Cuckold sub acoperire

Vreau să te simt. Hai, apropie-te de mine, nu te mușc. Nu foarte tare. Ți-ai intrat în rol? Știu că vrei să pari timidă, dar nu ești așa nici pe departe. Crezi că nu știu despre aventura pe care ai avut-o cu prietenul meu din copilărie, Alex? Normal că știu. Știu cum ți-a dat-o la buci chiar în dormitorul nostru. Am văzut și cum te mângâia pe sâni și se-mpingea în tine… cum îi spuneai că nu mai poți, că-ți dai drumul imediat, dar gemeai în continuare chiar și după orgasm. Și-i spuneai că mai vrei, că nu te-ai săturat de scula lui. …

Știu că ți-a zis că ești frumoasă și că arăți bine dimineața, chiar dacă ți-a curs rimelul, iar părul nu e aranjat. Știu toate detaliile, draga mea. Știu și că ai insistat să-i faci un oral lung înainte să te penetreze. De ce ești așa crispată dintr-odată? De ce te dai departe de mine? Vino înapoi. Nu sunt supărat pe tine, nicidecum. Nu te speria. Înțeleg, ești confuză și, după privirea ta, crezi că ne vom despărți acum, nu? Pentru că m-ai înșelat?!

Ochii tăi verzi nu au mai cunoscut niciodată atâta spaimă, nu-i așa? Nu te speria, hai în brațele mele. Eu l-am pus să facă asta. Știam că este un bărbat discret și că nu va afla nimeni, niciodată, ce l-am rugat să facă. Și știam că te-ai lăsa pe mâna lui măcar o dată, te atrag bărbații bruneți, înalți, care se îmbracă elegant și-ți sărută mâna în semn de respect.

Eu l-am pus să te seducă și să te fută ca să uiți de tine. Eu am vrut să ai parte și de alt mădular decât al meu. Chiar l-am rugat să fie sigur că te satisface pe măsura dragostei mele pentru tine, de aceea l-am pus să citească păreri upotent. Și să ia aminte. Pentru că meriți, draga mea. Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Și să mă bucur de tine și de tot sexul pe care-l facem parcă nu e suficient. Nici pentru mine, nici pentru tine.

Simțeam chestia asta. Și acum o știu clar. Știu că ți-ai scris în jurnal că mă iubești nespus, că-mi iubești scula mare, groasă și suculentă, că-ți dorești să-mi faci oral mereu și să te penetrez când în pizdă, când în gură, că-ți dorești să ne satisfacem amândoi toate fanteziile și cât mai repede. Și că fantezia ta numărul 1 este să te fută un alt tip, în timp ce eu mă uit și mă masturbez.

Voiai să vezi cum e, să vezi cum se simte. Să mă vezi cum mă uit la tine. Vezi ce soț bun sunt? Ți-am îndeplinit dorința. Dar să știi că sunt dispus să ți-o mai îndeplinesc încă o dată. Poate chiar și de mai multe ori, dacă vrei. Ar fi fain ca, alături de mine, să ai fantezii nesatisfăcute. Da, nu înțeleg de ce te miri așa tare. De ce suspini, de ce-ți tresaltă sânii ăia minunați? Vreau să te mai văd o dată. Cum ești futută de alt bărbat.

Dar nu de Alex, parcă de abia se ținea pe picioare după ce a terminat. Clar nu mi-a ascultat sfatul și nu a încercat cea mai bună miere pentru potență. Se vedea de la o poștă cât de obosit e. Și când mă gândesc că eu rezist la cel puțin trei numere. Dar nu-ți face griji, iubita ta. Găsim pe altcineva care să te facă să te simți în al nouălea cer. Da, da, știu că și eu te fac să te simți bine, nu trebuie să-mi mai spui asta.

Îți simt și vinovăția, dar nu e cazul, crede-mă! Te știu de atâția ani. Tu pe mine se pare că nu. Văd că ești șocată. Dar nu are sens. Fii curioasă, mai degrabă. Mă întrebi unde am stat ca să vă văd? Ăsta e secretul meu. Nu vreau să ți-l spun încă. Poate după ce îți îndeplinesc fantezia. Și mi-o îndeplinesc și mie, desigur. Aș vrea să văd cum te fute un bărbat de culoare. Un zeu masiv, înalt, bine lucrat. Cu pielea de tăciune și cu ochi rotunzi.

Să-ți dezmierde sânii cu palmele lui mari, să-ți mângâie fiecare centimetru de piele și să-și piardă degetele în pielea ta albă de pe fese. Care să te întoarcă pe toate părțile și să ți-o tragă în toate pozițiile. Și eu, în tot timpul ăsta, să mă uit la voi și să mă masturbez. Să-mi simt pula tare în mână în timp ce el ți-o dă la buci. Apoi, după ce termin, să te iau eu în primire. Și el să se masturbeze. Să nu se oprească.

Vreau să te simți bine, vreau să te simți ca actrița principală într-un film cu buget enorm. Să te simți ca o regină, pentru că ești una. Mă masturbez de multe ori cu gândul la cum ești futută de altul, draga mea. Să te lingă peste labii, să-ți sugă clitorisul, tu să gemi de plăcere și să nu te mai oprești. Îmi imaginez cum îi faci oral altui bărbat bine dotat, cu gura plină de pulă. Sau, cum îți fac eu oral ție ca să te pregătesc mai bine pentru scula altuia.

M-ar încânta să știu dacă vrei să continuăm exploratul. Să ne cunoaștem mai bine, să ne satisfacem dorințele și fanteziile sexuale sincer, fără perdea. Nu ți-ai dori mai mult, draga mea? …

Poveste scrisa de Alexandru

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Cuckold sub acoperire”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura