă. Odată i-am povestit cât de greu mă descurc cu învăţatul. În cămin era practic imposibil să înveţi. La sala de lectură era incomod, aşa că, totul era un calvar pentru mine. …

Într-o zi m-a invitat la el, să învăţăm împreună. Propunerea a venit ca un colac de salvare, mă şi vedeam picat la cele mai grele examene. I-am fost foarte recunoscător pentru propunerea făcută şi de a doua zi m-am şi prezentat la el. Părinţii lui Cristi avocaţi de succes, încropiseră o avere frumuşică, casa în care locuiau era o adevărată vilă cu piscină, cum vezi doar în filme. În ciuda avuţiei, Cristian era un copil cu capul pe umeri, modest, îşi vedea de treabă şi modul acesta de-a sta în banca lui ne-a făcut prieteni.

Ne-am instalat în camera lui, faţă în faţă la masa de lucru şi am început să frunzărim primele capitole. La început doar să ne familiarizăm cu cantitatea materiei şi cu dificultatea ei. Nu băgam de seamă cum treceau orele şi se făcuse ora prânzului. Îmi scăzuse destul de mult glicemia, foamea se instalase. Uşa s-a deschis şi o femeie superbă trecută de cinzeci şi un pic, îşi făcu apariţia, zâmbind cu blândeţe:

– Băieţi, nu vă este foame, este trecut de ora 13.00, v-am pregătit prânzul, vă rog să veniţi în sufragerie.

Mama lui Cristi purta o rochie vaporoasă, care se unduia pe corpul ei în mişcare, dezvăluind formele frumoase ale trupului, bine întreţinute. Trăsături frumoase de păpuşă, fapt care reducea mult vârsta. Părea o femeie de treizeci de ani, plină de vitalitate şi energie. Mişcările ei şi întreaga prospeţime cu care vorbea şi gesticula, îţi lăsau impresia unei femei tinere pline de viaţă. Prin rochia uşor transparentă se vedea că are un costum de baie, probabil stătuse la plajă la piscină, apoi îşi aruncase doar rochia peste costumul de baie, pregătindu-se să ne invite la masă.

– Hai Sorin, să mergem la masă… zise Cristi, făcându-mi semn să mă ridic.

Am încercat eu să bâigui ceva, cum că nu îmi este foame, că nu se cade să profit de bunătatea lor, dar Cristi se face că nu aude şi trăgea de mine să mă mişc din loc. Aşa că am ajuns în sufrageria imensă şi ne-am pus la masă. Mama lui Cristi se învârtea în jurul nostru ca un titirez, ne punea mâncarea pe masă, ne aducea sucuri şi tot felul de băuturi chiar şi energizante. În acel moment această femeie blondă cu forme voluptoase cu sâni mari şi fermi, mi se părea o zeiţă.

Mă gândeam… oare să fie silicoane sau sunt sânii ei naturali?… Mie îmi plăceau sânii mari naturali, chiar dacă erau lăsaţi. Adoram moliciunea aceea şi senzaţia plăcută de a ţine greutatea sânului imens în mâini în timp ce sugi şi lingi sfârcurile proeminente. Îmi imaginam cu mintea mea perversă cum stau în braţele ei, ca un prunc, sugând cu zor de un sfârc, jucându-mă cu celălalt.

Ea ne întreba tot felul de chestii, ce mai dorim să mâncăm? Dacă vrem un desert? Eu mă simţeam ca în Paradis, aş fi vrut să mă ciupească cineva, să pot reveni la realitate. La un moment dat s-a aşezat la spatele meu, îi simţeam sânii lipiţi de omoplaţii mei. Aplecată peste umărul meu, m-a întrebat şoptindu-mi în ureche dacă nu vreau un vin bun de casă. I-am explicat că învăţăm, că vinul m-ar moleşi, că este bine aşa cu sucurile şi energizantele pe care le-a adus, că este suficient.

Mi-am întors capul şi am văzut că datorită atingerii, sfârcurile i s-au întărit, probabil că s-a excitat în acel moment. O priveam insistent la nivelul sânilor, ea şi-a dat imediat seama şi mi-a întors privirea. Mi-am imaginat-o… stând în genunchi în faţa mea, cu sânii aceia imenşi şi grei atârnând, în timp ce eu îi frec sfârcurile, iar ea îmi ia cu migală şi pricepere pula erectă în gură… Mmmm, ce femeie!

Aveam mustrări de conştiinţă că mă gândeam atât de pervers la mama lui Cristi, dar într-un fel am simţit că este o femeie plină de viaţă şi dornică de sex. Cu siguranţă bărbatul ei nu-i îi mai oferea atenţie, probabil avea vreo amantă tânără cu care îşi petrecea timpul liber, iar această femeie frumoasă, neglijată, era dornică de multă pulă.

Am mulţumit pentru masă şi ne-am retras în camera lui Cristi să învăţăm mai departe. Mă gândeam că ar fi nesimţire din partea mea să rămân până seara, aşa că am decis să plec la cămin pe la 18.00. Consideram că a fost un ajutor foarte mare şi aceste câteva ore. Am aflat între timp, că pe mama lui Cristi o chema Camelia. În mintea mea nebună şi perversă, ticluia tot felul de fantezii cu femeia asta superbă. Nu aveam curajul să mă gândesc că ea îşi doreşte să facă sex cu mine, fantezia mea lucra mai departe nestingherită.

Din camera lui Cristi aveam o vedere foarte bună spre piscină şi fără să vreau am aruncat o privire. Camelia se aşeză pe şezlong şi îşi desfăcu sutienul. Nu realizase că se vede din camera lui Cristi poziţia ei. Liniştită îşi masa corpul cu cremă de protecţie pentru soare. Sânii ei mari s-au lăsat sub greutatea lor, cu sfârcurile proeminente roze… eu mă imaginam cu capul culcat pe ei. O priveam fascinat, simţeam cum penisul se ridică încet, dar ferm, gata s-o penetreze pe această femeie superbă.

Îmi imaginam vulva ei complet epilată. Îmi doream atât de mult să îi sug labile, să îi simt seva feminină în gura mea… Parfumul ei persista în odaie şi îmi venea să mă masturbez, doar simţindu-i aromă de flori şi condiment exotice.

A sosit ora 18.00, m-am scuzat că trebuie s-o plec spre cămin,  că mai am şi alte lucruri de rezolvat, dar a rămas să revin a doua zi la 9.00 dimineaţa. Toată noaptea m-am zvârcolit în pat, visam tot felul de răgălii, în special că fac sex cu mama lui Cristi… că îi sug cu nesaţ sfârcurile şi o penetrez pe la spate, în timp ce o trag de ţâţele ei imense

A doua zi m-am înfiinţat la 9.00 în faţa uşii la Cristi, mama lui mi-a deschis. De această dată purta o rochie de casă transparentă. Imediat am observat că nu avea sutien. Sânii mari se conturau prin transparenţa materialului, iar sfârcurile acelea tari şi rozalii împungeau prin rochie.

– Bună dimineaţa, dna Camelia. Cu siguranţă că şi Cristi s-a trezit.

– Dragul meu, Cristi va lipsi vreo 2-3 ceasuri, s-a dus să-i ducă medicamente mamei mele şi ceva mâncare, la câţiva kilometri de Bucureşti. Mama mi-a cerut să-i trimit câte ceva şi l-am trimis pe Cristi să i le ducă rapid cu maşina.

Am roşit la faţă de emoţie, iar ea a observat acest lucru şi s-a apropiat de mine, luându-mă de bărbie.

– Ce s-a întâmplat Sorin? Ţi-e teamă să rămâi singur cu mine în casă? De ce? Ce ţi s-ar putea întâmpla?

– Aaaaaa, nuuuu, nu mi-e teamă… nu de asta…

– Am văzut când te uitai data trecută la sânii mei, am observat. Îţi plac? Vrei să-i atingi?

Nu am putut să rostesc nici un cuvânt, un sunet nu îmi mai ieşea pe gură. Şi-a dat rochia peste cap şi a rămas doar în chiloţi în faţa mea. Mi-a luat mâna şi a pus-o pe unul dintre sâni. Erau imenşi şi pufoşi, iar sfârcurile acelea mă ademeneau să-i muşc, să-i sug, să-i mozolesc.

Penisul se ridicase în pantaloni, ea îşi duse mâna între picioarele mele şi zâmbea satisfăcută. I-am luat sânii în mâini şi îi masam cu poftă, jucându-mă cu sfârcurile ei între degete. Ea gemea încet, savura momentul şi îmi mângâia în continuare penisul peste pantaloni. Apoi îşi făcu loc sub elasticul chiloţilor direct la mădularul meu. Scăpat de sub strânsoare se mărise şi mai mult.

I-am luat sânii şi am înfulecat sfârcul cu poftă sugând ca un copilaş la pieptul mamei sale. Mi-a făcut semn să intrăm în cameră şi mi-a arătat să mă aşez pe canapeaua din sufragerie. Trăgea de pantalonii mei şi de elasticul chiloţilor, ar fi vrut să mă dezbrace cât mai repede. Am ajutat-o ridicându-mă puţin şi împingând în jos hainele de pe mine. Penisul a ţâşnit falnic din chiloţi şi i s-a arătat în toată splendoarea lui. Camelia l-a luat între palme şi a început să-l mângâie.

– Ce penis frumos ai, Sorin! Mi-e aşa poftă să-l sug, să-l alint! Soţului meu, nu îi place sexul oral şi mi-a interzis să îi iau penisul în gură.

– Cum e posibil aşa ceva? Toţi bărbaţii iubesc sexul oral…

– Lui nu-i place, iar eu sunt nebună după… dar am să te alint pe tine.

Am închis ochii, aveam senzaţia că visez şi că cineva mă va trezi brusc din visare, iar atunci voi înţelege că nimic nu a fost adevărat, că a fost doar produsul imaginaţiei mele bogate. Camelia a început să-mi lingă mădularul pe toată suprafaţa lui, făcând curse înainte-înapoi, de la rădăcină la vârf şi invers, eu gemeam, într-o stare de letargie.

A apucat cu buzele căpşorul penisului făcându-mă să scot un ţipăt de excitaţie. Îmi plăcea atât de mult ce face această femeie matură. Avea experienţă şi multe cunoştinţe în arta de-a satisface un bărbat. Dar pe lângă abilităţile ei de amantă perfectă, era şi frumoasă, o femeie care chiar şi la această vârstă atrăgea privirile bărbaţilor care o doreau şi voiau s-o fută.

Am observat că îşi camufla dinţii cu buzele, avea o grijă specială să nu mă rănească sau să-mi provoace durere. Am început să-mi mişc penisul în gura ei, tot mai adânc înspre amigdale, la început cu teamă şi grijă, dar când am văzut că nu se împotriveşte, am prins curaj şi o futeam şi mai tare în gură. Penisul meu intra cu totul, ea suporta cu stoicism, când nu mai putea, îl mai scotea din gură şi îl lingea concentric, apoi îl introducea din nou, până în gât.

Doamne ce zeiţă a iubirii a dat peste mine! Doamneeee, nu poate să fie adevărat! Simţeam că tot corpul începuse să-mi tremure. Camelia înghiţea tot mai mult penisul meu în gâtul ei, orgasmul se apropia rapid. Am început să tremur, ea înţelegea perfect ce se petrece cu mine şi continuă să înghită, lăsându-mă să-i apăs penisul vehement în gât. Orgasmul a explodat cu putere acompaniat de un strigăt de eliberare şi cred că mi-am pierdut cunoştinţa pentru câteva secunde. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Mama prietenului meu, e bună, rău! (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: